עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by COLOR,

יש לי מעבד AMD Athlon XP, 1800 MHz (6.75 x 267) 2200+ והייתי רוצה לעשות לו אוברקלוק, הטמפרטורה הממוצעת שלי במעבד היא 43-44..

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  2. הגעתי מקסימום 20% יותר . המפרט מצורף ואני לא מצריך להגיע ליציבות במערכת יש לי קרור מעולה במארז הטמפ לא עולה על 35 אז מה בעיה העלתי את המתח של המעבד ל1.6 ול1.7 ואין יציבות וגם העלתי את המתח של הזכרונות ל2.8 ואין יציבות למערכת דרך אגב ה: FSB:DRAM הוא על 2:3 למה? אני מודה לכל מי שיעזור לי להגיע לOC של לפחות 3.3 אני בטוח שזה אפשרי

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by oranm23,

קניתי קירור arctic freezer cooling 7 pro האם צריך לשים משחה טרמית מכיוון שהוא בא עם שכבה אפורה אז אני בהתלבטות לא לעשות סלט עם החומרים תודה לעונים

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by barlo,

יש לי את הכרטיס GeForce 9800GTX ולדעתי הוא מאוד מרעיש. יש דרך להשתיקו? האם קיים מאוורר מקורי של GIGABYTE, ששיך לכרטיס זה, שמסוגל להפחית את הרעש שיוצר המאוורר שבאריזה המקורית?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  5. יש לי מעבד פנטיום 4 , 3 מגה הרץ Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz עכשיו הוא מגיע ל מעלה 40 מעלות תמיד בקיץ מגיע גם ל 50 ו 60 לא עשיתי למעבד שום המהרה שיהיה יותר חזק יש לי תתוכנה אוורסט ושם יש מקום שרשום את המעבד באורגינל ומה החוזר שלו עכשיו רשום לי שבאורגינל הוא3000 ועכשיו הוא 3042 האם זה לבעיה?? שאני נכנס לסגירת תוכניות אני רואה למטה אחוז שהמעבד עובד יש לי קפיצות רציניות שזה עולה ל 60-90 אחוז בלי שכלום פתוח האם זה בעיה במעבד? תודה לעוזרים אם זה לא מתאים לפה תעבירו כי לא ידעתי לאן זה מתאים

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Lyor,

אני מחפש תוכנה (קלה כמובן שלא מעמיסה מידיי על המעבד) שתראה לי את הטמפ' של המעבד/כרטיס המסך שלי בזמן שאני משתמש ב3DMark06 כמו בEVEREST רק העיניין הוא שבאוורסט אני רק רואה גרפים וקצת קשה לדעת ערכים של מספרים מדוייקים. מה שאני מחפש זאת תוכנה שתפעל ברקע ותשמור לי את תוצאות הגרפים (כמה שיותר ידידותי ולא קטן כמו וקשה להבחנה כמו באוורסט), עד שאני אסיים את הרצת ה3DMark06.

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  7. PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP פתאום המאוורר שלו הלך ה-EveCool VC-RHC Turbo יתאים ? http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=23381

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by imperious,

שלום לכולם, יש לי כרטיס של HD4890 עכשיו הבעיה שלי היא שהוא מתחמם הרבה במנוחה הוא על 60 מעלות! אני זוכר שפעם אמרו פה שאפשר לעשות פרופילים בדרייבר ככה שאיכשהו זה ישחק עם מהירות השעון של הGPU והמאוורר שהוא במנוחה ושהוא במשחקים ככה שזה יהיה מאוזן כי שאני מעלה את המאוורר ל50% הטמפרטורה יורדת לי ישר ל45 מעלות אז אם אפשר להגיד לי איך אני עושה את הפרופילים האלה אני אשמח! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by avivlevy,

