עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by lipa,

האם כדאי לחבר את המאורר במארז ל-7 וולט? בדקתי אם רב-מודד בין היציאות ויש 5 7 ו-12 וולט, אז חיברתי ל-7 וולט (ב-5 וולט המאורר לא עבד בכלל) בקיצור זה שקט יותר וחלש יותר

• 2 תגובות
    • 561 צפיות
  2. Started by yossi126,

שלום לכולם הכרטיס מתחמם יותר מדי בזמן האחרון, מגיע לטמפרטורות של 80 מעלות במאמץ ב World at war ו Modern warfare לעתים רחוקות יותר. המפרט שלי 5600+ X2 ספק כח Corsair VX450 Watt זכרון 2 GB מה אפשר לעשות כדי לשפר את המצב?

• 8 תגובות
    • 732 צפיות
  3. היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.

• 14 תגובות
    • 958 צפיות
  4. שלום לכולם יש לי מעבד פרסקוט 3.0 שעבר אובר קלוק ב20% ל 3.6 הוא עבד ככה במשך כחודשיים ולא היו לי איתו כל כך הרבה בעיות לאחר כחודשיים הורדתי אותו ל 10% 3.3 כיום המחשב לאחר כחצי שעה +- קופא ועושה צליל מוזר כזה שבוקע מהרמקולים או שהוא פשוט מפעיל את עצמו מחדש יש סיכוי שהלך המעבד? או שיכול להיות שאלו המאווררים שהוספתי..(יש לי כרגע 5 מאווררים 80mmרגילים) יש לי ספק 550 ג'נרליק לא של חברה מסויימת יש עליו מדבקה של midi com יבואן חלקים בישראל ככה שהספק נראה רגיל לעומת הספקים הנמכרים בשוק למרות שיש לו 2 מאווררים.. איך אני יכול לדעת אם זה המעבד או הספק? והאם יש סיכוי שהלך המעבד באמת? (למרות שאני עכשיו כותב מהמחשב שלי) שחכתי לציין שהמאוורר שעל המעבד הוא זה שקיבלתי איתו המקורי..

• 19 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. תקציב : 350 שקל . מעבד : AMD64 3200+ socket939 Winchester . לוח-אם : Gigabyte GA-K8NS-ULTRA939 . הכי חשוב, שיהיה שקט ושכמובן יהיה תואם. תודה רבה .

• 3 תגובות
    • 520 צפיות
  6. Started by barakv,

קניתי עכשיו מארז 6A19... עכשיו שהייתי שם קניתי גם AC 12 ואני רוצה לדעת איפה כדאי לי למקם אותו... ובתור מוציא או בתור מכניס אויר

• 5 תגובות
    • 594 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום בגלל רעשים מעצבנים מהמאווררים שמארז שלי(שאני לא מצליח לזהות מאיזה מאוורר כי ברגע שהמארז נפתח פתאום הרעש נעלם לו) אני שוקל לעבור לקירור מים. עכשיו יש לי מספר שאלות. 1. אני רוצה לקרר גם את הכרטיס מסך(460GTX) וגם את המעבד שלי (AMD PHENOM 955) השאלה שלי היא אם רדיאטור של 120 עם מאוורר אחד יספיק או צריך משהו יותר רציני? 2. אם צריך משהו יותר רציני זה אפשרי בכלל במארז שלי coolermaster 690? 3. מיכל כזה מתאים או צריך אחד גדול יותר http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=59_367&products_id=30186 4. אם בנוסף למאוור שמקרר את הרדיאטור אני צריך מאוורר נוסף לHD או שהם יכולים להיות גם בלי? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  8. Started by game kILLer,

יש לי מעבד P4 1.7 אין לי קרור מיוחד או משהוא כזה איך אני יכול לעשות OC דרך איזה תוכנה..(אין לי מוסג ב OC) ולאן אני יכול להגיע המעבד בדרך כלל עובד על 32 מעלות בכל מצב.. וכמה אני יכול לעשות OC קבוע כדי שלא ישרף

