עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by AtR,

אהלן חברים! שיחקתי היום קצת עם ה"בייבי" החדש שלי ובינתיים הגעתי עד הלום בצורה יציבה: המתח הוא 1.375 בביוס כשב-Throttlestop הוא מראה 1.386V המעבד במאמץ מקסימלי נע בין 64-67 מעלות הנוקטואה עושה בינתיים עבודה יפה

• 30 תגובות
    • 7.6k צפיות
  2. Started by pc student,

שלום לכם רציתי לשאול אתכם האם יש תוכנת oc למעבדי amd athlon xp ? אם יש תגידו איפו

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. היום הפכתי כיוונים של מאווררים ואחרי החזרתי בזרה חלק...קיצר התעסקתי קצת עם הדברים ועכשיו משום מה המחשב נשמע לי יותר שקט! אני לא יודע למה :-\ כל המאווררים פועלים ואף אחד לא עצר או משהו כזה ועדיין המחשב פועל יותר בשקט! הטמפרטורות של המעבד מתנהגות קצת בצורה שונה אבל אממ אני לא יודע זה מוזר לי. הכרטיס מסך דוווקא יותר קריר. אממ גם הצ'יפסט : יש לי P4 2.8C ועליו קירור STOCK שהגיע איתו ואני מניח שרוב הרעש היה ממנו לפני כן. יש מצב שהעברתי אותו למצב יותר שקט? אם יש כזה דבר בכלל ??? הנה גם אבא שלי אמר שהמחשב יותר שקט וכמעט חצי מהרעש. אני יודע שזו שאלה מוזרה אבל אשמח לקבל עזרה בנושא זה ממש מדאיג אותי

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  4. Started by Ori The Man,

שמעו אני יודע שיש הרבה נושאים על זה אבל כל מאוורר שם מחיר גבוהה אני צריך המלצות למאווררים שלא עולים על 50 שקלים תודה לכולם עריכה: חשוב שיהייה 80 מ"מ

5. Started by KYSG,

OCZ EL Dual Channel 2048MB PC3200 DDR 400MHz Titanium Memory

6. Started by NaorYfrach,

התחלתי טייפה לעשות אוברקלוק לכרטיס שלי . עשיתי את זה בעזרת הATITool0.26 . בתוכנה זה מראה לי שיפור מ600 Core ל650 , ושיפור מ720 Memory ל774 . באוורסט זה מראה לי טיפה אחרת בCore זה על 648 ובMemory אותו הדבר . בקיצור אוברקלוק של 8% עד עכשיו לפי האוורסט . מישהו עשה כבר גם אוברקלוק לכרטיס הזה עם קירור סטוק ויש לו המלצות נוספות בשבילי ? בקשר לטמפ' של הכרטיס כרגע היא על מנוחה עם 56 מעלות אחרי שהרכבתי מאוורר של זלמן VF700 שהיה מיועד לכרטיס מסך שלי על המארז באחד החורים וכיוונתי אותו לכרטיס והוא הוריד לי בערך 6 או 7 מעלות במנוחה של הכרטיס . מה דעתכם להמשיך לעשות לו כי אני מפחד שזה יקרוס כמו שקרה לי כמה פעמים כבר .

7. Started by iamapowerfulwerewolf,

איזה קירור מומלץ יותר לשים במארז? http://ksp.co.il/?select=.1066..186.&list=1&sort=3&glist=1&uin=13207&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 או http://ksp.co.il/?select=.1066..39..186..115.&list=1&sort=3&glist=1&uin=18302&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ?? תודה רבה!! אם זה משנה, יש לי קירור noctua nh-d14 2011 עם שני מאווררים.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by EnerGy,

שלום! אני מחפש קירור לדיסק קשיח. למעשה תכונת הקירור פחות חשובה, יותר חשוב לי ההפרדה בין הפח של המארז לדיסק קשיח. כרגע יש לי 3200AAKS שמשום מה עושה "רעידות" מעצבנות כאלה (Vibration) ואני מחפש משהו שימנע את זה. חשבתי על זה: http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=649 האם הקירור יעשה את העבודה?

