עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by shsh1,

שלום יש ברשותי לוח Abit ic-7 (טוב, נו קצת מיושן אבל סבבה) ויש לי עליו Prescott 2.8 עם אוברקלוק ל-3.8 (קירור מים מפלצתי) קיצר, הטמפטורות מצוינות (35 במנוחה , 45 במאמץ) ואני רוצה לנסות לעשות אוברקלוק יותר גבוה (אגב האוברקלקוק הזה יציב כבר כמעט חצי שנה) אבל נתקלתי בבעיה ישנה שהייתה לי , נראה לי שהלוח פשוט לא עומד בזה. כאשר אני מגיע ל-3.85 הוא נהיה מאוד מאוד לא יציב פעם עולה פעם לא , טיפה מעבר, 3.9 כבר לא עולה כלל. מה הבעיה , ואיך ניתן לפתור אותה בלי להחליף לוח (אם כבר אני אחליף לדאבל ליבות אבל לא כרגע אני חוסך לאוטו)? תודה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 488 צפיות
  2. אני רוצה לקנות קירור למעבד כדי שאני אוכל להפיק ממנו אוברקלוק רציני.... ברשותי מעבד Pentium 4 Prescott 2.8Ghz LGA775 אני משער ששני הקירורים שרשמתי בכותרת די שקטים, השאלה מי באמת מקרר יותר חזק????? צירפתי לינקים שתוכלו לראות! ZALMAN http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=7599 THERMALTAKE http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_954&products_id=9438 המחירים די דומים.... אשמח לקבל קצת ייעוץ בתודה, דניאל.

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  3. מ5 אלף הוא היגיעה לפי שניים יותר! 10 אלף אבל הוא רותח!! אז זקוק נואשות להמלצות על מערכת קירור לכרטיס מסך

• 7 תגובות
    • 555 צפיות
  4. Started by GNU,

כרגע יש לי כ.מסך הבא: PowerColor Radeon 9250 64BIT 128MB Core: 240 Memory: 200 אני עומד לשדרג כמה חלקים במחשב למטרת OC. רציתי לדעת האם כדאי לי לשדרג גם את הכרטיס מסך הנוכחי שלי ל R9550 (ששמעתי שטוב ל OC)? או שעדיף להשאר עם מה שיש לי ולנסות לעשות לו OC (זה אפשרי איתו?) ההתלבטות שלי נובעת מהתקציב. אם זה לא הכרחי להחליף את הכרטיס, זה יחסוך לי יותר. מה אתם אומרים? תודה.

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  5. אני רוצה לקנות כרטיס מסך רדאון 9550 ורציתי לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקנות בשביל ה-OC? כי שמעתי למשל ש-GIGABYTE ממש גרועה ב-OC. וגם אני צריך לקנות גוף קירור או משהו לכרטיס בשביל ה-OC או שאוכל להסתפק בקירור המקורי?

• 4 תגובות
    • 478 צפיות
  6. Started by eZra,

בקיצור אני רוצה להתחיל לעשות OC להגיע בערך ל2600-2700MHZ ואם אפשר יותר אתם מוזמנים להגיד המעבד כרגע במנוחה עומד על כ30-32 מעלות עם מאוורר סטוק טמפ כללית 39-40 טמפ' של הכ. מסך 61-66 גשר צפוני 51 מעלות המפרט הוא: AMD Athlon64 3200+ Venice DFI LP NF4 Ultra-D OCZ PC4000 500MHZ BH5 1GB DUAL 512*2 GIGABYTE GF6800GT שכבר באוברקלוקינג לקלוקים של אולטרה. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 587 צפיות
  7. unknown escape sequence "\F" מה זה אומר!? ואיך לתקן?

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  8. שלום לכולם אני די חדש פה אז לא להתעצבן משאלות מטומטמות... יש לי מערכת מחשב amd 2600 xp ram 512 g force 3 ti win xp וכו.. לאחרונה כל פעם ששיחקתי במשחק מחשב כלשהו וגם סתם המחשב עשה לי ריסט בהפתעה ולא הבנתי מה הבעיה כל חמש דקות ריסט חשבתי לעצמי אולי זה חום המעבד או משהו, אז הורדתי speed fun והוא הראה לי 3 טמפרטורות שאחת מהם היא 80 מעלות מה עליי לעשות לקרוא לטכנאי לשים לי מאורר חזק יותר ? [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 792 צפיות
  9. Started by אדם לוי,

יש לי את הכרטיס מסך GeForce FX5200 והייתי מעוניין לעשות לו אוברקלוק הבעיה שאני לא מנוסה ואין לי ידע גדול בתכום אז הייתי רוצה שמישהו יעזור לי. אם מישהו מפה רוצה לעזור לי הוא יכול לבוא לאיסיקיו שלי או פשוט להביא לי כמה עצות, מדריכים, סיקורים קצרים על הכ.מסך ועל איך לעשות לו אוברקלוק טוב. תודה מראש אדם. עריכה: האם זוהי הדרך?

• 6 תגובות
    • 511 צפיות
  10. אני רוצה לעשות אובר קלוב בבקשה שמישהו יגיד לי איך ויעזור לי אני באי סי 646955 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 414 צפיות
  11. Started by homart,

שלום, יש לי מחשב עם p4 presscot (אני חושב שככה כותבים את זה ) יש לי שני מאווררים , אחד מקורי של אינטל והשני לא מקורי, הם עושםי המון רעש אבל המון!!, אמרו לי שזה בגלל המעבד, זה נכון?? ואם כן, יש דרך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 457 צפיות
  12. Started by ftzahi22,

האם כדאי לחבר את המאוורר הזה ישירות ללוח האם ללא הווסת ?? אני לא עוסק בOC ? האם זה ייצור בעיות ?

• 3 תגובות
    • 536 צפיות
  13. יש לי פנטיום 4 1.6 mhz לוח של אינטל 512 זיכרון 2 כוננים קשיחים 2 כונני דיסקים 9800 ראדיון ועוד כמה כרטיסי PCI אני צריך המלצה לקירור של המעבד שיהיה שקט ויעיל + לכמה מאווררים

• 8 תגובות
    • 512 צפיות
  14. שלום אחריי שהיו לי 73 טמפ' בלי מאמץ !! וגוף הקירור היה נקי והמאוורר שלי היה על כמעט 6,000 RPM החלפתי ל פולו 735 . פשוט מכונה חייתית שאני ממליץ עליה לכל בנאדם שמחפש פתרון קירור טוב לכל ! קראתי עליו הרבה מאמרים והמלצות (חפשו בגוגל) , עכשיו הטמפ' שלי 41-43 בלי מאמץ מיוחד לפעמים יורד לפחות.. מי שמחפש פתרון טוב זה ה-דבר ! החסרון היחידי שאני שם אותו תמיד על רמת MAX והוא מרעיש והבקרת טמ' שלי לא שולטת כנראה התקנה לא משהו אבל שטויות אני מחפש ביצועים לא איכפת לי רעש. גם אם כן הוא מאוד שקט עם תשימו על בינוני ! אז שיהיה לכם יום טוב ורציתי להגיד תודה לכל האנשים פה שעזרו לי בבעיות שהיו לי. אחלה פורום אחלה אנשים

• 2 תגובות
    • 391 צפיות
  15. אני רוצה לקנות מאוורר טוב שיקרר את המעבד שלי עבור אוברקלוק. חשבתי על הזלמן הזה: http://www.zalman.co.kr/eng/product/view.asp?idx=148&code=005009 בעיקרון הוא אמור להיות לסוקט 478 אבל הבנתי שיש מתאם שעולה בערך 40 ש"ח ואז המאוורר יתאים לסוקט 775... מישהו יודע אם הקירור הזה טוב? אפשר להשיג משהו יותר טוב באיזור ה 250 ש"ח? *לא לזרוק סתם תשובות בבקשה.... : תודה לכל מי שעוזר!!!

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  16. Started by D-M-X,

אין לי שום מושג במאווררים אבל נדפק לי שלי ואני צריך מאוורר פשוט עד 150 ש"ח... תודה לעוזרים...

• 12 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by Vatos-Locos,

במידה ויש פה מישהו עם ביג ווטר, הייתי שמח לשמוע איך המארז מקורר, ומה הבדל המעלות מהקירור הקודם (וכמובן איזה קירור היה). הכונתרת שונתה מ: "הבדל ביצועים בין XP120 ל BigWater, נראה מוזר..." http://www.teschke.de/heatpipes/News/components/H2O/TT_Big_Water/tt_big_water.html הטבלה בריבוע הכחול באמצע מראה הבדל ביצועים במאמץ של 13 מעלות! (השתמשו באותו מאורר בשניהם).

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by dids22,

תראו נכנסתי לאורסט ואני שמתי לב לזה אז עשו לזכרונות Oc?? [attachment deleted by admin]

• 35 תגובות
    • 1.7k צפיות
  19. יש לי 6600GT וזה הטמפ' שלי במצב מנוחה 70 מעלות !!!! וזה במצב מנוחה !!! מה זה למה זה כל כך הרבה הכרטיס הוא של ג'יגה ביט

• 8 תגובות
    • 586 צפיות
  20. בעיקרון יש לי שתי מאוורים ג'נריים במארז (120 מ"מ אחד מסתובב ב 2400rpm ואחד ב 1900rmp) רציתי האם ניתן לחשב איכשהו את מידת האוויר שהם דוחפים ואיך הם י לעומת smartfan 120mm ? האם מאוורים באותו גודל ומהירות דוחפים אוויר באותה עוצמה (אני מבין שלא וזה מושפע מעוד גורמים אבל עד כמה הגורמים האחרים קריטיים )?

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  21. האם העלאת באס למעבד משפיעה על משהו אם הMHZ בסיכום הכללי כמעט ולא עולה? כלומר העלנו הרבה את הבאס אבל את המכפלה הורדנו בהרבה ואז מה שהרווחנו זה בסביבות ה100MHZ למעבד... הרווחנו פה משהו?

• 5 תגובות
    • 459 צפיות
  22. Started by benamos1,

יש לי NVIDIA GeForce FX 5700LE וראיתי ששני הדגמים מתאימים לכרטיס שלי: NV Silencer 1 (Rev. 2) NV Silencer 6 (Rev. 2) ההבדל היחיד שמצאתי בהם הוא המשקל.... אפילו המחיר זהה... מה עדיף ???

• 1 תגובה
    • 561 צפיות
  23. Started by EliranB,

איזה קירור נחשב טוב היום לתושבת S775 עד 250 ש"ח

• 0 תגובות
    • 429 צפיות
  24. Started by lipa,

http://www.bigbruin.com/reviews05/bigtyphoon/index.php?file=1

• 0 תגובות
    • 539 צפיות
  25. Started by toska,

היי, המליצו לי על קירור זה: Igloo 7200 עכשיו,נתקלתי בכמה גרסאות של המוצר הזה באותו מחיר: http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6221 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6224 http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6223 מה ההבדל בינהם ומה לקחת? תודה

• 3 תגובות
    • 449 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.