• 10 תגובות
    • 728 צפיות
  9. היי, אז יש לי שאלה... יש לי 2 מאווררים במארז... אחד של 800rpm ואחד של 2000rpm... אני רוצה שמקדימה יכנס אוויר ומאחורה יצא אוויר... אז איפה לדעתכם כדי לי לשים את המאוורר החלש והחזק? תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  10. אני רוצה להחליף מאוורר למעבד. אני יודע פחות או יותר(יותר פחות) איך עושים את זה אבל לא רוצה לעשות טעויות ואחר כך לשבור את הראש כשהמחשב מפורק ואין לי איך לשאול אותכם. אז מישהו מוכן להשיג לי איזה מדריך להחלפת המאוור (אם זה מוסרט אז בכלל מצויין) או מישהו מוכן להסביר בפירוט רב את התהליך.. יום נעים מרותם.

• 5 תגובות
    • 578 צפיות
  11. Started by contA-,

שלום לכם, שמתי לב שהצ'יפסט שלי מתחמם מאוד (מגיע אפילו לסביבות ה50 מעלות במאמץ-ללא אוברקלוק!) ולכן אני זקוק לקירור עבורו. תוכלו להמליץ לי על הקירור הטוב ביותר שיש לצ'יפסטים? תודה, עמית

• 2 תגובות
    • 450 צפיות
  12. היה לי וולקנו 9 עדיין יש אבל הוא מקרר זוועה ב1.73 מתח במאמץ הוא מגיע ל 49 מעלות , זה עוד שיום לפני זה ב1.9 במאמץ הוא הגיע לגג של 34. זה יכול להיות שמשהו קרה למעבד (כי החלפתי) או שזה הקירור? אפשר המלצה לקירור טוב של עד 180 שקל.

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by SKYPE VOIP,

עשיתי OC למעבד שלי E4XXX 2.4@3.0 ואין הבדל לא מרגיש כלום המחשב מגיב אותו דבר אין שוני במהירות , למה ? ולמה שאני מעלה את המעבד ל 3.2 אז המסך של המחשב נכבה ? בחוברת של היצרן רשום 1333FSB !!!! ב 3.2 ה FSB הוא על 1066 סה"כ !!! יש לי גם בעיה בלוח בביוס אין לי הרבה אפשרויות יש לי OC למעבד שזה אומר FSB ושינוי זכרונות 200 - 266 - 333 וזהו ... שמתי את הזכרונות על AUTO כי ממילא שאני לוחץ 333 וזה מראה בביוס 333 ב CPUZ זה מראה 250 זה הזוי . ואם כרגע המעבד שלי על 3GHZ לאיזה מעבד הוא מקביל E5200 ?

• 15 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. Started by rotem_o,

שלום לכולם, לאחר בדיקה של מקור הרעש במארז התברר שהמקור המרכזי הוא המאוורר של כרטיס המסך (Leadtek GeForce 8600GT 256MB DDR3 PCIe) ניסתי להוריד אותו מתחת ל-50% בתוכנות: RivaTuner,EVGA Precision להעלות את המהירות אפשר, אך לא ניתן להוריד אותה מתחת ל-50% מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by Mind_Reflection,

האם יש דרך לדעת איזה סטפינג יש לי במעבד ?

• 2 תגובות
    • 575 צפיות
  16. Started by geverem,

אני רואה שהמון אנשים כאן נותנים ביקורות נורא טובות ל Sunbeam ואף אומרים שהוא עדיף על Zalman בכל הפרמטרים !, רציתי לשמוע תגובות לגבי ההבדלים בין הקירורים ובעיקר מה יותר כדאי (ואני לא מדבר על המחיר כי הוא אותו מחיר). המאוורר של ה Tuniq נראה כאילו משהו זול ולא באמת משהו איכותי, ובנוסף הוא תופס מקום לא מבוטל במארז (אצלי זה לא בעיה כי יש לי את Gigabyte 570) מה שגורם להתחממות יתר למירב ידיעתי, אני בכל אופן יודע ומכיר את Zalman בתור הקירורים האיכותיים והשקטים ביותר, פתאום אני שומע שיש משהו טוב יותר..., הכיצד ? ואיזה מ-בין 2 הקירורים נוח יותר להתקנה, אם אני מבין נכון אז בשבילל התקין את ה tuniq על am2, חייבים לפרק את כל הלוח... האומנם ? Sunbeam Tuniq Tower 120 Zalman 9500 …