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by Phezex,

AMD 3800+ (מתחיל איתו OC בנתיים על 2200@2000) Asus M2N-E SuperTalent SUPERTALENT 512X2 כרגע יש לי 2 מאווררים והקירור למעבד הוא AC freezer 64 pro המעלות במחשב שלי נעות בין 40~47 במנוחה ו 51~57 במעמץ ואני לא מרוצה בכלל אשמח לדעות לשיפור

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by ExploiT,

השאלה בכותרת וזה דחוף כי מחר אני אמור לקבל תהזמנה תודה

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by yoav9,

כמו שרבין תמיד התחיל את המשפטים שלו אם אני מאמין, אז לזכרו של רבין אני גם יתכיל את התר'ד הזה באני מאמין שלי. אני מאמין שמודינג אמיתי אי אפשר לקנות, בזה אני מאמין, שאם אתה קונה 8 מאוורים שמתוכם 6 80 מ"מ אחד 120 מ"מ ועד volcano 6 על המעבד אז זה לא אומר שעשיתה מודינג רציני. זה אומר ששידרגתה את המחשב בצורה אידיוטיצת ובזבזתה הון כסף סתם. עם קניתה חלון. עשיתה מודינג, נכון, אבל לא מודינג אמיתי, עשיתה מודינג של פחדנים, מודינג של "על בטוח" שום דבר לא יכול לקרות למארז, למחשב, וזה ממש יפה. אבל זה לא מודינג אמיתי. באתה וסילסלתה את כל החוטים בתוך המארז כדי שיהיה יותר יפה, לא עשיתה מודינג אמיתי, בסך הכל חסכתה מעלה או שתיים ואתה ממש משועמם. אז מה זה כן מודינג רציני? לצבוע את המארז לתלו…

• 20 תגובות
    • 3.5k צפיות
  12. שלום אני לא הכי מומחה באוברקלוק ואני רוצה לאמר שאני רואה באתר ביצועים שאנשים פרסמו בהישג ה- OC שלהם הם מפרסמים תמונות מהתוכנה CPU-Z ואת זה הבנתי אבל מה זאת התוכנה SUPER PI כל הזמן אני רואה תמונות שלה ולא מבין מילה אחת מהתמונה שמראים בה את ההישג אז תפרטו לי עליה איך אני משתמש בה ואני רוצה שתכתבו לי את זה "בעברית" כי אני לא מומחה תודה !

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. שלום לכולם, מאז השדרוג שלי ומכירת הMUGEN 2 אני נמצא עם קירור סטוק. במנוחה הוא נחמד.. במאמץ הוא עובר לי את ה60 בקלות... אז על OC אין מה לדבר עליו... מאז חפשתי גוף קירור איכותי אבל קטן... שיוכל לתת לי OC יפה.. רק שזה לא יקרה אז אני אין בררה וחייבים לחזור לגופים הגדולים. העדפתי גוף קירור גדול שלא דורש פירוק לוח אבל לזה יש רק את ה-YASYA אבל כיון המאורר שלו לא תופס לגבי הAM3 לכן וותרתי עליו. אז חזרתי לגופים שכן דורשים את פרוק הלוח, כרגע הטופ שיש זה ה-NINJA3 וה-MUGEN 2. הגוף קירור הולך לשבת במארז מסוג: Thermaltake Armor Plus Super Tower ועל מעבד מסוג: Phenom II X4 Black Edition 955 כבר יש לי עוד מאורר נוסף שהולך לשבת על אחד מגופי הקירור שאני ירכוש. מידע (הבדלים) שאנ…

