עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  2. Started by ccc,

פעם הוא היה עושה לי 2300MHZ 1.725 והיה עובד יציב עכשיו הוא לא עושה 2300MHZ לא משנה איזה מתח אני נותן לו... ואיזה מכפלה (החלפתי לוח.. אבל מה זה משנה? זה המעבד לא הלוח...) הבעייה השנייה היא משהו עם הבאס.. אני לא מצליח להגיע ל230. ניסיתי מכפלה נמוכה ו230, כידוע בעיית נכות.. אבל מה זה משנה. המחשב קורס לפני שהוא מגיע למסך טיענה של ווינדוס ניסיתי לתת מתח VDD הבעייה היא לא הזכרון.. הוא לא בדיפולט שלו אפילו, בכל מקרה נתתי לו קאס 2.5-4-4 ומתח 2.9.. ספק צונמי 350. למה אני לא מצליח 230? כל שאר החבר'ה בחול עם הלוח הזה עושים 230 בכיף בלי מודים ובלי כלום, רק לי זה קורס. אני לא מבין למה..

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  3. קניתי לפני כמה חודשים מחשב חדש עם מעבד c2d e8400 והם שמו לי קירור מעפן ואני רוצה להחליף אותו. על מה אתם ממליצים?? חשבתי על אחד מהשניים הבאים: arctic cooling freezer 7 pro או thermaltake tmg i1 תודה רבה לעונים!

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  4. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר??? Zalman CNPS7700-Cu או THERMALTAKE BIG TYPHOON

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  5. שלום רב אני מעונין לקנות מחשב בחנות TMS שלצערי כמעט ואינה מספקת מעבדים בתצורת BOX ולכן אני נאלץ לבחור בעצמי את הקירור. אין לי ענין במחשב הכי שקט שיכול להיות אבל כמובן שלא יהיה רעש מוגזם, משהו ברמה של ה BOX. אני צריך המלצה לקירור בתושבת AM2 ו 775 תודה מראש לכל העוזרים אשמח לקבל הצעות למוצרים הנמכרים ב TMS.co.il

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  6. שניהם בערך באותו המחיר OCZ - http://www.tmsfox.co.il/Category.aspx?catCode=220&ParentID=148 XIGMATEK - http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1689 כרגע אני עם קירור של Tt TMG I1 עם מעבד E8400 והקירור התחיל להרעיש בזמן האחרון

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  7. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש כרטיס מסך ATI 9500 PRO של חברת ATI פתחתי את המארז ושמתי לב שכל הכרטיס מלא אבק גם על הזיכרונות וגם על המאורר ורציתי לדעת מה הדרך הכי טובה לנקות מבלי לפגוע בו? ואיך להימנע מחשמל סטטי? כי שמעתי שזה יכול להרוס רכיבים במחשב והאם הכרטיס הזה יכול לעבוד בלי מאורר? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  8. Started by doubleoshoe,

השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *

• 8 תגובות
    • 618 צפיות
  9. Started by HellBoY,

שלום לכולם מעוניין בתוכנת ניטור טמפרטורות פשוטה שנמצאים בה רוב הטמפרטורות שאני צריך לדעת..(חוץ מspeed fun שהכול שמה לא ברור) כמו nb pwm cpu gpu hd mb וכו'. יש חיה כזאת?

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  10. שלום שאלה על שני מעבדים, 8500 ו6650, כל מעבד, על כמה בממצוע הוא אמור לעמוד במנוחה ובמאמץ? שניהם במארזים די דומים ג'נרים עם שני מאווררים 8 במארז ושניהם עם קירור סטוק של אינטל. ה8500 שלי מגיע לכמעט 40 במנוחה ובסביבות 60 במאמץ וה6650 מגיע לרמות לא יאומנות. במנוחה מעבד אחד מגיע לאיזה 45 והשני לאיזה 70, נראה הגיוני? חייב לציין ששני המארזים נקיים מאבק