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by RomanKr,

המפרט שלי מופיע בחתימה, לא בוצע שום OC. התוצאות שקיבלתי: 3DMark - 13535 PCMark - 6867 מערכת הפעלה WIN7 32BIT 4GB (3.5) RAM האם זה בסדר ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC למעבד אינטל זה המפרט שלי: Intel Pentium4(Northwood) 3.0GHz Zalman CNPS7000B-Cu 92MM Fan ASUS P4P800 DELUXE Sumsung 256MB X2 PC3200 400MHz Dual GeIL 256MB X2 PC3200 400MHz Dual ATI Radeon 9500PRO 128MB Arctic-Cooling ATI Silencer 1 Rev 2.0 VGA Cooler WDC 80GB SATA WDC 120GB ATA Raidmax 480W LG Flatron F700P רציתי לדעת אם אני יכול לעשות OC אם כן כמה אני רוצה המלצות על התוכנות, ד"א אני יודע איך עושים OC בביוס של הלוח אם רציתי לדעת אם זה ממולץ. בתודה אילאי

• 9 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by Tomersoni,

אני מתלבט בין לקחת פשוט את גירסת הXXX שלXFX בעוד כ60 ש'ח סה"כ..או לקחת את הLeadtek ב60 שח פחות ולעשות לו oc שיגיע לXXX. השאלה היא האם בעצם אצליח להגיע לתדר גבוה כמו הXXX או גבוה יותר עם הלידטק.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  20. Started by sarkise,

אז ככה, עשיתי OC מאוד קטן (300MHZ, כאילו שעכשיו המעבד הוא 5600+) למעבד מסוג 4800 מהסטפינג החדש (BRISBANE 65NM) בזמן ביצוע הOC נתקלתי בכמה בעיות, כמו : לא מצאתי איפה הSPREAD SPECTRUM (לפי המדריך של HWZONE), הלוח שלי נמצא במפרט במצד. לא מצאתי איפה זה הCPU THERMAL TROTTLING, היחידי שמצאתי זהCool'n'quiet שאותו כיביתי. נעלתי את הPCI-EXPRESS לא מצאתי איפה יש את המחלק זכרון, לכן לא נגעתי בו ... (גם את הDRAM BANK INTERLEAVE לא מצאתי) בקיצור כל מה שעשיתי זה להעלות את הבאס למעלה, בקיצור הגעתי ל2.8Ghz במקום 2.5 (וזה עם תוספת של מתח למעבד, לזכרונות ולצ'יפסט) הפעלתי למשך 5 שעות ו55דקות את הPRIME95, לאחר הוספת עוד מעט מתח לצ'יפסט הPRIME95 הגיב ללא כל תקלה (הזמן שהייתי בבית הספר). כרגע …

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  21. הורדתי תוכנה בשםhardware sensors monitor ומשהו מוזר התוכנה לא מזהה את החיישן שנמצא על הלוח אם ומראה כאילו יש לי שני מעבדים איזה מהם זה הלוח אם!? ??? וגם יש לי שתי הארדיסקים שרק חיישן של אחד מהם התוכנה מזהה אם זה חשוב אז ההארדיסקים הם 1 wd 60 gb 7200 8mb buffer 2 seagate 40 gb 7200 יכול להיות שלאחד מהם אין חיישן טמפ'? תמונה שווה יותר מאלף מילים :

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Nitzan88,

אני מחפש מאוורר שקט למעבד AMD Athlon XP 2400+ שיעשה את העבודה ויקרר

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  23. Started by gabi_y,

היי הגעתי ל 900 / 832 יציב, יש איזה שהוא דרך לעלות מתח לכרטיס? או שאיפה שנתקעים נתקעים? האם לצרוב לו ביוס של XT יעלה את המתח?ויתן עוד קצת פוש ל OC?

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

האם הקירור הנ"ל מתאים לHD2900P?

• 2 תגובות
    • 520 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.