אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אם אני אקנה לדוגמה מעבד E5200 שמגיע במהירות באס של 200MHZ במכפלה 12.5 וארצה לעשות לו OC מקסימלי שזה בערך 3800-3900MHZ (תקנו אותי אם אני טועה) מה שאומר שמהירות הבאס תיהיה 310MHZ בערך. במצב כזה יש צורך בלוח אם בעל צי'פסט P43/P35 או שאפשר להסתפק אפילו בצ'יפסט G31 הזול שמגיע במהירות באס של 333MHZ? כי בעצם אני לא מבצע שום OC ללוח.
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
היי שלום יש לי תוכנה everes אבל התוכנה זה trial איפה אפשר להוריד מלא? או איזה סריאל נאמבר ואם כן איך מכניסים אותו? ועוד שאלה יש לי מאוורר נראה לי 80 mm משהו כזה ויוצאים מישם 2 חוטים אולי אפשר להלחים עוד חוט לנתונים כאילו המהירות וזה? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אם מישהו יוכל להסביר לי בקצרה לאן ללכת שם בביוס או לשלוח אותי לאתר שמסביר את זה, רק עם תמונות תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הצעתי לקחת את MUGEN 2 הבחור הציע לי את Xigmatek Achilles S1284C H.D.C CPU Cooler בהסבר ש"מעבדי AMD גדולים יחסית,השטח חתך שלהם גדול,השטח של הקרור הזה בגלל שיש לו 4 הייטפיפים ולא 3 במקרה של הרבה אחרים וההייטפים שלו רחבים אז הוא מנצל יותר שטח עם המעבד ומקרר יותר בנוסף לזה שההייטפיפ נוגע ישירות במעבד". כדאי לקחת את זה?
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת האם זה בסדר או האם יש בכלל צורך לשנות הגדרות זיכרון ? יש לי זיכרון של 2GB CORSAIR CL4 והוא עבד על 5-5-5-18 ושיניתי אותו ב-BIOS ל 4-4-4-12 השאלה האם זה בסדר והאם יש בזה בכלל צורך ? (אין לי ממש מושג מה ההבדל אמור להיות). ממתין לתשובה, אם מישהו מבין בזה.. תודה רבה
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אז ככה ניסית להוריד תיזמונים בביוס מ2.5 ל2 אבל הביוס לא נותן להוריד ל2 יש רק 2.5 ו3.0 מה אפשר לעשות למה זה ככה?! תודה ענקית לעוזרים,
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הגיוני שהמאוורר יסתובב במהירות של 1000 סל"ד עם סטיות קטנות למעלה/למטה? *Kewl&Quiet מבוטל, כמובן.
-
- 10 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9800 Pro מתוצרת Sapphire שהגוף קירור שלו רועד בצורה מטורפת ויוצר רעש חזק מאד, ניסיתי לנקות אותו ולראות אם משהו משוחרר אבל הכל נראה תקין(הגוף מוחזק במקום על ידי שני פינים שיושבים בתוך קפיצים) הקפיצים עצמם גם תקינים, בגלל ששמעתי שיש סוגים מסויימים של כרטיסי מסך שפיתרונות הקירור הרגילים(Vga silencer) לא מתאימים להם בגלל חורים במקום לא מתאים(אני מקווה שההגדרה מדוייקת) קיוויתי שתוכלו להתסכל על הכרטיס שלי ולהציע לי פתרון קירור מתאים בסכום של 150 שקל 200 גג!(סימנתי בחץ את מיקום הפתחים שיש לי והעלתי גם תמונה נקייה) וכמובן אם יש לכם עצות שיעזרו לי להמנע מההוצאה של כסף שאין לי אני ישמח לשמוע תודה מראש נ.ב הכרטיס כבר לא באחריות
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
איזה ספק יותר טוב? ( הספק ישמש למחשב משחקים ובעיקר לOC) ENERMAX EG425P-VE Ver.2.0 Noisetaker P Series או OCZ ModStream Power Supply 450W או TAGAN EasyCon TG430-U15 430Watt Active PFC
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
טוב יש לי מעבד 2.4 פנטיום 4 מהירות באס 533 רוב האוברקלוקרים כאן יש להם פחות מ500 אז למה לי יש באס כל כך גבוהה??
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
?? חיפשתי בכמה חנויות מחשבים ולא מצאתי איך אני אוכל לרכוש כמה?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עכשיו אחרי שהגיע הקיץ [ נזכרתי קצת באיחור ], המחשב שלי התחיל להתחמם ברמות מטורפות, אני עומד עכשיו על 58 מעלות במנוחה לC2D E6300. חשבתי אולי לפתוח את הקירור ולרענן משחה תרמית, אבל יש לי כמה שאלות: - את הקירור תופסים 4 קליפסים לבנים כאלה שחרוט עליהם חץ, בכדי לפתוח את הקירור אני צריך לסובב את הקליפס בכיוון החץ או נגד כיוון החץ? אני עוד לא הבנתי אם החץ אומר לאן פותחים או סוגרים. - אני צריך המלצה לקירור, שלא יעבור את ה-200 שקל כי הרבה כסף אין לי, ואל תביאו לי 210 וכאלה שחורגים אפילו במעט, כי 200 זה המקס', רצוי שיהיה שקט ושיקרר את המחשב בצורה טובה [ לא אכפת לי אם בימי הקיץ הלוהטים הוא יישב על 40 מעלות +-] . - על איזה משחה טרמית הייתם ממליצים לי? אני יודע שיש את הזלמן שקל למ…
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כתבתי ת'רד אתמול ולאחר ש"נמחק" כתבתי אחד חדש בבוקר וגם הוא נעלם ...
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קניתי קירור arctic freezer cooling 7 pro האם צריך לשים משחה טרמית מכיוון שהוא בא עם שכבה אפורה אז אני בהתלבטות לא לעשות סלט עם החומרים תודה לעונים
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
כמו בכותרת... אז אני מעוניין בפאנבאס טוב, עם כמה שיותר ערוצים, חובה שיהיה שחור (ומעדיף בלי אורות או משהו בסגנון, מקסימום לדים) ויתן מקסימום מתח למאווררים. ובקשר למאוורר - אני מעוניין באחד בגודל 12cm, עם יחס דחיפת אוויר\רעש הכי טוב שאפשרי... תודה רבה מראש!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
הי, האם ניתן להתקין SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM על לוח אם GA-965P-DQ6 ? מבחינה מכנית, בגלל מערכת הקירור שעל הלוח?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול להשיג ??? :s05:
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום יש לי מערכת חדשה בעוד מה ימים , טוב היא בטוח שלא הכי טובה או משהו אבל רציתי לדעת האם OC למערכת כזאת באמת יעשה הבדל. Intel Core 2 Duo E8400 Gigabyte GA P35 DS3L Kingston DDR2 1024 mb 800 mhz x2 Gigabyte Geforce PCX 8600GT 512 mb case Foxconn TLA 397 (if you need it for sapak) תודה
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני עומד לשדרג את המחשב שלי לתושבת AM2 רציתי לדעת אם הBIG TYPHOON תומך בתושבת ואם לא, איזה גוף קירור טוב ומאגניב כן., תודה לעוזרים הנחמדודים, אבי
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שאין צורך לעשות בו שיוי פיזי כלשהו? העליתי ל 143.. אבל כשאני בודק ב WCPUID אני עדיין רואה SYSTEM CLOCK 133.64 מה זה אומר?
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
היי, אני חדש פה ואשמח לעזרה עם Assus P5GD2. קודם כל, תיאור מערכת: לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרונות: Kingston 2*512MB / 533MHz DDR2 פרוססור: 3.4G עם גוף קירור ומאורר מקורי FSB: 200 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA סך הכל 0.6TByte... כוננים אופטיים: DVD-R,DVD-RW מערכת הפעלה: Win XP+SP1 vרכבתי את המערכת לפני חודשים וקורים אצלי ודברים מתחילים להסתבך לי. קודם כל, טמפרטורת הלוח דיי קבועה על 45 ומאורר פרוססור מסתובב ב 2600. אבל, טמפרטורת המעבד לפני חודשים היתה 52-54 אחרי שעה בעומס מלא (נמדד עם AssusProbe) והיום היא 62-64 אחרי שעה בעומס של 80 אחוז! וזה…
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
5 מטר של טייגון בלוק למעבד STORM רדיאטור של THERMOCHILL PA120.3 מיכל שקוף כפול גדול בקוטר 5 ורבע אינץ של DANGER DEN משאבה D5 עשיתי סריקה בגוגל ראיתי רעיון טוב, לבנות את כל המערכת על גג המארז, לעשות חור מלמעלה ולהוציא שני צינורות לבלוק של המעבד. איך זה רעיון טוב?
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
אז ככה אין לי מושג במחירים לקירור... המעבד מופיע במפרט מחשב שלי.. פנטיום 4 דואל קור 2.8G יש לי עכשיו קירור סטוק שהתחיל לאחרונה להרעיש... (רעש מוזר כאילו הוא על סל"ד גבוה ובעצמם עובד רגיל). וגם הטפ' עלתה ל46-47 בIDLE.... שמקודם תמיד היה על 42 בערך. חשבתי על סתם לנקות\להחליף את המאורר ולא את כל גוף הקירור.. אבל אם ממש כדאי נחליף את כל הגוף.... בתודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-