עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Lyor,

אני מחפש תוכנה (קלה כמובן שלא מעמיסה מידיי על המעבד) שתראה לי את הטמפ' של המעבד/כרטיס המסך שלי בזמן שאני משתמש ב3DMark06 כמו בEVEREST רק העיניין הוא שבאוורסט אני רק רואה גרפים וקצת קשה לדעת ערכים של מספרים מדוייקים. מה שאני מחפש זאת תוכנה שתפעל ברקע ותשמור לי את תוצאות הגרפים (כמה שיותר ידידותי ולא קטן כמו וקשה להבחנה כמו באוורסט), עד שאני אסיים את הרצת ה3DMark06.

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  2. Started by barzanger,

אני משתמש באוורסט אבל עכשיו ניסיתי התקנתי את הדרייבר של אסוס והוא אומר לי שבטמפ' של הלוח היא 52 עכשיו הוא לא עבר את ה45 אף פעם מישו יודע אולי מה הבעיה?

• 5 תגובות
    • 612 צפיות
  3. עד עכשיו התעסקתי עם המעבד (תודה רמה לכולם פה שעזרו לי) עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (GTX260) מה עושים עד שצריך להעלות מתח אני יודע אני מעלה כול פעם קצת בליבה ובזכרון ועושה בדיקת יציבות... עד לפה הכול מובן לי השאלה היא מתי אני יודע שאני צריך להעלות מתח ודרך איפה עושים את זה ? דרך הביוס ואיך האופציה הזאת ניקראת בביוס ? תודה

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  4. Started by Jules Winnfield,

שלום, אני צריך המלצה לשתי מאווררים שקטים כמה שאפשר בגודל 120mm למארז.(המארז נמצא במפרט בצד אם זה חשוב) תודה.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  5. Started by jack548,

כיצד אני יכול לבצע oc בלי ידע כלל? מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2657 MHz (8 x 332) זיכרון ddr3 gail 1333 x2g לוח msi p45c neo

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  6. Started by Philip,

דוד שלי מחר נוסע לסינגפור, המבחר והמחירים שם הם אדירים, אז רציתי לבקש ממנו בלוק קירור לפנטיום 4. יש לי כבר מערכת רק הבלוק חסר לי. האם כדאי ללכת על הבלוק של זלמן? או DangeDan? יש הצעות אחרות? הרבה זמן לא קראתי ביקורות וכו'... ): אני לא מעוניין לשפוך יותר מידי כסף, אבל אני רוצה משהו איכותי שיעשה עבודה טובה. תודה רבה מראש.

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  7. ובכן, קראתי כמה מדריכים למיניהם גם בעיברית (גם ב- HW וגם ב- P C T I P) אבל אני פשוט לא מצליח להבין הרבה. אני גם לא מומחה גדול באלקטרוניקה ולא יודע דברים פשוטים כמו מה זה בדיוק V ומה זה W ומה זה בדיוק אמפר. ברור לי שבלי הידע הזה אני לא יכול להיכנס לעולם ה- OC שנורא מסקרן אותי! אני לא יודע מה זה בדיוק מכפלה, מה זה FSB ואיך פותחים מכפלה? (זאת רק ההתחלה :-\). כפי ששמתם לב אני חלש בכל העסק... אני מבין בחומרה ברמה בסיסית פלוס אבל מעבר לזה רוצה נורא ללמוד. אני קורא הרבה מדריכים ומאמרים אבל פשוט לא מבין הרבה. מבחינתי אני מוכן ללמוד (כל פעם קצת בגלל שאין לי הרבה זמן בגלל שאני בצבא) בעזרת הפורום, ICQ ואפילו טלפון. Help Me!

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  8. יש לי ולקנו 7 הבעיה היא שהוא ממש מרעיש צריך המלצה על מאוור יותר שקט תודה

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  9. טוב, אז ככה שיעמם לי, אז הסתכלתי קצת בביוס, וראיתי שמשום מה הזכרונות שלי על CAS 2.5, וזה היה בצבע לבן, ז"א לא ניתן לשינוי. כמו כן, ראיתי שיש אפשרות שנקראת SDRAM FREAQUNCY(סליחה על שגיאות כתיב :smoke:), והיא כרגע על AUTO. יש לי שם 266MHZ ו333MHZ, האם יהיה שיפור עם המעבד הנוכחי(מפרט בצד) ו333MHZ? מפרט בצד. תודה.

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  10. Started by ccc,

פעם הוא היה עושה לי 2300MHZ 1.725 והיה עובד יציב עכשיו הוא לא עושה 2300MHZ לא משנה איזה מתח אני נותן לו... ואיזה מכפלה (החלפתי לוח.. אבל מה זה משנה? זה המעבד לא הלוח...) הבעייה השנייה היא משהו עם הבאס.. אני לא מצליח להגיע ל230. ניסיתי מכפלה נמוכה ו230, כידוע בעיית נכות.. אבל מה זה משנה. המחשב קורס לפני שהוא מגיע למסך טיענה של ווינדוס ניסיתי לתת מתח VDD הבעייה היא לא הזכרון.. הוא לא בדיפולט שלו אפילו, בכל מקרה נתתי לו קאס 2.5-4-4 ומתח 2.9.. ספק צונמי 350. למה אני לא מצליח 230? כל שאר החבר'ה בחול עם הלוח הזה עושים 230 בכיף בלי מודים ובלי כלום, רק לי זה קורס. אני לא מבין למה..

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  11. Started by alex28,

איזה גוף קרור טוב יותר??? Zalman CNPS7700-Cu או THERMALTAKE BIG TYPHOON

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  12. יש לי את המארז הנ"ל http://www.pch.co.il/docs/pd1801150928.htm שיפצרתי אותו בכך שהופתי לו מאוורר 92 למעלה ואחד בצד. וקניתי לו ספק של HEC. יש לי אופציה לקנות את המארז הנ"ל http://www.chieftec.com/products/dragon/dx01wd.htm כיד שניה. האם כדאי לי? האם מבחינת איוורר הוא יהיה יותר טוב? אני יודע שהוא מגיע עם 2 מאווררים של 80 ויוצא מזה שאני נשאר עם 2 מאווררים חדשים של 92 של אנמרקס. האם יהיה לי שימוש בהם (ללא קדיחת חורים) והאם בכלל במארז הזה צריך הוספה של מאווררים חיצוניים או שהטמפ' יהיו נמוכות מלחתחילה. בכל אופן המלצות שלכם יעזרו לי להחליט. תודה מראש.

13. Started by blitsi,

קראתי את המדריכים של האתר ודיברתי עם מישהו בפרטי ואני רוצה לשמוע לעצתם של כמה שיותר אנשים. האם ללוח-אם שלי יש פוטנציאל לOC של עד בערך 2500MHZ למעבד E6300. ברצוני להמהיר את המעבד בשביל שלא יווצר צוואר בקובק לכרטיס מסך חדש שאני מתכנן: או HD4850 או HD4870. הלוח בעל צ'יפסט 945P ומעבד E6300 @ 1.86GHZ ועליו קירור של AC הידוע, ספק CORSAIR HX520W, הטמפ של המעבד ללא מאמץ ומהירות נמוכה של הקירור היא כ24 מעלות. אפשר לקבל מדריך שלב שלב ללוח-אם שלי, מה עליי לשנות בדיוק, ומתי עליי להוסיף מתח? זהו הOC הראשון שלי ואני די מפחד לדפוק משו וגם לא מצאתי את כל הדברים שהוזכרו במדריך של האתר. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 611 צפיות
  14. צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

15. Started by thedarkman,

האם OC למעבד מקצר את החיים של המעבד? האם הוא פוגע בו או משהו? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  16. Started by doubleoshoe,

השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  17. Started by אתל דוראל,

קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553

• 4 תגובות
    • 611 צפיות
  18. Started by N N C,

אני צריך עצות בנושא צבעים ואם יש לכם גם רעיון לציור סמל במרכז זה גם יהיה נחמד הגבול הוא כ-100 ש"ח

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  19. שלום לכולם, אני מחפש מאורר שאיבה ופליטה למארז החדש. חשוב לי שיהיה שקט אך עדיין יציג ביצועי CFM טובים. העלות עד 180 שקל. האם כדאי להשקיע ב-NOCTUA או ב-SilentX? (כל מאורר בסביבות 100 שקל) תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 611 צפיות
  20. אתם יודעים לא את השלט אלה את מה שמתחבר למחשב מאיזה מחשירים אני יכול לכחת את כל החלקים האלה? אני פשוט גר במושב וקשה לי לקנות את קל החלקים האלה!

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  21. Started by .m.l,

למעבד e6600 ולוח אם gigabyte ds 4 Scythe Ninja Plus Rev. B Thermaltake Big Typhoon Thermaltake Cooling Bundle Sonic Tower+Silent Wheel 13mm

• 10 תגובות
    • 611 צפיות
  22. האם יש תוכנה שעושה את זה ? או דרך אחרת ?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by Gliding,

בינתיים עוד לא קניתי קירור...מאז הדיון הקודם החלטתי לנסות להזמין את ה ZALMAN על אף כל הביקורות הטובות על ה SILENCER. אולי בקרוב אני אשנה את דעתי. האוברקלוק הוא עם הקירור סטוק של XFX...שהוא די מאפן...אין אפילו HEATCOPPER...זה סתם מאוורר שיושב על חומר שלא כ"כ ברור איך הוא מוליך חום. והוספתי מאוורר 120 שמכניס אוויר מקדימה ושני מאווררי 80 מתחת לכרטיס שדוחפים כלפיו אוויר. אני סתם משחק עם המהירויות בינתיים הגעתי ל 375/800. הטמפ' עם מארז פתוח במנוחה היא 60 מעלות...במאמץ הוא לא עובר את ה-63. מארז סגור הוא הגיע במאמץ ל-66. 3D05 4017 3D03 9000 ומשהו

• 9 תגובות
    • 611 צפיות
  24. הבנתי שיש את העיניין הזה של הקריאה הדיגיטלית במעבדים החדשים, בכל מקרה איזה קריאת טמפרטורה חשובה מבחינתי? מה גם שהגדרתי בביוס שהביוס יודיע ב60 מעלות, וכשOCCT עבר את ה 60 הביוס עדיין לא הודיע דבר.(OCCT כן...). מעבד קרור סטוק e8500 זכרוןocz 4gb pc2-8000 לוח אם p35Ds3l ביוס מעודכן ההגדרות שהגדרתי בביוס: (2.1)ddr2 overvoltage +0.3 pcie overvoltage +0.0 fsb overvoltage +0.2 g(MCH) overvoltage +0.2 cpu voltage 1.3

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  25. Started by Iv0ry,

הדגם הוא WDC-WD3200AAKS-00B3A0 במצב מנוחה הוא על 37 מעלות ואני זוכר שכשקניתי את המחשב לפני כמה חודשים הוא היה על 30 מעלות.. האם זו טמפרטורה תקינה ואין ממה לחשוש?

• 2 תגובות
    • 611 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.