עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. כפי ששאלתי: יכול להיות שזה גם כך וגם כך בסטפינג שונה? מה יותר טוב?

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  2. Started by zuzu89,

היי אני מנסה לעשות DownClock למעבד שלי כי הוא מאוד חם ואני לא מעוניין להשקיע בקירור ביחוד שאני עוד מעט מחליף אותו . אני חיפשתי בBIOS איפה אני מוריד את המהירות שלו הוא עכשיו על 1.46 מגהרץ ואני רוצה להוריד אותו ל1000 מגהרץ . המעבד הוא : Amd1700XP לוח אם : Gigabyte GA-7DXE עברתי על הBIOS ולא מצאתי , מישהו יכול לעזור לי ? תודה .

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  3. Started by GB,

אני רוצה לעשות אוברקלוקינג לכרטיס מסך שלי (SIS7012) ויש ברשותי את התוכנה RivaTuner ואני לא יודע איך משתמשים בה אפשר מדריך הוא הסבר בבקשה? תודה מראש

• 5 תגובות
    • 590 צפיות
  4. Started by Lanzar,

אך הגוף קירור הזה שך זלמן CNPS6000-CU + המאוורר המקורי ??? ואך הוא יחסית ל VOLCANO 12 ???

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  5. Started by roeiw,

מזה בדיוק התוכנה הזאת באתר של קבוצת NGO nForce2 S2K Bus Disconnection Switcher

6. ממולץ להשתמש באחרת ואם כן באיזו ??? או שהיא מספיקה??

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  7. Started by deangefen,

רכשתי לפני כמה ימים מערכת VapoChill PE למחשב שלי וקראתי שע"י החלפת גז לR404a הוא נותן ביצועים טובים של: 0W = - 46 100W = -30 עכשיו הראש שלו מתאים לS478 ואני צריך לS939 איפה אפשר לקנות את המתאם ומה צריך? ומה זה הציילי 1 והאם הוא מתאים ואיפה ניתן להשיגו? איפה ניתן להחליף את הגז? נ.ב האם יש מישהו שמוכן להרכיב את המערכת באזור חיפה והקריות תמורת תשלום שיפנה אלי לפרטי בתודה מראש דין גפן

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  8. אני מחפש בלוק טוב... בעצם, את ההכי טוב שניתן למצוא היום לסוקט 478, למישהו יש הצעות? תודה

• 6 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by barlo,

יש לי את הכרטיס GeForce 9800GTX ולדעתי הוא מאוד מרעיש. יש דרך להשתיקו? האם קיים מאוורר מקורי של GIGABYTE, ששיך לכרטיס זה, שמסוגל להפחית את הרעש שיוצר המאוורר שבאריזה המקורית?

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  10. Started by menihen16,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות בכדי שכשאני עושה OC גבוהה למעבד לא יהיו לי בעיות..עשיתי OC גבוהה למעבד וזה עשה לי הרבה בעיות.!

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  11. Started by imperious,

שלום לכולם, יש לי כרטיס של HD4890 עכשיו הבעיה שלי היא שהוא מתחמם הרבה במנוחה הוא על 60 מעלות! אני זוכר שפעם אמרו פה שאפשר לעשות פרופילים בדרייבר ככה שאיכשהו זה ישחק עם מהירות השעון של הGPU והמאוורר שהוא במנוחה ושהוא במשחקים ככה שזה יהיה מאוזן כי שאני מעלה את המאוורר ל50% הטמפרטורה יורדת לי ישר ל45 מעלות אז אם אפשר להגיד לי איך אני עושה את הפרופילים האלה אני אשמח! תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  12. Started by MatanFrenkel,

הרי זה ידוע כי קור גורם להתכווצות , לכן השאלה שלי זה האם כשמשתמשים בLN על מעבד, הוא מתכווץ ובעצם פוגע בתושבת?

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  13. לוח : msi k8n neo4 platinum 939 הקירור: AC Freezer Extreme לא מצאתי בדף המוצר את הלוחות שהוא תומך

• 12 תגובות
    • 590 צפיות
  14. Started by XMB,

אהלן, התקנתי את הדרייבר החדש של נוודיה 185.20 ומאז אי אפשר לעשות OC עם RIVATUNER הוא אומר שהוא לא מזהה דרייברים אשר תומכים בתוכנה, יש משהו שאפשר לעשות עם זה? תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  15. Started by kfirlion,

אני רואה את זה בבנצ'מרקים של גופי קירור, אולי מישהו יודע מה הפירוש של זה? עריכה:אתה מתכוון מתי שמשחקים אז הכרטיס מסך עובד במצב effective, וכאשר הוא במנוחה אז real?

