אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,127 דיונים בפורום זה
-
-
אני מתכנן מערכת שתהיה כמה שיותר משתלמת[זולה], שמתבססת בעיקר על חלקים פשוטים וחלקם גם יד שנייה. בנתיים - משאבה: Atman at-104[אם מישהו מכיר כל מקום במרכז, שהמחיר שרוצים עליה הוא פחות מ-185 שקל, שישלח לי הודעה בבקשה] http://www.megatum.com/images/misc/large/l_filter_10.jpg בלוק: Swiftech Apogee 200 שקל http://www.swiftnets.com/assets/images/products/apogee/APOGEE.gif רדיאטור: thermochill he120.1 80 שקל http://www.thermochill.com/images/products/S4100007.jpg צנרת + מתאמים פשוטים מהחנות מים מהקומקום או משהו כזה. 30 שקל תקציב: 500 +- אבי קינן
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
Arctic Cooling Alpine 7 Pro CPU Cooler , יחידות 1 ₪59 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=1288 אם לא, איזה כדאי? לא מתכוון לבצע OC...
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
לפני שאני מחליף אותו החלטתי לנסות להמהיר את המעבד שלי, הקירור הוא AC Freezer 64, המעבד נימצא על 38-40 מעלות במנוחה לפי CoreTemp תמונה מ CPUZ של המעבד + הזיכרון: ה bios של הלוח אם: המתחים כרגע stock: לפי מה שהבנתי, אני אמור להוריד את המכפלה , לעלות את המתח למעבד , ולהגדיל את התדר. יש עוד משהו שאני אמור לדעת לפני שאני מתחיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום אנשים אני צריך לדעת מידע על טמפרטורות עבודה מומלצות של מעבדים שונים האם מישהו מכיר לינק מדובר על P3 933MHZ P4 775 3.0 GHZ AMD 3800*2 DUAL CORE P4 CELERON 1.7 GHZ THANX
-
- 3 תגובות
- 600 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה זיכרונות עדיך לי לקנות בכדיי שיהיה אובקלוק יותר מוצלח? ואם אפשר להסביר לי מה עושה כל אופציה בשינוי התיזמונים בזיכרונות בלוח P5BDELUX זה הדבר היחיד שעוצר אותי?
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
Acer Aspire 5745G-354G Intel® Core™ i3-350M Processor, 2.26GHz,3MB Cache,1066MHz FSB 4GB DDR3 1066MHz (2 x 2048 MB), Up to 8 GB לוח אם ACER ZR7 HM55 אפשרי בכלל לעשות OC? אם כן כיצד? טעות בפורום מרב שחיפשתי הרבה דברים על המעבד פתחתי דווקא פה דניאל תעביר בבקשה :-*
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני שואל את זה גם עם קשר לאוברקלוק וגם בלי קשר לאוברקלוק דבר ראשון, ממליצים לבטל אותם לOC יציב יותר, במה הביטול עוזר? דבר שני, אם המעבד שלי במהירות רגילה 3.7GHZ ובמהירות עם שמירת הכוח 2.4GHZ, במידה ואני יבטל את האפשרויות 3.7GHZ יתן לי פי 25% יותר מהירות במצב "מנוחה"? דבר שלישי, עד כמה ההגדרות האלה חוסכות והאם כדאי לי באמת לבטל אותן.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
קניתי X1950Pro שיגיע עוד מעט ועשיתי משתמש חדש כי קיבלתי באן מוזר מאיזה "מנהל" שמוק פה באתר שאני לא אזכיר את שמו.... ("כי אז הוא יכעס") עכשיו התקזזתי לשתי אשפרויות כלומר סיננתי הכל והגעתי לשתי אפשרויות: 1. Arctic Cooling Accelero X2 שמעתי ביקורות מעולות... 2. Zalman V900 המוצלח מניסיון היה לי אחד כזה הוא מעולה!
