אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי P4 2.4, abit IC-7, והמאוורר שלו עושה המון רעש. שימנתי, הפסיק הרעש אבל אחרי יומיים התחיל שוב. אני מחפש מאוורר שקט וטוב (אני לא עושה OC). באותה הזדמנות, אחרי ששאלתי בדיון אחר, אני גם רוצה להחליף את המאוורר שיושב על הלוח אם (גם בגלל רעש, שימנתי גם אותו ולא עזר), מבקש איזו שהיא המלצה. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD Phenom II X4 965, וכרגע מחובר אליו מאוורר של AVC שפשוט צורח. הוא מגיע ל5,500+ RPM במאמץ, ו4,500 ברגיל. עד עכשיו הייתי עושה DC מ3.4 ל2.6 והוא היה בסדר, אבל בחום הזה זה כבר לא עוזר. בקיצור אני צריך מאוורר חדש וכמה שיותר שקט. לא ממש חשוב לי המחיר, עד 300 שקל בערך, אבל אם יש ביותר זול אז עדיף. המלצות?
-
- 3 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מעדיף של חברת zalman דגש על שקט תקציב 150-250?
-
- 0 תגובות
- 437 צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר כמה שיותר שקט מTMS שיתאים לV3 של THERMALTAKE בעלות סבירה של כמה עשרות שקלים, על מה אתם ממליצים מכאן http://tms.co.il/cat/498 ?
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי 5700LE עם 256 מגה והמאוורר שקיבלתי איתו מרעיש בצורה מטורפת , החלפתי את הכרטיס איזה שלוש פעמים ונמאס , יש איזה רעיון למאוורר לא יקר ? לא צריך איזה מאוורר ל OVERCLOCK סה"כ מאוורר שלא יעשה רעש. תודה.
-
- 7 תגובות
- 548 צפיות
-
-
היי אני מחפש מאוורר שקט למארז HEC 6A19 גודל המאוורר 120 מ"מ. מה דעתכם על: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=9839 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=shipment&uin=8430 תקציב: עד 100 ש"ח. המון תודה
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני מחפש מאוורר לחלק האחורי של המחשב, הקודמים שלי היו יותר מדי רועשים (הספק, מאוורר למעבד ולכרטיס מסך שלי שקטים מאוד), אז ניתקתי אותם. המעבד שלי לרוב ב46 מעלות, ומגיע למקסימום 51 במאמץ אז זה קצת מתקרב לתחום מסוכן - אם מישהו יודע על מאוורר שקט מאוד למארזים שאפשר לקנות בארץ, אפילו להוריד בשתיים שלוש מעלות יספיק לי. את ההארדיסק שלי העברתי לכונן "5.25, שמתי אותו בקבל חום של זלמן כדי שהוא לא יתחמם יותר מדי - הסיבה העיקרית שאין לו מאוורר זה שלא ממש מצאתי מאווררים שמתלבשים שם בארץ - והיחיד שניסיתי (מאוורר כפול של וואנק שמתלבש מלטה) היה רועש מדי.
-
- 2 תגובות
- 746 צפיות
-
-
היי המחשב שלי היה היה בעבר מריץ crysis warhead בהגדרות הכי גבוהות(כשהמשחק יצא) ככה: על רזו' טבעית של המסך (1680x1050p) על AA של 16x עם Vsync היה מריץ בלי בעייה(אני מתכוון שהמשחק עבד חלק,הוספה נוספת של AA והמשחק כבר התחיל לקרטע) הכל היה סבבה עד שבתקופה האחרונה,היו לי הרבה בעיות בהרצה של משחקים fallout 3 לא הצלחתי להריץ על הרזו' הטבעית כשכל שאר ההגדרות על מקס' ממש שמתי לב לשינוי הזה כשניסיתי להריץ prototype על רזו' טבעית ועל מקס' הגדרות המשחק ממש קרטע ואפילו שהורדתי את שאר ההגדרות,המשחק עדיין קרטע כבר חשבתי על להחליף כרטיס מסך בעתיד עד שהיה לי בעיה עם המשחק Bionic Commando,המשחק היה קורס ברגע שהגיע ל- new game(הדרייבר העדכני היה מותקן) גרסא 190.38 אז חשבתי…
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! ברשותי מארז של NZXT LEXA BLACKLINE שאיתו הגיעו 3 מאווררי 120 מ"מ מתוצרת NZXT גם כן. המאורז שקט מאוד על גבול החרישי, אבל לדעתי המאווררים שלו לא דוחפים מספיק אוויר (אני מנקה את הפילטרים כל שבועיים בערך) לכן החלטתי להחליפם. חשוב לי מאוד השקט. אני לא כל כך מבין ברמות הדציבלים השונות... מה המקסימום DBA שאני צריך לחפש, שעדיין יחשב מאוורר שקט? יש למישהו המלצות? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
המאוררים שהגיעו עם הANTEC P182 שהם הANTEC TRI-COOL 120 , מרעישים גם על מתח 5V ומטה. במארז הקודם היה לי מאורר 120 מ"מ מדגם ARCTIC COOLING ARCTIC FAN 12L שהיה שיפור כולשהו לעומת ה ANTEC TRI-COOL 120 אך עדיין... איזה מאוררים טובים אפשר לקנות בארץ? סיגנון NEXUS REAL SILENT CASE FAN D12SL-12..
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, יש לי מארז Antec GX900 ולאחרונה מאווררי הסטוק שלו התחילו להרעיש במיוחד, ואני רוצה להחליף את המאווררים. אודה לכם מאד אם תוכלו להמליץ על מאווררים מתאימים :). למארז יש בקר(?) קירור שיכול לשלוט במקצת בעוצמת הפעילות של המאווררים- שלושה מצבים של גבוה\נמוך\ניטרלי. התקציב גמיש - מחפש bang for the buck, לא צריך להיות זול במיוחד. אני חושב עד 300 שקל בערך. יש לי אפשרות להזמין מאמאזון ארה"ב או כל חנות שעושה משלוחים מהירים בארה"ב ללא עלות משלוח לארץ (יאספו בשבילי), אבל גם המלצות מחנויות בארץ יתקבלו בברכה. תודה מראש על כל עזרה בעניין.
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחפש מאווררים 120MM שידחפו הרבה אוויר , שיהיו שקטים ושלא יעלו הרבה כסף ( אם יש דבר כזה ) אא כן , ושיהיה להם חיבור MOLEX כי פעם אחרונה המליצו לי פה על מאוורר של AC ולא היה לו בכלל חיבור MOLEX תודה.
-
- 21 תגובות
- 997 צפיות
-
-
אני עומד לקנות השבוע את המארז Cm690 המדובר, לאחר סקירות רבות. ה3 מאווררים שבאים איתו הבנתי שהם לא הכי שקטים. כרגע יש לי מאורר של AC120MM ועוד אחד AC80MM http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_124_166&products_id=5060 המארז יכלול 4 כוננים קשיחים את הכרטיס מסך HD2900PRO ואת הקרור BigTyphoon (לא VX) ד''א, אני צריך המלצה גם למאוורר חלופי יעיל ושקט יותר מהמאוורר שעל הBigTyphhon. תןדה
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 8.8k צפיות
-
-
אני מחפש שני מאווררים של 120MM שיתאימו לH100I, כרגע יש לי את המאווררים של קורסייר הבעיה שהם עושים רעש מוזר (מן זמזום של חריקה) בזמן שהם עובדים. כרגע אני נמצא במערך של PULL ואני רוצה להוסיף עוד שני מאווררים למערך PUSH/PULL. לפי מדידה של המארז שלי אני יכול ארבעה מאווררים בגודל מלא בלי שיפגע בזכרונות שלי. המארז שלי הוא FRACTEL DESIGN ARC MIDI. אשמח לעזרה,
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יש למישהו מושג היכן ניתן להשיג מאווררים של 200mm ומעלה? תגובות כמו: "מה אתה צריך מאוורר כזה גדול? קח מאוורר 3000 RPM" לא עונות לי על השאלה, ואם כבר אתם תוהים למה אני צריך כזה מאוורר ואיפה אני אדחף אותו, אז אני מתכןן מוד למארז וזה יהיה מאוורר צד בדלת. עריכה: האם בארץ ניתן להשיג דברים כאלה: http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=26263 http://www.performance-pcs.com/catalog/index.php?main_page=product_info&cPath=327&products_id=25134 בארץ מצאתי רק ANTEC BIG BOY
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך 2 מאווררים, אחד 80 אחד 120 עדיף כמה שיותר שקטים (לא יותר מ20dBA) וכמה שיותר CFM התקציב לא משחק תפקיד. שקלתי כמה אפשרויות אבל אני לא יודע אילו חברות שולטות בתחום המאווררים... מה אתם אומרים על SILENX? קצת יקר אבל הם שקטים ויש להם זרימת אוויר טובה יחסית... http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_140_2592 אשמח לעוד אפשרויות. תודה
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
אני מחפש מקסימום עוצמה + שקט , ממש שקט המארז שלי 690 C ואני צריך 2 של 140 למעלה את הקדמי לא מספיק חזק וגם אותו אני צריך להחליף 120, ועוד אחד מהצד אין הגבלה לתקציב דגש על שקט אבל שלא יהיה חלש כמו המאווררים המקוריים של המארז
-
- 2 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה ל2 מאווררים של 80MM ואחד של 12MM ושולט מאווררים חשוב לי מאוד שהמאווררים יהיו שקטים וחזקים כמה שאפשר.. ושולט מאווררים שיהיה כמה שיותר זול וכמה שיותר טוב. ויש לי כמה שאלות: 1. זה מסובך להרכיב את ההשולט מאווררים למאווררים ולמארז? המארז שלי הוא cooler master centurion5 אני מחליף את השניים הקיימים ומוסיף אחד בדופן.. 2.יש לי שתי תוכנות לבדיקת טמפרטורות מחשב 1. speed fun 2. sensors בתוכנה הראשונה כתוב שהמעבד ב 29 מעלות ובשניה 44 מעלות.. איזה תוכנה צודקת? ובתוכנה EVEREST יש שתי CPU 1. CPU 29מעלות 2.CPU DIODE 42 מעלות רציתי לשאול מה הטמפרטורה של המעבד 44 או 29? ואם הטמפרטורה 44 מעלות בבקשה תמליצו לי גם על גוף קירור טוב וזול למעבד כי מתוכנן OC…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב דיי כתוב בכותרת מה שאני מחפש.. החיפוש החל שרציתי לקנות SCYTHE ULTRA KAZE 3000 RPM... הבעיה היא שאין את זה במלאי והיבואן אמר שהוא מסכים להביא רק אם תיהיה כמות הזמנות גדולה... איזה כיף :\ החיפוש המשיך בגוגל שבמקרה מצאתי איזה פוסט פה על עוד בחור שחיפש לפני איזה חצי שנה ואז נתנו לו ים המלצות... לדברים שהיו בארץ וכבר אין :\ אחרי חיפוש ממושך בחנויות (SKYPC TMS IQPC KSP PANDA IVORY) באינטרנט אנלא מצאתי מאוורר אחד שעונה לדרישות האלה :\ מה שחשוב לי זה מחיר שפוי (סביבות ה 50-60 שקל למאוורר לדעתי זה שפוי... אפשר קצת לחרוג), לחץ סטטי גבוה (STATIC PRESSURE... אני שם 2 מאווררים על HTS של המעבד) וCNF גבוה במיוחד.. כמו שרואים הULTRA KAZE 3000 עונה לכל הדרישות האלה אבל אין בארץ :\ בוש…
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום רב, במארז שלי המאווררים כבר עושים יותר מדי רעש.....יותר סטטי ושימון לא עוזר. אני אשמח להחליפם - אם אפשר הצעה למאווררים של 120 ו140 MM ההכי שקטים שאפשר לרכוש ? (וכמובן שיועילו גם)
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב, אני החלטתי שאני רוצה מחשב יותר שקט. כשעברתי מה-AXP שלי ל-P4, עברתי מ-AX7 עם מאוורר DELTA 68CFM ל-ZALMAN 7000, שהמאוורר עליו מאד שקט, המאוורר בספק החדש שלי, גם כן שקט לגמריי. רק עכשיו שמתי לב עד כמה מאווררים ה-80ממ שלי רועשים. יש לי מארז דיי ישן בלי מקום למאווררים גדולים יותר מ-80ממ. אני מחפש 3-4 מאווררים, עם חיבור ישירות לספק (אין לי כוח לעשות הלחמות מיותרות, אני רוצה שהמחשב יראה כמה שיותר מסודר ויפה) אני לא רוצה להשקיע הרבה יותר מ-$25 כולל משלוח. מצאתי באי-ביי משהו מעניין, עוד לא ענו לי כמה יעלה המשלוח לארץ, אבל כן שמעתי שאלה מאווררים בדיוק כמו ה-PANAFLO שהם שקטים. אני לא מחפש אחר דממה, אלא מאווררים שקטים, ואיכותיים עד כמה שאפשר במחיר. אני יודע שבארץ מאוורר טוב אחד …
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
היי! אין לי בעיית טמפרטורה. אבל יש לי בעיית רעש... יש לי מיקרופון קונדנסר חדש שקניתי ואני מאוד מעוניין להתחיל לדובב... הבעיה היא שהמחשב מוציא רעשים כמו של מזגן, לא חזקים מדי, אבל בהחלט ניתן לשמוע את זה. מפרט + מארז: כרטיס מסך : nVidia GeForce 9800GT - AXLE מעבד : Intel C2D Dual Core 2.66 זכרונות : Corsair XMS2 2GB ספק + מארז : Compucase HEC BA19 + ספק 500W. לוח אם : Gigabyte GA-P35-DS3L איזה מאוורר אתם ממליצים? אני מחפש אחד זול, אבל מאוד שקט. יש טיפים איך להשתיק את המחשב גם בלי לקנות מאוורר חדש? או בנוסף? תודה רבה מראש
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
כמו שכתבתי בכותרת, אני מחפש שלושה מאווררים של 80MM ושיהיו כמה שיותר חזקים ומצדי שיעשו רעש של שואב אבק. תקציב עד 50 שקל למאוורר. תודה לעוזרים! :)
-
- 4 תגובות
- 453 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש מאורר 120MM שקט וטוב אבל אני יכול לקנות רק ב IQPC :{ תודה לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 477 צפיות
-