אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
בעוד כחודש חל יום הולדתי = $$ ;D אז החלטתי לפנק עצמי בקירור מים קצת חקרתי בנושא והחלטתי לקנות את BIG WATER של TT , ולשפר אותו בעוד משאבה, בלוק איכותי יותר + 2 רדיאטורים (יש מקום במארז.. ) אחד מן הרדיאטורים יהיה כנראה של אופנוע (משמע גדול..) השאלה שלי היא כזאת - שמעתי שהמערכת של TT מאכזבת אז אם הפיתרון שלי לא טוב מה אתם מציעים לעשות? בוא נגיד שיהיה תקציב נחמד עד מאוד לעסק (באזור ה1K.. עדיף פחות..)
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה קירור זמני (עד שאני מכין את המיים) פשוט מה שהביאו לי מKSP מרעיש כמו מטורף (ספייר אלומיניום) יש המלצות על משהוא זול וושקט? וגם אני צריך תוכנת ניטור הSPEEDFAN מזייף בטרוף עם הלוח שלי
-
- 5 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב, אז הגיעה ההזדמנות הנכספת להיפטר מה MV850 וה RDRAM. ישר רצתי וקניתי לוח 865 חביב ובנונשלנטיות המעבד עלה ל FSB 150. כלומר 1.6@2.4 מה שנקרא אוברקלוק מתון (יענו בלי מאמץ). פה אני עוצר כי אין לי זכרונות מתאימים וגם את ה HEC 400 ARTF אחליף בקרוב באיזה ENERMAX ואוסיף איזה זלמן. נראה מה יהיה התקציב ובהתאם נראה אם גם אוכל להשיג זכרונות נורמליים. קיצר, מחשב אחר לגמרי . [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מעבד 630 של אינטל מ KSP, עכשיו זה לא בא בקופסה עם המאוורר האורגינלי, והם מביאים מעבד של חברת SPEEZE, אני לא זוכר בדיוק את הדגם, אני חושב שזה הדגם הזה http://www.speeze.com/v2/cpu_coolers_p4_v2.asp?socket=3 או משהו אחר שלהם, בכל אופן רציתי לדעת מה יותר טוב, המאוורר סטוק, או הספיז הזה ? ואיך המאווררים שלהם ? שקטים ? ומה עדיף משחה תרמית או מדבקה תרמית ? (וגם מה יחזיק יותר זמן)
-
- 1 תגובה
- 428 צפיות
-
-
אם תוכלו בבקשה להגיד לי מה המהיריות הכי גבוהות שהגעתם אלייהם אם הכרטיס הזה ואיך אפשר לשפר אותו בצורה משמעותית אם צינורות פתוחים זה יעזור לי נורא תודה לכול המגיבים
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אבל הוא לא נראה כמו גוף קירור בפני עצמו אלא כתוספת לקירור של המעבד...
-
- 13 תגובות
- 575 צפיות
-
-
קירור סטוק פאן קארד והרבה סבלנות 500 מגהצ לליבה RV350!!!!! http://service.futuremark.com/compare?3dm05=892937 [attachment deleted by admin]
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה מאוורר לקחת ? רעש לא כלכך מפריע לי... אם אפשר גם קישור...
-
- 6 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שלום רציתי לשאול אתכם אולי מישהו עשה OC עם התוכנה הזאת של אינטל... http://www.intel.com/design/motherbd/software/dcc/index.htm 1)האם מישהו עשה כבר עם התוכנה הזאת OC ? 2)האם היא תוכנה קלה. 3)האם אני יכול להעלות איתה באסים,ולנעול PCI/AGP ? 4)אם אני מעלה את הבאס מ-200 ל215 המחשב יכול להיתקע ? 5)אם המחשב ניתקע,אז אני אבוד ?,כי אני לא יודע איך לאפס את הביוס(וגם אם אני אדע אני לא אדע איך להגדיר אותו.) 6)אם אני מעלה את הבאס של המעבד אז גם הבאס של הזיכרונות עולה,ואז גם המתחים עולים לבד ? 7)האם כדאי לעשות OC צנוע למעבד שלי ? 215X15=3225 (המפרט בחתימה) תודה לכל מי שעוזר לי !!!
-
- 2 תגובות
- 536 צפיות
-
-
חיפשתי הרבה, אך לא מצאתי חנות כלשהי באינטרנט שמוכרת רגיל 120 מ"מ ונמצאת בצפון. אולי יש חנויות אחרות, שאין להן אתר ומוכרות גרילים של 120 מ"מ (בצפון). מישהו מכיר?
-
- 4 תגובות
- 435 צפיות
-
-
זה רשום פה מה זה ??? תודה http://www.hwzone.co.il/reviews.php?file=memroundup
-
- 2 תגובות
- 735 צפיות
-
-
היום בבוקר פתחתי את המחשב בשביל לשמן את המאוררים (זאת פעם ראשונה שאני עושה את זה) אז כל הגוף קירור הזה (זצעות הקירור והמאורר לא יצאו לי לא הצלחתי לשחרר אותם היה שם משהו כמו 2 קליפסים פתחתי אותם וזה עדיין לא יצא מישהו יודע מה עושים?? ניסיתי לשמן את המאורר ככה ואחרי ששימנתי אותו וחיברתי הוא עשה עוד יותר רעש ועכשיו הוא שוב באותו מצב כאילו לא שימנתי...
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב מקום ל-3 ארדיסקים אז שמתי את שלי באמצע ואני רוצה לקרר אותו עם מאורר השאלה שלי איפה לשים את המאורר למעלה או למעטה.. יענו איפה לקרר את הארדיסק בחלק האחורי או הקדמי?
-
- 6 תגובות
- 476 צפיות
-
-
המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?
-
- 1 תגובה
- 548 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות המפרט: CPU: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 Motherboard: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Hard-Disk: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB…
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני חייב ביוס שנשמר מהכרטיס עצמו. דחוף. תודה.
-
- 7 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש דבר כזה מקסימום ביצועים ומינימום רעש ?
-
- 2 תגובות
- 851 צפיות
-
-
לפני כמה זמן קראתי כאן שהרעש מהמאווררים נובע מלכלוך וצריך לנקות אותם. מאחר שהם באמת היו כבר מלוכלכים פרקתי אותם שימנתי עם WD-40 והדבקתי על הפתח למעלה מדבקה כדי שהשמן לא יברח. הבעיות: 1. כשהמאוורר התחיל להסתובב השמן כנראה המיס את הדבק של המדבקה ונזל מהצדדים. 2. הרעש נשאר אותו רעש, רק מאוורר אחד שכבר הפסיק להסתובב התחיל לעבוד שוב. יש למישהו רעיון איך פותרים את הבעיות?
-
- 8 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי לוח אם msi k8n neo platinum וזכרונות של g.skill pc4400 le וקראתי בביקורת באתר כאן שהלוח לא ממש טוב לoc..... האם זה נכון? אני לא אוכל לממש את הפוטנציאל של הg.skill שלי בגללו? אני לא אוכל להגיע למהירויות כמו 600ddr-660ddr?(כמובן עם הורדת מכפלה.....) תודה מראש לכל העוזרים!!!!!
-
- 8 תגובות
- 573 צפיות
-
-
עכשיו יש לי רק מאוורר אחד כללי
-
- 7 תגובות
- 543 צפיות
-
-
עד לאיזה ביצועים של כרטיס מסך יותר טוב פשר להגיע והאם צריך קירור נוסף לכרטיס? אפשר לפתוח צינורות? והאם למישהו יש מדריך לזה....
-
- 13 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כל שמן מכונות מתאים לשימון של המאורר? איך אני יכל לבדוק אם השמן שיש לי מתאים או איך אפשר להתאים את השמן למאורר? מישהו אמר לי שאפשר לשמן עם שמן מהמטבח זה נשמע דפוק אבל בכל זאת זה בסדר?!
-
- 5 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי מתחמם מאוד איזה קירור מומלץ במחיר סביר עד 200-300 ש"ח
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
הנה ההפתעה אני מדבר על חומר טרמי של זלמן מול spire/speze (הסינק שבא עם המעבד שלי)
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-