אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
-
עשיתי כאן אוברקלוק מקסימלי בלוח הפשוט הזה (הכי חשוב שהם באסוס רושמים שהוא טוב ל OC---חרטה גדולה) P5GCMX/1333 את הלוח הזה קיבלתי והמעבד E2180 , בקיצור לשאלה.......העלתי 2 תמונות בהפעלה בעומס רק מה שלא מובן זה שתוכנת הCPU-Z מציגה מהירות אחת והתוכנה השנייה orthos שעושה את המאמץ מציגה בשורה השלישית מלמעלהה מהירות מעבד שונה וזה קורה רק במכפלה 9 במכפלה 10 זה אותו הדבר תראו בתמונות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום קניתי מאוורר ויש לו חיבור מוזר קטן עם 3 פינים אין לו את החיבור המולקס הרגיל איך אני אמור לחבר את המאוורר הזה?צריך מתאם או משהו?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
מIQPC בלבד. http://www.iqpc.co.il/Home/HPScreens.asp?id=445 100 ש"ח לשני המאווררים ביחד. חשבתי על ZALMAN 120mm : ZM-F3 שניים כאלו ב100. חבל שאין CoolerMaster.
-
- 6 תגובות
- 591 צפיות
-
-
בימים האחרונים כמובן היה חום לא נורמלי ושמתי לב שהחלקים במחשב התחילו להתחמם, כל המארז שלי ניהיה חם בצורה מטורפת. אני חייב לקנות קירור שיהיה על ההארד דיסק, הוא מתחמם משהו מטורף. בכל מקרה, הגברתי את מהירות המאווררים של הכרטיס מסך אחרי שהוא עלה ב15 מעלות יותר מהממוצע ותהיתי, האם מהירות מאוורר המעבד משתנה על פי כמה המעבד מתחמם או על פי כמה הוא מתאמץ ופולט חום? המעבד שלי עדיין לא עלה ברמה מטורפת, הממוצע שלו זה 53 מעלות, עכשיו זה 59-60 בגלל החום.
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
התקנתי אתמול את הW7 ומאז הRIVATUNER ששימש אותי לשלוט על המיהרות של המאורר לא עובד.. ניסיתי להתקין חדש ולא הלך.. יש תוכה אחרת שעובדת על W7 שאפשר לישלוט איתה על המהירות? (כרטיס מסך9800GTX
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
כיצד אני יכול לבצע oc בלי ידע כלל? מעבד CPU Type QuadCore Intel Core 2 Quad Q9400, 2657 MHz (8 x 332) זיכרון ddr3 gail 1333 x2g לוח msi p45c neo
-
- 1 תגובה
- 591 צפיות
-
-
אהלן! אני מעוניין לבצע אוברקלוק למעבד... Intel Celeron 1.6GHZ כמה יעזור לו אם אני יעשה אוברקלוק? והאם אני יעשה אוברקלוק למעבד המעפן הזה, יספיק קירור אוויר או עדיף מים? ובכלל השאלה, האם זה שווה לבצע לו אוברקלוק... מבחינתי אם אני יעשה אוברקלוק והוא יגיע למעל 2GHZ אז זה כבר טוב. תודה מראש עריכה: איך אני יכול לראות מהי טמפרטורת המעבד? אפשר בתוכנות (סגנון CPU-Z) או צריך מכשיר מיוחד שמתחבר ל-PCB?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
http://www.upf.co.il/index.php?page=view&id=23779512 שמתי את זה בקובץ וינראר זה 5 תמונות.. פשוט עשיתי את הבדיקת מאמץ אבל אין לי מושג מזה אומר אם זה טוב או לא.. הOC שלי זה מ3GHZ ל3.4ghz מעבד E8400
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
Q9300 באוברקלוק מ - 2.5ghz ל - 3.2ghz CPUZ מציג Core Volt של 1.568. זה גבוה מידי ? יש לי מה לדאוג ? הוא מציג נתון אמיתי ? אשמח לתשובות תמונה מ - cpuz 1.50
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות מחשב נייח, הרכיבו לי מפרט ומשהו שם לא הסתדר לי (ראם היה קצת נמוך, לא כללו ספק כוח, SSD גדול יותר ויקר יותר...) שיניתי קצת את המפרט ואשמח אם מישהו יוכל לראות האם המפרט מתאים. המחשב מיועד לעריכת וידאו וסטילס בתוכנות של ADOBE ו DAVINCI, בנוסף תוכנות מוזיקה כמו אבלטון וקיובייס התקציב היה 8000 אבל זה קצת חרג מהתקציב אני די מתחילה ומתכננת ללמוד עריכת וידאו. אשמח לדעת אם המפרט טוב והאם אפשר לשפר באותו הסכום שכבר שם. תודה מראש לעוזרים : ) זה הקישור למפרט אך אם לא ניתן לפתוח אז למטה מצוין המפרט (הסכום יצא בסוף 9600) https://www.yahavpc.co.il/build?id=RQDRY5Z5RKLZJ4 מעבד Alder Lake 12th Gen LGA1700 Core i7 12700K Turbo 5.0Ghz 25MB דגם Intel חב…
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, אז אני מקבל עוד איזה יום-יומיים תמערכת החדשה, לקחתי e8400 BOX, עכשיו השאלה שלי אם הקירור סטוק מספיק? או לקנות קירור? אני לא מתכנן OC כרגע.
