עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by benor,

אוקיי אז יש לי במחשב זכרון של יונדאי שהוא לא מוצלח כ"כ לאוברקלוק Hynix DDR333 האם, האוברקלוק הקטן הזה שעשיתי יכול לגרום לנזק? האם כדאי לי להשאיר אותו? הוא יתן לי שיפור מסויים בביצועים? ודרך אגב כל עלייה מעל הערך הזה גרמה לכך שהמחשב לא יעלה. תודה. [attachment deleted by admin]

• 11 תגובות
    • 612 צפיות
  2. אני מחפש המלצות למאווררים בגדלים 120, 90, 80 שיהיו כמה שיותר שקטים! עדיף המלצות מכאלו אנשים שיש להם את המאורר \ שמעו אותו בפעולה תודה :-*

• 28 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BAR3003,

תראו הורדתי את התוכנה עכשיו יש לי TEMP 1 שמראה לי 17 מעלות ו-TEMP2 מראה לי 127 מעלות ן-TEMP 3 מראה לי גם 127 מעלות אני לא יודע מה לעשות ומה הכוונה וי לי גם לHD וזה מראה לי 30 מעלות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  4. Started by Omerole,

דבר ראשון זה לא המחשב שלי העליתי קצת ואז עוד קצת כשהגעתי ל220 HTT אז לא עלה לי הביוס....אני ממש לא רוצה לאפס יש פתרון?

• 19 תגובות
    • 859 צפיות
  5. Started by theenema,

שלום, יש לי מעבד אינטל פנטיום 2.4 לוח p4ux800 של אסוס הייתי רוצה לדעת מה כל אחד מהטמפרטורות אומרת והאם הנתונים בטווח סביר, תודה.

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  6. Started by liran_h,

שלום יש מעבד פקסקוט 3 גיגה שיש לו בעית רעש (אינטל מקורי) אני רוצה המצלה להחלפת מאורר שיהיה שקט משהוא שיתן רעש כמו 2000 סיבובים של המאורר המקורי של אינטל (בזמן עבודה רגילה ללא מאמץ) כמו כן כרגע המעבד עובד קבוע על 5400 סיבובים לשניה והטפרטרות עומדות על 52 מעלות למעבד ו 37 מעלות ללוח האם שהוא AUSUS דגם p4c800 e dulex תודה מראש

• 15 תגובות
    • 787 צפיות
  7. Started by -OmeR-,

שלום. הרכבתי את הגוף קירור שהמלצתם לי עליו (XP-90) והוא מעולה! ותודה רבה. (וקניתי TT Smart Fan Blue Led 90mm) עכשיו, העלתי את המהירות...תמונה מ-CPU-Z הטמפ במנוחה היא 37 מעלות ועם פריים 95 (כבר פועל רבע שעה) הוא לא עובר את ה-44 מעלות שהמאורר על המינימום והוא לא עובר את ה41 מעלות שהמאורר על המקסימום...אז רציתי לדעת אם הדברים בסדר (ובכלל האם הטמפ' טובות) מתח למעבד 1.575 (האם המתח באמת כזה? כי זה מראה בתוכנות 1.52!) יחס 1:1 לזיכרונות השארתי מתח רגיל (2.6) AGP על Fixed אם זה יעזור אתם יכולים להסתכל המפרט (חתימה) וחשוב להדגיש (ניראה לי) שיש לי לוח ABIT תודה.

• 33 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. היי קניתי לפני מספר ימים VGA Silencer בשביל ה 9800Pro שלי... בעזרת ATI Tool עשיתי Find Max Core אבל הוא לא מעלה לי את המהירות אלא מוריד בגלל שכל הזמן יש ארטיפקטים (נקודות ירוקות קטנות כאלה).. גם כשאני מריץ Find Max Mem הוא יורד במהירות במקום לעלות. גם כשאני מריץ Scan for Artifects במהירות סטוק, הוא כל הזמן מוצא.. מה עושים? אולי לא שמתי מספיק גריז טרמי? או שהכרטיס תקול?

