עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שוטטתי באינטרנט ונתקלתי בתמונה הזו : מתחת למהירות של המחשב במקרה הזה 2000MHZ רשום באדום 100%... ראיתי את זה גם אצל עוד כמה אנשים גם בפורום נדמה לי.. עכשיו הבעיה היא שאצלי לא רשום 100% באדום אלא רשום 0% בירוק.. ככה : האם זה בעיה ? מה אומר ה-100% או ה0% ואיך אני מסדר את זה ? תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  2. Started by shaks,

מה קורה כשהמעבד נשרף? איך המחשב מגיב כמפעילים אותו מחדש? (האם יש מאין BOOTים אינסופיים כאלה?)

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  3. שיהיו שקטים עד כמה שאפשר. ובעלי דחיפת אוויר טובה לקירור אופטימלי. הקירור יותר חשוב לי מהשקט. ואם אפשר אז המאוורר שמכניס אוויר שיהיה בו לד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  4. Started by mythu,

אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  5. זה מה שאני מקבל עם התוכנה ATITool כשאני מפעיל אותה. האם אלו הם המהירויות סטוק שלי ומכאן אני מתחיל להעלות ?

• 12 תגובות
    • 619 צפיות
  6. Started by eli.g,

אז ככה לחבר שלי יש AMD AXP 2000 פולומינו. חבר שלו מחר מקבל את הבנדל מסוים שכולל את ה axp 1700+ 0.13 micron. טוב אז החבר הזה שלו לא מעונין בoc אז הוא רוצה להחליף את המעבד שלו ושל חבר שלי אז הוא היה שמח מאוד כמובן. עכשיו פתאום הוא אומר לי שבגלל שיש לו לוח nforce 2 של לידק שהם לא אוברקלוקרים טובים הוא מפחד להחליף את המעבד שלו כי הוא מפחד לעבד 150 מגה"ז אני אומר לו שלא יפחד כי בלי שום בעיה הוא יגיעה למעבד שלו ואף יותר. אז האם שווה לו להחליף את המעבד "ולהסתכן" או להשאר אם אותו מעבד? נ.ב יש לו גם זיכרון סמסונג 400 מגה"ז שהם לא רעים אבל גם לא הכי טובים.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by shirNoshe,

אני לפי המפרט ב-OC.(כרטיס המסך) הרצתי את ATITOOL והיא רצה..ורצה..ורצה..רציתי שתמצא לי מה תדר הזכרונות הכי גבוה שאני אוכל. היא לא מפסיקה.. מה שאני לא מבין זה מה חישוב המהירויות ליבה וזיכרון.ע"פ ה-OC שלי אני בכלל לא במהירויות האלו,למה רשום שהזכרונות הם 621? [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  8. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

המאורר על הרדאון 9500 הפסיק לעבוד, הכרטיס עצמו עובד מצויין ואין איתו שום בעיות אבל המאורר לא עובד. בדקתי אם משהו תוקע אותו אבל הכל תקין, החשמל תקין ולא מצאתי בעיה נוספת. מה עוד אפשר לבדוק? בנתיים שמתי מאורר חזק מתחת לכרטיס שידחוף עליו אוויר, אבל זה לא פיתרון שאני אוהב. תודה ושבת שלום.

• 9 תגובות
    • 619 צפיות
  9. Started by King Of Action,

אני רוצה לדעת האם נגיד OC של AMD XP 1700 (מסטפינג טוב) למשהו כמו 2500 מגהרץ יתן ביצועים יותר טובים מבארטון 2500 שהמריצו אותו למשהו כמו 2400 מגהרץ ? כלומר , איזה מעבד מבין שניהם לאחר ה-OC יתן ביצועים יותר טובים ? ובכלל , מה אתם ממליצים , לקנות היום , BARTON 2500 (מסטיפנג טוב) או XP 1700 (מסטפינג טוב) ? למי יש פוטנציאל יותר טוב לתת ביצועים יותר טובים אחרי OC ? נגיד שהקירור לצורך העניין הוא : SK7 + SF 2 .

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  10. שלום אני קונה לוח חדש של abit nf7 , עכשיו בגלל בעית הטמפרטורה שלו שמזייף בין 12-13 מעלות אני רוצה למצוא תחליף כי אני מתכוון לעשות oc כבד ,וזה ממש עקרוני, דבר נוסף לsf2 מגיע גם fan bus עם שליטה על המאורר נכון? אני גם מתלבט אם לקחת sf רגיל 120 mm למארז, של tt או לקחת את הגירסא של הלא sf שעולה ב 30 שקל פחות?

