אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
היי חבר'ה . אני נתקל בבעיה מוזרה כשאני מנסה לעשות OC (אולי אני עושה משהו לא נכון ...) כאשר אני מנסה לעלות את ה FSB - המתח עולה אוטומאטית .... עברתי ל manual CPU volatage - וייצבתי אותו על ה voltage המקורי, אך ה voltage של הזיכרון משום מה עולה אוטומאטית ל 2.1 ולאחר כמה דקות המערכת נופלת .... עכשיו לא ראיתי בשום מקום היכן אני יכול לקבוע את הvoltage שאני רוצה אלא רק בכמה אני רוצה להגדיל אותו .... בכל מקרה , אם מישהו ניתקל בבעיה כזאת או יודע מה לעשות , אני אשמח לקבל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 456 צפיות
-
-
די חשוב לי לדעת.. אני רוצה לעשות חלון עם תאורה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו בכותרת.... לפני כמה שבועות הגעתי ל3.2 ואני חושב שגם ל3.4(לא בטוח) עכשיו אני מגיע ל3.0GHZ הטמפרטורות בCORE TEMP הן 37-20 (מנוחה בלילה-מאמץ ביום, לפי הסדר) אני מנסה להגיע ל3.2 אני שומר בביוס ואז המחשב מתכבה ונדלק... כרגיל ואז הוא שוב מתכבה ואז נדלק עושה רעש וממשיך כרגיל ללא OC... חום זה לא יכול להיות בחיים... מה זה עוד יכול להיות? אני משתמש בM.I.T כמו שבחור תותח מהפורום הסביר לי בקצרה שם ENABLE ומשנה ל400 ובמולטיפלייר הזה מה שזה לא יהיה זה על 2 וה<VOLTAGE> משו שמתי על <MANUAL> וזהו לא נוגע יותר הרוב על NORMAL \ AUTO חוץ מה400 וה 2.... ו<CIA2> על DISABLED יש מצב שאני יכול להרים מתח או משו כדי לעבור את גבול ה3.0GHZ בטוח מיליון אחוז שהייתי יציב ושיחקתי וה…
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
עדיין כואבות לי האצבעות כי חרטתי בעזרת בורג בלבד! וגם הצואר נתקע לי יצא לי פ33ה ויש לי שאלה(איזה חרוז.... ): שמעתי שאפשר לחבר לדים ליציאת usb סריאל או lpt למישהו יש מושג איך מחברים? יש למישהו מדריך? תודה מראש, X - DreaM
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ישלי מחשב ישן יחסית ששדרגתי עם השנים. לוח Asus P5B 2ג'יגה של זכרון ומעבד אינטל E5700 עד לפני כמה שבועות המחשב עבד מעולה עם OC של 3.8Ghz במכפלה של 12 ו316Mhz FSB הזכרונות עבדו על 1:1.25 שזה התדר המקורי בקירוב ואז התחילו ריסטים אבל לא ריסטים בזמן מאמץ! אלא כשאף אחד לא במחשב :s05: בדיקות מאמץ עברו חלק! (בדיקות של שעה שעתיים) הטמפ' מעולות כמו מתי שעשיתי את הOC (כמובן בזכות תחזוקה שוטפת - ניקוי הקירור והחלפת משחה) פשוט בבקרים כשאני קם פתאום אני רואה שהמחשב במסך בחירת יוזרים וכשאני נכנס למשתמש זה כותב לי שגיאה. בדקתי בEvent Viewer ולפני כל Critical (שזה הריסט) יש Warning(או כמה) שאומר את זה אחרי איפוס הBios המחשב עובד.. לא היו ריסטים.. אבל מה הבעיה? למה פתאום הריסטים? ועוד במ…
-
- 6 תגובות
- 841 צפיות
-
-
-
איזה מאוורר שקט הולך היום ? צריך להתאים ל-Thermalright True120B? הוא צריך להיות בצבע שחור סטנדרטי. בשביל מעבד i5 באוברקלוק ל-4ghz, על לוח EVGA P55. אפשר גם להזמין מ-frozencpu.com , נראה לי אני בכל מקרה מזמין משם מאווררי 60 מ"מ שקטים למשהו אחר. הייתי מתחיל לנבור בפורומים של SPCR, אבל הזמן הפנוי מועט בימינו
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי פנטיום 3@733 מה"צ ואני רוצה לדעת מה הטמפרטורה של המחשב. עם איזו תוכנה אני בודק?
