עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Elia Lanksner,

שלום יש לי על המעבד מאוורר של cold Bit, DFC922512H DC12v 0.26A לאחרונה הוא התחיל לעשות יותר רעשים רציתי לדעת אם אתם יכולים לעזור לי לפי הדגם שרשמתי איזה גודל של מאוורר אני צריכה כדי שיתאים? ועל איזה מאוורר שקט אתם ממליצים? תודה

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. Started by vicker,

היי, המאוורר של המחשב הישן שלי החליט שלהרעיש זו מטרתו החדשה בחיים, ועל כן אני מעוניין במאוורר חדש למעבד. לוח האם הוא ECS K7S5A, המעבד AMD Athlon 1800+, והמאוורר הוא מאוורר 60 מ"מ עם 3 פינים ללוח האם. מה מומלץ? איפה אפשר לקנות? כמה שקט הוא יהיה? תודה!

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  3. Started by Sh_Dor_Lq,

שלום חברים יש לי קירור נוזלי למעבד דגם CORSAIR H55 והמאוורר שלו שצמוד לצלע הקירור החיצונית אינו תקין לחלוטין. אני מחפש באוורר חדש ברמה גבוה שיספק תוצאות קירור טובות מבלי להתפשר על השקט (השקט מאוד חשוב לי). אני מתכוון לעשות OC למעבד (I7 4770K) רק מאוורר בגודל 12 ס"מ יתאים. תקציב 50 ש"ח עד 100 ש"ח ואם יש צורך בחריגה אז עד 20 ש"ח נוספים. על איזה מאוורר אתם ממליצים שיעשה את העבודה?

• 2 תגובות
    • 753 צפיות
  4. שלום, אבקש המלצה למאוורר 120 מהיר יותר מזה שבא עם הTRUE RT (רץ אצלי על 1500RPM) וישאר שקט יחסית... יש חיה כזאת?

• 5 תגובות
    • 696 צפיות
  5. שלום אני מחפש מאוורר טוב ושקט למפרט הנ"ל: Intel Core 2 Duo E6750 2.66GHz, 1333FSB, 4MB Box Gigabyte GA-P35-DS3 Intel® P35 Chipset LGA 775 Western Digital 500GB 3.5 7200Rpm 16Mb Buffer SATA II WD5000AAKS Sapphire ATI RADEON HD 2600XT 256MB GDDR3 PCI-E LG GSA-H62 SATA Multi DVD-Recorder Bulk Black Gigabyte Aluminium Poseidon Silver Blue Led OCZ 2GB kit DDR2 800 PC2-6400 System Elite Dual Channel 5-5-5-15 OCZ2SE8002GK

• 9 תגובות
    • 702 צפיות
  6. יש לי מעבד אינטל (פרטים בחתימה) והוא מגיע ל78 מעלות במאמץ (ללא אוברקלוקינג) ואני מחפש אליו מאורר במחיר של עד 300 ש"ח תודה מראש yoav1000

• 12 תגובות
    • 611 צפיות
  7. Started by kovar2,

שלום, אני מחפש מאוורר למעבד i5 3470 שיהיה כמה שיותר שקט ובתקציב כמה שיותר נמוך בסביבות ה 200-250 אם אפשר לחסוך אז למה לא. כרגע אני עם מאוורר זול של זלמן והוא יחסית רועש גם במנוחה (מארז R4). בגלל שאין לי מושג בתחום החלטתי לשאול כאן בפורום המעבד ללא OC וגם לא מתוכנן בעתיד. תודה!

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by dog_foot,

נמאס לי מהמאוורר הרועש שלי!! שומעים אותו מהחדר עד לסלון (באמת באמת!!!!)!!!! אני רוצה מאוורר שקט, לפחות יותר ממה שיש לי, איזה מאוורר אתם ממליצים? או לפחות מהם הדציבלים הרצויים?? שלי נראה לי על 10000 דציבלים, בבקשה תעזרו לי

• 9 תגובות
    • 686 צפיות
  9. מחפש מאוורר לAMD 1000 SOCKET A ללוח GIGABYTE GA-7DXE, המעבד הוא ככל הנראה PIN 761 אני מחפש את המאורר הכי טוב שאפשר למצוא או אם מישהו יכול להפנות אותי למאוורר חדש שבטוח מתאים. תודה

• 4 תגובות
    • 564 צפיות
  10. שלום אני מחפש מאוורר חזק ל-axp barton 2500 שלא יהיה רועש מידי על מה אתם ממליצים? אני חשבתי אולי: CoolerMaster Jet 7 CPU Cooler for AMD COOLERMASTER Aero 7+ VANTEC AeroFlow VA4-C7040 FOR AMD Thermaltake Volcano Silent Boost for AMD Athlon XP או כל מאוור אחר שאתם ממליצים אני מחפש את המאוור עים הביוצעים הכי טובים וגם שהוא לא יהיה יותר מידי רועש אין לי כל כך מיגבלה של כסף כמובן שאני לא הולך לקנות קירור מים אבל עד 250 - 300 זה בסדר תודה רבה מראש!!! :

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. לא משנה לי איזה מאוורר, 60, 70, 80 מ"מ. העיקר שיהיה שקט (ב 7 וולט זה יותר חשוב) וחזק (ב 12 וולט בעיקר). אני לא רוצה SF2, אין לי כסף לזה והוא מרעיש יותר מדי. גם אני לא צריך ת'בקרת סיבוב שלו כי יש לי בייסאס. רצוי מעל 40 CFM. רצוי מתחת ל 35 דציבלים. מה יש לכם להציע? תודה