• 2 תגובות
    • 619 צפיות
  11. שלום, האם ה גוף קירור הזה Accelero S1 Rev.2 + Turbo Module יכול להתאים לכ. מסך HD4850? ואם לא יש קירור אלטרנטיבי בתקציב 150 ש"ח? תודה מראש לעונים!

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  12. אחרי שהוא לא היה דלוק כמה שעות אז אני בודק מעלות ירש דרך הביוס והוא מראה לי 10 מעלות פחות ממה שצריך ואירי שאני מפעיל מחדש הוא מראה לי כמו שצריך למשל שאני מדליק ובודק הוא נותן לי 17 מעלות למעבד אז מייד אני עושה שוב הפעלה מחדש הוא מראה לי 31 מעלות שזה מה שצריך להיות למה הוא עושה לי את זה זה לוח אם חדש של ABIT NF7 AMD2500 אלי יש בעיה בחיישן ?

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  13. נראה לי ממש הרבה, יש לי DFI 975X\G, ובקצב הזה אני אצטרך לקנות קירור כדי להתחיל OC... אשמח אם אלה שיש להם לוח כמו שלי יגיבו ויאמרו מה הטמפ' שלהם...

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  14. Started by Amir c,

אממ כרגע הוא על 2200 (הכי פשוט..) הוא לא נעול (כיף..) ניסיתי להעלות את המכפלה ל 11.5 אבל הוא לא קלט את זה או שעשה את הביפים אחרי שקראתי דיי הרבה הבנתי שצריך להעלות את המתח (דלק) למעבד השאלה היא אם זה פוגע במעבד? הטמפ' שלי ממש סבבה כשהקירור עד הסוף זה 48 ~ כשהו על הכי LOW זה 53 כשיש מזגן בLOW זה 50 ולא ניסיתי עד הסוף עם מזגן.. כרגע המתח על 1.65 (הרגיל) יש לי זכרונות של GEIL GOLDEN DRAGON 3 -3 -7 זהו כעקרון.. מה אתם ממליצים לי לעשות? , אחרי הכל צריך לנצל את זה שהוא לא נעול

• 5 תגובות
    • 619 צפיות
  15. Started by erez_levy,

שלום לכולם, כמה שאלות. 1) עד כמה מסובך לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך 6800GS ואני מתכוון לאחד שלא עשה אוברקלוק בחיים שלו, ובקושי מבין במחשבים. 2) האם כדי לעשות לו אוברקלוק צריך קירור מיוחד או משהו? 3) עד כמה זה באמת משפר את הביצועים של הכרטיס מסך? 4) במידה והרסתי את הכרטיס מסך לגמריי, האחריות שיש לי על הכרטיס מסך תקפה בכל מקרה? או שבגלל שיראו שניסיתי לעשות אוברקלוק לא יתנו לי אחד אחר, מעוניין לשמוע קצת תגובות מאנשים שזה קרה להם. תודה רבה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  16. יש לי כרגע amd axp 1800 palomino ו gigabyte 7vrxp ... עכשיו תהיתי לגבי יכולות הOC של הלוח אם ושל המעבד... אם נגיד אני אחליף למארז ENERMAX עם ספק 350W של אותה חברה ואני אחליף את הHSF של המעבד לvolcano 7 או משהו, האם אני אהיה מסוגל להעלות את הבאס של הלוח ל166? :

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  17. Started by ye_3333,

טוב אז ככה יש לי את המערכת קירור מים אקרוריארס 2 ולפי הבנתי מסתבר שכמה שחשתבי שהיא מערכת קירור טוןבה כניראה שהיא לא.. לכן החלפתי לה את המשאבה לאחת הרבה יותר חזקה.. (2000 ליטר בשעה) ועכשיו השאלה שלי היא כזו.. עם אני יחליף את הבלוק קירור של המעבד לאחד חדש לא מה שקיבלתי עם הקירור מים.. אז עם אני יחליף אותו זה יוריד לי את הטמפרטורה בצורה משעותית?? כאילו כול העיקרון הוא לשפר את המערכת קירור שלי מבחינת זה שהיא תהיהי הרבה יותר יעילה... אז למי שיש הצעות לשיפור אני יסמך לקבל ואנא גם לשלוח לינקים לקנייה וכו וכו... תודה... :jump: :jump:

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. היום בבוקר בלי שום סיבה מיוחדת הלוח אם איפס לי את המעבד מי 3.1 בחזרה ל 1.8. עבדתי שבוע ככה על OC של 3.1 עם ה E4300 בלי בעיות. מישהו יודע מה לעזאזאל הסיבה, שהתאפס לי האוברקלוק? זה המפרט שלי: GEFORCE 8800GTS 640MB 2GB G.SKIL HK GIGABYTE P35-DS3R E4300 תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  19. האם אפשר להגביר את המתח בחיבורים על הלוח אם?? כגון מאוורר ציפסט, מאוורר מעבד, מאורר אחורי, מאוורר קידמי. אם אפשר, אז זה הורס את המאוורר או שזה לא עושה לא כלום חוץ מלהמהיר אותו?? אני לא רוצה לגמור עם מאוורר ומנוע שרוף. עד כמה מתח מומלץ לעשות OC למאוורר בלי שהוא ייהרס??

• 8 תגובות
    • 619 צפיות
  20. אוקיי בואו נתחיל מזה שהכרטיס עבר מוד קטן (סינק של P3 עם מאורר של אינטל 60 מ"מ) . הכל עבד כרגיל במשך חודש בערך עד שהחלו להופיע סימנים שנראים כמו סתם דפיקות של תוכנה מה שמסתבר קצת יותר מוזר. זה התחיל בזה ש-RAGE 3D לא עבד לי, ו-3D MARK העיף אותי במבחן הראשון של המכוניות באמצע המבחן של ה- high details חשבתי שזו בעיה בוינדואס, פירמטתי ולא עזר, שוב רייג' לא פועל ו- 3D MARK לא פועל ! ניסיתי ה-כ-ו-ל הורדתי את ה-O/C של המעבד, פירמטתי מיליון פעם ושום דבר לא עוזר !!! יכול להיות שמשהו נדפק ? אם אחרי פירמוט זה לא עוזר אני אני לא יודע מה כן ! אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מי הפתרון הוא יחסוך לי הרבה כאב ראש... חוץ מזה הוינדואס פועל לאט גם אחרי פירמוט, מהרגע שאני לוחץ על ה-ICQ ועד הרגע …

• 4 תגובות
    • 619 צפיות
  21. אני כל הזמן שומע שאוברקלוק חשוב לעשות עם מעבד/זכרון מסונכרנים, אבל בסקירה הבאה: http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup6.php אפשר לראות שעם מחלק 4:5 וזכרונות באנדרקלוק רציני הביצועים כמעט זהים (ולעתים אף טובים יותר). אם כך, מה כל המהומה סביב יחס 1:1?

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  22. שאלה מאוד פשוטה. תודה.

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  23. אוקיי אז ניסיתי להעלות כמה שיותר קרוב לבאס 370 במכפלה של 9, אבל לא הצלחתי :-\ עכשיו אני במתחים רגילים בבאס 350, ניסיתי להעלות לבאס 366 במתח 1.35 לפי הביוס ו+0.1V לזכרונות והוא עבד סבבה, חצי שעה של אורטוס ללא שגיאות. אבל שעשיתי ריסטרט הוא לא הגיע לפוסט, שלא שיניתי כלום. ניסיתי אח"כ להעלות ל 370 והוא לא הגיע לפוסט, מן הסתם. ניסיתי להעלות מתח ולא הצליח, פחדתי להעלות יותר מדיי כי הוא הגיע ל 66 מעלות במאמץ מלא של ה TAT במתח 1.35. אח"כ שניסיתי להחזיר לבאס 366 הוא לא הגיע לפוסט עוד פעם. יש משהו לעשות? בנתיים החזרתי למתחים רגילים ובאס 350 עם מכפלה של 9. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  24. Started by danuskun,

כותרת... עד 150-170 שקל בערך.

• 6 תגובות
    • 619 צפיות
  25. שלום, אני חדש בOC ורוצה להמהיר את המעבד Q6600 לכמה שלא יהיה ואת הזיכרונות שלי מ800 ל1066 של G SKILL עם לוח אם PQ5L-E של אסוס. השאלה שלי היא - האם חייב להעלות מתחים על ההתחלה או שאני יכול להתייצב בתדר מסויים עם הזיכרונות ב1066 ונעילת הPCI E ב100MHZ רק ע"י העלאת FSB? אני פשוט לא רוצה להסתכן עם מתחים וכיוצ'. המפרט המלא בצד, יש לציין שכרגע בIDLE ובPEAK המעבד שלי עומד בין 45 ל50 עם הקירור שבמפרט. עריכה: יש כאן: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=386648.0 את אותו הנושא בדיוק, אני מניח שאפשר לנעול (רק מקווה שיתפתח שם קצת...).

• 0 תגובות
    • 619 צפיות

דיונים חדשים בפורומים