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
http://www.hitechmods.com/mods/surfboard/cable_modem.shtml LOL :lol: ROTFL
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם יתכן שלא ניתן על מהירות הסיבוב בעזרת תוכנה?? ורק דרך הביוס ששם זוהי שליטה חלקית בלבד? ניסיתי מספר תוכנות כגון SPEED FAN אך לא הצלחתי אם אף אחת עזרה..... :-\
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
יש לי לוח GIGABYTE - 945P-S3, יש שם חיבור למאורר: CPU_FAN SYSTEM_FAN סבבה. המאוורר CPU מחובר ל-CPU כמובן הSYSTEM FAN מחובר למאוורר האחורי עכשיו יש משהו מוזר, עכשיו שמתי לב יש לי גם מאוורר בדלת בצד לאן הוא אמור להתחבר בדיוק? נגיד אני רוצה לקנות עוד מאוורר ולהניח אותו בנקודה במארז - לאן אני אחבר אותו אם אין לי מקום? |:
-
- 10 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם. במארז שלי יש מאוורר 24CM גדול בצד ומאוורר 80 מאחורה. חוץ מזה בספק יש מאוורר 120MM שמוציא אוויר לכיוון תכולת המארז (למטה הכוונה). אני רוצה להחליף מאוורר לספק, עד כמה חשובה דחיפת האוויר במקרה הזה ? האם מאוורר של 30 CFM ומטה יספיק ? בנוסף החלטתי כרגע ללכת על COOLER MASTER LONGLIFE כמאוורר לגב המארז, אני מעדיף לא ללכת על הNOCTUA P12 או S12 בגלל שלCOOLER MASTER יש 69CFM עם 19 דציבל לעומת הנוקטואה P12 שהוא 54CFM ל19 דציבל או לעומת הS12 שהוא 48CFM לעומת 17 דציבל. כנראה אני אשתמש באיזושהי תוכנה או במשהו אחר כדי להוריד את המהירות של הLONGLIFE ככה שהרעש יהיה קטן יותר אבל בכל זאת הוא ישאר בטווח ה50-55 CFM. הערות ? כדאי להחליף מאוורר לספק או שזה לא מומלץ ? יש לי ספק ג'נר…
-
- 3 תגובות
- 715 צפיות
-
-
האם כדאי להשתמש ב Ati Tray Tools? או שמה עדיף תוכנה אחרת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
ב-spcr עשו ביקורת לנינגה 2. http://www.silentpcreview.com/article893-page5.html הדגם שם הוא scnj 2000, ויש גם השוואות בטבלה לדגמים אחרים של הנינגה, כמו מספר סוגים של rev b וכו', שלרובם תוצאות פחות טובות. כאן מוכרים דגם שנקרא scnj 2100- Ninja II Rev B 6. http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ramataviv&cat=3879 (קצת בעיה עם הקישורים של ksp, צריך להיכנס ל-Scythe ולמצוא אותו שם). מישהו יודע מה ההבדל? האם שינו משהו? נשאר באותה רמת איכות כמו בכתבה? אולי רק עשו התאמה לתושבת 1366/1156? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קרה ממש לאחרונה, המאוורר העליון של האנטק 300 שלי (140mm) הפסיק לעבוד. המארז נמצא אצלי קצת יותר משנה. איך יכול לקרות מצב שיפסיק לעבוד כ"כ מהר (יחסית)? מה ניתן לעשות לגבי הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מה עדיף ומתנהג ביותר יציבות? מה עדיף ביחס למחיר והתמורה? ואיזה לוח כדאי להשתמש ? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כל התחיל בכך שקיבלתי לפני מספר ימים את הכרטיס הזה בתוצרת 128 זיכרון הכרטיס היה מיועד למחשב חלש התחלתי לעבוד איתו מספר ימים ואז התחיל האוברקלוקינג כידוע הכרטיס מגיע ללא קרור ממשי חוץ מהיטסטינק. בעבר שאלתי כאן ואת חברי מהפורום-לגבי הצמדת מאורר רציני יותר...לבסוף הצלחתי לחבר דלתא 60 מ"מ היא חוברה ע"י ברגים להיטסטינק המקורי... ולאחר יום החלה לזוז ולבסוף נפלה. ואז חשבתי על רעיון יותר חכם -לקחתי פרים יותר עבים וחזקים...וטבלתי אותם בדבק 3 שניות...ועד עכשיו הכל טוב עשיתי מספר פעמים אוברקלוקינג עד שלא הגעתי יותר ואז הכטיס עבר מספר שינויים שעזרו לי להגיע לתוצאות גבוהות יותר( ) והתוצאות: זיכרון-233 לא הצלתי בשום אופן יותר-אין עדיין קרור לזיכרונות ליבה-301!!!!!!!!!!!!!!!!!…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
המאורר שממוקם בספק, תפקידו הוא להוציא אויר חם החוצה או לאורר את הספק, או שמא יש שני מאווררים שונים? בכל מקרה הש אלה היא כיצד עלי לנקות את המאורר הזה? אני מרגיש שלא יוצר מספיק אוויר חם ומשער שהעבודה קשורה לכך שלא נגעתי שם 4 שנים
-
- 5 תגובות
- 450 צפיות
-
-
האם הטמפרטורות תקינות? יש שם משהו 96 מעלות =S *המפרט שלי מצויין בפרופיל. תודה.
-
- 11 תגובות
- 791 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם כדאי לקנות קירור כמו volcano 7 ( סתם לדוגמא) המעבד הוא אינטל, המארז הוא TSUNAMI. אין לי בעיות מיוחדות ורציתי לדעת בגלל שקירור חיצוני הוא לא כל כך יקר(אני לא כל כך מבין בזה) אז האם אני צריך אחד? כי AMD צריכים במיוחד כי המעבדים מתחממים מהר.(תקנו אותי אם אני טועה )
-
- 7 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, מחפש קירור סבבה( שקט) במחירים סביב 300-500 ש"ח שיצליח להחזיק טמפ' מתחת ל 90 מעלות מעבד i9-13900k או i7 13700k במאמץ סטנדרטי כמו משחקים ו cinebench וכו וכמובן לא יכנס למצב סירוס בשל טמפ וכו, לוח אם יהיה Z790. עדיפות ל air COOLER אבל אם אין ברירה אקח Aio
-
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מקרה של אחד שמנסה לשרוף את המעבד ושום דבר לא עזר לא וגם oc על 100% בלי שום קירור הדבר היחד שעזר זו שרפה פיזית http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39293.0 אני רוצה לקנות מעבד e4300 ותמיד אני מפחד לטעות ושמה הוא ישרף לי האם הכתבה מוכיחה שזה נדיר שמעבד נשרף מאוברקלוק כי הרי ה e4300 הוא מעבד קריר בכל מקרה יכל להיות מצב שכל החלקים ישרפו וישאר רק המעבד? זה מעניין אני לא מדבר על ספק ג'נירי אלא זה שבא עם המארז 6a19b 400w
-
- 12 תגובות
- 997 צפיות
-
-
-
שלום, ברשותי מעבד 2.0 גיגה הרץ פנטיום 4. אני רוצה לעשות לא אוברקלוק אבל לא יודע איך מכיוון שאף פעם לא עשיתי למשהוא אוברקלוק חוץ מלכרטיס מסך עם תוכנה. הייתי מעוניין שמישהוא יכתוב כאן מה אני צריך לעשות בפשטות תודה. יאיר. נ.ב יש לי לוח אם מקורי של אינטל
-
- 6 תגובות
- 851 צפיות
-
-
היי אנשים ... (לא ידעתי איפה לפתוח את הת'רד , כאן או בפורום גרפיקה אז החלטתי בסוף כאן .) אתם בטח מכירים את המדריכים להפיכת GeForce ל Quadro - שנחשב לכרטיס חזק יותר : מדריך להיפכת גי'פורס לקוואדרו מילאתי אחר ההוראות וכאשר הדלקתי מחדש את המחשב הכרטיס אומנם פעל , אך לא זוהה כקוואדרו - למרות שהחלפתי את כל הנגדים הרצויים , דבר שלקח לי למעלה משעה . עוד דבר מרגיז שקרה כתוצאה מהשינוי הוא הבהוב כחול של המסך ברגע של חידוש תצוגה או החלפה בין רזולוציות . לחבר שלי (שאצלו בוצע השינוי) יש : Hercules GeForce 2 Prophet 32 MB * איך אפשר להגדיר אותו כקוואדרו , ואיך נפטרים מההבהוב המעצבן ? בתודה מראש לעוזרים , VooDoo3
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-