• 103 תגובות
    • 11.4k צפיות
  14. Started by ksn1981,

[המפרט שלי (מימין) מעודכן] זהו ניסיון ה-O.C הראשון שלי.. אנא מכם, היו סבלניים/סובלניים בתגובות :-[ תודה מראש! 1. ניסיתי את התוכנה של ASUS (ב-WINDOWS) והגעתי די קרוב ל-5GHz רק שמתח המעבד היה קרוב ל- 1.4V וה-BCLK על 104.. אז ויתרתי.. 2. ניסיתי מספר מדריכים (הגדרות ידניות) שהמפורט ביותר מבינם היה: http://www.clunk.org.uk/forums/overclocking/39184-p67-sandy-bridge-overclocking-guide-beginners.html ולא הצלחתי להגיע ל- 4.5GHz.. האמת, הגעתי.. רק ש- Prime95_X64_266 הראה שגיאות (ה-WORKERS נעצרו) כמה שניות אחרי התחלת הטסט.. 3. חזרתי שוב וניסיתי את התוכנה של ASUS (ב-WINDOWS), ומשום מה עכשיו זה לא מגיע איפלו לא ל-4.4GHz ################################### מערכת ההפעלה הותקנה (בתו…

• 21 תגובות
    • 2.9k צפיות
  15. Started by KapiSH,

לוח ASUS A7A266 זיכרון 256MN SD-RAM אני לא מבין גדול ב-OC אבל קראתי פעם פה ושם על זה, אם תסבירו לי בקצרה או תפנו אותי למאמרים טובים או לדיונים שעשויים להוסיף לידע שלי בנוגע ב-OC לזכרונות זה יהיה טוב תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Monstalicious,

כרגע קיבלתי והתקנתי את הטייפון הגדול שלי שמתי ARCTIC silver 5 =] טמפרטורה IDle: 27C Load: 35C אני מנסה להלעות את המהירויות אבל המחשב נתקע. בדרך כלל לא מעלה תווינדוס במקרה הטוב מגיע לווינדוס ונתקע, אפילו ב 2200Mhz המעבד שלי A64bit 3000 newcastle 754 לוח epox 8kda3j זכרונות של סמסונג מעפנים :> ניסיתי לשים את הזכרונות שיפעלו עם חוצץ נקרא לזה ככה, ועדיין למרות שהזכרונות היו בסה"כ ב206 עדיין המחשב נתקע, אז זה כנראה לא בעייה בזכרונות :\ אין לי שמץ מה לעשות, העלתי מתחים אבל לא יודע אם מספיק 1.5@1.6 בקיצור, עזרה דחוף אני חייב להרים את החיה הזאת

17. Started by PuLsE,

אממ הסתכלתי בהרבה ביקורות באינטרנט וכמו כן גם פה.. ושמתי לב שרק פה בפורום טענו כי יש בעיה שHARDCANO מגיע במקסימום ל10V מישהו יועד מה נסגר עם זה? כי אני פשוט מחפש.. ברק מאווררים טוב.. עם תצוגת LCD.. אשמח להצעות נוספות אגב כרגע במחשב השני אני עם Aerogate2 ואני ממש מרוצה ממנו

• 0 תגובות
    • 677 צפיות
  18. Started by House M.D.,

יש לי קירור למעבד של CoolerMaster , אבל הבעיה שחוץ מהשם של החברה אין לו שם של דגם - כתוב עליו רק coolermaster silence נתנו לי אותו במסגרת האחריות כשקירור הסטוק שלי התקלקל הנה קישור למוצר בחנות: http://www.aluf.co.il/view_prod_he.aspx?ProdID=2137431325 גם שם לא כתוב עליו הרבה האם יש למישהו מושג האם הוא באמת שווה 100 שקל? האם הוא יותר טוב מקירור סטוק או פחות טוב? תודה

• 6 תגובות
    • 683 צפיות
  19. שלום. אני עושה OC למעבד שלי ביטלתי את שתי האפשריות שביוס שאחראיות על הורדת המכפלה במנוחה ולמרות שביטלתי אותם המכפלה עדיין יורדת למה?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  20. שלום לכולם וחנוכה שמח ..... מכיוון שהמאוורר בקירור של הכרטיס מסך של האחים שלי הפסיק לעבוד אני מחפש קירור טוב וזול שיעשה את העבודה. הכרטיס הוא מדם ATI RADEON 9600 XT של ספייר. תודה רבה לכל העוזרים.....

