עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by @ The_Dude @,

אם יש לכם בבקשה תפרסמו. כי אני מנסה לעשות משהו קצת יותר גבוהה מ 2.25 ghz ואם אני מצליח יותר אז הwindows לא עולה לי אני מכוון את המכפלה ל 22.5x שזה בעצם הכי גבוהה ואני שם את המהירות על 150mhz ויותר מזה הוא פשוט לא מעלה את הwindows. אז אם למישהו יש עצות בבקשה.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  2. Started by ndv,

אוקיי עשיתי OC מכובד מאוד לכרטיס מסך שלי (7300GS) לפני: Core=500.00 Mem=600.00 אחרי: Core=612.00 Mem=833.00 אם אני מעלה עוד את התדרים אז יש ארטיפקטים ולפעמים המחשב נתקע. מה מגביל אותי, הקירור של הכרטיס מסך (49 מנוחה,67 מאמץ, 72 מאמץ ממש רציני) או פשוט החומרה עצמה לא יכול לעבוד בתדר יותר גבוה ?

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  3. האם פשוטו כמשמעו העלאת המתח באפיק הזה כך שהכרטיס מסך מקבל יותר מתח ולכן יתן יותר אפשרויות אובר קלוק (של הכרטיס עצמו)? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  4. Started by ravid,

שלום לכולם לא מזמן קיבלתי את הכרטיס הסוס sapphire x800 gto2 אז לאחר קצת שעשוע איתו קיבלתי 4432 ב- 3dmark 2005 אז לאחר מכן פתחתי צינורות, אחריי שהתסבכתי עם הפלאש בסופו של דבר הגעתי למצב שבו אני מכניס את הפקודה /F והכרחתי אותו להתקין. לאחר מכן היו לי 16 צינורות בינתיים הכל טוב! קיבלתי ב- 3dmark 5001 היום ניסיתי לעשות אוברקלוק למהירות של x850xt pe ולפתע ששמתי מהירות 540 בליבה המחשב נתקע! עשיתי ריסט, בהתחלה חשבתי אולי זו התוכנה או צריך לאט לאט עשיתי ברמות... לאט לאט... אך שעברתי את ה-520 זה שוב נתקע! ניסיתי לאחר מכן כל מיני תוכנות כמו ati tray tool ati tool sapphire trixxx שום דבר לא הצליח התקנתי גם ביוס חדש ללוח שלי (dfi nf4 ultra-d) ניסיתי את הדרייברים של אומגה ניסיתי למחו…

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  5. Started by X-Gamer,

האם קירור יותר טוב יעזור? או שיש משהו אחר שאפשר לעשות?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  6. היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  7. Started by BattleMan,

שלום אני מעוניין בפיתרון קירור ל PRESCOTT שלי. במצב עבודה רגיל הוא עומד על ~50 מעלות וצורך הקירור דורש ממני להפעיל מספר מאווררים, אך אלו גורמים לרעש נוראי וגם לאחר שהחלטתי להיפטר מהם ולהישאר עם המאוורר שעל המעבד ומאוורר ספק הכוח הרעש עדין מחרפן אותי. הבנתי שפתרונות הקירור של שינוי פאזה וקירור מים מאפשרים שקט מושלם. אך כמובן איני מעוניין להוציא כמויות כסף. אשמח אם כך לעזרתכם, הקריטריונים שלי הם כך * שקט מוחלט * קירור סביר [איני מתכנן OC בעתיד הקרוב] * אפשר שמישות של המערכת במחשבים עתידיים אחת המחשבות שהיו לי הם מערכת קירור מים פסיבית, כך בעצם אוכל לחסוף כסף וגם כמובן אוכל לשדרג את המערכת לאקטיבית כשיופיע הצורך. עוד חשבתי על מערכת שינוי פאזה, אני מניח שהמערכת ממש יקרה אבל …