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
נניח שיש לי מקרר קטן ללא שימוש ואני רוצה להפוך אותו למארז. היתרונות שאני רואה בזה הם שניים עיקריים: 1. יתרון הקור למרות שבדקתי את כל החלקים שיש לי במחשב ולא מומלץ שהם יעבדו מתחת ל10 מעלות אז צריך לדאוג שהטמפ' לא תהיה נמוכה מידי. 2. השקט. הוא גם יהיה סגור והבידוד שלו די טוב וגם הדבר היחידי שיעשה רעש זה ההרדיסק כי לא יהיה צורך במאווררים. הבעיה הכי גדולה שאני מצליח לחשוב עליה היא הלחות ופה באה השאלה, האם כאשר הדלת לא תפתח תוכל להכנס לחות והאם ע"י פיזור סיליקה-ג'ל (הכדורים שסופגים את הלחות) הבעיה תפטר ביעילות? למישהו עולים עוד דברים שיכולים לגרום לבעיות? מישהו ניסה לבנות (או בנה) דבר כזה? לסיום נתקלתי היום בפלטות לדים שעד היום לא ראיתי ונראה לי שזה יחסית חדש. זאת פלטת …
-
- 3 תגובות
- 517 צפיות
-
-
ראיתי שאין הרבה קירורים ובפרט לא קירורי מים מתקדמים (ראדיאטור 280 מ"מ) שתומכים בAM4. אילו קירורי מים של 280 יש לAM4 (AIO(? ואילו קירורי אוויר מתקדמים יש?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-
-
עדכנתי את הביוס לF12, והטמפרטורות הן: http://img211.imageshack.us/img211/8958/fdsaglo6.jpg הטמפ' של הצ'יפסט לפי מה שהנתי היא חמה, אבל בגדר הנורמליות עבור הצ'יפסט הזה. אני מודאג בקשר לטמפ' הCPU, שגבוהה בכמה מעלות מטמפ' הליבות... 50 מעלות זה ממש לא נורמלי עבור המעבד וההיטסינק (AC פריזר 7) האלה... עיצות, טיפים? במארז אין מאווררים לא מאחורה וגם לא מקדימה. (הערה: כרגע לא ממש יכול להוציא כסף על זה, אולי עד 50 ש"ח).
-
- 3 תגובות
- 627 צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר מאוד... אתמול עדכנתי את הדרייברים שח הכרטיס מסך לגרסת בתא מהאתר של NVIDIA ועכשיו כשאני בודק מה הטמפ',אני רואה שהיא קפצה מ-50 ל-60????? מה זה צריך להיות???? ד.א אני אם הסיילנסר על הכרטיס...
-
- 3 תגובות
- 444 צפיות
-
-
איך עושים אוברקלוקינג? והאם עושים את זה עם תוכנות או עבודת יד?? ואיך בודקים את הביצועים? והאם זה שווה את זה? ואיך עושים מערכת קירור טובה?
-
- 3 תגובות
- 460 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 8600gt של GIGABYTE היום ואתמול עשיתי לו אובקרלוק מ600 ל650 ליבה. 1450 ל1570 שיידרים , וזיכרונות מ720 ל810. כל הדרך עשיתי לו בדיקות יציבות עם rthdrbl ו3dmark ולא ראיתי שום שינוי בFPS בין לפני ואחרי האוברקלוק,ב3dmarkks כמובן התוצאה עלתה. האם זה אמור להיות ככה? ושאלה שניה,כשאני רואה את התוצאות של ה3dmark06 כתוב לי על מהירות הליבה והשיידרים 0mhz,מוזר...גם זה אמור להיות ככה? ואחרונה חביבה יש לי ספק כח גנרי jsp-tech atx 400 אם אני ישדרג לספק אמין FSP 450 או משו אני יוכל לעשות אוברקלוק יותר גבוה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום לכולם! החלטתי להתקין מערכת קירור מים לכרטיס מסך (הרעש "משגע" אותי) 8600GTS (כפול בגודלו) והייתי רוצה שאותה המערכת תקרר לי גם את המעבד (כרגע 2180 אבל אני אחליף בהמשך ל- Q6600). אני מחפש מערכת קירור מים פנימית שתוציא את האויר החם החוצה ושתהייה שקטה עד אילמת! המארז שלי הוא P182 של ANTEC ככה שמקום יש לי. את המערכת שתמליצו לי עליה פה אני אקנה בארה"ב עוד שבועיים (רציתי להזמין מארץ בהקדם כך שזה "יחכה" לי שם). אין לי עניין לעשות OC (לפחות לא כרגע) והדגש הוא על משהו שקט. * לא כתבתי מחיר כי אני לא סגור על זה כרגע (אני אערוך את ההודעה מחדש כשיהיה לי מושג).
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יום טוב לכולם רציתי לברר אחת ולתמיד איפה לעזעזל נימצא היחס CPU:DDR בלוח הזה אני לא מוצא אותו בשום מקום! תעזרו לי בבקשה. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 419 צפיות
-
-
יש לי בעיה במעבד בדקתי בביוס ואני רואה שהגיע לי ל90 מעלות ..פתחתי תמחשב ניקיתי תמאורר ירד לי ל60 68 מעלות היה מלא אבק..חשבתי שאם אני אקנה את המשחה הטרמית זה יעזור..קניתי פתחתי תלוחות קירור ניקיתי תמשחה שהיתה..שמתי תמשחה הטרמית..ועכשיו המעבד שלי הוא יותר גרוע מגיע לי ל78 מעלות אני עכשיו משתמש במחשב שהוא על 75 מעלות...הלוח אם מגיע לי ל50 מעלות גג... יש לי מעבד פנטיום 4 3000mhz ולוח אם p5gd1 מה עושים?מה לא עשיתי בסדר?עשיתי לפי המדריך בקשר למשחה יש איזה תוכנה שאוכל לראות את החום של המעבד בווינדוז?ואם כן אז אם אפשר לתת לינק להוריד
-
- 3 תגובות
- 725 צפיות
-
-
אם אני יעשה אוורק קלוק לכרטיס שלי ( GF 4 TI 4200) לרמה של איזה כרטיס הוא יוכל להגיע?
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
אך מוסיפים מעבר ל 4 תמונות ? אך אפשר לכתוב מתחת לכל תמונה משהו ??? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, שאלה ראשונה- איפה יש מידע המסביר לי כיצד לבצע מריחה טובה של משחה תרמית? 2) יש לי כרטיס מסך ישן מאוד -4 שנים בערך, - אני צריך למרוח לו משחה תרמית?, ואם כן, אז איפה בדיוק? מעולם לא שמעתי שמורחים גם לכרטיסי מסך. 3) הזמנתי מעבד חדש AMD ATHLON 64 3000+ - איפה יש מידע כיצד בדיוק, עלי למרוח במעבד כזה את המשחה, הבנתי שמעל הליבה של המעבד יש כיסוי מסויים.
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום אני חדש פה אוקיי אז ככה יש לי את הלוח אם P4T533 של asus פנטיום 4 2400 עם זיכרון RDRAM 512mg 1066mhz עכשיו אני רוצה לעשות למעבד o/c ואני לא יודע איך ... אני לא רואה שיש לי את האפשרות לעשות את זה דרך ה BIOS והייתי רוצה לדעת כיצד בבקשה תעזרו לי תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אחרי שראיתי את מה שXVERTIGO עשה ל XASER 3 אמרתי יאלא לעבוד אני צריך המלצה 3 מאווררים 120 מ"מ 3 של 92 מ"מ אני לא מחפש סופר שקטים משהו נורמלי אבל שיוצאים מהם 3 חוטים לא צריך עם לדים תודה
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, אני תוהה אם להוסיף עוד מאווררים למארז ישפר בהכרח את זרימת האוויר שבו וכתוצאה מכך את הטמפרטורה. המפרט: I5 2500k @ 4.2GHz + TRUE 120 Asrock Z3 Pro 8GB ram Antec NeoEco 620W כרטיס מסך עוד לא סגור, זה יהיה או 280x או gtx 770, כאשר מבחינת מערכת הקירור זה יהיה Direct CU II של אסוס, Windforce של ג'יגהבייט, או Twin Frozr של MSI. כרגע במארז יש 4 מאווררים: אחד מקדימה, אחד למעלה, אחד בצד ואחד מאחורה. יש מקום להוספת עוד 120/140 גם למעלה וגם מקדימה ואני תוהה אם הוספה של שניהם באמת תעזור. תודה לכל המסייעים, וד"א אם למישהו יש תובנה על אחת ממערכות הקירור של הכרטיסי מסך הללו יחד עם המארז הנ"ל אשמח גם לשמוע
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בשעה טובה התחדשתי לי ב3600 אני מתכוון להמהיר אותו קלות איזה ספק יהיה עדיף על מנת שהמערכת תהיה יציבה 550W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA550G-Pro&cart=1577227437102538829 או 650W https://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=EA650G-Pro&cart=1577227437102538829 אני יודע שזה הפרש של 30 ש"ח השאלה אם יש הצדקה או ש650W זה אוברקיל? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-