אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
אהלן, ממש בא לי על מערכת קירור במים למחשב שאני אקנה , כמובן תיעדוף מאוד נמוך כרגע , אלא אם כן זה כן יכנס לתקציב. לכן רציתי לשאול כמה דברים שלא ממש הבנתי. קודם כל מה הטווח מחירים למשאבה , רדיאטור , מיכל - שיתאימו לליבה מרובעת , זיכרון (אם בכלל יש דבר כזה) , והכי חשוב 3 כרטיסי מסך 260 ? השאלה השנייה היא , מדוע משנה נפח המיכל , הרי זה מערכת סגורה , המים בורחים לאנשהו ? השאלה השלישית מה עוד אפשר לקרר עם המערכת ? השאלה הרביעית עד כמה היא מקררת - בערך - לפני ואחרי OC ? השאלה החמישית והמאוד חשובה - כמה חשמל היא צורכת ? והשישית ואחרונה , האם צריך לזה HEATSINKים למיניהם ומתכות או רק את הסוקט של הרכיב אליו הוא מתחבר ?
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
רבותי המלומדים, ראשית הרשו לי להחמיא בפוסט ראשון זה לפורום הראוי במיוחד. שנית, ברשוני לוח המצויין בכותרת שעובד ב- HTPC בסלון. לאחרונה התחיל המאוורר שעל הלוח להרעיש בצורה זוועתית ואני נאלץ לכבות אותו ומפסיד הקלטות לרוב אנא עיזרו לי למצוא תחליף שיהיה שקט במיוחד ועדיין ימלא את יעודו (במחשב HTPC ללא OC כמובן) ואם אפשר שיהיה זמין לרכישה מיידית בשרון כי אני פשוט משתגע. תודה :elkgrin:
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אתם יודעים לא את השלט אלה את מה שמתחבר למחשב מאיזה מחשירים אני יכול לכחת את כל החלקים האלה? אני פשוט גר במושב וקשה לי לקנות את קל החלקים האלה!
-
- 0 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני מחפש מדריך פשוט לoc שיהיה מובן למי שאין לו ידע מוקדם ושיהיה מתאים למחשב שלי athlon xp 1900 gigabyte radeon 9700 pro EPOX EP-8RGA+ NFORCE 2 GeiL 512MB PC3200 400MHz DDR Dual Channel תודה
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הורדתי אוורסט ואין שם אופציה לבדוק ואפילו בתוכנה של הכרטיס אין שם איפה לראות כמה מעלות הכרטיס! דרך רגב זה HD4670
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קודם כל, תיאור מערכת : לוח אם: Assus P5GD2 (בוצע עידכון Bios) זיכרון: 1024MB / 400MHz) Kingston DDR2) שני מודולים של 512M פרוססור: 3.4G עם גוף קירור Arctic Cooling - Freezer 7 כרטיס מסך: NVIDIA GeForce 6600 128Mb PCI-E מארז: Heck tower אני חושב, עם ספק של Heck כנראה 400W ושני מאווררים דיסקים: 4 דיסקים ATA, דיסק נוסף SATA ו2 CD מערכת הפעלה: Win XP+SP1 אני מנסה להאיץ את המחשב דרך הביוס באמצעות האופציות הסטנדרטיות ולא מצליח לעבור את ההאצה של 10%, רציתי לדעת איך משנים בביוס את המכפיל כדי להאיץ את הפרוססור. (אחר כך אני אנסה האצת זיכרונות )
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