• 16 תגובות
    • 855 צפיות
  9. Started by aquarius,

איך בנוי קירור גז שאלה פשוטה שמצפה לתשובה פשוטה

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by שורטי,

אז ככה אני צריך אץ עזרתכם בלמצוא אחד שיתאים ואלה התנאים: 1. קודם כל שיקרר טוב וחזק 2.שיהיה שקט( אבל עדיין חזק) 3. שהוא יהיה 120 מ"מ 4. שיהיה לו לד כחול (לא חובה יו בי) תודה רבה לכם!!!!!!

• 4 תגובות
    • 580 צפיות
  11. אפשר עם דבק 3 שניות? השאלה היא עם זה יוליך את החום או לא?

• 6 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by SubX,

המחשב הוכנס למקרר , תמונות בקרוב.

• 61 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by gigabot,

יש חיה יותר חזקה ממאוורר טורנדו של ואנטק? אני מחפש מאורר ממש חזק לרדיאטור - קירור מים.. תודה...

• 25 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ProSoldier,

בס"ד אני מתלבט כבר כמה ימים מה לקחת XP-90 XP120 או XP-90C? אני הבנתי שה-XP-120 גדול וה- XP-90C כבד. ממש חשוב לי שהמעבד יהיה הכי קר שיכול להיות משלושת המוצרים האלה. המחיר לא בעיה, לגבי XP-120 אין לי בעיה שהוא יקח pci אחד (כי אני קונה כרטיס של רדון). מה דעתכם לקחת?

• 5 תגובות
    • 533 צפיות
  15. Started by TiTo,

שלום המעבד שלי הוא P4 3.0 והמאורר מקרטע קצת . בתוכנה של ASUS רשום שהוא לא עובד בכלל ומהבהב לי שם משהו . לפעמים כן ולפעמים לא. תמונה של המחשב והמאורר תוכלו למצוא בחתימה שלי למטה. האם אפשר לדעת את המידה של המאוורר כי אני רוצה לחליף אותו , או אולי לקנות סינק חדש + מאורר של זלמן או משהו . בתודה, כפיר.

• 14 תגובות
    • 673 צפיות
  16. Started by MYST,

השאלה היא מבחינת התפוסה של הגוף קירור על לוח האם,שלא יווצר חס וחלילה מצב של פגיעה ברכיבים של הלוח(קבלים,DDR SLOT וכו...) פשוט שבוע הבא אני מזמין כנראה אותו.... אהה! דרך אגב המעבד שלי הוא AMD® Athlon 64 Processor (Newcastle)3500+.

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  17. Started by Nitro,

שלום לכולם, יש לי מעבד p4 1.5 GHz ולוח אם asus p4t עם בעיה קטנה : socket 423 אני רוצה לעשות לו oc ל2 ג'יגה הרץ אבל אני לא מוצא קירור שמתאים לסוקט שיש לי . הטמפ' של המעבד עומדת על 50-52 מעלות שזה מאוד גבוה !! יש לציין כי אם אני מפרק את המארז הטמפ' יורדת . המלצות למאווררים מתאימים לסוקט 423 תתקבלנה בברכה

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. ויש לי קרור טוב על המעבד. SPARK 7

• 12 תגובות
    • 702 צפיות
  19. Started by GZA3,

יש לי את לוח של אסוס A8N-SLI ויש על הציפסט מאורר מאוד מאוד מרעיש ומעצבן רציתי להחליף אותו וקיבלתי המלצה זולה ויעילה מאוד מהמוכר שממנו אני קונה בדרך כלל את הדברים: http://www.zalmanusa.com/usa/product/view.asp?idx=65&code=014 השאלה אם זה מספיק ולא צריך גם מאורר בנוסף ? כי אני כם חושק בעתיד הקרוב ב OC... ס"הכ עלות של 60 שקל למוצר מזערי ויעיל (???) זה. שווה ?

