עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש מישהוא שעם מפרט דומה עבר את זה

• 12 תגובות
    • 754 צפיות
  2. מעבד amd 3500 לוח asus a8n-sli זכרון 2x adata vistra 512 ddr500 =1gb דיסק קשיח 160 wd sata כרטיס מסך gigabite 6600gt תודה

• 15 תגובות
    • 868 צפיות
  3. ;D החלטתי לנסות ולמתוח את המעבד שלי עד קצה היכולת שלו ביציבות ולזה הגעתי! לדעתי תוצאה דיי חזקה! אבל ימיו של הפרסקוט הלכו ואני מחכה למשלוח שצריך להגיע אלי (דותן 1.86 פלוס המתאם של אסוס) ובנתים עד שהוא יגיע אני יעשה את הוולטמוד החדש שייש ללוח והוא vcore לפי הבנתי הוא נותן אפשרות לעלות באופן חופשי את המתח אפילו עד 1.95 מה שלא היה עד עכשיו (כי היתה חסימה מטומטמת שנותנת עד 1.6!) בכול מקהר ניראה מה יקרא עם הדותן ב1.7 מתח חחח (קצת הגזמתי) וה vapochil מבטיח לחזור עם תשובות (נו שיגיע כברררררר חח) [attachment deleted by admin]

• 38 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by שבע-שנים,

שלום, יש לי Intel Pentium 4A, 2266 MHz. הטמפרטורות כרגע של הלוח אם והמעבד הן כאלה (המחשב במצב "מנוחה"): לוח אם - 51 סלציוס. מעבד - 59 סלציוס. בזמן מאמץ הטמפרטורה של המעבד הגיעה ל77 מעלות סלציוס. אני משער שזה לא סביר מפני שקראתי את הנושא בדביק על הטמפרטורות המקסימליות. לכן אני צריך את עזרתכם. כרגע אין מאווררים במארז עצמו ורציתי לרכוש שניים חדשים. (על המעבד יש...) צילמתי את המיקומים של המאווררים בתקווה שתוכלו להגיד לי באיזה גודל המאווררים צריכים להיות : תמונה 1 : http://www.mute.tv/upload/files/fan001.jpg המאורר שבתמונה לא עובד. תמונה 2 : http://www.mute.tv/upload/files/fan002.jpg המארז שלי הוא של SuperPower אם זה עוזר... אז שוב איזה גודל של מאורר אני צריך למיקום 1 ואיזה …

5. 4:5 1:1 2:3 איזה מהם הכי מומלץ ואיך אני בדיוק משנה את היחס של הזכרונות מול המעבד?

• 10 תגובות
    • 539 צפיות
  6. הנה תמונה........הטפמפרטורה במצב של אובר ל2800 מגה הרץ מעבד 2.2 אינטל פנטיום 4 (נקנה לפני כמה חודשים עם אחריות של איסטרוניקס) הAUX הוא בעצם של מעבד לפי מה שהבנתי משיטוט בפורומים בחו"ל .......כיצד אני יוכל לפתור את זה.......שמתי את כל הקירור שאפשרי לשים במארז (יש לי מארז של ANTEC) וגם רשום שם טפרטורה של מעבד שהיא 27 מה שלא כל כך הגיוני אז אני מתחיל קצת לחשוד שהלוח מזייף או שהטפרטורה היא 51 ......מישהו מוכן להסביר לי בבקשה מה לעשות.....? תודה רבה נ.ב גם EVERST מציג את אותם טפרטורות ......כנ"ל לגבי SPEEDFAN ואסוס פרוב

• 9 תגובות
    • 589 צפיות
  7. נגיד ואני מתכנן לבנות מערכת קירור במיים קראתי את המדריך שיש באתר נחמד אבל איזה רדיאטור צריך? אני מניח שצריך משהוא שיעביר כמות מיים מסויימת או שיקרר לרמה מסויימת איך זה הולך בידיוק? מישהוא יכול להסביר ולספר לי?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  8. רציתי לדעת מה המקסימום מעלות שהכרטיס מסך שלי יוכל לעמוד אני עשיתי לו OC קטן עם ריבה טיונר של 1000@1130 זכרון וליבה 500@560 והוא עכשיו על 66 מעלות במאמץ ובמנוחה 57 בארך עד כמה אני יכול להגיע בלי שזה יחשב מסוכן בתוכנה של NVIDIA של יש את הצג טמפ' וכתוב שם גם core slowdown thershold ומתחת לזה 145 מעלות צלזיוס מזה אומר בדיוק? זאת התשובה שלי?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  9. יש לי מעבד pentum 4 2400 northwood 0.13 mode 2l -478 mpga איזה תוכנה מומלצת?

• 43 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. Started by avi333,

האם המערכת הזאת טובה? Thermaltake BigWater 12cm CL-W0005 Liquid Cooling System כאן יש יותר פרטים http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_168_1053&products_id=7818 ואם כן האם יש למישהו מדריך לזה כי אני לא רוצה סתם לקנות ואחרי זה לא להרכיב

• 21 תגובות
    • 954 צפיות
  11. אני יוסיף תמונות להבהרה. ב-speedfan זה תמיד לא מזהה את השני של ההארד דיבק זה שעל 5 מעלות, אבל נוסף לי אחד נוסף... יש לי שני temp1.. מה קורה פה??? http://img133.echo.cx/img133/2704/13gr.jpg http://img133.echo.cx/img133/1599/19pm.jpg תודה לעוזרים עריכה: אולי זה יעזור: http://img133.echo.cx/img133/3848/27px.jpg

