עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום, לפני כחצי שנה קניתי מחשב חדש (בחתימה), ובזמן האחרון הוא מתחממם לי יותר מידיי (65 במאמץ, 50-60 במנוחה) עכשיו אני מעוניין לקנות איזהשהו מאוורר או מערכת קירור במקום ההיטסינק המקורי של אינטל, אני ישלב אותו גם עם AS5. רציתי לדעת איזה מאוורר\מערכת קירור תביא לי תוצאות טובות ושקטות ושתוריד לי את המעלות ל-45 לפחות. ד"א אני לא מבצע אוברקלוק, ואם אפשר גם שלא יהיה יקר מידיי (300 ש"ח) תודה, דוד.

• 34 תגובות
    • 2.7k צפיות
  2. Started by rudyzplace,

איך הזכרונות האלה לאוברקלוק ללוח ABIT NF7 S2.0 ,שווים? 256Mb DIGMA 400 Original CL2.5 http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=DRDIGMA256&Cat2Cat1ID=1113&Cat2ID=1432&aff=Zap הם ממש זולים 300 שקל ל 2X256 אז אני מניח שהם חרא והם ישרפו ברגע שאני יעלה את המתח..... מה אתם אומרים? ולאיזה כיוון כדאי ללכת במקום אם לא אלו?

• 5 תגובות
    • 570 צפיות
  3. Started by K0sTa,

מה ההבדל בין השניים ומה כל אחד עושה?

• 2 תגובות
    • 466 צפיות
  4. שלום לכולם. האם יש איזושהי דרך לשנות את מהירות הסיבוב של המאוורים במחשב? כלומר, לעשות שהם יעבדו מהרי ותר או לאט יותר? בתודה, שאולי

• 12 תגובות
    • 828 צפיות
  5. שלום יש לי כרטיס geforce 4 440 mx 64MB agp 8X בקיצור הוספתי קירור משופשר לליבה(vantec iceberq 4 pro) לזיכרונות יש סניקים טובים הכל טוב ויפה אני מגיע ל350 בליבה ו345 בזיכרונות ופתאום אני רואה הודעת אזהרה כזאת ב?RivaTuner האם אני יכול להמשיך בoc בבטחה כי הכל בסדר אני מקבל ציונים יותר טובים ב3dmark אין ארטיפקטים הכרטיס יציב הכל בסדר אגב הזיכרונות הם ddr 5ns אני יכול להגיע ככה ל450 בזיכרונות נכון? וכמה כדאי לי להעלות לליבה? והכי חשוב האם אפשר להמשיך בoc? הנה תמונה:

• 11 תגובות
    • 846 צפיות
  6. אני צריך תוכנת אובר ללוח אם מסוג P4S800D של ASUS תודה מראש אליייייי :hi: :hi:

• 13 תגובות
    • 851 צפיות
  7. Started by m.k,

אני מחפש מאוורר של 80MM שיתן ביצועים טובים אבל שיהיה שקט ולא עם רעש של מנחת מטוסים. אז כמו שהבנתם בשום פנים ואופן אני לא קונה DELTA! אני מעדיף שהמאוורר יהיה מחברה מוכרת כמו: TT, VANTEC, ZALMAN, COOLERMASTER וכו'. תקציב: גג עד 100 ש"ח. תודה לעוזרים!

• 34 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by AcidBurns,

יש מצב לקבל מדריך שיסביר מה זה אובר קלוקינג ועל מערכות קירור ועד כמה ההתקנה שלהם מסובכת ועל הסוגים שלהם ומה ההבדלים והכל..משו מסודר ויפה כזה..? תודה מראש AcidBurns

• 2 תגובות
    • 511 צפיות
  9. Started by Idanp,

באיזה מצב מבין המצבים הבאים אני אקבל ביצועים גבוהים יותר?והאם זה אפשר לינעול תבאס של הזיכרון על 200? 1. 2.

• 7 תגובות
    • 522 צפיות
  10. Started by jambo7,

אני הולך לקנות מחשב חדש בעתיד אני מתכנן אוברקלוק השאלה האם יש איזה שהם דברים שאני צריך לקחת בחשבון לפני בבחירת המארז והמאוורר בקיצור תמליצו לי על מארז לא יקר

• 5 תגובות
    • 519 צפיות
  11. Started by david_borohov,

שבת שלום לכל חברי הפורום. היום קרה לי דבר לא יאומן ורציתי לשתף אותכם בו. חבר שלי שיש לו מחשב דיי ישן עם מעבד AMD Athlon 2000 עם ליבת Polamino, או משהו כזה, בסוקט A. הטמפ' של המעבד שלו יושבת על סביבות 70-88, מאוד חם ל-AMD. הקיצר השבוע הבאתי AS5 והיום מרחנו לו את זה על המעבד. לפני המריחה בדקתי את המעלות והם עמדו על 86 בערך ללא שום פעולה רצינית של המחשב. לאחר המריחה, נס, המעלות ירדו עד ל 47 מעלות (!!!!). לא האמנתי, הייתי בהלם...לא חשבתי שמשחה יכולה לתרום כ"כ הרבה. מי שרוצה לספר על מקרה דומה שקרה לו או סתם להגיב על מקרה זה, מוזמן. תודה, דוד.

