אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
http://www.cpuid.org/download/cpu-z-129.zip שינויים : New PCI devices report. Switch for VCore report in .ini file. VCore report on some uGuru mainboards. Improved clocks computation. Improved support for latest AMD CPUs, Celeron D 3x1 (EM64T). Improved support for SiS 649, 650 and 656 chipsets, Intel 915PM chipset. Improved stability when several instances of CPU-Z are running in the same time. Restored html report in ghost mode (see "Parameters" chapter above).
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי 2 וינדוסים XP XP 64 BIT הרגילה עולה לי ב 3.6 ו64 ביט עלתה לי ב 3.6 אבל פתאום יש הודעות שגיאה מסך כחול והורדתי אותה ל 3.4 ואז היא מוכנה לעלות?! למה זה ככה?! האם אני צריך לתת יותר מתח למעבד אני עככשיו במצבד 230*15 =3.415 על 1.400 וולט למעבד יחס 4:3 תיזמונים 5-4-4-8 עשיתי בדיוק למחשב עם כל התוכנות והכל עבר בהצלחה בסטוק וב 3.6 ופתאום הוינדוס לא רוצה לעלות ה64 אני מתככון!! ויש לי עוד שאלה אולי לשנות תיזמונים של הזיכרון ?! מה הכי מומלץ יציב שיתן לי מערכת יציבה ב 3.7 כי איתה לא הצלחתי לעבור 3DMARK05 בלי שיתקע( רק שירדתי ל 3.6 הצלחתי) מה אומר שזה התיזמון בעצם!? שמתי תמהירות של הזיכרון על הכי נמוך1.5 CAS LATENCY=5 RAS TO CAS=4 RAS PRECHARHGE=4 TRAS=8
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני לא מצליח להעלות את המהירות של המעבד הזה!!! תמונות מהביוס: ואולי זה יכול לעזור אם התשובה... תמונה מCPU-Z:
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ציוד : מעבד - P4 2.4B לוח אם - GIGABYTE 8PE667 PRO . זכרונות - OCZ 512 DDR PC 2700 . (לא ידוע דגם מדוייק) . קירור מקורי של אינטל על המעבד . טמפרטורות : 45-46 (רגוע) . במאמץ הטמפרטורה לא ידועה אך אני חושב שהיא לא תעבור את ה-50 . אז ככה אנשים המהירות העכשווית של המעבד היא : 3.09 GHZ . שינויים בביוס : DIMM OVERVOLTAGE CONTROL +0.2V - הכי גבוה שאפשר . AGP OVERVOLTAGE CONTROL +0.3V - הכי גבוה שאפשר . CPU VOLTAGE CONTROL 1.725V - זהו המתח הכי גבוה שיש (מתח נורמלי - 1.525) . שאלות : 1. מה אתם אומרים על האוברקלוק ? 2. מה חוסם אותי מלהתקדם ? 3. אם אני אשים זכרונות TWINMOS 512 DDR PC 3200)TMD-50D) אני אוכל להתקדם עוד ב-OC ? 4. שאלה כללית , מי יותר טוב בביצועים - BARTON 2500 +…
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חיברתי 4 לדים , UB 3V כ"א בטור לV12 (לפי חישוב הנגדים אין צורך בנגד, חלוקת מתח...). שמתי לבד שהם מתחממים וכיביתי כדי לא לגרום נזק אפשרי. הם זה סימן שהם ישרפו ? בסה"כ זה עובד יפה ומאיר מעולה את המארז.. אני יעלה תמונות שאני אסיים את המודינג.. תודה רבה למשיבים!
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי gts הטמפרטורה שלו במנוחה היא 63 מעלות ניראה לי שזה גבוה האם הטמפרטורה שלו בסדר או שהיא גבוה מ הנורמה?
-
- 8 תגובות
- 650 צפיות
-
-
בעיקרון זאת הבקשה שלי מעבד: E6750 כ.סמך: 8800GTS 320 וקחו בחשבון המארז שלי זה Sunbeam Samurai SILVER! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
תגידו זה נראה לך חם מדי???????? יש לי AMD 2000 PALOMIO עם SF 2... ומה זה בדיוק TEMP 3??? ואיך אפשר לדעת למה זה 83!!! מעלות!!!!! אולי זה הכרטיס מסך?????? אבל יש לי גיגה בייט ואין להם הרי מד טמפ'....
-
- 9 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה זה בתמונה שסיימנתי מתוך אוורסט שמגיע לי ל83 מעלות ואחד ל56(תמונה בפנים)
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עכשיו סיימתי להתקין את המעבד החדש שלי וההיטסינק שלו פשוט דפוק!!!! הוא רועש לי מדי!!!והוא גם לא נראה לי כל כך טוב.... אני רוצה סינק חדש טוב שקט ואיכותי!!! יש לי כסף....אבל שלא יהייה רק שקט אלא שיעבוד גם טוב!! יש הצעות? תודה לכולם!
