עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. OK הזמנתי טרמלרייט SP94 וVGA silenser וAC5 למחשב שלי. עכשיו אני צריך לפרק את כל המחשב כדי להרכיב את החלקים ואני רוצה טיפים על איך לעשות את זה כמו שצריך (במריחת המשחה והתקנת המוצרים) ועל מה אני צריך לשים את הלוח M ואת כל שאר הרכיבים נגד חשמל סטטי וכל דבר שיכול לפגוע במחשב

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  2. אני צריך קירור לכרטיס מסך שלי על מנת לשמור לעליו קריר (גם כשאני מבצע OC ) כרגע במצב IDLE עם קירור סטוק במהירות סטוק + כנף שאחת שבורה למאורר שלו - 60 מעלות חשבתי על ה AC S1 אבל אני לא בטוח, אני מחפש את הקירור הטוב ביותר במחיר הזה אני מבקש - לא להמליץ לי על לקנות כרטיס חדש אין כסף לזה!

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  3. זה מעבד E6400 איך שמים על מקסימום וכמה זה המקסימום RPM?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  4. Started by n1ka,

שלום רב קודם כל האם אפשר להסתמך על המוניטור בRIVER TUNER ? הוא מראה לי 42 במנוחה ובמאמץ קופץ בערך ל56-58 כמה אני יכול להגיע ?

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by morel ezra,

יש לי מעבד 800 מגהרץ, ולוח תומך 1333 שקניתי בגלל הישן הענתיקה שהתקלקל :-\ אני רוצה לקנות קירור משהו נחמד כדי לעשות אוברקלוק, אמרו לי שאני יכול לעבוד על באס 1333... זה נכון? איזה קירור צריך? תודה רבה לעוזרים ויום טוב מוראל.

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by doubleoshoe,

השאלה שלי היא - יש שלושה מחשבים עם חומרה זהה חוץ מהמעבד:מחשב אחד עם 4400 אחד עם 6300 ואחד עם 6750. לכל המחשבים אנחנו עושים OC יציב ל3000MHZ. האם כל המחשבים יתנו את אותם הביצועים? האם יש משהו במעבדים מעבר לMHZ שישפיע על הביצועים?(אני מדבר על הC2D). *אני רוצה שוב להזכיר - החומרה שלהם חוץ מהמעבד עצמו זהה לחלוטין! *

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  7. בבקשה אל תגידו לי MBM5 או SpeedFan ו HMonitor, כל אחת עושה בעיה שונה. אשמח אם תוכלו, בבקשה, להמליץ לי על תוכנה פשוטה וטובה למדידת טמפ' המעבד ולוח האם, תודה!

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  8. אשמח אם תמליצו לי על משהו טוב מבחינת עלות/ביצועים אם יש משהו מוכר כזה שכולם ממליצים אדרבא..

9. Started by bagetrek,

מישו יכול להסביר לי את זה ?! , יצאתי מסופ ][ ][ אחרי משחק במולטי , קיצר אני בא לראות כמה טמפ' על המשחב ( היום למשל יום חמים ובחדר גם חם ) אבל דבר כזה WTF מישו יכול להסביר לי את זה ?! סתכלו על מה שהולך שם ב- פאןספיד וגם על AI BOOSTER תראו שזה שונה אבל הטמפ' של הלוח שם , קיצס מי שמבין בזה יכול להבין ... ד"א אני ב-OC לא כמו שרשום למטה קצת התבלבלתי במספרים הנה תמונה : http://img233.echo.cx/my.php?image=omfg7yt.jpg אני כבר מפחד לשחק פה , הבית טרומי אז מה שהולך בחוצ גם הולך בפנים איזה נאחס !

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  10. Started by Atlon-Xp,

ברשותי מאווררים פשוטים ורציתי לרכוש שניים חדשים שקטים ושעושים עבודה מצויינת. אשמח להמלצות תודה רבה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  11. הזמנתי את הלוח הזה במחשב החדש.. ואני מאוכזב לגלות שהקירור של הגשר צפוני שלו פאסיבי ובכלל לא כללו קירור משום סוג על הגשר דרומי שנשאר חשוף באויר... לפי פורומים בארצות אחרות אני רואה שהרבה שמו שם קירור אקטיבי השאלה האם זה סתם בישביל ההתלהבות או שזה נדרש.. כי אחרת לא מבין למה לא שמו את זה מהתחלה..