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  8. Started by Michael,

כידוע יש אבק. אבק מבודד טוב, ולכן חם יותר לרכיבים. מידת האבק עומדת ביחס ישיר לכמות האויר המוזרמת במארז, ורמת הקירור של הרכיבים עומדת ביחס ישיר לרמת האוויר החם המפונה מהם --> רמת האויר המוזרמת למארז. מעגל מעצבן. שכן, על מנת לשמור על רכיבים קרים, צריך להזרים הרבה אויר ולנקות אבק הרבה פעמים. היות והמערכת שלי סובלת מאוד מאבק --> שכן הרבה אויר מוזרם בא (דלת צד פתוחה, מאוור 12 מקדימה למעלה, מאוורר 80 מקדימה למעטה, שניהם מכניסים, ומאוורר 80 מאחורה למעלה מוציא אוויר, מתחת למאוורר של הספק). והיא גם חמה באופן טיבעי, עלי לנקות אבק הרבה פעמים על מנת שהיא תא תתחמם יותר מידי. (ממש אפשר לראות איך הטמפ' עולות עם הזמן!). אם למישהו יש פיתרון שיכול לעזור לי לדלל את כמות הפעמים שאני מ…

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  9. Started by JSK,

שלום, אני עומד לרכוש מחשב על המעבד Intel Core 2 Duo E6300 והמארז Sunbeam transformer (אבל אני מחליף לו את שלושת מאווררי ה 80mm לכאלה של Arctic Cooling). רציתי לדעת אם נחוץ לקנות גם קירור למעבד. תודה אגב שאר המפרט אם זה משנה משהו הוא: Gigabyte 945P-S3 TWINMOS DDR2 512MB 667mhz CL5 X2 CONNECT3D Radeon® X1950 PRO 256MB המאווררים שאני מחליף לטרנספורמר: ARCTIC COOLING AF8025 X2 ARCTIC COOLING Arctic Fan 8 FSP 400W LGA775 24pin SATA 12cm Western Digital WD1600JS תודה

• 8 תגובות
    • 649 צפיות
  10. Started by t_eliran,

חבל שזה כל כך יקררררררר

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  11. יש לי מארז של TT שדיי עושה רעש , קראתי פה בעבר שאחד הגורמים לרעש זה הגריל של בנוי טוב ... האם אם אני יחתוך את הרשת הזאת רמת הרעש תרד ? זה לא אמור לעשות איזה שהם בעיות לא ?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  12. Started by eli.g,

אז ככה לחבר שלי יש AMD AXP 2000 פולומינו. חבר שלו מחר מקבל את הבנדל מסוים שכולל את ה axp 1700+ 0.13 micron. טוב אז החבר הזה שלו לא מעונין בoc אז הוא רוצה להחליף את המעבד שלו ושל חבר שלי אז הוא היה שמח מאוד כמובן. עכשיו פתאום הוא אומר לי שבגלל שיש לו לוח nforce 2 של לידק שהם לא אוברקלוקרים טובים הוא מפחד להחליף את המעבד שלו כי הוא מפחד לעבד 150 מגה"ז אני אומר לו שלא יפחד כי בלי שום בעיה הוא יגיעה למעבד שלו ואף יותר. אז האם שווה לו להחליף את המעבד "ולהסתכן" או להשאר אם אותו מעבד? נ.ב יש לו גם זיכרון סמסונג 400 מגה"ז שהם לא רעים אבל גם לא הכי טובים.

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by totah,

EVGA 8800GTS 512 G92. המאורר שלו עובד על 100% בתוכנה EVGA Persecution זה לא עוזר. 80 מעלות במאמץ. חייב להוריד את המעלות. אני לא מתכוון להשקיע בקירור.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by boxer555,

יש לי שאלה חברה.. למה כאשר אני מבצע אוברקלוק אני צריך להרים גם את המתך או כידוע בשמו VOLTAGE? תודה..