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  12. Started by |Eternity|,

בבקשה בבקשה תגיד לי באיסיקיו או בטלפון או איך שנוח לכם איך עושים יש לי RivaTuner יש לי 3Dmark יש לי הכל בבקשה תסבירו לי באיסיקו אם נוח לכם 325108220 ואין לי בעיה בטלפון

• 3 תגובות
    • 377 צפיות
  13. הנה התמונה אם תוכלו לעזור לי בבקשה:

• 4 תגובות
    • 434 צפיות
  14. Started by lspmaster,

אני צריך מאוורר120 שקט אבל חזק למארז שלי כסף זה לא ממש בעיה אבל לא להגזים...עד 500 ש"ח וחשוב שהוא יעבוד ב-12 וואט מאוורר שעובד על 5 זה לא חוכמה הוא בטוח יהיה שקט אבל לא יעשה את העבודה שלו נ.ב. יש מאווררים ששמים אותם בPCI - זה שווה משהו?

• 5 תגובות
    • 752 צפיות
  15. Started by gilad0327,

רציתי לדעת אם התוצאה שלי טובה ..עשיתי את הבדיקה של 512 (כמו שהזיכרון שלי)...וזה רשם לי 20 שניות... זה טוב?

• 13 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by |Eternity|,

הורדתי RivalTuner ובלי שום קשר יש לי 3dmark שיבדוק כמה FPS יעלה חבר אמר לי עכשיו לי יש Geforce Fx 5200 + 128 MB שאלה ראשונה אם אני ישנה הגדרות למשהו בסדר יכול להיות שיעלה לי ה- FPS שאלה שניה איך אני מבטל את החסימה הזו תראו אני לא יכול לסמן שם כלום ב- V ואם כן מה לשנות ואיך ???? http://img157.echo.cx/my.php?image=untitled3lj.jpg

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  18. סתכלו.. יש לי מעבד אינטל 3.0GHZ סוקט 775 וקירור טוב עליו של טרמלטייק טאוור 112 עכשיו יש לי זכרונות של פטריוט TCCD 2X512 רציתי לדעת איזה פוטנציאל יש לי? כמה מתח אני אמור לעלות למעבד שלי ומתי? כנ"ל לגבי הזכרונות שלי .. אני מקווה שתינתן לי עזרה טובה! אם אני ייעשה דברים יפים יהיו גם תוצאות יפות שאני אוכל להביא

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  19. לא מצליח לעבור את המהירויות הנ"ל מה אפשר לעשות ? כמו שאתם רואים הטמפ' בסדר.. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  20. שלום מישהו יכול להביא קישור או איפה להוריד לתוכנה (קובץ Reg) שפותח את כל האפשרויות הקיימות בדרייברים של NVIDIA כולל אוברקלוק וכו'?? תודות מראש

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  21. שלום אני רוצה לקנות קרור טוב למעבד שלי כי הוא חם מאוד במנוחה 55 במאמץ 64 הוא מהירות 3.000 וסוקט 478 תודה מראש אליי :hi: :hi:

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
    • 3 תגובות
    • 426 צפיות
  22. ועוד שאלה: יש לי את ה- FX5200 של ASUS. נגיד ואני רוצה לעשות לו אוברקלוק ב- RivaTuner כמה אני צריך להעלות שם בהגדרות של האוברקלוק? עריכה: בכרטיס הזה לא צריך לפתוח צינורות או משהו, נכון? אם כן, איך עושים את זה? והאם הקירור הסטוק שלו יחזיק ב-OC קטן?

• 11 תגובות
    • 897 צפיות
  23. Started by bangbang,

יש לי amd Athlon XP 64 3000+ socket 754 ואני רוצה לעשות אוברקלוק איזה מאורר כדאי לי התקציב עד 150-160 לא כולל משלוח

• 1 תגובה
    • 402 צפיות
  24. Started by Yaron-Cohen,

ב6A19 יש מאורר 1 (באחורה אם אני לא טועה)...איך הוא??.מרעיש??

• 13 תגובות
    • 822 צפיות

דיונים חדשים בפורומים