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  11. Started by N N C,

אני צריך עצות בנושא צבעים ואם יש לכם גם רעיון לציור סמל במרכז זה גם יהיה נחמד הגבול הוא כ-100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  12. Started by .m.l,

למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4 Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  13. Started by SuB,

למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  14. האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 618 צפיות
  15. יש לי מעבד 4400 לוח אם 965p-ds3 rev3.3 זכרונות של טווינמוס 2 ג'יגה 800 וקרור טוניק עשיתי 1:1 ביטלתי את מה שצריך עשיתי קפיצות של 20 והעלתי מ240 ל260 המחשב קרס הטמפרטורה של המעבד מעולה ככה שזה לא זה מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה שעוצרת אותי?? בבקשה תענו כי זה הורג אותי

• 10 תגובות
    • 618 צפיות
  16. Started by Gliding,

בינתיים עוד לא קניתי קירור...מאז הדיון הקודם החלטתי לנסות להזמין את ה ZALMAN על אף כל הביקורות הטובות על ה SILENCER. אולי בקרוב אני אשנה את דעתי. האוברקלוק הוא עם הקירור סטוק של XFX...שהוא די מאפן...אין אפילו HEATCOPPER...זה סתם מאוורר שיושב על חומר שלא כ"כ ברור איך הוא מוליך חום. והוספתי מאוורר 120 שמכניס אוויר מקדימה ושני מאווררי 80 מתחת לכרטיס שדוחפים כלפיו אוויר. אני סתם משחק עם המהירויות בינתיים הגעתי ל 375/800. הטמפ' עם מארז פתוח במנוחה היא 60 מעלות...במאמץ הוא לא עובר את ה-63. מארז סגור הוא הגיע במאמץ ל-66. 3D05 4017 3D03 9000 ומשהו

• 9 תגובות
    • 618 צפיות
  17. שלום! יש נושא שדי מציק לי בזמן האחרון - עד כמה אוברקלוקינג מקצר את חיי המעבד שלי? יש לי P4 2.4B, שעשיתי לו אוברקלוק לפני כחצי שנה ל-3.06 (משהו כזה). הזכרונות שלי הם אלו שהגבילו אותי ביותר (SAMSUNG 333MHZ). המתח המקורי שלו היה 1.5, ועכשיו באוברקלוק הוא עובד על 1.65. (ציינתי את הנתון הזה כדי לדעת אם שינוי לא כזה גדול במתח עדיין משפיע בצורה משמעותית על אורך החיים של המעבד) רציתי לדעת ממכם, עד כמה זה יקצר את החיים שלו? המתח לא האם לדוגמא, במקום 5 שנים הוא יעבוד 4 וקצת? או האם ההפרש גדול הרבה יותר? (3 לעומת 5). לפי דעתי האוברקלוק די שיפר את מהירות המחשב, אך אני לא בטוח אם זה מאוד נחוץ. תודה.

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  18. Started by dad11223,

כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by BoA,

שלום קודם כל אני פעם ראשונה עשיתי oc. יש לי amd 3000 ונכנסתי שם לבאיוס. עכשיו שם היו שני אופציות. אחת, להגדיל את את מהירות השעון בX1000 , X1300 , X2000 וכדו'.. שמתי על X2000 וראיתי בCPUZ שבמקום 1.0 GHZ נהיה 2.0GHZ. אחרי זה נכנסתי שוב לבאיוס והיתה שם עוד אופצייה שאני לא זוכר את שם, משהו CPU MHZ והיא היתה על אופצייה האוט', הכנסתי לשם ערכים של 250. המערכת לא עלתה אחרי זה.. אז הוצאתי את סוללת הליטיום ואז המערכת עלתה.. הפעם הכנסתי שם את הערכים של X2000 ו235 וכל היה בסדר והCPUZ הראה 2.13 GHZ אז נסיתי לשים 240 ושוב המערכת לא עולה. הוצאתי מלא פעמיים את הסוללה וזה לא עוזר. המחשב פשוט לא עולה. הוא עושה שני ציפצופים חלשים כשמדליקים אותו (כמו הצליל של השלט המזגן אבל חלש) אז מה נשאר ל…