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  15. Started by dinbrca,

במדריך: http://hwzone.co.il/guides/oc_cpu/2/ (באותו עמוד) רשום שלמעבד שעליו מבוצע הOverclock 60 מעלות צלזיוס נחשב כגבוה מאוד אבל לא רשום איך לבדוק לכל מעבד מהו כמו המעלות שנחשבת בו כגבוהה מאוד אני רוצה לדעת איך בודקים את זה + אם מישהו יכול לאמר לי מהו כמות המעלות שנחשב כגבוה במעבד Intel Q6600

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  16. Started by gryffin,

OK , כפי שראיתם בדיון שפתחתי אתמול , המעבד שלי AthlonXP 2100 נמצא על 58 מעלות. עכשיו אני צריך שתמליצו לי על מאוורר חדש שכולל היטסינק עד 120 ש"ח. ושאלה : מה יותר כדאי, להוסיף מאווררים למארז או להחליף את המאוורר והיטסינק של המעבד ?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  17. Started by lipa,

מומלץ ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RR-CCH-ANU2-GP&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 9 תגובות
    • 649 צפיות
  18. אני קונה מחשב ורוצה לעשות OC לכרטיס מסך ואני רוצה לקנות את הריבועי נחושות ששמים על הזיכרון של הכרטיס....לקירור איך אני יכול לדעת איזה צורה של פלטת קירור לקנות יש צורות הבנתי......מלבן וריבוע אני לא יודע תשם של המוצר הזה ולא יודע סוג או משהו אני צריך שם ותמונה...לראות מה זה ולהוסיף את זה למפרט זה אולי Thermaltake RAM Heatsink Copper ש"ח ?????? או משהו אחר..שאני לא יקנה משהו שלא מתאים תודה! כרטיס של MSI R9800PRO כדי שאני יקנה הכל במרוכז.... זה המפרט CPU : Intel Pentium IV 2.8C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BOX Motherboards for Intel : ABIT IS7-E Intel 865PE Motherboard (HT,FSB 800,SATA, Dual DDR400, 5.1 Sound, AGP8X,LAN, USB 2) Video Cards : MSI RADEON 9800 PRO [12…

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  19. Started by sariti,

יש לי פנטיום4 2.4 יש לי שם 4 מאווררים ואני חושב שהטמפ גדולה מידיי אתם תחליטו טמפ מעבד 56 מעלות טמפ מערכת 44 מעלות טוב או לא + הצעות לשיפורים

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by darklight,

שלום חבר'ה, המהרתי את ה2900 פרו שברשותי ל- 754 מגה הרץ לליבה ו-856 מגה הרץ לזכרונות 57-58 במנוחה ו78 מעלות במאמץ, עכשיו נשאלת השאלה האם צריך לשמור על יחס מסוים בין הליבה לזכרונות בשביל אופטימציה לביצועים? תודה

21. אני מנסה לעשות OC ל-4850 CF שלי... בקיצור אני מצליח נחמד אבל ממש לא מרשים... שאני מגיע לסביבות 680 לליבה מתחילים ארטיפקטים ולא בגלל חום. האם העלאת ה-PCI-E ל-105 יעזור?

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  22. Started by eladbu,

שלום לכולם לאחי יש ר9550 ושמעתי שאפשר למתוח אותו יחסית בצורה טובה ושהוא עומד בלחץ מתון מישהו יכול לתת לי איזה כוון אות לינק לOC המתבקש דא זה כרטיס של גיגהבייט

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  23. Started by shloosh,

ב-OC כמובן, ועם איזה קירור?

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by SpLiNtEr,

שלום לכולם. הססתכלתי בסטיקי בפורום,ובכמה בנצ'מארקים, ואני עדיין לא יודע מה לקחת. OC לא מתוכנן. התקציב שלי הוא 100 ש''ח +- בעיקרון אני מתלבט בין שני אלא - Arctic Cooling Freezer 64 Pro Zalman 7000B CNPS7000B-Cu (יש לומר שכבר הסתכלתי בת'רד שמישהוא רוצה קירור ל-AM2,אבל הוא לא ממש עוזר לי). MuTaTiOn.

• 6 תגובות
    • 649 צפיות
  25. Scythe USA SCVMS-1000 Sleeve VGA Cooler Coolink GFXChilla תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים