עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. יש מצב שניתן להגיע למהירות של 3G יציבה וקבועה עם המפרט הנ"ל?? מעבד Intel Core 2 Quad Q6600 Tray ¤899 לוח אם GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤498 כונן קשיח Samsung HD501LJ 500GB SATA2 16MB ¤285 זיכרון G.Skill DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 PI Black ¤292 כרטיס גרפי Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe ¤854 מארז מחשב ללא ספק CoolerMaster CM690 ¤361 ספק כח Corsair CMPSU-550VXEU 550W ¤516 הרכבת מערכת מחשב + בדיקה ¤79 אני מעוניין בהמהרת המעבד (OC) ¤2 כמות:1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=oc1 סה"כ מחיר לכל המוצרים:3786¤ המפרט הורכב באתר:http://www.skypc.co.il

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  2. שלום. יש לי המעבד למעלה והוא מגיע במבחן עינוי של PRIME95 ל-54 מעלות. רץ על וולטאג' 1.350. וליבה אחת שלו ב-5 מעלות יותר חמה מליבה אחרת. אני קצת מודאג מכך, מאחר שלפני כן השתמשתי ב-AMD3000 והוא לא עבר את ה-50. האם אני צריך להיות מודאג??? אגב, הקירור שלי הוא סטוק ובחרתי להשתמש במאוורר סטוק של אינטל במקום במאוור המקורי של AMD - הןא הרבה יותר שקט ומקרר.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  3. http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=23779512 שמתי את זה בקובץ וינראר זה 5 תמונות.. פשוט עשיתי את הבדיקת מאמץ אבל אין לי מושג מזה אומר אם זה טוב או לא.. הOC שלי זה מ3GHZ ל3.4ghz מעבד E8400

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  4. Started by iosi,

אני מתלבט בין Zalman ZM-STG1 ל MX-2, זאת פעם ראשונה שאני מורח משחה אז השאלה היא האם עדיף ללכת על הנוחות של הזלמן?

• 3 תגובות
    • 537 צפיות
  5. המערכת: AMD 3200 DFI INFINITY NF4 ULTRA X2 DDR512 + X2 DDR256 = 1536 האוברקלוק הראשון שלי... המטרה היא לדחות קניית מחשב חדש, בלי להוציא כסף על האוברקלוק ככה שאני עם הקירור של הסטוק. בהתחלה דרך הביוס כיביתי את אפשרות הקול אנד קוויט את הHT הורדתי ל X4, את הראם הורדתי ל166. התחלתי דרך הביוס לעלות את המתח ואת הCPU FREQ מ200 בהדרגה וכל פעם בדקתי עםCPU-Z וPRIME95 עשר דקות עד שהגעתי ל250 ושם כבר היו בעיות, גם עם מתח של 1.550, הורדתי את הCPU ל240, את המתח ל1.450. שמתי PRIME95 והלכתי לישון. כשקמתי אחרי 8 שעות, רצתי למחשב והפלא ופלא אין שגיאות. שמחתי. הרצתי את CPU-Z ומה אני רואה?!?!? CORE SPEED:2000 BUS SPEED:200 HT LINK:800 WTF??? רצתי לביוס ושם כתוב שהכל טוב ויפה ושCURRENT CPU FR…

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  6. יש לי כרטיס מסך NVIDIA 7200GS והטמפרטורות שלו היו באזור ה70+ מעלות במנוחה ועכשיו אחרי שמתי משחה תרמית של קולר מאסטר ושמתי מאורר לגוף קירור הטמפרטורה היא 50 מעלות במנוחה. אחרי שאני מעלה 150 מגה הרץ לליבה מ450 ל600 מגה הרץ מופיעים לי ארטיפקטים למרות שהטמפרטורה מגיע בערך ל56 מעלות הרבה פחות מהטמפרטורה הקודמת שהיתה במנוחה ופה זה בזמן בדיקת ארטיפקטים בATITOOL. את האוברקלוק לא עשיתי באמצעות ATITOOL כי אפילו אחרי שאני מעלה מגה הרץ 1 כל המסך ניהיה צבעוני ומטושטש אז אני עושה אותו באמצעות התוכנה RIVATUNER. מישהו יודע מה יכול לגרום ליצירת הארטיפקטים בטמפרטורה כזאת נמוכה?

• 3 תגובות
    • 482 צפיות
  7. Started by AlonSe,

אפשר בבקשה סרטוט פנימי של בלוק קירור במים אידאלי רוצה להכין אחד

• 3 תגובות
    • 479 צפיות
  8. Started by --Adidas,

הכרטיס מתחמם לי אחרי 10-15 דקות משחק ומגיע לטמפרטורות של 90 מעלות ויותר .. איך אני מעלה את המהירות של המאווררים בכרטיס מסך אולי זה יעזור ?? וגם איזה דרייבר הכי מעודכן כרגע להוריד לכרטיס הזה ??? תודה אשמח אם תעזרו לי

• 3 תגובות
    • 702 צפיות
  9. Started by TM101,

באתר של אינטל כתוב שרמת המתח התקינה למעבד הזה היא 0.962V-1.362V וטמפרטורה מקסימלית של 73.3°C http://ark.intel.com/cpu.aspx?groupId=32242 אם אני יבצע אוברקלוק עד שרמת המתח תגיע למקסימום המותר שהוא 1.362V זה לא יקצר את חיי המעבד?

10. Started by Bengo5,

איפה שמשנים את המכפלה יש אופצייה כמו שאמרתי בכותרת..מה זה אומר?

• 3 תגובות
    • 542 צפיות
  11. אני קונה QUAD.. ואני מתלבט איזה לקנות אין עודף של תקציב אבל יש אפשרות להגיע לQ9550 השאלה היא איך הוא לOC והאם יש אחרים יותר משתלמים שיכולים להגיע בOC בינוני לכמעט/אותם תוצאות. עוד שאלה.. אני קונה 260GTX 216C, כרטיס שטוב לOC לפי מה ששמעתי.. אז.. איך לעזעזאל עושים OC לכ.מ והאם צריך בשביל זה קירור מיוחד ? (אני מדבר על OC בינוני~ לשני המקרים) התקציב לקירור למעבד הוא כ150 , ואם אפשר פחות יקר אז בבקשה

• 3 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by shay310,

שלום יש לי מחשב ממוצע שאני רוצה שמשחקים חדשים יותר יעבדו בו בלי להתקע לפעמים איך בידיוק אני מבצע OverClocking כי לא הבנתי בכלל מפרט: p5vd2-mx לוח אם ati x1950pro 512 כרטיס מסך 3GB זיכרון 450w ספק תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  13. המאוורר במחשב של אחותי (איזה סלרון ישן וחביב שמשמש אותה נאמנה לאינטרנט ומסנג'ר עם חברים) עשה רעשים מוזרים כבר הרבה זמן. היום הוא הפסיק לעבוד, והוציא ריח של עור שרוף. איזה מאוורר כדאי לקנות שיהיה כמה שיותר שקט אבל יקרר את המחשב (זה המאוורר הכללי היחיד שיש בו). תודה.

• 3 תגובות
    • 591 צפיות
  14. Started by BENNY-L,

יש לי את המארז COOLERMASTER HAF 932 יש שם מאוווררים ענקים השאלה שלי זה אם לחבר אתם ישירות ללוח אם או לספק זה לא יכול לפגוע בלוח אם? במידה וכן לחבר ללוח אם אם אפשר להגיד לי לאן כי יש שם חיבר ל 8 מאווררים

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  15. Started by idDFdd,

אוקי תראו , עם המון חשש אני חושב שהצלחתי לעשות OC יציב לE8400 מ3.00 ל3.33 אולי זה לא כל כך הרבה אבל פעם ראשונה שלי יש לי קירור arctic cooler 7 כמה אני עוד אוכל להעלות לפי דעתכם? יש פה מישהו שיש לו arctic והוא הצליח לעשות OC" מכובד "?

• 3 תגובות
    • 572 צפיות
  16. לא יודע למה, תמיד הטמפ' של ליבה אחת נמוכה ב5-6 משאר הליבות. בבדיקת מאמץ, שתי ליבות נמצאות איזה 5-8 מעלות מתחת לשתיים האחרות, וזה גם תמיד אותן ליבות! האם זה תקין?

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  17. שלום לכולם, כחלק מבניית מפרט אני צריך לדעת האם ניתן להפעיל מעבד בעומס מלא בצורה כמעט פאסיבית (ללא מאוורר על ההיט-סינק, עם שני מאווררי 120/140 על מינימום). המארז הוא ככל הנראה אנטק 300. מה המעבד הכי "חם" שניתן יהיה להריץ שם? בפרט האם ניתן יהיה להריץ: Athlon X2 5600 Phenom X4 9550 Intel E8400 מבחינת רכיבי חומרה אחרים יש שם כונן אופטי אחד, 4 דיסקים קשיחים, ספק אנטק טריו 430W וכרטיס מסך משולב בלוח. אשמח לשמוע חוות דעת או הצעות למשהו פאסיבי אחר שכן יעמוד במשימה...

• 3 תגובות
    • 543 צפיות
  18. Started by tomer434,

בדקתי בBIOS ויש לי 32 מעלות למעבד... יש לי אפשרות לעשות OC ושאני ב60Mhz יותר המחשב עולה שהוא מגיע לוינדוס יש לי מסך כחול.... ניסתי לעשות את הOC דרך EasyTune 5 של GA אבל גם שאני עושה שמה +2% זה נתקע ועושה מסך כחול.... פעם הצלחתי לעשות עוד 500MHZ (יענו 3.5GHZ) אני לא מבין מה הבעיה פתאום?.... יש לי Win 7 (הכי עדכנית) P35-DS3P Huntkey 80Master 700W Freezer 7 PRo E8400 הטמפרטורה לפי הביוס 32 לפי התוכנות Core Temp הוא נימצא על 36 מעלות מתח Min 0.9750 Max 1.1625 תודה רבה לעוזרים!

19. תשמעו יש משיהו ממש מוזר בטמפרטורה התוכנה Everest מראה שאני במאמץ על 62 מעלות אך לעומת זאת התוכנה Core Temp אומרת שאני במאמץ על 52-50 בדקתי ששניהם פועלות יחד ושניהם מראים טמפרטורה שונה במנוחה הEverest מראה 45 מעלות לשני המעבדים Core 1 core 2 (יש עוד CPU שזה עומד על 30 אני לא יודע מה זה בדיוק) וה Core Temp מראה 40 מעלות לcore 1 core 2 מעבד E8400 לוח אם P35-DS3P ספק Huntkey 700W 80master (החדש לא הזולים^^ עולה בערך 550 שקל) קרור AC Freezer 7 Pro השאלה איך אני יכול לדעת מה הטמפרטורה שלי? וגם אם אני יכול לעשות OC עד ל3.4Ghz ? תודה רבה לכל העוזרים!

• 3 תגובות
    • 517 צפיות
  20. Started by whome,

שלום לכולם, האם השילוב הנ"ל (ninja II ו-q9550) סביר תחת המגבלות? 1) שקט (חשוב ביותר!) 2) טמפ' עם OC בינוני (אני הולך לנסות OC בפעם הראשונה ואל רוצה למתוח את הגבול יותר מידי). 3) מחיר עבור הקירור בסביבות 150 ש"ח ובכל מקרה לא מעל 200. 4) מארז טרם נבחר סופית אבל כנראה SST-LC17 תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  21. Started by zombie,

מקווה שזה הפורום המתאים אם לא אז אני מצטער ועכשיו לבעיה :שכאני רוצה להכניס את המחשב לשנת חורף (hybinette) (נדמה לי שהוא זורק זיכרון לRAM ואז ככה הוא עולה מהר? בקיצור כשאני עושה את זה כשהוא על OC אז אחריי כמה זמן הוא נדלק לבד אבל לא מופיע שום דבר על המסך והנורה של ההארד דיסק לא מהבהבהת... כשאני חוזר למצב רגיל בלי OC הוא נדלק כמו גדול חשבתי אולי זה יכול ליהיות קשור למתחים וכאלה אז בחרתי בפורום הזה, שוב סליחה אם זה לא מתאים פה... אז המתח של המעבד הוא 1.42500V תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  22. Started by Los,

אז ככה אני רוצה לעלות את תדר המעבד שלי ל3000-3100 לא יותר מזה אין לי ממש ראש להתעסק במתחים וכול זה לא הבנתי גרוש מזה ניסתי עם התוכנה AI BOOSTER של אסוס היא סבבה אבל לא יודע נכנסתי למצב המתנה ושחזרתי קיבלתי מסך כחול . יש איזה שהיא אפשרות לשנות כמה הגדרות פשוטות ולעשות זאות נ.ב יש לי קירור סטוק שאין לי כוונה האמת להחליף הוא שקט ולא רע לי איתו אם יש בעיה לעלות ב400 מגה הרץ אז זה בסדר M.B: Asus P5q Pro Memory: 2gb OCZ 800Mhz Power supply: Enermax PRO82+ 525w Computer Case : Hec 6a Series Graphic Card : Geforce 6200 Processor : Intel Q9450 Screen : Samsung 931bw 19[inch[ תודה לכול העוזרים והמנסים

• 3 תגובות
    • 610 צפיות
  23. Started by xtal,

קניתי מעבד e5400 הרכבתי אותו ,ושמתי לב שלא יהיה לו את הניילון שבדרך כלל נמצא בצד של המאוורר שמתי את החומר המיוחד[עם אבקת כסף],עם ההפעלה,היו התראות של חום[pc probe] הלוח מראה טמפרטורה של 100 מעלות. מישהו יכול לתת איזו עצה תודה

• 3 תגובות
    • 968 צפיות
  24. Started by kkot12,

בהתקנה של גוף הקירור טרמילייט אולטרה 120 אקסטרים על המעבד ראיתי שמגיע עם קיט ההתקנה 2 Anti-Vibration Strip. השאלה שלי היא:איפה אני צריך להדביק את הסטריפים האלו? ואם בכלל צריך להדביק אותם? מבקש את עזרתכם!!

• 3 תגובות
    • 732 צפיות
  25. Started by omrid14,

טוב.. יש לי E8400 הגעתי ל3.6GHZ בנתיים הרצתי בדיקות הINTELBURN TEST וזה תמיד עובר (אני עושה הרצה של 10 סיבובים תמיד) קניתי קירור חדש . thermaltek ultra 120 extrime משהו כזה במקום הסייט נינגה.. וכן זה שיפר לי את המעלות . קודם עם הנינגה היה לי במנוחה 48 מעלות ואיזה 74 מעלות במאמץ ועכשיו ישלי במנוחה 38 ובמאמץ הכי גבוה שהגיע זה 60 מעלות. 1.שווה להמשיך עוד את הOC? 2. האם הבדיקות שאני עושה מספיקות? 3. המעלות טובות ? 4. איך אני בודק את הביצועים עם התוכנה super pi ?

• 3 תגובות
    • 570 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.