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
ברשותי מארז ציפטק פול טאוור,יש בו חמישה קליפסים כאלה סגולים לחיבור מאוררים בלי הברגה,המאורר קתודה לא מתחבר ולא יושב טוב על הקליפסים,אני יכול לתקוע אותו חלקי שבערך הוא ישב(אבל אחרי 2-3 נגיעות בו הוא פשוט יוצא=\) כמו שצריך אבל אני מפחד שאחרי כמה זמן הוא פשוט יפול וחלילה יהרס\יהרוס משהו. מישהו יכול לתת עצה\פתרון?בלי לקדוח במארז. תודה רבה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קירור של TT לזיכרון שווה משהו :s05: מודה מראש http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=553
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח X38 של DFI גרסת DK קיט 4 גיגה מהירות 800 CL4 של A-DATA ומעבד QX9770 הלוח עובד כרגע על באס 400 והמכפל על 9.5 ככה שאני רץ על מהירות 3800 מתח על המעבד 1.3V לא הצלחתי להעלות את מהירות הבאס ושהמחשב יעלה
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי 5 מאוררים ישנים ו3 מהם הפעלתי וכולם עושים טובה שהם עובדים ... גם עושים רעש... וגם ששמתי את המאורר לנסות לחתול לי תאוזן זה לא כאב בכלל!!! שלא כמו הסמארט פאן!!! עזרה למה הם יושנים ואיך אפשר להעיר אותם...? ???
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להוסיף כרטיס קול למחשב. הכרטיס מתחבר ל pci e בזמן שעל המחשב מבוצע אוברקלוק, למרות שתדר ה pci e נעול על 100 האם יכולה להתעורר בעייה כלשהי? יכול להיות נזק לכרטיס קול? או הגבלה כלשהי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
שלום פורום אוברקלוקינק וקירור...כפי שאתם רואים אני חדש פה ואני מחפש דרכים להמהיר את המחשב שלי... אז יש לי פה את הדף של ה-OC בתוכנה של האוורסט שמכיל את כל הפרטים של המחשב שלי....תסתכלו ותגידו לי למה אני יכול לעשות OC ואיך...תודה. http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/d/a/v/i/d/1/9/8/8/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200312161721032747/200502041512224081/comp.JPG
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני זוכר שבעבר פורסם פה מדריך לפריצת מכפלה לAMD אפשר אותו???
-
- 1 תגובה
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות אוברקלוק לכרטיס מסך שלי וכל המדריכים עובדים בשיטה של התוכנה הישנה.אני חייב מדריך להגדרות החדשות!. תודה לעוזרים.!
-
- 2 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות קירור זה למעבד AM2 כתוב באתר של Sunbeam שקירור זה תומך במקרה יש את הקליף של ZALMAN ZM-OC1 אותו קליף שבא עם CNPS9500 ...יש למישהו מושג איפוא להשיג את זה ....
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
-
כאשר אני מריץ PRIME95 בלילה המסך נכבה אוטומטית ולפעמים זה גורם לשגיע בבדיקה האם יש קשר בין הדברים?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
קראתי שמומלץ לשנות את המאורר של הכרטיס מסך 8800GTS מ60% ל100% באמצעות Riva tuner וזה מה שעשיתי. התוכנה אכן עזרה לי והטמפ' צנחו אבל השאלה שלי אם זה בטוח להשתמש בזה ולא יעשה לי איזשהן בעיות? ועוד שאלה - האם יש תוכנה דומה לקירור של המעבד? כי הוא גם מתחמם לי.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש הבדל בניהם שווה לקנות? או לשים את מה שבא עם SP94?
-
- 3 תגובות
- 650 צפיות
-
-
זקוק למדריך שמסביר כיצד לצבוע מארז תוך כדי מתן קבלת ברק (כמו צבא מטאלי לדוגמא). That's all ! תודה רבה לעוזרים. מצאתי כבר אחד ב- Bit tech, אבל זקוק לעוד.
-
- 6 תגובות
- 650 צפיות
-
-
עכשיו יש לי OC במעבד ל1.9..שאני עובד 2.0...הוא מתכבה לי לפעמים בלי סיבה... ראיתי אנשים שעשו OC רצחני למעבד כמו שלי...(עדיין בקירור אויר)... אם אני דואג לקירור של הצ'יפסט....אז אני יוכל לדאוג לOC יותר גדול??.
-
- 7 תגובות
- 650 צפיות
-