• 18 תגובות
    • 942 צפיות
  20. Started by ProSoldier,

שלום. אני רוצה לקנות קירור למעבד AMD Athlon 64 3500+ Integrated into Chip FSB Socket 939 חשבתי לקנות את הקירור Thermalright XP-120 בפנדה את הקירור הזה במלאי. איפה אני יכול לקנות בארץ את הקירור 120XP חוץ מפנדה? ודיברתי עם אחד מהעובדים שלהם והוא אמר לי שה-Thermalright 90 XP יותר טוב. מה דעתכם? מה יותר כדאי לקנות? את ה-120XP או ה- 90XP? התקציב לקירור למעבד הוא 300 ש"ח לא כולל המאורר חריגה עד 50 ש"ח אם זה שווה את החריגה.

• 41 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. אני פשוט בשוק חשבתי שלי יש אוברקלוק טוב אבל ליד החברה האלה אני מרגיש גו'ק חח אנשים 7.2 גיהרץץץ מפחיד!!! ועוד עם מתח של 1.95 חח בכול מקרה תקראו ותהנוווו http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=53037

• 5 תגובות
    • 495 צפיות
  22. Started by roeiw,

יש לי אתלון 2600+ ברטון במהירות סטוק היה תמיד מוציא 60 שניות פתאום הוא מוציא לי דקה וחמישים שניות!!! בחישוב של מגה אחד. תעזרו לי!!

• 10 תגובות
    • 682 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש בעוד חודש, ואני מתחלבט בין 2 לוחות אם. Gigabyte K8NF-9 MSI K8N Neo4-F הבנתי ששני הלוחות מציגים אותם ביצועים, אבל שה- MSI מגיע ליכולות יותר טובות באוברקלוק (ונוסף על כך מגיע עם באנדל של חוטים מעוגלים). הבעיה שלי היא ששמתי לב שגופי הקירור של זלמן אינם תומכים בלוח זה (לא מופיע בטבלת התאימות ללוחות אם באתר של זלמן). היתרון של ג'יגהבייט זה שהקירורים של זלמן מתאימים לו ויאפשרו לי הצלחה יותר טובה באוברקלוק, למורת שאני מעדיף אל הלוח של MSI. א. האם מישהו מכיר קירור למעבד שיאפשר לי הצלחה טובה באוברקלוק (תקציב עד 200 ש"ח.. אפשרות לחריגה של גג 250) שמתאים ללוח של MSI? ב. אם אין קירור, עדיף לי לקחת את הלוח של ג'יגהבייט ולהוסיף לו קירור של זלמן?

• 14 תגובות
    • 841 צפיות
  24. Started by roeiw,

1.הזכרון שלי בחתימה, ובסטוק הוא מגיע בתיזמונים של 3-3-3-8 במהירות 400 מה"ץ. אם אני מוריד ל 2.5-3-3-7 באותה המהירות זה ישפר משהוא? ואם כן מה? והאם זה מזיק לזכרון? תודה. עריכה: שכחתי לשאול מה עדיף שהזכון יעבוד בתדר של 400 מה"ץ ויהיה יחס של 5:6 או שיעבוד על 333 מה"ץ ביחס של 1:1.

• 3 תגובות
    • 527 צפיות
  25. Started by SubX,

SubX ו Gs מהפורום החליטו שהלילה מתקרר וזה הזמן להתניע את מנועי הביצועים. הזכרונות עבדו בתזמונים של 2.5-4-4-10 עד 610MHZ ולא בטוח שהם הגבילו , הלוח גם הגיע לגבולותיו בערך. NF8 nForce3 Athlon 64 3000+ ספק של HEC AR-T300 , אולי הוא הגביל של התדר של המעבד , בעבר המעבד הצליח כ2700MHZ - בהיזדמנות ננסה את הHEC 475VD-T. תמונות http://img243.echo.cx/img243/6026/pi305e9wa.png http://img243.echo.cx/img243/9514/san305e5cl.png http://img243.echo.cx/img243/7816/16wm.jpg http://img243.echo.cx/img243/5514/23wm.jpg בהצלחה לפעם הבאה , אתם מוזמנים גם לתת כאן תוצאות Super PI של Socket 754

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים