אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
כידוע לכולם הsf2 מאורר די חדש מבית משפחת tt יחודו הוא הסנסור והשלט שעלפיהם (שני השיטות) ניתן לקבוע את מהירות המאורר. אבל לא על זה באתי לדבר אלא... כתוב באתר 4800 rpm לאומת זאת אצלי הסנסור קורא 5444rpm ולא רק אצלי אלא גם אצל lev_18 האם יש בעיה באיתור הוכחה: http://planet.nana.co.il/bead2216/volc9%2EJPG
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
קניתי שני מאווררים 80 מ"מ עם האור שאני רוצה להחליף בשניים האחוריים שבאים עם המארז ואני לא יודע איך לחבר אותם,אני יודע שאפשר שהם ידלקו עם ההארד דיסק או כל הזמן(וזה מה שאני רוצה),אבל אני לא יודע איך לחבר אותם,אמרו לי גם שאולי אני לא אוכל לשלוט עליהם בגלל שהם דורשי0 0.7A והפאנל שליטה נותן משהו עם 3 ערוצים ו-0.35A או משהו כזה,אם מישהו מבין אני אשמח שיסבירו לי. אלו המאווררים שקניתי ---> שניים כאלו :http://www.thermaltake.com/products/dcfan/a1357.htm וזה למעבד(גם אם אור) ---> http://www.thermaltake.com/products/heatsink/v9CoolMod.htm דרך אגב-מארז פשוט מדהים!!
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
מי יותר טוב? מי יקרר לי יותר טוב את הAXP 2500+ מתוכנן אוברקלוק ללפחות 2100MHZ האם זה יספיק ? וכמה זמן יקח לזיגזג להזמין את זה בערך? מכוון שעיקוב המשלוח של PCH לא מתקבל על הדעת... חבר שלי או כמו שמו בפורום Matanyaniv הזמין לפני 20יום מחשב שלם מPCH , על המפרט חרשנו כמה פעמים , ההזמנה יצאה והיום עדיין אין להם את הVolcano 11+ שני מאורר UV ואת הספק המיוחל של TT שעליו אני הכי חושב כי הספק הזה ממש משתלם ! את זה הצעתי לו להחליף בזיגזג ולקנות שם אחד משני הקירורים הללו , ומאורר UV CTODE וספק 360W של TT גם כן , שם יוצא יותר זול וחוץ מהקירור למעבד הכל נמצא בחנות , PCH הם פשוט אנשים מניאקים ומעצבנים מכוון שבחוזה כתוב שהם מתחייבים לספק את המחשב בלא יותר מ10ימי עבודה... אבל הפלא ופלא! א…
-
- 5 תגובות
- 589 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם חלון, ובא לי להשקיע עליו ליופי, ואני מתלבט לגביי מה בדיוק לקנות (התקציב - 300 ש"ח): - Vantec Nexus NXP-301 Fan & Light Controller וזה כולל שני קתודות + SOUND ACTIVATED + מאוורר לד אדום . =315. -פשוט לקנות קתודה עם SOUN ACTIVATED +מאוורר לד אדום ואז נשאר לי גם כסף להוסיף כבלי IDE מעוגלים. מה אתם חושבים שעדיף?? האם הNEXUS טוב בכלל? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 589 צפיות
-
-
האם צריך להוסיף קירור כדי לעשות אוברקלוקינג עד לרמה של ti-4600 (שימו לב כי אני מדבר על ה-128mb SE) ? ? ? או האם אפשר להסתפק בקירור שמגיע ??? אני לא מתכוון לתוצאות מקסימיליות...
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
יש לי כרגע amd axp 1800 palomino ו gigabyte 7vrxp ... עכשיו תהיתי לגבי יכולות הOC של הלוח אם ושל המעבד... אם נגיד אני אחליף למארז ENERMAX עם ספק 350W של אותה חברה ואני אחליף את הHSF של המעבד לvolcano 7 או משהו, האם אני אהיה מסוגל להעלות את הבאס של הלוח ל166? :
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
tavor21 שלח אותי לכאן... אין לי שום ידע במודינג... יש לי מחשב: p-3 550 mhz sdram 256 40 gb g- force 440 mx 64 mb זה ההכל בערך... הייתי רוצה לשפר אותו... וגם להפוך אותו לבובה...עם המנורות והכל...רצוייי...אבל נתחיל בשיפורים... תסבירו לי איך???? מאיפה אני משיג חלקים??? איזה????? מאיזה חומרים???? בקיצר הכל הכל...עד הפרטים הקטנים ביותר... תודה ענקית ראש למי שיעזוררררררררררררר
-
- 9 תגובות
- 589 צפיות
-
-
משהו יכול להסביר לי או לתת לינק למקום שמסביר טוב, איך עושים אוברקלוקינג לכרטיס מסך R9800 NON PRO ?? לכו ללינק ותבינו עד כמה זה חוסך וטוב: http://www.overclockers.co.nz/ocnz/review.php?id=03vga00r9800000gigacuber98000000105 אבל איך עושים את זה? (אני די מתחיל בOC במיוחד של כרטיסי מסך) ???
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
באיזה טמפ' כבר מסוכן לפנטיום 4 לעבוד? ואני לא מדבר מתי הוא נשרף.... אני מדבר מתי מסוכן, מתי יכול להיגרם נזק תמידי
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
מה עומק+רוחב+גובהה של Midi Midi Tower Tower Full Tower זה ממש חשוב לי ... תודה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב OEM של IBM מדגם APTIVA, אני רוצה לעשות Overclock למעבד שלו (פנטיום 3 667), מישהו יכול להסביר לי איך? בתודה מראש, עומר.
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
רציתי לדעת מה קורה אם אני משנה את התזמונים של הזכרונות והמחשב לא מצליח לעשות POST - אני יכול פשוט לכבות ולהדליק או שצריך לעשות CLR_CMOS. ואם צריך, איך אני עושה את זה בלוח שלי (GA-8SQ800). בקיצור: במקרה של שינוי תזמונים לא מוצלח, מה עליי לעשות כדי להחזיר את המצב לקדמותו... תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
-
אני מנסה לעשות אובר קלוק לג'י פורס 2 MX400 אבל אני רק מצליח לעלות בכ-5 MHZ גם בליבה וגם בזיכרון (פחות או יותר) המחשב שיש לי הוא: 667 MHZ GEFORCE 2 MX400 MSI 64SDRAM 256MB KINGSTONE. הסיבה היא בגלל המחשב או בגלל שהכרטיס מתחמם ?, והאם ניתן לאלתר איזה מאוור אישהוא או מאיפה שהוא, או לאתר איזה קירור מידי (עכשיו !!!,משהו ביתי ביינתיים)
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
-
קלטו את המוצר הבא: http://www.aerocool.com.tw/aerocool-files-v3/cooler/dp101.htm איך היטסינק עם מאוורר של 13CFM יכול לקרר מעבד AXP 3000+ ומעלה??! אחת החיות היותר מוזרות שראיתי...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי יש AMD AXP 2000 פולומינו. חבר שלו מחר מקבל את הבנדל מסוים שכולל את ה axp 1700+ 0.13 micron. טוב אז החבר הזה שלו לא מעונין בoc אז הוא רוצה להחליף את המעבד שלו ושל חבר שלי אז הוא היה שמח מאוד כמובן. עכשיו פתאום הוא אומר לי שבגלל שיש לו לוח nforce 2 של לידק שהם לא אוברקלוקרים טובים הוא מפחד להחליף את המעבד שלו כי הוא מפחד לעבד 150 מגה"ז אני אומר לו שלא יפחד כי בלי שום בעיה הוא יגיעה למעבד שלו ואף יותר. אז האם שווה לו להחליף את המעבד "ולהסתכן" או להשאר אם אותו מעבד? נ.ב יש לו גם זיכרון סמסונג 400 מגה"ז שהם לא רעים אבל גם לא הכי טובים.
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הלד הזה אבל איזה חיבור יש לו? מישהו יודע? עריכה: הלינק לא עובד אבל אלה הלדים היחידים שיש בפנדה.. מי שרוצה שיכנס..
-
- 9 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום רכשתי לפני שנתיים משחה טרמית ARCLIC SILVER 5 ולא השתמשתי בא ,האם שווה משהו ? www.arcticsilver.com
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם הטמפרטורות של המחשב במאמץ בסדר ... וגם רציתי לשאול אם כדי לקנות קירור חדש אם אני רוצה לעשות Oc למחשב המפרט e6300 asrock conroe xfire esata2 evga 7600gt 256mb 2gb 667(1gb+1gb) תודה על העזרה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לכרטיס 1800GTO עם קירור שקניתי של EVERCOOL ועוד שני מאווררים של 80. הטמפרטורה לא משתנה האם זה בסדר??? יש תמונה...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש ובזמן ההתקנה הרכבתי את המעבד בלי משחה תרמית כי הבנתי שיש סוג של מדבקה מתחת למאוורר שבא עם המעבד שזה סוג של משחה תרמית. בכל מקרה אני מעוניין לשים משחה תרמית כי הבנתי שזה יותר טוב, אבל מישהו אמר לי שאסור להוריד את המדבקה מהמאוורר בכלל כי זה יכול לדפוק את המאוורר ואת הקשר בינו לבין המעבד ואם אני רוצה להשתמש במשחה תרמית אני צריך לקנות גם קירור אחר למעבד. האם זה נכון ? המעבד שלי כרגע עומד על 30 ומשהו מעלות במנוחה אבל במאמץ הוא מגיע ל 60 פלוס ואני די בטוח שזה בגלל שאין משחה תרמית. תודה
-
- 8 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי חבריה, תעזרו לי בבקשה לבחור בין שני המאווררים הנ"ל למעבד Q6600 ומארז CM690. יש חוסר באולטרה אקסטרים פשוט ואני חייב לקנות משם את המאווררים כי הם עושים לי אוברקלוק. אגב במארז CM690 אני אשים שני מאווררים של Zalman F3 120MM Case Fan, האם יש מאווררים טובים יותר בחנות TMS? והאם כדאי להחליף את המאוורר הקדמי כי הוא פחות שקט מהם כמו שנאמר לי בחנות? תודה מראש, תומר
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מערכת קירור מים וכרגע אני לא מתכוון לעשות OC אולי בעתיד אני מבקש שתבנו לי מערכת הן שתהיה חזקה וגם שקטה בצורה סבירה וגם תכלול קירור לכרטיס מסך התקציב שלי למערכת הוא עד 2000 שח המפרט שלי : Q6600 GO GIGABYTE X38-DQ6 LEADTEK 8800 ULTRA 768 MB PS : THERMALTAKE TOUGHPOWER 750W HD : WD 500 GB X 2 OCZ DDR2 1024MBx4 800 MHZ REAPER 4-4-4-15 CASE: THERMALTAKE ARMOR תנו לי הצעה אחת מחול ואחת מהארץ תודה רבה לכול העונים שבת שלום
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-