• 9 תגובות
    • 753 צפיות
  21. Started by Crown,

OK כמה דברים על המערכת שאתם רואים בצד הבדיקה התבצע במארז פתוח ללא מאווררים!!! רק המאורר של ה TUNIQ שהחלפתי ב מארוורר של SILVERSTONE להלן התוצאות המעבד ללא OC ! CPU idle 24-23C (firefox + winamp + everest ) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + cpu burn) CPU burn 27C ( firefox + winamp + everest + SuperPi 1mb) CPU burn 29-28C ( firefox + winamp + everest + cpu burn+ superpi 2mb כן אתם רואים נכון! לא עברתי את קו ה 30 מעלות!!! בלי שום מאווררים שמכניסים או מוציאים אווירר! מטורף!!! מומלץ!! אם יש עוד דרכים לחמם את המעבד תתנו לי נראה למה הוא מסוגל השילוב הזה ואני פשוט חייב לציין את העבודה שאין פה שום מאוורר שמוציא או מכניס אוויר! פי 2 ביצועים באותה רמ…

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  22. אני כבר חודשים נאבק עם המאוורר צ'יפסט של הלוח אם שלי, גורם לרעש מחריד. האמת שזה לא פעם ראשונה שאני נתקל במאוורר צ'פיסט קטן שעושה רעש אדיר. ניקיתי אותו עם ספריי לחץ אויר וגם שימנתי עם ספריי אחר וכך הצלחתי לפתור את הבעיה ליומיים בלבד והוא שוב פעם מרעיש. שאלתי היא מה אתם אומרים על מוצר הקירור של THERMALTAKE שבו יש שני רכיבי קירור אחד לצ'יפסט הצפוני והשני לצ'פיסט הדרומי + פנל לצד האחורי של המארז עם מתג לכיוונון מהירות המאווררים של 3 רמות. יש להזכיר שאני רוכש מארז עם סירקולציה לא טובה במיוחד וגם מתעסק עם אוברקלוק Thermaltake Extreme Spirit North & South - עולה 85 ש"ח קישור: http://www.thermaltake.com/coolers/chipset/a1899.htm אני מתלבט בין זה לבין מוצר אחר שזה מאוורר עם לד…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by shimmi1982,

אוקיי זה שזו תוכנה שמאמצת את המעבד אני יודע זה שהמעבד מתחמם אחושילינג עם התוכנה אני יודע זה שחובה אם עושים OC לבדוק יציבות של המעבד עם התוכנה אני יודע אבל איך- זה אני לא יודע האם מה שאני אמור לקבל מהתוכנה זה פשוט להפעיל אותה ולראות מה החום של המעבד? או שאני צריך לקבל תוצאות כלשהן? יש זמן לבדיקה? או שצריך לקחת סטופר ל12 שעות ואז לסגור אותה? כאילו הבדיקה מסתיימת עם תוצאות? או שאני צריך לסגור אותה? וזה בודק יציבות של מעבד איך- זה מרית אותה ואם המערכת לא קורסת אז הכל בסדר? או שזה נותן לי תוצאות שהמערכת לא יציבה? בנתיים כל פעם שהפעלתי זה פשוט חימם לי את המעבד אבל מעבר לזה לא ראיתי תוצאות או צשהו כזה- בקיצר-מהי הדרך הנכונה לעבוד עם PRIME 95 ?

• 3 תגובות
    • 745 צפיות
  24. Started by gaziter,

שלום יש לי זיכרונות כמצויין למעלה והמפרט אתם רואים בצד. הזכרונות לא עובדים על 1066 אלה רק DC שלא לדבר על OC. ניסיתי הכל להעלות מתחים כמה שאפרשר להוריד את הOC של המעבד שכרגע הוא 3300. אם מישהו יודע מה לעשות אנה עיזרו לי... תודה מראשץ

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  25. כמה שיותר חלקים שניתן למדוד אותם. תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.