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. אני רוצה לעשות לכרטיס קצת OC נורמלי הוא פשוט לא סוחב בOC הכי קטן אז שמעתי שאפשר לעשות וולט מוד לכרטיס ועם זה לשפר את תוצאות הOC הקטע שמצתי רק מדריך לחברה אחרת של הכרטיס וזה לא מתאים לכרטיס של לידיטק כמו שיש לי אז מי שיכול לתת לי מדריך לV-MOD לכרטיס של לידטיק 7600GT אני מאוד יודה לו תודה רבה רבה מראש

• 5 תגובות
    • 618 צפיות
  21. Started by gilibong,

תראו חברה לי לא הייתה ממש בעיה בקירור המחשב פשוט אני גם נכנסתי לפורום ורציתי שיעזור לי להוריד את הקור של המחשב המחשב שלי היה על 46 מעלות במזן עבודה ואני פשוט רציתי להוריד אותו עוד אז תראו עזרו לי ושלחו לי את ההסבר איך לסדר את המאוורים במארז ועצמו המחשב שלי יושב כרגע על 34 מעלות במזן עבודה וזה נקרא מצויייייייייייייין על תחשבו על קירור גז\מיים זה סתם בזבוז של כסף הרי אפשר לסדר את כול הקירור של המחשב עם שלושה מאוורים ואין לכם מה לדאוג אם המחשב שלכם מגיע ל50 מעלות הוא יעבדו ויש אנשים החולמיים להגיע למעלות כאלו

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  22. שלום שלום, כבר לפני כ שבועיים בערך עשיתי קצת OC למחשב - AMD Athlon XP 2000+@1942 MHZ ובזמנו הרצתי כל סוג של בדיקה ובנצ'מרק שיש והמחשב עמד על הערכים האילו בצורה יפה יציבה וכו' בזמן האחרון התחילו כל מיניי תקיעות במחשב ואתמול שהרצתי 3DMARK2001 הוא נתן לי תוצאה נמוכה במיוחד 3000~ (כרטיס מסך ג'יפה 3 TI200 ) לאחר התקנת דרייברים חדשים ללוח ולכרטיס מסך - הוא פשוט לא הצליח לעשות כלום והיה נתקע כל פעם שהרצתי את הבנצ'מרק אמרתי לעצמי אולי ה OC עושה בעיות ואכן כן - הורתי חזרה לערכים הבסיסיים והוא עובד מצויין - ונותן 7072 מה זה אומר ?? זה בכלל הגיוני ?? הוספתי שני מאווררים ג'נרים יכול להיות שהספק שלי חלש מדי ?? HEC300 ?? אנא המלצות והצעות ...

• 4 תגובות
    • 618 צפיות
  23. Started by Ameralis Zaiir,

טוב אז אני יכול להשיג מוצרים של TT במחירים זולים ואני מחפש היטסינק טוב שלהם למעבד שלי, ואם הוא בלי מאוורר אז גם מאוורר טוב (שוב, של TT). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  24. אם משהו מוכן לעזור לי

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  25. שלום רציתי לקנות קירור יותר חזק מ הספארק 7 + אני לא יודע מה לקחת קירור אויר או מים אני רוצה לעשות OC רציני אני רוצה גם קירור שקט מה אתם ממלצים בקירור אויר למעבד אני שם את Thermalright CPU Cooler for Intel Socket 478 אני לא יודע רק איזה SF לשים למעלה?? ולמארז אני לוקח 4 SF יש מארז של THERMALTAKE עם שליטה על 4 FNS בקירור מים אין לי ממש מושג צריך המלצה על משהו טוב לא משנה המחיר רק שלא יעשה רעש אני צריך שהקירור יקרר את המעבד והגשר הצפוני ואולי גם את הכרטיס מסך 9800XT זהו אני מקווה שלא הגזמתי עם הבקשות שלי תודה רבה

• 2 תגובות
    • 618 צפיות

דיונים חדשים בפורומים