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by depeche ross,

התקנתי תוכנת speedfan שהראתה שטמפרטורת הלוח גבוהה היא גם הראתה שמאוור הלוח לא עובד הורדתי את מסמך הלוח msi 6566 845 ultra c ושם היה כתוב על cfan ל cpu ו sfan למערכת הסתבר שזה כלל לא מחובר מישהו יודע איזה מאוור מתאים לזה , אם הוא קיים , מנותק , נעלם , היכן להשיג , כיצד אמור לשבת

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  13. Started by Gimel,

המאוורר בכרטיס שלי רועש נורא. הכרטיס גם מתחמם. אם מישהו יודע איפה אפשר להשיג מאוורר חדש לכרטיס הזה, שיענה בבקשה. (כרטיס 9800XT שמיוצר ע"י ATI) http://www.ati.com/designpartners/media/pc/popups/r9800xtboard.asp

• 4 תגובות
    • 629 צפיות
  14. הכרטיס הוא : ATI Sapphire Radeon 9600 Pro 128M DDR V/D/VO והמאוורר שלו נשרף לי. על המאוורר רשום: SAPPHIRE Cera Dyna Bearing עכשיו הוא מיוחד כזה זה לא משהו פשוט.. נראה יפה, ואמרו לי שקשה להשיג אותו בארץ אין הרבה כאלה. עכשיו השאלה שלי זה איפה אני יכול להשיג כזה דבר, וכמה זה יעלה? זה מאוד דחוף לי כי הכרטיס מסך לא יכול לעבוד בלי המאוורר! תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 835 צפיות
  15. יש ל את הכרטיס מסך 1900GT SAPPHIRE 256 MB ואני מחפש לו מאוורר טוב ב200 שקל בערך על מה אתם ממליצים?

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by matvey99,

שלום , אני מחפש חנות שמוכרת מאווררים של 140MM .. חיפשתי בכמה חנויות בארץ ולא מצאתי כלום =\ תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 392 צפיות
  17. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מאוורר למארז עבור מחשב בשימוש ביתי צנוע. רק שיזרוק אוויר החוצה קצת, וחשוב שיהיה שקט תקציב 40-60 ש"ח. עדיף 120 ממ יש המלצות?

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  18. Started by yakir8,

שלום שלום אני מחפש מאוורר למארז בגודל 80MM עד 40 שקל שהיה שקט ושיכניס הרבה אויר תודה מראש

• 2 תגובות
    • 467 צפיות
  19. השאלה היא האם לקנות את הS-FLEX בלי שינוי מהירות הסיבוב או עם שינוי מהירות הסיבוב.

• 4 תגובות
    • 463 צפיות
  20. שלום לכולם אני אחלק את הנושא הזה לשניים: ראשית, אחד המאווררים במארז שלי חדל מלעבוד, שימנתי וניקית ועדיין הוא עובד לאט נורא. אני רוצה להחליף אותו אז אשמח להמלצה למאוורר איכותי ושקט למארז. הוא לא חייב להיות שקט בצורה קיצונית, רק שידחף אוויר כמו שצריך. הנושא השני הוא שאני בקרוב משדרג את המחשב, ואני מתכנן לעשות OC בינוני במחשב הנוכחי יש לי CooliT Eco ואני מרוצה ממנו, אבל עכשיו אני מזמין חלקים מTMS ואין להם את הדגם הזה, אז אני מתלבט פה בין שני דגמים אחרים: http://www.tms.co.il/product/12011 http://www.tms.co.il/product/12060 אז ככה, אני שומע מלא על corsair ועל סדרת הHydro שלהם, ואני משתכנע שהקירורים שלהם טובים, אבל מצד שני הבנתי שAsetek מייצרת לcorair את הקירורים הללו?…

• 10 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. שלום. קניתי לא מזמן מאוורר של thermaltake הthunderblade ואני לא מרוצה ממנו בכלל. יש לו חיבור 4 פין למתח מהספק וחיבור 4 פין ללוח אם, אבל תכלס יש שם רק חוט אחד ששולח נתונים ללוח. המאוורר עצמו הוא די רועש בגלל שהוא עובד על 2000RPM. ואין אפשרות לשלוט על מהירות הסיבוב שלו דרך הלוח אם (Smartfan) הוא רק מעביר ללוח את מהירות הסיבוב שלו. אני מחפש מאוורר שקט מאוד שיש לו את האופציה לשינוי הRPM ע"י הBIOS בלוח אם. תודה.

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by FatallChill,

טוב אני זקוק ל מאוורר שקט בשביל המעבד amd athlon xp 1600+ ולא יקר במיוחד

23. מעבד Q9550 לוח כנראה אסוס רמפייג פורמולה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1948&CatCode=414 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=220 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=686 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1211 לא מתוכנן אורבקלוק אבל אני מעדיף להוסיף עוד קצת ולהיות בראש שקט אם יש לכם קירור אחר סבבה תודה

• 10 תגובות
    • 813 צפיות
  24. Started by youyouyou10,

שלום מחפש מאוורר למעבד AMD 939 איזה הכי טוב לאובר קלוקינג 9700 זלמן או טרלמטק ולמה ?

• 2 תגובות
    • 438 צפיות
  25. Started by asilic,

רציתי ללכת על ARCTIC COOLING Silencer 64 TC אבל ניתן לקנות אותו רק בנועה וזה רחוק. אני צריך את זה מיידי. מישהו יכול להמליץ על מאוורר למעבד הנ"ל? חשוב שיהייה שקט אני לא מוכן להתפשר על השקט. המעבד לא יעבור OVERCLOCKING. תודה

• 4 תגובות
    • 423 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.