יש לי מעבד P4 2.8MHZ 478 והוא על 44-48 מעלות במנוחה ובלחץ 52-60 שמתי משחה טרמית לפני חודש+- עזר קצט ועכשיו אני חייב לעשות משהו! התקציב הוא מקסי מקסי מקסי 170 שח(אני לא בטוח שאני יעמוד גם נזה) אני לא יודע אם יש קרור בתקציה הזה אבל..... משהו (אני נמצא עכשיו עם הקרור המקורי שקיבלתי עם המעבד) איך זה ? ARCTIC COOLING Freezer 7 שאלה: האם יכל שהקרור לא מקרר טוב/המעבד חם , נגרם עקב בעית חוסר אויר במארז? יש לי במארז מאורר אחד שמוציא ועוד אחד על הכרטיס מסך(לא מוציא ולא מכניס) אני מתכוון שזה נובע מזה , אל תגידו לי שאני צריך לאוור את המארז (אני יודע )

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  10. Started by shaks,

יש לי את המערכת של TT הBIGWATER והיא לא מקררת משהו כמו שחשבתי שמערכת קירור מים תקרר האם אני יכול להגביר את הביצועים שלה? האם זה אפשרי שאני יחליף את הראדיאטור לאחד מחברה אחרת, יותר חזק? יש המלצות לגבי אחד מסויים? שלא יהיה יותר מ300 שקל

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לעיניין את פרוט המחשב שלי אתם יכולים לראות בצד ימין אז השאלה שלי היא מה אני צריך לשים ב ??? RCD RAs RP ואם אפשר הסבר מה מייצג כל אחד 8) שלום שלום

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  12. ובכן, קראתי כמה מדריכים למיניהם גם בעיברית (גם ב- HW וגם ב- P C T I P) אבל אני פשוט לא מצליח להבין הרבה. אני גם לא מומחה גדול באלקטרוניקה ולא יודע דברים פשוטים כמו מה זה בדיוק V ומה זה W ומה זה בדיוק אמפר. ברור לי שבלי הידע הזה אני לא יכול להיכנס לעולם ה- OC שנורא מסקרן אותי! אני לא יודע מה זה בדיוק מכפלה, מה זה FSB ואיך פותחים מכפלה? (זאת רק ההתחלה :-\). כפי ששמתם לב אני חלש בכל העסק... אני מבין בחומרה ברמה בסיסית פלוס אבל מעבר לזה רוצה נורא ללמוד. אני קורא הרבה מדריכים ומאמרים אבל פשוט לא מבין הרבה. מבחינתי אני מוכן ללמוד (כל פעם קצת בגלל שאין לי הרבה זמן בגלל שאני בצבא) בעזרת הפורום, ICQ ואפילו טלפון. Help Me!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. Started by Big_Guy7,

הורדתי את התוכנה, מישהו יכול להסביר לי איך משתמשים בה בלי להרוס את המחשב? תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  14. Started by Swed,

איזה מהמשחות הבאות הכי כדאית ? ARTIC-SILVER 5 ZALMAN ZM-STG1 ARTIC COOLING MX2 תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  15. Started by Hadas89,

שנה טובה לכולם, קודם כל. מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאול לגבי טמפרטורת המעבד שלי Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167) מחשב חדש שנקנה לפני שבוע...האם זה סביר 50 מעלות צלזיוס מינימום (מטפס לעיתים גם עד 60) בעת חצי מנוחה (מס' תוכנות פועלות ברקע אבל לא משחקים או משהו כזה)? אנא הסירו דאגה מליבי... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  16. יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק של אינטל העליתי אותו דרך הביוס ל- 2.7 והביוס מאפשר לי להעלות אותו עד 3.0 אני רוצה לדעת מתי זה כבר מסוכן, או גבולי, בכמה מגה הרץ המעבד אמור להתחמם יותךר מדי עם קירור סטוק? משום מה האוורסט לא מראה לי את הטמפרטורה, למישהו יש דרך אחרת לבדוק את הטמפרטורה ? כי ממש לא בא לי לשרוף את המעבד.... תודה ! ! !