16. Started by lipa,

http://www.madshrimps.be/?action=getarticle&number=1&artpage=2179&articID=519

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  17. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי פנטיום 4 פרסקוט ועד עכשיוה הייתי משתמש במשחה של ARCATIC SILVER והטמ"פ שלי במנוחה היו בסביבות ה 50 55 אתמול ניקיתי את המשחה ומרחתי משחה חדשה של זלמן ואני רואה שהטמ"פ שלי 60 ומעלה למה זה? והאם זה נכון שאנשים אמרו לי שלוקח כמה ימים עד שהמשחה מתחממת ומוליחה חום כמו שצריך?

• 11 תגובות
    • 590 צפיות
  18. קניתי קירור מים מסוג big water 745 ועכשיו המעבד שלי (פרסקוט 3 גיגה הרץ ) עומד במנוחה על 24 ובמאמץ 100 % 32 מעלות תודה לכולכם רק בזכותכם היכרתי את הקירור הזה שהמליצו בפורם ;D

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  19. Started by xtract1,

שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC

• 3 תגובות
    • 590 צפיות
  20. שלום, ברשותי כרטיס מסך 7300GT. כפי שידוע יש לו קירור פאסיבי. בזמן מנוחה הכרטיס בד"כ על 67 מעלות ובזמן עבודה כ74. עשיתי לכרטיס אוברקלוק : בזמן עבודה הכרטיס הגיע לכ80 מעלות+. לקחתי מאוורר של הכרטיס מסך הישן שלי והרכבתי אותו על הקירור הפאסיבי בכרטיס הנ"ל וכעת בזמן אוברקלוק, ומנוחה הכרטיס עומד על 47 מעלות ובזמן עבודה עד 60 מעלות. האם המצב האחרון תקין? האם התדרים (500 למעבד ו900 לזיכרון של הכרטיס) הינם גבוהים מידי או שניתן להעלותם? תודה. [attachment deleted by admin]

21. שיהיו שקטים עד כמה שאפשר. ובעלי דחיפת אוויר טובה לקירור אופטימלי. הקירור יותר חשוב לי מהשקט. ואם אפשר אז המאוורר שמכניס אוויר שיהיה בו לד. תודה רבה

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  22. Started by avivlevy,

יש לי מעבד P4 2.8MHZ 478 והוא על 44-48 מעלות במנוחה ובלחץ 52-60 שמתי משחה טרמית לפני חודש+- עזר קצט ועכשיו אני חייב לעשות משהו! התקציב הוא מקסי מקסי מקסי 170 שח(אני לא בטוח שאני יעמוד גם נזה) אני לא יודע אם יש קרור בתקציה הזה אבל..... משהו (אני נמצא עכשיו עם הקרור המקורי שקיבלתי עם המעבד) איך זה ? ARCTIC COOLING Freezer 7 שאלה: האם יכל שהקרור לא מקרר טוב/המעבד חם , נגרם עקב בעית חוסר אויר במארז? יש לי במארז מאורר אחד שמוציא ועוד אחד על הכרטיס מסך(לא מוציא ולא מכניס) אני מתכוון שזה נובע מזה , אל תגידו לי שאני צריך לאוור את המארז (אני יודע )

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  23. Started by Pro_2004,

שלום לכולם אם תוכלו לעזור לי להתחיל, הכל חדש לי - באיזה פרמטרים לגעת בביוס ...? האם להשתמש עם הCoreCenter של הלוח ? אם כן איך הוא משפיע, האם הוא מעלה גם את המתחים או רק את הMHz ? על כמה לעלות את הזיכרונות T1/T2 ,מתחים ? האם להשאיר בביוס על AUTO ? איך אני נועל PCI-E (אם צריך, או שזה רק לAGP ?) כרגע אני בינתיים עם קירור סטוק אנסה להגיע כמה שאפשר איתו. המחשב עם שני מאוורים 120 אחד מכניס שני מוציא. תודה לכל העוזרים במלאכה

• 7 תגובות
    • 590 צפיות
  24. Started by yanir1,

יש לי כרטיס מסך geforce2 mx400 עשיתי לו אובר קלוק מ175 ל194 ורציתי לדעת אם זה טוב או שזה גבוה מדי. מה שמפחיד אותי שהוא ישרף אז אני צריך עצות לגבי הכרטיס להוריד תמהירות או שזה בסדר? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 590 צפיות
  25. מה הטמפרטורות המומלצות של מעבד אינטל E6600? ושל 88GTX יש לי גם גרסת AC3 אז הוא מתחמם יותר אסל מה הטמפ' המומלצת בשבילו? מה לגבי הארדיסק ולוח אם?

• 2 תגובות
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.