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  12. Started by yakbay,

למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Br33z3R,

שלום, אני מעוניין לקנות את אחד המאווררים הבאים לכרטיס מסך: Leadtek Geforce 6600GT AGP הבנתי ששניהם יתאימו לו ורציתי לדעת איזה מהם עדיף? שניהם עולים בערך אותו דבר. שאלה נוספת, במידה וארצה לשדרג את כרטיס המסך שלי...יש סיכוי שהם יתאימו לכרטיס הבא?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by rafi-s-,

תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  15. Started by danik,

היית מועניין לקנות פאנל כזה.... יש משהו שקנה? או שמע על המוצר ? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=830

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  16. שבת שלום, לפני כחודש וחצי נהרס לי המאוורר של הכרטיס מסך(קטנצ'יק כזה) באותה הזדמנות החלפתי ספק ואת המאוורר שהיה שבור. להלן המפרט של המחשב שלי : Intel Pentium D CPU 2.80GHz 64BIT 1.00 GB RAM (מחולק ל-2 של 512) לוח אם : Asus P5vd2-MX GREEN945 כרטיס מסך : GeForce 7300 GS 512 MB אשמח להוסיף פרטים במידה ויש צורך. להלן הטמפרטורות : חשוב לציין : שאני "מעמיס" על המחשב ולו במעט,המאוורר משמיע רעשים ופולט המון המון חום. לדוגמא - כשאני נכנס לאתר כמו וואלה(שמעמיס על רוחב הפס,אבל לא חושב שהוא אמור להעמיס על המחשב עצמו) יוצא רעש ממש מציק(ביחד עם המון חום). התכנון הוא להשקיע לא יותר מדיי(עד 150 ש"ח נניח) אבל שהרעש לא יישאר כמו שהוא. ואם זה רלוונטי אז בקרוב ארצה להוס…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by I T Z I King,

שלום! הזמנתי מחשב חדש והוא יגיע כנראה עד יום ראשון. לא הזמנתי שום קירור למערכת, הכל מגיע עם מאווררים סטוק בינתיים. המחשב עלי לי 7100 ש"ח כאשר התקציב הכולל שלי הוא 7500 ש"ח כלומר עוד 400 ש"ח לקירור...(עם חריגה אולי של 100 ש"ח). אשמח להצעות קירור. מפרט: AMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) Retail BOX ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 Twinmos 1GBX2 DDR400 PC3200 Western Digital 250GB SATA II KS 16MB 7200RPM Gainward GeForce 7900GT 256MB PCI-E NEC ND3550AX16 DL DVD+-RW HEC Compucase 6919 Black+מאוורר 120mm נוסף HEC ACE580 580W 20/24PIN סה"כ 7,100 ש"ח.

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  18. Started by ElemenTal,

תראו במדריך של האתר כתוב ככה: 1. להריץ בין 5 ל-10 לופים של 3DMark 05/06 ברצף 2. לשחק במשחק כבד על הגדרות גבוהות למשך כשעתיים 3. הרצת תוכנת RTHDRIBL במשך כחצי שעה (זוהי תוכנה המבצעת עיבוד HDR בזמן אמת ומעמיסה מאוד על כרטיס המסך) ואז בתהליך של ה OC עצמו כתוב ככה: העיקרון הבסיסי של אוברקלוק לכרטיס מסך הוא מאוד פשוט וזהה לאוברקלוק למעבד: מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות > מעלים מהירויות שעון > בודקים יציבות וכן הלאה. אז השאלה היא: צריך לעשות את אחד שתים ושלוש אחרי כל העלאה של 5 MHZ ? איזה מין דבר זה - מה אני משועמם לחרוש על משחק במשך שעתים רק כדי לראות שהכרטיס יציב ? ה 10 לופים ב 3DMARK לא מספיקים (ואני גם לא יודע כמה זמן לוקח כל לופ) ??? מלא אחרי שסימתי את ה OC א…