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  17. Started by qpalzm,

אני מתכנן לנסר חור בתקרת המארז ולהרכיב שם מאוורר 120mm, אבל אני זקוק לטיפים בנוגע לגודל החור וכיצד להתאים אותו למאוורר ולגריל. כמו-כן באיזה כלים כדאי להשתמש? מומלץ להוציא את הלוח לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  18. יש לי עכבר אופטי עם לד אדום אני רוצה להחליף לכחול השאלה שלי זה האם יש סוגים מיוחדים של לדים שאני צריך לשים? או שכל לד רגיל בצבע כחול יתאים? ד"א יש לי את העכבר בידיוק הזה http://www.linkitch.dk/Guides/Mouse-mod/Mouse.htm ואני הולך לפעול לפני המדריך הזה אם למישהו יש משהו לתקן או להוסיף בבקשה להגיד תודה

• 8 תגובות
    • 632 צפיות
  19. אני רוצה לנסות שוב לעשות OC ויש לי שאלה אני רואה לפעמים במפרטים שאומרים אם אתה רוצה לעשות OC תיקח את הלוח הזה אם לא אז את זה או אותו הדבר אם זיכרונות..!! אז אם אני רוצה עכשיו לעשות OC ( שניסיתי כבר בעבר וכשאני הגעתי ל 1.9 GHZ ,המעבד שלי הוא 1.8 GHZ, המחשב קרס לי :\ ) איך אני יוכל לדעת שהזיכרונות והלוח אם והכל יעמדו בעומס ?!?!

• 7 תגובות
    • 632 צפיות
  20. Started by SuB,

למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  21. Started by אמיר ט,

במארז שלי יש מקום למאווררים בצורה הבאה : מקדימה - מקום למאוורר 120 מ"מ מאחורה יש מקום ל2 מאווררי 80 מ"מ למעלה ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה (איפה שהחיבורים של הPCI, אין שם כרטיסים כרגע) בדלת יש מקום למאוורר 120 מ"מ\80 מ"מ בחלק האחורי למטה. מה לדעתכם הקונפיגורציה הכי טובה של הכנסת\הוצאת אויר ?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  22. Started by roy_bono,

קניתי מעבד Q6600 BOX ואני מקבל קירור אורגינל של אינטל רציתי לדעת איזה הכי טוב למעבד שלי. תזרקו שמות לא משנה מחיר או אתרים תודה D:

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  23. שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  24. Started by Big_Guy7,

עשיתי OC לכרטיס מסך שלי עם ATI-Tool. אני לא בטוח שעשיתי הכל טוב...אז בגלל זה אני רוצה שתעזרו לי קצת, זו פעם ראשונה שאני עושה OC הכרטיס מסך שלי הוא Radeon Sapphire 9600SE לפני ה OC הוא עבד ב 324MHZ, ותדר בזיכרון היה 195.75 לחצתי על Find Max Core ואחרי כמה דקות על Find Max Mem, ועכשיו אני על 418.50MHZ, ותדר זיכרון 207 מה אתם אומרים? אולי עשיתי משהו לא בסדר בדרך? כדאי להעלות/להוריד תדרים? תודה על העזרה עריכה: המחשב נתקע והמסך נהיה שחור, אחרי ריסטסט שיניתי את התדרים ל 410MHZ ו 201.54, מקווה שזה יחזיק[br]פורסם בתאריך: 29.05.2007 בשעה 16:03:18 אף אחד לא יודע לעזור לי?

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  25. כרגע אני משתמש ב-Stock Fan האם כדי להחליף אותו? המליצו לי לרכוש Arctic Cooling Freezer 7 pro על מנת לפתור את הבעיה המרגיזה הזו. מה הדרישות להתקנת חלק זה? ובכלל האם אני עושה את המהלך הנכון?

• 8 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים