אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,124 דיונים בפורום זה
-
למישהו יש נסיון עם המאוורר הזה ? לפי הנתונים הוא מרשים , האם הוא אכן כזה במציאות ? אני מתכוון ל-Silent Cat בגודל 92 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
אני צריך לדעת אם המארז הזה טוב לקירור. הוא נראה רחב ויש לו מאוורר 120 מ"מ או שזה ס"מ? בכל מקרה תנו דעה בבקשה כי בחיפוש לא מצאתי תשובה לזה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
החלטתי לעשות LOG שיערך הרבה זה מהמצב ההתחלתי שהמחשב שלי עכשיו עד לסיום הגדול עם קירור המיים הפסיבי שלי שיוכן בזמן הקרוב (אחרי הבגרויות) הלוג נועד לא רק כדי לפרסם את השינויים שאני עורך (חומרה ותוכנה) אלא גם על מנת לידע את האנשים, אילו שינויים משפיעים ואיך . אני צריך רק עצות על אילו פרמטרים לרשום בLOG
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום, בעקבות הודעה שפתחתי ראיתי שירדה למטה ולא רציתי להקפיץ ולכן פתחתי חדשה (אני מקווה שמותר).. רציתי לעשות oc kכרטיס מסך של matrox חדוב לציין שאין לי כל קשר בכל ל-0c ואני בקושי יודע איך עושים את זה אז בבקשה תעזרו לי!! אני מתחנן שתעזרו לי כי הלך לי המחשב ואני משתמש במחשב של אחותי ואני בקושי יכול לשחק שם!! תודה רבה רבה רבה מראש!!!!
-
- 12 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הלוח שלי נח בלילה על 35 מעלות ועובד על 41, וביום נח על 39 ועובד על 44. כל זה תחת באס 242. רציתי לדעת אם אלה טמפרטורות טובות כי הם נראות לי גבוהות מדי. תודה. עריכה: יש מצב שהתבטאתי בצורה לא ברורה. ב"עובד" הכוונה היא ל"מריץ S&M".
-
- 9 תגובות
- 573 צפיות
-
-
http://www.digit-life.com/articles2/cpu/vpu-coolers-shootout-may2k5-part1.html
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
שלום לכולם. לפני כ4 חודשים קניתי מחשב חדש ומאז הייתה לי בעיה של זיוף הטמפרטורה של המעבד. למשל, אני סתם גולש, הוא נמצא על 49 מעלות, למרות שהוא ממש קר(בדקתי עם האצבעות, זה נקרא?), האוורור בו ממש טוב(מאוורר 120 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר, 2 מאווררים מאחורה שמוציאים אוויר,מאוורר מהצד שמכניס אוויר). אבל מה קורה כאר אני יפעיל סתם תוכנה או משחק אפילו ממש קטן? תוך פחות מחצי דקה יעלו המעלות ב-15 מעלות בערך. בוא נגיד שיגיעו ל-62 מעלות בערך (אני על סטוק) ניסיתי לשים משחה טרמית חדשה. לא עזר. אני כמעט בטוח שלא יכול להיות שהמעלות אמיתיות. זה ממש מגוחך. השאלה היא: האם יש סיכוי שהחיישן לא מזייף? מה אני יכול לעשות בנידון כי אני רוצה לעשות אוברקלוק? מפרט: AMD A64 3000+ לוח אם:VIA K8T800pro AM…
-
- 7 תגובות
- 499 צפיות
-
-
: : [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 844 צפיות
-
-
אני מבין שאפשר להפוך את הGT לULTRA ע"י פתיחת צינורות עיבוד שכבר קימים שם...רק שהחברה נעלה.....זה נכון?...ואם כן איך אני עושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
במקרה נתקלתי בפורום הזה ומדי פעם שמעתי בכל מני מקומותאת המילה אוברקלוק ואני לא יודע מה זה... אז מה זה לעזאזל?
-
כי אני ממתין כבר מעל חודשיים להזמנה שלי מPANDAS (כבר הזמנתי מערכת דומה בעבר וביטלתי אחרי חודש וחצי מרוב ייאוש). הם טוענים עד 21 ימי עסקים לאספקה, אבל בפעם השניה זה לא קורה אז אני מחפש אלטרנטיבות. אני מניח שבעייתי להזמין את המוצר (מוצרים אחרים שקיבלתי הגיעו מהר וללא בעיה) אבל אם לא יכולים להביא אז שיורידו את האופציה להזמין! המיואש...
-
- 10 תגובות
- 741 צפיות
-
-
הכוונה ל ARCTIC SILVER 5 או ARCTIC COOLING MX-1
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
או קי באתי לחבר שלי עשינו לו אובד קלוק לכ מסך והעלנו את התוצרה שלו בaqua mark3 מ 6711 ל8003 העלנו את הכור מ 250 ל288 והזכרונות מ280 ל 425 מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 506 צפיות
-
-
אני מישתמש בתוכנהnTune וכול טמפרטורה שהיא מראה לי עולה יורד דרסטית 3 מעולות יותר פאתום יורד ב 5 וכנל גם בכרטיס מסך איך אפשר לפתור את הזיוף הנורא הזה?
-
- 1 תגובה
- 443 צפיות
-
-
עד איזה FSB אפשר להגיע עם קירור כמו XP-90\XP-120 עם מאורר תואם ? זכרון: PC4400 GSKILL לוח אם:DFI NF4 SLI-DR ספק : ANTEC 480W
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם מעבד amd 64 3200 winchester, מ-www.digma.co.il , העניין הוא שעל המעבד יש מדבקה עם קוד - אחריות. אמרו לי שזה מפריע לקירור המעבד ולמגע אופטימלי עם מתקן הקירור (זלמן). התקשרתי לחנות והמוכרת טענה שאם אסיר את המדבקה לא תהיה אחריות יבואן. החלטתי למרוך AS5 על הכל - כולל המדבקה (בינתיים). עכשיו, דיברתי שוב עם המוכרת ונזפתי בה על הטימטום שבכך. היא אמרה לי לתת להם את המעבד או לצלם אותו ולשלוח באימייל, והיא תשלח בקשה\דרישה לספק שהם בעצמם יורידו את המדבקה ויתנו אחריות בתצורה אחרת כלשהי, רק לא על המעבד. עכשיו השאלה שלי: אם אני יוריד את המשחה (AS5) עם צמר גפן, האים המדבקה לא תישחק כך שלא יראו מה רשום ? אני צריך את המדבקה במצב סביר, וחומר המשחה נראה כסוף ו"קטלני". האם הו…
-
- 1 תגובה
- 514 צפיות
-
-
קראתי את הכתבה ב- HEXUS לא הבנתי משהו, ואשמח אם מישהו ישפוך אור על הנושא. ואני אסביר: במעבד את'לון "רגיל" אם המכפלה של המעבד נעולה, אזי צריך להעלות את מהירות הזיכרונות, לצורך העניין - את הבאס, עד לכמה שהמעבד\זיכרונות יכולים. כלומר, אם המכפלה שלו נעולה על 10, ואני רוצה להשיג 2500 מגה הרץ אני צריך להעלות את הבאס, ואפקטיבית גם את מהירות הזיכרונות ל 250 מה"צ . ואת זה ניתן להשיג בשתי דרכים: 1. לקחת זיכרון שמראש יצא לשוק כ DDR500 2. לקחת DDR400 עם תיזמונים הדוקים, ולשחרר אותם תוך כדי העלאת המהירות עד ל DDR500 כלומר 250 מגה הרץ. עכשיו, קראתי את הכתבה על ה OC של ליבת הוניס, ולא הבנתי, הנה ציטוט: External clock (HTT link) overclocking was undertaken by dropping the HT frequency t…
-
- 8 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום!!! האם בלוק הקירור של zalman למעבד נותן ביצועים גבוהים? האם הוא איכותי? מתקרב בביצועיו לדנג'רדן ואסטק? אם אפשר לקבל עליו חוות דעת אני אשמח מאוד!!!! ;)
-
- 4 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני צריך שהוא יהיה זול ושקט ולא לאוברקולוקניג אני ישמח לשמוע המלצות על מאוור וחניות שאפשר לקנות בהם אותו ברשת
-
- 4 תגובות
- 479 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין עכשיו את הZALMAN 7000B CU על NEO2 הבעיה היא שאני לא מצליח להוריד את הBACKPLATE הוא דבוק מאוד חזק ללוח אם מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
הקירור שבא עם המעבד מאוד מרעישש בקיצור אני צריך שתמצאו לי משהו שיקרר תלוח אם חשוב מאוד שיהיה זול יעיל ושקט אם אפשר גם לינק לחנות שממנה אפשר לקנות תמוצר..
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
נגיד ואני עובד עם קירור גז(אני יודע שזה נחוץ רק לאוברקלוק) כל כמה זמן אני צריך להחליף את הגז? באיזו תדירות?
-
- 2 תגובות
- 491 צפיות
-
-
אני חושב שהבהרתי את עצמי.. עשיתי חיפוש ולא מצאתי כלום ,אולי לא כתבתי משהו טוב. בכל מקרה תודה רבה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
שלום כולם היום סוף סוף הפעלתי תמחשב פעם ראשונה לאחר מעבר למארז חדש מtt lan fire למארז רגיל עם 3 מאוורים אבל שמתי לב ב lan fire בדר''כ הטמפ היתה 43-45 מנוחה 55-56 מאמץ היום היא 50-52 מנוחה 63-65 מאמץ היום היה ממש חם וזה בלי מזגן דרך אגב אומרים שהיום היה 27 מעלות בחוץ זה נחשב חם ? מכאן מגיעות ה10 מעלות אקטסרה ?
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-