עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by qpalzm,

אני מתכנן לנסר חור בתקרת המארז ולהרכיב שם מאוורר 120mm, אבל אני זקוק לטיפים בנוגע לגודל החור וכיצד להתאים אותו למאוורר ולגריל. כמו-כן באיזה כלים כדאי להשתמש? מומלץ להוציא את הלוח לפני? תודה.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  2. Started by MatanFrenkel,

הרי זה ידוע כי קור גורם להתכווצות , לכן השאלה שלי זה האם כשמשתמשים בLN על מעבד, הוא מתכווץ ובעצם פוגע בתושבת?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  3. אני מחפש גוף קירור (+מאורר אם צריך) למעבד mobile XP בלי ממש מגבלה במחיר אבל מומלץ משהו שנותן את היחס עלות\תועלת ... (קירור אויר) ולכמה אתם חושבים אפשר להגיע איתו ? הבנתי שהמכפלה פתוחה וזה מאוד עוזר לעניינים ...

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by yakbay,

למארז שוכב אשר גובהו 15ס"מ ,חשבתי על זלמן אבל לא יודע אם זה יתאים לסוג המארז תודה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by Br33z3R,

שלום, אני מעוניין לקנות את אחד המאווררים הבאים לכרטיס מסך: Leadtek Geforce 6600GT AGP הבנתי ששניהם יתאימו לו ורציתי לדעת איזה מהם עדיף? שניהם עולים בערך אותו דבר. שאלה נוספת, במידה וארצה לשדרג את כרטיס המסך שלי...יש סיכוי שהם יתאימו לכרטיס הבא?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by vsnet2003,

אתם פשוט הורגים אותי!!! איך יש לכם את האומץ להתעלל במחשבכם ולנסות להפכו לטוב יותר.....לא חבל על הכסף? אתם לא פוחדים שיקרה משהו למחשבכם היקר? זה באמת לא ברור לי כמובן שדברים אלה נאמרו ברוח טובה!!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  7. Started by אמיר ט,

במארז שלי יש מקום למאווררים בצורה הבאה : מקדימה - מקום למאוורר 120 מ"מ מאחורה יש מקום ל2 מאווררי 80 מ"מ למעלה ועוד מאוורר 80 מ"מ למטה (איפה שהחיבורים של הPCI, אין שם כרטיסים כרגע) בדלת יש מקום למאוורר 120 מ"מ\80 מ"מ בחלק האחורי למטה. מה לדעתכם הקונפיגורציה הכי טובה של הכנסת\הוצאת אויר ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  8. Started by Psychedelic,

בביקורת של גופי הקירור הטורבו2 הציג ביצועים טובים מאוד שמתי עליו עין ומצאתי אותו ב165 שקל ועוד בחנות בעיר שלי ככה שאני לא צריך משלוח רק אני לא יודע אם הוא מתאים לAGP אני חייב לדעות בודאות אם הוא מתאים לAGP כתוב באתר 6600GT אבל לדעתי הגשר על הכרטיס מפריע.. מישהוא יודע? http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=VC-RHC&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=286

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  9. המפרט שלי הוא: INTEL CORE 2 DUO S775 2.4GHz(E6600) 1066MHz/FSB 4MB - BOX ASUS P5B DELUXE BFG PCI-EX GeForce 7600GT OC 256MB DDR3 128 BIT DUAL DVI HDTV TV/O - RETAIL SAMSUNG 400GB 16MB SATA2 7200 RPM - HD401LJ ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA - LIGHT SCRIBE OCZ 2048MB (1024MBX2) DDR2 800 CL4-4-3-15 - SPECIAL OPS EDITION - OCZ2SOE800URB2GK GIGABYTE 3D AURORA 570 - BLACK - GZ-FA1CAASB ENERMAX LIBERTY 500W - ELT500AWT אני צריך קירור מעולה בשביל OC למעבד ושהקירור יהיה טוב ולא יהיו בעיות של חום עד הגעה ל 3 Ghz לפחות

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by maayan,

עשיתי אוברקלוק לP3 500MHZ הBIOS מאפשר לי להעלות את הFSB ל 100 103 112 133 הצלחתי להעלות אותו ל112 אבל ב133 המחשב לא נדלק למה ומה אפשר לעשות בנידון

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  11. שלום יש לי את הכרטיס Asus Geforce FX5900 ויש בו חיישן טמפרטורה. והטמפרטורה של הליבה היא 66 במאמץ והטמפרטורה המקיפה היא 49 במאמץ מישהו יודע אם אלה מעלות טובות או לא? ואיזה מעלות זה כבר חם מדי ומסוכן לכרטיס? תודה

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by גל פרידמן,

מאני לא בטוח שזה הפורום הנכון לנושא הזה , ובכל זאת: שלום יש לי שאלה לגבי צמצום רעש במחשב כיום יש לי מחשב שמספק אותי מבחינת ביצועים אבל עושה המון רעש מדובר בפנטיום 4 1600 בודדתי את גורמי הרעש והם ספק הכוח, מאורר המעבד את מאורר של המארז החלפתי לשקט כך שאיתו אין בעיה מה הייתם ממליצים לי לגבי הספק ומאורר המעבד אני מחפש פתרון טוב וזול יחסית מאורר מעבד - מקסימום 200 ש"ח ספק - 250 + - ש"ח האם המחיר שציינתי הגיוני? אם תוכלו להמליץ על חומרה ספציפית עם קישורים זה יהיה מעולה במאוורר מעבד היתי מעונין בכזה שניתן להרכיב לבד, לא אחד שרק ההתקנה שלו עולה 150 ש"ח

