אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי את המפרט הבא:לוח: asus p5ld2 se מעבד:intel d-c d945 3.4 ghz זכרון:ddr2 1024 הרד דיסק:250 gb כרטיס מסך:7300 le אני רוצה לכון את המערכת לביצועים הכי טובים
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לא מזמן קניתי מחשב ואני רוצה ללמוד את התחום... קניתי מעבד P4 3.0 2M 64 עכשיו הוא מגיע עם מאוורר דיי גדול, לא מבין גדול בזה... יש צורך בביג טייפון ? נכון לעכשיו המחשב לא מיועד לOC או בכלל למשחקים, רק בעוד 7 חודשים (זאת הסיבה שהוא בלי כרטיס מסך\זיכרון נורמלי) אבל משו מטריד אותי, המאוורר על המעבד הוא רק ב1400 סל"ד.... למה ? זה נקרא טמפ' סבירות ? חן
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב. החלטתי לקחת את המפרט הבא: הייתי שמח לקבל המלצות לקירור המארז. הגבלת סכום: 200 ש"ח. לא מעוניין בOC. תודה!
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי amd xp 1800 אני מעוניין לעשות OC איזה קירור יתאים לזה אני רוצה ממש טמ'פ נמוכות נ'ב אם אפשר אתר שיש בוא חלקים זולים גם יהיה נמחד Thermaltake Extreme Volcano 12 CPU Cooler for AMD Athlon XP VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי המאורר החדש חומר כזה מודבר ולא הוצאתי אותו המעלות שלי טובות בין 30 ל 35 עכשיו אני לא יודע מה לעשות להוריד את החומר שבה עם ה מאורר או למרוח משחה ?
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני חייב להוסיף לקירור משכה טרמית..... ?????????????????????????????????[ בנתיים אין לי תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום : קיבלתי את המחשב, התקנתי מערכת XP Pro והדרייברים הנחוצים (עוד לא עדכנתי של כ. מסך) וכעת אני מבולבל נורא. המפרט: Q6600 G0 > קירור לבחור הזה: TT BigTyphoon Gigabyte GA P35 DS3L ספק HX520 מארז Antec 900 זיכרונות שאמורים להיות הזיכרונות האלו: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=57_60_373&products_id=4314 Albatrob 8800GTS 320MB והשאר לא מענין. ביקשתי מהחחנות לעשות לי OC ונאמר לי שנעשה OC למעבד לתדר של 3Ghz ובין דפי הקבלה יש משהו כזה: נתוני OC מעבד 9X335 מתח V1.325 זיכרון 2.4X335 PCI-E 100 נתחיל בזיכרונות. כמו שציינתי אני אמור לקבל זיכרונות של Corsair DDR2 800Mhz 1GB X 2. אבל התמונות להלן לא בידיוק מראות את זה לדעתי. לא רוצה סתם להעמיס על ה…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
עשיתי OVERCLOCK במעבד 1.7 של INTEL עם לוח GIGABYTE 8S655FX SYSTEM BUS = 106 CPU MULTIPLIER = x17 AGP = 71 DRAM = 427 (בזה אנלא ממש בטוח) כלומר הוא מראה לי CPU 1817 MHZ הטמפ' היא ~41 C השאלה היא עד כמה אני צריך לנסות להמשיך את זה - מבחינת טמפ' או אם להפסיק עכשיו הצעות בברכה PS : זה האובר-קלוקינג הראשון שלי
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני עומד לבנות צינור שיעביר את האוויר מהמאוורר לבחוץ. השאלה שלי היא: האם לחבר אותו למאוורר שמכניס אוויר? - שככה הוא ימשוך אוויר יותר טוב,ולא מהצד של הארון (במקרה שלי) או לחבר אותו למאוורר שמוציא אוויר? - ככה הוא לא מחמם את טמפ' החדר. בתודה מראש, MuTaTiOn.
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום יש לי GFORCE 7600GS על AGP של POWERCOLOR עשיתי לו OC של 400@500 למעבד מ 400@450 לזכרון (800@900) והטמ'פ 56 במאמץ ב ATI TOOLS השאלה אם להמשיך את הOC ??
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
1. היכן כדאי למקם את המאוורר בדלת המארז? 2. האם הוא מכניס אוויר או מוציא? 3. אני מתלבט האם לעשות חור למאוורר בגודל 80 מ"מ או יותר? 4. האם ניתן למצוא מאוורר שגדול מ80 מ"מ עם לדים? תודה לכם :cwm15:
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אני צריך המלצה למאוורר שלא יחרוג מ 200 שקל .. עדיף פחות אפילו .. שיעשה רעש כמו פיל דוהר .. רק שיקרר .. למה גם ככה אני ישן עם מוזיקה ..אז חפיף
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אז ככה המקורי שלי epox 8k3a xtreme ddr 256 333 asus geforce 3 ti 200 133 12.5 תוצאה 7205 אחרי שעשיתי אובר קלוק למעבד ולבאס עצמו ל 200 באס ו1800 מגה הרץ מעבד הגעתי רק ל7988 שאם נוציא תאובר קלוק של המעבד עצמו בעצם נראה שההרמה של הבאס עצמו ל200 לא תרמה כמעט כלום כי את ההפרש עושה המעבד.. בבקשה תגובות
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
היי, עשיתי למעבד שלי 3 סוגי OC שונים. (1 עם X14 והשניים האחרים עם X17) - עם מה מבין כולם להשאר? יש לשים לב לרטיו השונה.. 1) (X14) - באס גבוה http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146829 2) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146836 3) (כאן ה-RAM Freq שונה בגלל הרטיו) http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=146847 מה אומרים? עם איזה להשאר?
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איזה קרור לכרטיס מסך יותר שקט? מה שאכפת לי זה רק הרעש, אני צריך מאוור כמה שיותר שקט לכרטיס מסך 1950PRO בתקציב של 120 שקלים, אז איזה יותר שקט, ואם יש משהו יותר שקט מאילו תציעו(בתקציב של 120שקל)
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
הלוח הוא Asus P5K המעבד Q6600 חיברתי את הכל היום והמחשב נכבה לי לאחר 40 שניות. הביוס הודיע לי על בעיית אוברקלוקינג הוצאתי את הג'מפר והחזרתי, אך ללא הועיל. כשהסתכלתי בהגדרות מתח ושעון מעבד ראיתי שהמתח על 1.025 ומסומן באדום! אני מפחד לשחק עם זה ולהרוס את המעבד, אז מה הפתרון הכי טוב? אני חושד שהבעלים הקודם שיחק עם המתחים של הלוח.. האיפוס של הג'מפר לא היה אמור לפתור את זה?
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בדקתי תמחשב באמצעות S@M במשך כמה שעות בטעינה מלאה של המעבד והזכרונות עבר כמו גדול בדקתי תזכרונות בממ-טסט עברו גם סופר פאי גם על 32 וגם על 16 עבר גם כמה פעמים .בפריים אחרי דקה יש לי שגיעה ניסיתי כל דרך אפילו להוריד למצב שהמחשב ללא אובר עדיין יש שגיעה זה ממש משגעה אותי
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
טוב הורדתי את SPEEDFAN, תוכנה נחמדה מאוד ולא מסובכת. הקטע שאני ממש לא מבין בכל הקטע של אוברקלוקינג קירור וכאלה.. אז כמה שאלות: מה ההבדל בין LOCAL TEMP לREMOTE TEMP??? למה זה כותב שיש כאילו 2 מאווררים?? (FAN01 ו-FAN02) מזה RPM?? והנה מה שזה כתב לי, תגידו לי אם זה טוב או לא: LOCAL TEMP - 29 C REMOTE TEMP - 34 C HD0 - 36 C זה טוב או לא?? וגם מזה HD0????
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
איך מנתקים את הצינורות של הקירור הם מלאות בנוזל קירור ושאני ינתק אותם הנוזל יהרוס לי את המחשב.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
מכיוון שהמערכת החדשה שלי מיועדת ל-OC אחד הדברים הראשונים שבדקתי עם קבלתה זה טמפרטורת המעבד. קצת התאכזבתי לראות שכבר בביוס היא מתנודדת בטווח ה-35-37 שכן ראיתי דווחים על טמפרטורת IDLE שמתחת ל-30. בכל אופן כרגע בחלונות יש לי שתי תוכניות שמדווחות על טמפרטורות הפוכות: Smartguardian שבאה עם הלוח (DFI) טוענת שה-CPU הוא ב-31 וה-PWMIC ב-39. לעומתה סנדרה מדווחת על Board כ-31 ו-CPU כ-39. נראה לי שמישהי הפכה את היוצרות כאן. האם אני יכול להניח שהתוצאות של סנדרה הן הנכונות? ד"א, שתי התוכניות אומרות שטמפרטורת ה-Chipset או Aux\Power כפי שמופיע בסנדרה, היא 45 מעלות. האם גם זו לא גבוהה יחסית? וזה כשעל הלוח ישנו מאוורר ישירות על הצ'יפסט... :-( בתודה מראש למי שיגיב.
-
- 7 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אשמח מאוד לקבל הערות ל OVERCLOCKING הבא שעשיתי, היותר וזהו הרציני הראשון שלי ואני ממש משקשק מדובר במעבד CELERON Coopermine ,נעול ל 8x100 . לוח האם הוא GIGABYTE 6OX והמחשב משמש כמערכת מדיה בסלון - כך שהמשימות הכי מורכבות הם פענוח MP3 ו DIVX. את האוברקלוקינג עשיתי ע"י גא'מפר ב MOTHERBARD שנקרא MAGC BOOSTER ומה שהוא עושה הוא להגדיל את ה V-CORE ב 10 אחוז ל 1.74 וולט. ללוח האם אין שום אפשרויות אובקלוקינג אחרות מלבד שימוש בתוכנת ה EASYTUNE של GIGABYTE. בעזרתה הצלחתי לשום את ה SYSTEM BUS ואת ה DRAM SPEED ל 144 ואת ה PCI CLOCK ל 36 וע"י כך להגיע ל 1125MHZ (שיפור של 40 אחוז) וככה המחשב רץ כבר יציב כאשר MBM5 מדווח על טפרטורת מעבד מקסימלית של 41 מעלות (לרוב זה סביב ה37) וטמפ…
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום לכל המבינים והסוסים בפורום הזה! תראו בניתי, בעזרתו האדיבה של Chronick (רשמתי נכון?), מפרט לחבר שלי. עכשיו יש לו עוד תקציב והוא רוצה להוסיף קירור טוב ולא רועש מדיי. אני ישר חשבתי על קירור מים כי זה אחלה של קירור ושקט מאוד. המחשב לא יעבוד במצב של OC רק שתדעו. עשיתי חיפוש בפורום אבל הוא לא ממש עוזר (כל מילה שיש בה - 'מים' הוא רושם לי אותה). אז על איזה קירור מים הייתם ממליצים לי בתקציב של עד 500 ש"ח. תודה מראש לכל העוזרים/ות המפרט: CPU: AMD Athlon 64 3000 Socket 939 Tray + TT TR2 for AMD64 Motherboard: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard Hard-Disk: Seagate 160GB 7200 rpm 8MB Buffer NCQ Serial ATA HDD Memory: Twinmos TMD7608S8E50D 512MB…
-
- 6 תגובות
- 634 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות תודה לכולם על העזרה 1. בתמונה יש חיבור של המאוורר שמוקף בעיגול איך קוראים לחיבור הזה ואיך אני מפצל את החיבור שיש לי בלוח אם ככה שאני יוכל לחבר כמה מאוורים עם חיבור כזה 2. יש לי 2 מאוורים שאין להם את החיבור ( זה שמוקף בעיגול בתמונה) החוטים פטוש נחתכו לפני החיבור העם יש איזה דרך לחבר אותם חזרה
-
- 10 תגובות
- 634 צפיות
-