שלום קודם כל אני פעם ראשונה עשיתי oc. יש לי amd 3000 ונכנסתי שם לבאיוס. עכשיו שם היו שני אופציות. אחת, להגדיל את את מהירות השעון בX1000 , X1300 , X2000 וכדו'.. שמתי על X2000 וראיתי בCPUZ שבמקום 1.0 GHZ נהיה 2.0GHZ. אחרי זה נכנסתי שוב לבאיוס והיתה שם עוד אופצייה שאני לא זוכר את שם, משהו CPU MHZ והיא היתה על אופצייה האוט', הכנסתי לשם ערכים של 250. המערכת לא עלתה אחרי זה.. אז הוצאתי את סוללת הליטיום ואז המערכת עלתה.. הפעם הכנסתי שם את הערכים של X2000 ו235 וכל היה בסדר והCPUZ הראה 2.13 GHZ אז נסיתי לשים 240 ושוב המערכת לא עולה. הוצאתי מלא פעמיים את הסוללה וזה לא עוזר. המחשב פשוט לא עולה. הוא עושה שני ציפצופים חלשים כשמדליקים אותו (כמו הצליל של השלט המזגן אבל חלש) אז מה נשאר ל…
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
היי, אני צריך קירור למעבד, חשוב שיהיה שקט מאוד. המעבד הוא E2180 עם OC בלי שינוי מתחים. מי יותר שקט, AC FREEZER או SCYTHE NINJA?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הדגם הוא WDC-WD3200AAKS-00B3A0 במצב מנוחה הוא על 37 מעלות ואני זוכר שכשקניתי את המחשב לפני כמה חודשים הוא היה על 30 מעלות.. האם זו טמפרטורה תקינה ואין ממה לחשוש?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום שלום, כבר לפני כ שבועיים בערך עשיתי קצת OC למחשב - AMD Athlon XP 2000+@1942 MHZ ובזמנו הרצתי כל סוג של בדיקה ובנצ'מרק שיש והמחשב עמד על הערכים האילו בצורה יפה יציבה וכו' בזמן האחרון התחילו כל מיניי תקיעות במחשב ואתמול שהרצתי 3DMARK2001 הוא נתן לי תוצאה נמוכה במיוחד 3000~ (כרטיס מסך ג'יפה 3 TI200 ) לאחר התקנת דרייברים חדשים ללוח ולכרטיס מסך - הוא פשוט לא הצליח לעשות כלום והיה נתקע כל פעם שהרצתי את הבנצ'מרק אמרתי לעצמי אולי ה OC עושה בעיות ואכן כן - הורתי חזרה לערכים הבסיסיים והוא עובד מצויין - ונותן 7072 מה זה אומר ?? זה בכלל הגיוני ?? הוספתי שני מאווררים ג'נרים יכול להיות שהספק שלי חלש מדי ?? HEC300 ?? אנא המלצות והצעות ...
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
-
אני אוכל לעשות oc גדול ל כרטיס מסך זה? club3d ati hd 5850 ואם אני אוכל לאיזה כרטיס הוא יהיה שווה ועד כמה הוא יהיה יותר חזק מפרט שלי הוא amd phenom 2 x4 945 4g 1033 ghz chieftec a-135 550w nzxt zero 2 arctic cooling fan 120mm
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ג'יאנט 2 של טרמלטק והמאורר כבר אני חושב חצי שנה או יותא אני מתקן אותו כל שבוע (לא יודע מה איתו) אז החלטתי לקנות גוף קירור חדש: מה אתם אומרים על CoolerMaster CoolViva VHC-L61 VGA Cooler , אולי יש לכם משהו טוב להציע בסביבות ה200 ש"ח נ.ב זה לכרטיס רידאון 9600XT
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
מתלבט בין NINJA 2 ו FREZER XTREME ועוד של TM V משהו? עוד שאני לא מכיר חברים זה ממש דחוף קניה עוד שעה.