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  13. Started by Track,

שני המוצרים הטובים ביותר לקירור - הUltra 120 Extreme למעבד והHR-03 Plus לכרטיס מסך 8800, אינם מובאים לארץ, מסיבה כלשהיא! משהו יודע מדוע, ומה אפשר לעשות לגבי זה חוץ מלכאוס? הרי את כל המוצרים הפחות טובים של Thermalright הם מייבאים, אז למה הפסיקן?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  14. אני חושב לקנות את הקירור, נכון לעכשיו אני עם מובייל אקספי עם אוברקלוק של 500 מגהרץ ומתח של 1.75 עם טמפרטורה של 55 במאמץ, וזה על 4000 סיבובים בדקה עם וולקנו 12 ואני מרוצה ממנו. יש למשהו מעבד כמו שלי ואת הטייפון שיפרסם, וסתם מעניין אותי מה התועלת שלו אצליכם.

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. שיהיה במחיר סביר ובעל ביצועים טובים אני מצכנן לו אוברקלוק קטן...

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  16. יש לי מעבד AMD 64 BIT 3500 הורדתי תוכנה לבדוק את המהירות של הליבה ורשום לי שם 2147 מגה הרץ ואני לא חושב שזה צריך להיות ככה לא ? תקנו אותי אם אני טועה .... ואם זה לא צריך להיות בפורום הזה תעבירו בבקשה ! תודה ;D

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  17. יש לי את המארז הבא עם זרימת האויר כפי שמוצג בתמונה - אני רוצה להוסיף את הקירור הבא למפרץ הקדמי של המארז (מעל המאורר הקיים) - מה אתם אומרים, יוסיף או יגרע (יפריע לזרימת האויר) ?

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  18. בוקר טוב. יש לי עכשיו את התוכנה SpeedFan . ,תוכנה בסדר פחות או יותר אבל יש לי כמה בעיות איתה - אז אני אשמח מאוד אם תוכלו לפתור לי את הבעיות או להביא לי תוכנה אחרת שאפשר להגדיר אצלה את הפונקציות האלה .. דבר ראשון - כשאני מדליק את המחשב אז התוכנה בכלל לא עולה . אני רוצה שהיא תעלה בפתיחת המחשב ותשמש במהירות שאני בחרתי (גם כשאני מדליק אותה היא אוטומטית על 100 % ואני רוצה 0...) . אותה בעיה גם כשתוכנה פועלת וכשהמחשב חוזר ממצב המתנה היא שוב חוזרת אבל המהירות של המאווררים היא 100 ולא 0 כמו שהיא הייתה מיקודם. אולי זה בעיות קטנות , אך לא כל בני המשפחה רוצים להתחיל ולהתעסק עם זה ככה שזה די משמעותי בשבילי... תודה ויום טוב

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  19. Started by llivny,

הלך לי המאוורר של המעבד הוא פשוט לא פועל. אני רוצה לקנות איזה מע' קירור של זלמן ב200 ש"ח בערך אבל אבא שלי לא מבין במה מאוור של 200 ש"ח יתרום יותר ממאוורר של 120 ש"ח. השאלה היא לא במה הוא יותר טוב אלא במה הוא יתרום יותר למחשב?? אני מדבר באופן כללי לא על משהו ספציפי. intel core 2 quad q9550 asus p5kpl-cm המחשב משמש למשחקים כמו gta IV, crysis ועוד כאלה כבדים (אם זה חשוב אני משחק אותם בFHD). תודה.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by OzZzZz,

אני צריך שמשהו ימליץ לי על מאוורר למעבד Intel סוקט 775 עד 200-230 ש"ח אם אפשר פחות אז סבבה, שיהיה שקט. תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by DenverTLD,

ברצוני לבצע OverClock למעבד הנ"ל. מהירות הסטוק היא כמובן 1800Mhz. עם קירור סטוק הטמפ' במנוחה היא 33-35 מעלות ובמאמץ 40-45 מעלות. עד כמה לדעתכם אני יכול לעלות את המהירות, ואיך? בביוס ראיתי שאני יכול להעלות רק את ה-FSB, ולא לשנות את המכפלה(רק של ה-HTT, שהיא כרגע על 4, ואני יכול לשנות ל-5). מקווה שתוכלו להדריך אותי. תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  22. שלום ! אני מעוניין לרכוש סט היטסינקים עבור זכרונות הכרטיס מסך, זאת במטרה לעשות אוברקלוק לזכרונות. איזה היטסינקים יתנו לי את התוצאות הכי טובות ? תודה, אלכס.

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by Satlan,

עשיתי OC ל2.6 עם 10 כפול 260 ומתח 1.5 .. עכשיו הרצתי PRIME95 והמחשב פשוט קופא כזה .. נתקע בקיצור מה עשיתי לא טוב ?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Mantrastic,

היי, אז אני מקבל עוד איזה יום-יומיים תמערכת החדשה, לקחתי e8400 BOX, עכשיו השאלה שלי אם הקירור סטוק מספיק? או לקנות קירור? אני לא מתכנן OC כרגע.

25. שלום כולם, אני רוצה לעשות OC ראשון למחשב החדש שלי. ב-BIOS לא מצאתי את כל האפשרויות. מעבד: Intel Core 2 Duo E6550 2.33GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-P35-DS3L כרגע יש לי קירור סטוק למעבד והייתי רוצה לקנות קירור יותר רציני בהמשך שלא דורש את פירוק לוח האם. חשבתי על Thermaltake V1. תודה לכל העונים, עומר חצ'ק. נ.ב: אם יש לכם מדריך טוב ל-OC באנגלית אז בבקשה תכתבו את הקישור.

דיונים חדשים בפורומים