עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by dad11223,

כל פעם שאני מנסה לעשות לו OC אפילו בקצת ממש קצת הוא ישר קורס ואם זה לא קורס אז באמצע משחק זה קורס ומה שמוזר הטמפ' שלו תקינה משהוא כמו 85 בעומס מה הבעיה שלו? תודה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  2. כרגע אני משתמש ב-Stock Fan האם כדי להחליף אותו? המליצו לי לרכוש Arctic Cooling Freezer 7 pro על מנת לפתור את הבעיה המרגיזה הזו. מה הדרישות להתקנת חלק זה? ובכלל האם אני עושה את המהלך הנכון?

• 8 תגובות
    • 613 צפיות
  3. שלום לכולם!!!! הרכבתי גוף קרור מידגם ARCTIC COOLING FREEZER PRO 64 מחדש כי בפעם הקודמת לא שמתי מספיק מישחה טרמית ורציתי לדעת לאחר כמה זמן אני יכול לעשות בדיקת מאמץ למעבד ומה הטמפרטורות הרצויות למעבד מידגם AMD ATHLON 4800+ X2 לאחר הרכבת גוף הקרור הנ"ל תודה מראש לכל העונים משה

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  4. Started by Pollik,

כותרת :yelclap:

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  5. שלום שלום, כבר לפני כ שבועיים בערך עשיתי קצת OC למחשב - AMD Athlon XP 2000+@1942 MHZ ובזמנו הרצתי כל סוג של בדיקה ובנצ'מרק שיש והמחשב עמד על הערכים האילו בצורה יפה יציבה וכו' בזמן האחרון התחילו כל מיניי תקיעות במחשב ואתמול שהרצתי 3DMARK2001 הוא נתן לי תוצאה נמוכה במיוחד 3000~ (כרטיס מסך ג'יפה 3 TI200 ) לאחר התקנת דרייברים חדשים ללוח ולכרטיס מסך - הוא פשוט לא הצליח לעשות כלום והיה נתקע כל פעם שהרצתי את הבנצ'מרק אמרתי לעצמי אולי ה OC עושה בעיות ואכן כן - הורתי חזרה לערכים הבסיסיים והוא עובד מצויין - ונותן 7072 מה זה אומר ?? זה בכלל הגיוני ?? הוספתי שני מאווררים ג'נרים יכול להיות שהספק שלי חלש מדי ?? HEC300 ?? אנא המלצות והצעות ...

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  6. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  7. Started by menihen16,

שלום לכולם. רציתי לדעת איך אני משנה את המחלקים של הזיכרונות בכדי שכשאני עושה OC גבוהה למעבד לא יהיו לי בעיות..עשיתי OC גבוהה למעבד וזה עשה לי הרבה בעיות.!

• 7 תגובות
    • 613 צפיות
  8. אני רוצה לחבר את המאוורר של המעבד ישירות לחשמל במקום ללוח אם, אני יודע לעשות את זה אבל אני לא יודע, אם לחבר אותו ל-12V או ל-5V. הגוף קירור של המעבד עם המאוורר הוא המקורי של החברה, AMD ATHLON 64 S754 3200. מישהו יודע מה הצריכה של המאוורר?

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  9. שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!

• 12 תגובות
    • 613 צפיות
  10. מה המצב אנשים ?.. אחרי שנעלם לי ה - OC והתקשרתי לטכנאי שעשה לי אותו והצלחנו להחזיר אותו הייתי רוצה לדעת איך אפשר לשמור את הפרופיל של ה - OC בביוס שאני לא יצטרך להגדיר אותו מחדש ... זה הלוח אם שלי Gigabyte GA-965P DS3 תודה מראש, משה

• 4 תגובות
    • 613 צפיות
  11. Started by g15,

עשיתי אוברקלוקינג עשיתי שיפור של 14% הגעתי עד ל 3.4 מ3.0 Ghz עם פנטיום 4 ולוח אם Asus P5VD2-MX עשיתי מבחן מאמץ עם התוכנה S&M והגעתי לטמפ של 64.8 במאמץ מלא 100% רציתי לדעת אם זה בסדר ואפשר להישאר עם זה או להוריד קצת ?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  12. Started by OzZzZz,

אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by DenverTLD,

ברצוני לבצע OverClock למעבד הנ"ל. מהירות הסטוק היא כמובן 1800Mhz. עם קירור סטוק הטמפ' במנוחה היא 33-35 מעלות ובמאמץ 40-45 מעלות. עד כמה לדעתכם אני יכול לעלות את המהירות, ואיך? בביוס ראיתי שאני יכול להעלות רק את ה-FSB, ולא לשנות את המכפלה(רק של ה-HTT, שהיא כרגע על 4, ואני יכול לשנות ל-5). מקווה שתוכלו להדריך אותי. תודה

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  14. Started by Chura,

שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  15. שלום אני צריך עזרה בקשר לקניית גוך קירור יש לי כרטיס מסך מדגם ATI Radeon 9600 Seties 256 MB 128 Bit ומצאתי לנכון את הגוף קירור הזה השאלה היא האם הוא טוב לדעתכם והאם שווה להשקיע בו כשמחירו 121 ש"ח או בThermaltake EXTREME GIANTIII A1919 Dual Heatpipe & Dual Fan VGA Cooler שמחירו 199 ש"ח אבל מישהו פירסם שם ביקורת ארוכה מאוד על הרעש שהוא עושה בגלל שני המאוורים לכן חשבתי לקנות את הראשון שמחירו 121 כי הוא ליעשה לי רעש בכלל והוא טוב על פי מאמר זה: http://www.tweakup.dk/article/452/dk/ ומוריד משמעותית את המעלות אפשרי לקנות אותוב: http://www.pandas.co.il/product_info.php?c...oducts_id=10325 וזה הפרטים בדך הבית של החברה על גוך קירור זה http://www.thermaltake.com/coolers/chipset…

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  16. יש לי amd xp 1800 אני מעוניין לעשות OC איזה קירור יתאים לזה אני רוצה ממש טמ'פ נמוכות נ'ב אם אפשר אתר שיש בוא חלקים זולים גם יהיה נמחד Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD

• 6 תגובות
    • 613 צפיות
  17. Started by Thant,

הציעו לי אותו במחיר מוזל במקום ה arctic cooling freezer 7 pro, כדאי?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  18. Started by r1plet,

שלום, ברשותי כ. מסך GAINWARD GTX260 GOLDEN SAMPLE הידוע בקרור הNON REFERENCE האיכותי שלו. שמתי לב שישנם הבדלים של 6-13 מעלות בין הCORE TEMP אותה מציגה לי RIVATUNER 2.24 למה שמציגות לי EVEREST וOCCT, כשהRIV TUNER היא זו שתמיד מראה את הטמפ' הנמוכה יותר. השאלה פשוטה - למי להאמין? סקרין לכל העניין: (אין צורך להתייחס לטמפ', הטמפ' הרבה מעל 30מע' בחדר כרגע...) האם הגיוני שRIVA TUNER בעצם מראה לי את טמפ' הMEMORY של הכרטיס כCORE TEMP?

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  19. שלום אני מחפש מארז למחשב שיהיה FANLESS (ואם אפשר שיהיה מוקשח ככל האפשר) יש לי לוח MICRO ATX בעיקרון על הלוח מחוברים שני כרטיסי על אפיקי ה PCI תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  20. Started by THE FOX,

http://www.scythe.co.jp/cooler/andy-cooler.html סינק חדש בבית scythe.

21. Started by PuLsE,

עכשיו אממ אני מחפש מאורר 120MM עכשיו ראיתי פה בפורום אחרי חיפוש קל הרבה המלצות למאווררים של AC הם באמת טובים? ואם אפשר דגם מומלץ.. אממ חשוב לי מאוד שהוא יהיה כולו חיבור 3 פינים.. ולא חיבור מולקס 4 ועוד חיבור בנוסף רק לניתור לשם חיבור לבקר מאוררים אגב המאוורר ישמש לשם דחיפת אוויר למארז.. אגב ראיתי את המאורר הבא של Cooler master http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=AAF-B12-E1&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=271 האם הוא שווה את המחיר? מה זה שהוא מאלומיניום עושה אותו כ"כ טוב? בתודה,

• 5 תגובות
    • 613 צפיות
  22. Started by PoHuisT,

איך אני יכול לברר את ה CL של הזכרון שלי?? יש לי corsair

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  23. 6 פלסטיקים כאלה עגולים קטנים שכנראה שכחתי להרכיב, זה חשוב? כי הקירור מתפקד בסדר גמור בינתיים

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by Gabi10000,

שלום לכול התותחים............ יש לי מעבד intel celeron 1.40mhz 100 - system bus mhz 0.13-micron process יש לי בורד של פסי פרטנר איך עושים אוברקלוק למעבד שלי ??

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  25. שלום! קניתי לאחרונה תוספת זיכרון DDR400 של 1GB למחשב שלי (P4 2.4 Northwood עם 256MB DDR333 X 2 לפני התוספת). הלוח תומך עד DDR333 אך באוברקלוק אפשר לעבור את המהירות הזאת (לא ניסיתי). המחשב באוברקלוק ל-3.1GHZ (167X18) וכשהוספתי את הסטיק החדש המחשב עשה RESTART אחרי מסך ה-BOOT ואיפס את הגדרות הלוח-אם להגדרות ברירת מחדל (266MHZ לזיכרון ואיפוס הבאס של המעבד ל-133MHZ). אני מאמין שהבעיה נובעת מכך שהמהירות של הזיכרונות שונה. צירפתי בתמונה את הגדרות ה-BIOS. אם אי אפשר להימנע מבחירה בין אחת מהאופציות הבאות: 1. שימוש בסטיק של ה-DDR400 1GB על 333MHZ עם אוברקלוק ל-3.1GHZ 2. שימוש בשלושת הסטיקים (1.5) במהירות 333MHZ עם מעבד על 2.4GHZ (מהירות מקורית) אז באיזה מהן לבחור. אני משתמש במחשב …

• 2 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.