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
את הדגם תוכלו לראות במפרט. הטמפ' של הכרטיס במנוחה 47-48 מעלות. ובלי שום אפליקציה מופעלת( משחק וכו') המאורר קופץ מ38% מהירות ל100% כל כמה שניות *הדרייבר המותקן הוא האחרון עם ה"הוט פיקס" של farcry וstalker, התקנתי אותו לפני כמה ימים ורק עכשיו התחילה הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
הציעו לי אותו במחיר מוזל במקום ה arctic cooling freezer 7 pro, כדאי?
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום שלום, כבר לפני כ שבועיים בערך עשיתי קצת OC למחשב - AMD Athlon XP 2000+@1942 MHZ ובזמנו הרצתי כל סוג של בדיקה ובנצ'מרק שיש והמחשב עמד על הערכים האילו בצורה יפה יציבה וכו' בזמן האחרון התחילו כל מיניי תקיעות במחשב ואתמול שהרצתי 3DMARK2001 הוא נתן לי תוצאה נמוכה במיוחד 3000~ (כרטיס מסך ג'יפה 3 TI200 ) לאחר התקנת דרייברים חדשים ללוח ולכרטיס מסך - הוא פשוט לא הצליח לעשות כלום והיה נתקע כל פעם שהרצתי את הבנצ'מרק אמרתי לעצמי אולי ה OC עושה בעיות ואכן כן - הורתי חזרה לערכים הבסיסיים והוא עובד מצויין - ונותן 7072 מה זה אומר ?? זה בכלל הגיוני ?? הוספתי שני מאווררים ג'נרים יכול להיות שהספק שלי חלש מדי ?? HEC300 ?? אנא המלצות והצעות ...
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
here's some info on one of the fastest SINGLE STICKS IN ISRAEL - mobo - abit nf7-sl ver 2.0 memory - corsair 512mb 3200 cas2 - NOT A LL cpu - athlon xp 1700+ @225X9.0 memory/cpu - 3/3 votlages - cpu - 1.675 memory - 2.8 chipset - 1.7 timings - 5-2-2-2 - once again - this is not a LL stick ... SO, DO YOU STILL THINK YOU NEED DUAL DDR ?!
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
איזה קירור יתן ביצועים יותר טובים?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
יש לי לוח עם יציאת קול קדמית ו-USB קדמי ואילו למארז יש רק USB קדמי. מה זה אומר בדיוק? אני לא יוכל להוציא AUDIO או שאני לא יוכל רק מקדימה או שאני פשוט צריך להחליף מארז?
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
תעזרו לי בבקשה, אני לא מצליח לעשות יותר מMHZ 10 בOC לזכרונות של הכרטיס אני משתמש בדריברים האחרונים של NVIDIA ובתוכנה coolbits. אחרי שאני מנסה לעשות טיפה OC יש בעיות תצוגה בשולחן עבודה, כל כמה דקות (לפעמים 2 לפעמים 10 דקות) המסך נעשה שחור לשניה וכשהוא חוזר יש בעיות עם התצוגה לכמה שניות. במשחקים יש מלא בעיות ולפעמים הם קורסים. אני חושב שהמהירות של הליבה בסדר, עכשיו היא על 354 ואני לא רואה בעיות, 6005 ב3DMARK. יש תוכנה שבודקת את היציבות של הכרטיס אחרי OC או שהדרך היחידה היא לראות במשחקים? אם יש, בבקשה תגידו לי איזה. יכל להיות שהכרטיס דפוק?
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת כמה עולה המנורה הזאת שמכניסים למארז (האולטרה האדומה \ כחולה וכו') כמה פחות או יותר היא עולה ? ואיפה אפשר להשיג אותה (באיזור המרכז) וגם כמה עולים כבלים של IDE עגולים
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חבר שלי, לאחר שראה את התמונות של המודינגים שאתם עשיתם פה התלהב ועשה מוד קטן למארז שלו. הוא צבע את הפנאל הקדמי לפי איזה אלבום של סקס פיסטולס. והרי http://grm.m.walla.co.il/briefcase/00f3/o/_/b/1/2/3/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/@/r/200310162047115470/200310162059084783/p-000_0565.jpg המפרט הוא: ASUS CUV4X PENTIUM 3 1000 MHZ 256 SDRAM 15 GB WESTREN DIGITAL CREATIVE SOUND BLASTER LIVE PHILIPS 5.1 SPEAKERS NVIDIA GFORCE 2 32 MB MICROSOFT MULTIMEDIA KEYBORAD TRACKBALL OPTICAL MOUSE PROVIEW 17 CD 36* 1.44 WIN XP צולם ב:KODAK EASY SHARE CX4230 מקווים שתהנו!
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-
-
למרות שהפרוייקט לא חדש, הטכניקה שהוא עבד לסידור הלדים שווה הצצה, אז אולי כדאי לפרסם את זה: http://bit-tech.net/article/90/2
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
חברים.... INTEL מכריזה מלחמה על כל בעלי ה865PE שנהנים מהOC המיוחל..... תעיינו בעצמכם: http://www.theinquirer.net/?article=9988 פשוט זוועה... ואנחנו חשבנו ששחיתויות כאלה נמצא רק בארצנו הקטנטונת! תגובות, חברים, תגובות!! :AR15:
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
אוקיי בואו נתחיל מזה שהכרטיס עבר מוד קטן (סינק של P3 עם מאורר של אינטל 60 מ"מ) . הכל עבד כרגיל במשך חודש בערך עד שהחלו להופיע סימנים שנראים כמו סתם דפיקות של תוכנה מה שמסתבר קצת יותר מוזר. זה התחיל בזה ש-RAGE 3D לא עבד לי, ו-3D MARK העיף אותי במבחן הראשון של המכוניות באמצע המבחן של ה- high details חשבתי שזו בעיה בוינדואס, פירמטתי ולא עזר, שוב רייג' לא פועל ו- 3D MARK לא פועל ! ניסיתי ה-כ-ו-ל הורדתי את ה-O/C של המעבד, פירמטתי מיליון פעם ושום דבר לא עוזר !!! יכול להיות שמשהו נדפק ? אם אחרי פירמוט זה לא עוזר אני אני לא יודע מה כן ! אם מישהו מכיר את הבעיה ויודע מי הפתרון הוא יחסוך לי הרבה כאב ראש... חוץ מזה הוינדואס פועל לאט גם אחרי פירמוט, מהרגע שאני לוחץ על ה-ICQ ועד הרגע …
-
- 4 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היום או מחר, אני אמור לקנות את המחשב שלי. עכשיו אני מכין שינויים אחרונים, אז כשדיברתי עם חבר הוא הציע לי לקחת במקום הזכרון- GeIL DDR-RAM 512MB 3500 Ultra Platinum Memory http://www.pch.co.il/docs/pd-1483740607.htm את הזכרון- GeIL DDR-RAM 512MB (2x256MB) 3500 Golden Dragon Series Dual Channel Memory Kit http://www.pch.co.il/docs/pd676151441.htm המערכת שלי היא אינטל 2.4C, עם הלוח של אביט ABIT IC7 Intel 875P Motherboard. לפי מה שאני יודע, דואל גורם לאי יציבות של אוברקלוק, וכמה סטיקים גורעים מאוד מהיכולות של האוברקלוק. אז השאלה שלי היא האם כדאי לי לקחת סטיק אחד ולעשות אוברקלוק מוצלח, או לקחת שני סטיקים ואז יש דואל, והאוברקלוק לא יהיה כל כך יעיל. (אני בטוח עושה אוברקלוק…
-
- 5 תגובות
- 591 צפיות
-