אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
דוד שלי יבא בעוד כמה ימים את הGEFORCE2 שנתתי לו לפני שנה כדי לסחוט ממנו את המיץ יש לי מלא אפשרויות אך הינני רוצה להתייעץ אמכם נ.ב. צריבת FIRMWARE של GFORCE3 לא תיכשל עם הכרטיס? בתודה יבגני
-
- 7 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המליצו לי על הסגול שבנועה,חיפשתי צבע אחר מצאתי בsky,עכשיו יש לי שאלה. יש הבדל בינהם? כי אני רוצה תירוק והמליצו לי על הסגול,תגידו לי על כל הבדל חוץ מהצבע תודה. http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-A1928~18~0.htm http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=6082
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני djez26 העלתי פרויקט המהרה היום 27/09/05 והעורך כתב שמשהו לא בסדר ואני צריך לשלוך מחדש (זה רשום תחת הפרויקט בהערת העורך) אבל משום מה אני לא מבין המהירות של המכפלה היא 12.5 וה fsb היה 213 לכן המעבד כרגע עובד על 2672 וה bus על 427 שזה למעשה פי 2 מה fsb .המעבד הוא barton 2800+ לי נראה שהכל בסדר .... אבל מישהו אולי מוכן לעזור לי למצוא את הבעיה שהעורך הזכיר נ.ב הפרויקט שלי בפרויקטים האחרונים למי שרוצה לבדוק
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, התחלתי בזמן האחרון ללמוד מעט על OC (הרוב דרך האתר הזה ועוד כמה בחו"ל) הצלחתי לעשות OC לכרטיס מסך שלי בקלות ובכיף.. הצלחתי גם לעשות OC קל למעבד שלי (ATHLON 64 3000 ווינצ'סטר הרמתי לו ל220 במקום 200 לליבה) אבל יש דברים שאני לא כל כך מבין וגם אחרי חפירות בפורום ובכלל באתר לא מצאתי תשובות.. אמרו לי כבר בעבר שאני לא מצליח לעבור את ה220 לליבה כי כנראה הזכרונות מגבילים אותי ושאני צריך להוריד להם תדר (איך לעזאזל עושים את זה??! חפרתי בביוס שלי ואין שום אופציה כזאת - לוח של GIGABYTE K8NF-9 ..) וגם אמרו לי לנסות לשנות תזמונים שלהם ..(שוב - איך ??! אין לי דבר דומה בביוס..) ושאלה נוספת - מה מגביל את המכפלה של המעסד שלי ל 9 ? המעבד עצמו או הלוח ? כי הבנתי שצריך לגשר בין החי…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שנה טובה לכולם, קודם כל. מקווה שהגעתי למקום הנכון לשאול לגבי טמפרטורת המעבד שלי Mobile DualCore Intel Core 2 Duo T5750, 2000 MHz (12 x 167) מחשב חדש שנקנה לפני שבוע...האם זה סביר 50 מעלות צלזיוס מינימום (מטפס לעיתים גם עד 60) בעת חצי מנוחה (מס' תוכנות פועלות ברקע אבל לא משחקים או משהו כזה)? אנא הסירו דאגה מליבי... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מחשב עם מעבד: AMD 64bit 3000 ולוח-אם: chaintech sk8t800. המארז הוא הבסיסי ביותר של KSP. אני לא מצליח למצוא מה הטמפרטורה של המעבד או לוח-האם או כל טמפרטורה אחרת. גם ניסיתי עם התוכנות MBM5 ו-CpuCool שבדף ההורדות. 1. איך אפשר לגלות מה הטמפרטורות? 2. איך אני יכול לבצע בקרה על מהירות הסיבוב של המאווררים? 3. איך מפעילים את ה-Cool'N'Quite ? ותודה לכולם!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בעיקרון זאת הבקשה שלי מעבד: E6750 כ.סמך: 8800GTS 320 וקחו בחשבון המארז שלי זה Sunbeam Samurai SILVER! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
-
הרי זה ידוע כי קור גורם להתכווצות , לכן השאלה שלי זה האם כשמשתמשים בLN על מעבד, הוא מתכווץ ובעצם פוגע בתושבת?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אני צריך קירור מעולה בשביל OC למעבד ושהקירור יהיה טוב ולא יהיו בעיות של חום עד הגעה ל 3 Ghz לפחות
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני פעם ראשונה עשיתי oc. יש לי amd 3000 ונכנסתי שם לבאיוס. עכשיו שם היו שני אופציות. אחת, להגדיל את את מהירות השעון בX1000 , X1300 , X2000 וכדו'.. שמתי על X2000 וראיתי בCPUZ שבמקום 1.0 GHZ נהיה 2.0GHZ. אחרי זה נכנסתי שוב לבאיוס והיתה שם עוד אופצייה שאני לא זוכר את שם, משהו CPU MHZ והיא היתה על אופצייה האוט', הכנסתי לשם ערכים של 250. המערכת לא עלתה אחרי זה.. אז הוצאתי את סוללת הליטיום ואז המערכת עלתה.. הפעם הכנסתי שם את הערכים של X2000 ו235 וכל היה בסדר והCPUZ הראה 2.13 GHZ אז נסיתי לשים 240 ושוב המערכת לא עולה. הוצאתי מלא פעמיים את הסוללה וזה לא עוזר. המחשב פשוט לא עולה. הוא עושה שני ציפצופים חלשים כשמדליקים אותו (כמו הצליל של השלט המזגן אבל חלש) אז מה נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אהלן יש לי כמה שאלות אליכם מה ההבדלים בין P4 A ל B ומה הקירור אויר הכי טוב שאני יכול למצוא למעבד שלי (P4 ) ואם מישהו שמע פעם מאורר של 50 DBA זה הרבה? למה אפשר להשוות את הרעש הזה? תודה מראש גיא
-
- 9 תגובות
- 612 צפיות
-
-
מדובר ב8800GT של ZOTAC בדרייברים אין אפשרות לשלוט על המאוורר וגם לא בSF הכרטיס מתחמם ומגיע גם ל90 מעלות צלזיוס אבל המאוורר נשאר ב30% (מצב IDLE) איך אני גורם לו לשנו אוטומטית את מהירות המאוורר?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברה יש לי(סוף סוף)כרטיס חדש gainward fx 5200 יש לו קירור סטוק פאסיבי אז כאשר ניסיתי לעשות לו קלוק ליבה(400 מגהרץ)הוא קרס. מה הבעיה ? נ.ב.מישהוא יכול להציע לי תוכנת אוברקלוקינג טובה?(לכרטיס מסך!)
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני ממש אשמח אם למישהו יש רשימה או דבר כלשהו שיראה לי את התדרים של המעבדים בצורה הזו : לדוגמא E8400 333X9 בקיצור אני צריך מכפלות של מעבדים ( I7 , QUAD , C2D , DUAL CORE ) אם למישהו יש תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 612 צפיות
-
-
ההבדל במחירים בינהם זניח. הייתי רוצה הפעם ללכת על איכות , לא על מארז שאני לא יוכל להזיז בו את הידים.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי מעבד AXP2000 והחלפתי את המאוורר שבא עם המעבד ל - VANTEC AeroFlow והטמפ' שהיו לפני שהחלפתי בערך 57 - 55 ירדו לסביבות ה 50 - 53 במאמץ וקצת פחות משהו כמו 49 בערך במנוחה קראתי ביקורות של אנשים באתר פנדה ואנשים שכתבו שם שלחלקם יש מעבד בדיוק כמו שלי המאוורר הוריד להם את הטמפ' בצורה משמעותית לעומת אצלי . גם הם כתבו שהמאוורר שקט אבל אני עם מאוורר בדלת המארז Vantec ThermoFlow 80MM Smart ואחד מאחורה אותו דבר לא שומע אף אחד מהם חוץ מהרעש של המעבד הרעש די חזק ומעצבן ובביקורות ( כמו למשל ב PC-SPOT ) כתוב שהוא שקט מאוד איך זה יכול להיות ? ניקיתי אבק היום וזה עדיין ככה . גם רציתי לשאול אם אני יחליף את המשחה הטרמית ל - ARCTIC SILVER 3 אני יקבל ירידה משמעותית בטמפ' ? או שיש לכם …
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם, קיבלתי היום את ה XP 2500 ואני לא מסתדר עם הקירור... הלוח מראה לי טמפרטורה של 70 מעלות! משהו לא מסתדר לי כאן ... יש לי לוח של ג'יגבייט וגוף קירור של SPIRE FalconRock II AMD מה לא עשיתי נכון ??? או שמא טמפרטורה כזו היא בכלל סטנדרטית ? תודה, ניר
-
- 6 תגובות
- 612 צפיות
-
-
המעבד פשוט לא מוכן להתייצב על באס של 380 המתח למעבד עומד על 1.51 FSB OVERVOLTAGE על 0.2 MCH OVERVLOTAGE על 0.2 אני יודע שבמתח גבוה יותר אני אולי יצליח לייצב אותו , אבל אני רוצה להימנע מי לעבור את ה 70 במאמץ מלא. לא היה לי שום בעייה לייצב אותו על באס של 355 (מתח 1.46) והטמפרטורה לא עברה את ה65 במאמץ מלא ב TAT. לעומת זאת על באס של 380 וכשהמתח על 1.51, הטמפ' קפצה במנוחה מ 40 ל 50 ובמאמץ ל 72-73. אני אשמח עם למישהו יש טיפים איך לייצב את המעבד על 3400 בלי שהטמפ' תזנק לי מעל 70.
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
COOLER FOXCONN FOR K8 AMD ATHLON 64 יש אותה באתר www.zenit.co.il נו מה אתם אומרים עליה? שווה?
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-