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  19. ISGC FAN 12 כרגע רק בגודל 12מ"מ http://www.thermaltake.com/product_info.aspx?PARENT_CID=C_00001430&id=C_00001431&name=ISGC+Fan+12&ov=n&ovid=&parent_cp= ביקורות http://overclockershq.com/index.php?option=com_content&view=article&id=362%3Athermaltake-isgc-fan-12-120mm-case-fan-review&catid=34%3Ahardware-reviews&Itemid=56&limitstart=1 http://www.thinkcomputers.org/index.php?x=reviews&id=972 תהנו

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by TermiNal,

בהמשך לשידרוג אותו אני מתכנן אני מתכוון להשקיע במחשב חזק חזק ל-OC. אני קונה Barton 2500+ A-DATA 512 PC4000 X2 יש סטיקים כאלו בחו'ל... EP-8RDA3+ אז ככה, אמרו לי ש-SP97 יעבוד באותה יעילות עם מאוורר חלש והן עם חזק ואני רציתי להפעיל אותו עם טורנאדו עליו.. ושמעתי שה-SLK-947U יעבוד ביעילות רבה יותר עם מאוורר חזק יותר, אני מתכנן לשים עליו טורנאדו, באמת כדאי לקנות ת-SLK ולא ת-SP ? וד'א כל הרכיבים יהיו בתוך סופרטאלנט אם זה משפיע.. תודה.

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  21. שלום לכולם, כשאני קובע על המערכת הנ"ל מחלקים ל1:1 המעבד מופיע לי לדוגמא על באס של 410 והזיכרונות על DDR2-830 כאשר במקור הקיט אמור להיות על 1000, איך אני עושה זאת??האם להגביע מחלקים ל1:1:25 ששם הזיכרונות כן הופכים להיות לDDR-1000 או שלהשאיר את הזיכרונות בקשר ישיר עם המעבד??? הקיט הוא GSKILL 4GB DDR2-1000 PC2-8000. מה עושים על מנת להינות מכל הספק ותפוקת הזיכרונות??האם להשאיר את המעבד על באס של 410-415 ולהגביע את המחלקים או להשאיר אותם כך??? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by ביצה,

אהלן! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד... Intel Celeron 1.6GHZ כמה יעזור לו אם אני יעשה אוברקלוק? והאם אני יעשה אוברקלוק למעבד המעפן הזה, יספיק קירור אוויר או עדיף מים? ובכלל השאלה, האם זה שווה לבצע לו אוברקלוק... מבחינתי אם אני יעשה אוברקלוק והוא יגיע למעל 2GHZ אז זה כבר טוב. תודה מראש עריכה: איך אני יכול לראות מהי טמפרטורת המעבד? אפשר בתוכנות (סגנון CPU-Z) או צריך מכשיר מיוחד שמתחבר ל-PCB?

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  23. האם כאשר אני עושה OC למעבד של כרטיס המסך אז גם הזכרונות (של כרטיס המסך) מתחממים? יש לי GF 4 MX440 INO3D

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by iTK98,

אחרי ששוטתי לי קצת ב"זאפ" באביזרי\פתרונות קירור שלהם, נתקלתי באמצעי קירור הזה, ורציתי לשמוע את דעתכם: אגב, אם זה לא מתאים לפורום הזה, מתנצל מראש, ואשמח אם תעבירו אותו למקום הנכון.

• 2 תגובות
    • 633 צפיות
  25. שלום כולם, אני רוצה לעשות OC ראשון למחשב החדש שלי. ב-BIOS לא מצאתי את כל האפשרויות. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרגע יש לי קירור סטוק למעבד והייתי רוצה לקנות קירור יותר רציני בהמשך שלא דורש את פירוק לוח האם. חשבתי על Thermaltake V1. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק. נ.ב: אם יש לכם מדריך טוב ל-OC באנגלית אז בבקשה תכתבו את הקישור.

דיונים חדשים בפורומים