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
ההבדל במחירים בינהם זניח. הייתי רוצה הפעם ללכת על איכות , לא על מארז שאני לא יוכל להזיז בו את הידים.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש חדש כאן וראיתי שיש לכם ידע בהמון דברים , אודה על תשובתכם לאחרונה רכשתי מחשב חדש עם המפרט הבא : מעבד: CORE 2 DUO E6300-1.86GHZ לוח : GIGABYTE GA965-DQ6 זכרון : KINGSTON VALUE RAM 1024X2 = 2GB כרטיס מסך : LEADTEK GF 7600GT EXTREME 256MB רציתי לשאול לדעתכם לגביי המםפרט וכן : 1. חום המעבד במצב רגיל ב XP 51 מעלות ( נבדק עם תוכנת אוורסט ) במצב עומס מלא סביב 61 מעלות , האם זה גבוה שמתי לב שהמאוורר כנראה תוכנן לא לעבוד ב 100% מאמץ שכן לפעמים הוא אפילו מפסיק לעבוד או עובד במהירות סיבוב נמוכה ,ונאמר לי שזה לא תקלה אני משתמש במאוורר שהגיע עם המעבד מאוורר אינטל מקורי 2. מבדיקות שעשיתי יש מאמרים כי ניתן להגיע למהירויות OC מאוד גבוהות , האם בתצורה שלי אני …
-
- 8 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קראתי מזמן שזה פוגע במאוורר האם זה נכון? יש לי טמפ של 80 מעלות במאמץ זה בסדר?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים AMD 64 X2 4200+ 939 את הפריזר בתור קירור ומארז APOLLO העלתי את המאוורר ל100% (2200RPM) והטמפ' שלי במנוחה 36-38 ובמאמץ היא מטפסת תוך דקות ל51-52 (כיווץ בWINACE) עד 56-57(gears of war עם 6600GT) וכשחוזרים למנוחה היא ממש צונחת חזרה ל 37 אני מתכוון לקנות 8800GT שיחמם את כל המחשב בפנים ואני מפחד שזה ישפיע עוד יותר על הטמפ' של המעבד האם הטמפ' האלה נורמליות? איך אפשר לשפר אם לא? *למה הEVEREST מראה CPU 49 כששתי הליבות על 53 ו59? תודה.
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אני צריך קירור כמה שיותר שקט עד 100 ש"ח בערך לi5 750. למישהו יש רעיון? ???
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
-
שלום. אני מעוניין לעשות לכרטיס geforce7600gs פתיחת צינורות עיבוד. השאלות שלי הן 1-האם ניתן לעשות זאת לכרטיס הזה?. 2-האם ביצוע הפעולה הזו יעלה את רמת הביצועים של כרטיס המסך בצורה נכירת, או שלא כל כך גבוה?. 3-האם צריך אמצעי קירור בשביל לפתוח לו צינורות עיבוד?. 4-אם ניתן לבצע את הפעולות האלו כיצד ניתן לבצע אותה. אין לי מושג איך לעשות את זה, אז אם מישהוא יוכל להביא לי מדריך בעניין
-
- 7 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שלום אנשים. יש לי מעבד amd 3800 dual core ומעניין אותי לדעת לגבי קירור שלו..אני מדבר עם משו יחסית פשוט..אם אפשר פחות מ-200 (אם אפשר אז הרבה פחות) לא לOC או משו כזה ככה שלא צריך משו קיצוני. אם זה חשוב אז יש לי מארז SVIKING של ?Thermaltake וספק 425W של HEC
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
האם זה באמת משנה איזה משחה טרמית אני קונה או שכולם יתנו אותה תוצאה?
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
אחרי שהחלפתי מסך ל22", הטמפ בזמן מאמץ של ה8800GTS שלי עלה מ60 מעלות ל65-67 מעלות(מאוורר על 100 אחוז). האם זה תקין?
-
- 2 תגובות
- 651 צפיות
-
-
הכרטיס שלי הוא 8800GT של ZOTAC, שכבר בא מהמפעל עם OC ל-660 זכרון ו-1600 שיידר. כרגע הוא על OC של 725 זכרון, 1725 שיידר, 975 ליבה. הקירור שלי הוא AC S1+120MM FAN, הכרטיס במנוחה 32 מעלות ובמאמץ של שעתיים בATI TOOL הוא על 40 מעלות. בהתחלה המטרה שלי הייתה 1000\1700\700, אבל אני פשוט לא מצליח למצוא יציבות מעל 975 לליבה, באחרים אני יכול לעלות ב30-35 בלי יותר מידי בעיות. האם יש דרך, חוץ מצריבת ביוס ו-Vמוד, שאני אוכל קצת להתקדם ולהגיע ל1000 לליבה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-