• 2 תגובות
    • 485 צפיות
  12. שלום לכולם, יש לי את המארז הזה... מה דעתכם על זרימת האוויר במארז המסויים הזה? (החוטים במארז שלי מסודרים כך שהם לא חוסמים את זרימת האוויר בו) מהי הסירקולציית מאווררים המומלצת בתנאים שיש לי? (2 מאווררים TT ThunderBlade 120MM, אחד מאחורה ואחד מקדימה, ומאוורר TT SilentCat 92MM בדלת). הטמפ' של הלוח אם שלי ושל הצ'יפסט די גבוהות (45 בערך במאמץ) ולכן הנחתי שהמאווררים לא מכוונים לכיוונים הנכונים, תוכלו להמליץ על דרך\אופן מסויים? תודה לעוזרים, עמית

• 13 תגובות
    • 747 צפיות
  13. אני צריך חנות טוב באזור המרכז לא רמאים שגם יעזרו לי להתקין את המאורר ויתנו אחריות וכל זה ואני לא ממש רוצה לקנות דרך האינטרנט

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  14. Started by O.G.D 2k5,

שלום יש לי מעבד פנטיום 4 2.6 (ראו תמונה) לוח אם Asus P4P800 קירור זלמן 7000B-Cu למעבד וזכרונות 2*256 DDR 400mhz של NANYA מה היכולות של האובר קלוק של המחשב שלי, ואיך אני עושה זאת (אני קצת נוב בכל מה שקשור לאוברקלוק למעבדים (אני תןתח בכרטיסי מסך) אז אני מעדיף להשתמש בתוכנה)??? תודות מראש [attachment deleted by admin]

• 28 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by Shaker,

יש לי בעיה בביוס , הוא לא מוכן לעשות את הזיכרונות ב AUTO יחד עם ה FSB של המעבד . הוא נותן לי לבחור ... בין ( 333 , 233 , 400 , 235 ) וכאלה עכשיו מה הכי כדאי לבחור שהוא יהיה יחד עם ה FSB של המעבד? הנה תמונה מהביוס: תודה רבה ,

• 1 תגובה
    • 401 צפיות
  16. Started by tembo,

שלום, יש לחברים שלי בעיה עם המאורר שעל המעבד (פנטיום 4), הבעיה היא שזה מותג COMPAQ ודי בלתי אפשרי להשיג מאורר במחיר אנושי ובזמן סביר. התוצאות של חוסר התיפקוד של המעבד הם כשהוא מפסיק לעבוד (כל כמה דקות) הטמפרטורה עולה והמחשב מכבה את עצמו. רציתי לדעת מה ניתן לעשות, האם ההשפעה של המאורר היא כל כך קיצונית או שהוא גם ה HEATSINK פגום? האם שווה לנסות להוציא למרוח משחה חדשה האם יש סיכוי להחליף בסתם מאורר אחר?

• 7 תגובות
    • 459 צפיות
  17. מישהו מכיר? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4192

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  18. טוב אני כבר ממש מוכן לעשות OC אבל לפני הכל אני רוצה לדעת עם נעלתי את ה AGP\PCI ועשיתי יחס טוב בין הזיכרון למעבד. הנה תמונה: איך ככה זה צריך להיות?

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  19. אני לא אפרט יותר מדי כי אני לא ממש עושה ביקורת אלא סיקור קצרצר עם תמונות לא בפוקוס החבילה המוצר הגיע בקופסאת קרטון גדולה ובתוכה היה - גוף קירור - 2 קליפסים לתפיסת מאורר 120 ס"מ - 2 מדבקות גומי למניעת זעזועים (רעשים) - משחה טרמית - מדבקה של ThermalRight - חוברת הוראות התקנה ההתקנה הייתה יחסית פשוטה, כל מה שההיתי צריך היה להכניס את 2 הקצוות ואז להפעיל קצת לחץ ולהדק את ה 2 הנותרים. לאחר חיבור הגוף, חיברתי את הקליפסים למאורר והדבקתי את הגומי למניעת זעזועים. אחרי הדבקת הגומי כל שהייתי צריך לעשות היה לחבר את המאורר ולהדק אותו בעזרת הקליפסים. סיכום קצר הגוף קירור הזה בהחלט גדול אך הוא יחסית קל. ההתקנה הייתה מאד נוחה וההוראות היו מפורטות ולא היו חסרים דב…

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. הלך לי המאוורר על ה-9800PRO, אני שוקל קניה של מאוורר חדש, ראיתי את זה: http://www.arctic-cooling.com/vga2.php?idx=36 יש ממליצים?? (ולא אנשי מכירות בבקשה)

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  21. לא לענות פה בבקשה, יש כפילות בטעות. ADMIN, נא למחוק

• 0 תגובות
    • 540 צפיות
  22. עשיתי OC למעבד אינטל 2.8 פרסקוט הגעתי ל3.5 אחרי שהעלתי מתחים ל-1.61 והרצתי 3Dmark03/01 והמחשב יציב אבל מה הציונים שלי ירדו הם יותר נמוכים מהציון לפני הOC... ??? אני לא מבין למה... ניסיתי אח"כ להוריד מתח ל1.58 בלי לשנות מהירות והציון ירד עוד יותר. מישהו יודע למה?

• 10 תגובות
    • 495 צפיות
  23. Started by O.G.D 2k5,

שלום מישהו יכול להגיד לי אם זאת תוכנה טובה והיא עובדת עם כל המעבדים והלוחות, אם כן איפה להוריד אותה ואיך לקנפג אותה??? תודות מראש

• 9 תגובות
    • 529 צפיות
  24. אני צריך מאורר ממש טוב כדי שהמחשב לא יעשה לי ריסט שמתאים לאינטל אהה ואיך אני ידע האם זה מתאים לספק שלי ? והאם זו בעיה להתקין אותו ? האם כדי לקנות ThermalTake Extreme Volcano 12 ?

• 22 תגובות
    • 920 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.