אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,126 דיונים בפורום זה
-
אני צריך קירור למחשב דחוף , אני כבר מפחד לשחק בגלל שהמעלות של הכ.מסך מגיעות ל95! במנוחה 60~67 בminecraft מגיע לי ל95 אז אני בכלל מפחד להיכנס למשחק אחרים.. הכונן הקשיח על 36 יציב.. מעבד [נראה לי שזה זה] tmpin0 41C tmpin1 39C tmpin2 34C אם צריך תמונה מHWMONITOR אז תגידו אם צריך.. עדיף מאוורר למארז בכללי או רק לכ.מסך? לא הצלחתי להעלות תמונות של המארז לאתרי העלאת תמונות כי הן גדולות מידי ואני לא יודע איך להקטין אז העלתי לMU זה מארז ג'נרי http://www.megaupload.com/?d=QXPT894V
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וואו ראיתי את זה נגנבתי www.omgwtf.biz/tembel/OC/OC_5000_(www.laflaf.co.il).avi הם הגיעו עד ל 5300 MHZ נ.ב אני לא יודע אם נתנו את זה פה כבר אם נתנו אני ממש מצטער ומנהלים למחוק... אם לא נתנו אז תהנו
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
לפורום שלום , קניתי מחשב לוח חדש של גיגה בייט p35 ds3l ואת המעבד של אינטל e6750... שאני נכנס לביוס ועושה אוברקלוק מ2.6 ל3.0 הכל טוב ויפה , שווינדוס עולה קודם כל הוא לא מזהה את האורקלוק(בדרך כלל שנכנסים למאפיינים של המחשב רואים את המהירות מעבד ואחרי זה את המהירות העכשווית שלו , גם שם וגם שם כתוב לי 2.6... הורדתי את התוכנה cpu-z ושם רשום לי שמהירות של המעבד היא 2.67 והמהירות העכשווית היא 2250 , אבל שאני גורם למחשב להתאמץ זה פתאום קופץ למהירות 3.0 האם זה אמור להיות ככה? תודה מראש...
-
- 5 תגובות
- 507 צפיות
-
-
קצת יקר..שמתי מאורר ביתי מול המחשב כשהמארז פתוח מן הסתם....וכשהרצתי בדיקת יציבות הוא עבר אותה(לפני זה המחשב נתקע כל הזמן)...אני משתגע הטמפ' של הלוח שלי גבוהות רצח אז אין לי ברירה ואני רוצה לעשות אובר רציני...אז השאלה שלי היא האם זה טוב להשים באופן קבוע את המאורר הביתי הזה מול המחשב? מבחינת מקום אין לי בעייה זה לא מפריע לי או משו..רק שמעתי שזה מכניס הרבה אבק..למרות שאם הוא קבוע אז זה לא נורא כל כך...וגם מבחינת צריכת חשמל..הוא צורך הרבה חשמל? זה מאורר של 90w בגודל בינוני כזה...חשבתי שאולי רק כשאני משחק במשחקים ועושה בנצ'ים אני יפעיל אותו וכשהמחשב במנוחה אני ישאיר אותו כבוי...כדאי?
-
- 3 תגובות
- 480 צפיות
-
-
מעבד: AMD Sempron, 1600 MHz (8 x 200) 2800+ AM2 ליבה -Manila כרגע הוא מצבה של 34 מעלות.. (קירור סטוק) זה טוב?? תודה
-
- 5 תגובות
- 570 צפיות
-
-
צריך המלצה למאוורר השקט ביותר , ללא מגבלת תקציב ולא פסיבי שקיים עבור 775 ( לא יבוצע OC ) .
-
- 3 תגובות
- 529 צפיות
-
-
הא יש דרך כל שהיא להגדיל את המהירות והcfm של המאוורר?
-
- 7 תגובות
- 720 צפיות
-
-
זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני קונה בקרוב Q6600 ואני רוצה לבצע OC לכיוון תדר די רציני 3.4-3.5.. חשבתי על כמה דברים: הV1 שנחשב מעולה ושקט אינפטי עם שני מאווררים או הטרמינל לייט שכולם פה התלהבו ממנו עם מאווורר.. התקציב הוא בערך 400-450 מה כדאי?[br]פורסם בתאריך: 16.09.2007 בשעה 14:11:48 מקפיץ
-
- 11 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד של DELL והוא מגיע במצב רגיל ל72 מעלות של הCPU זה תקין?
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
ממ מחשב חדש לא שלי של הדוד, רק רציתי לראות אם התוצאה של ה6600 היא בסדר למחשב כזה P.4 3GHZ 64 BIT 6600 MSI 1024 MB SAMSUNG לוח אם לא זוכר בדיוק וכל השאר זה כבר שולי. עריכה: מצטער אבל נמחק לי השאר בטעות 13,330 ב 2001 פשוט לוקח שנה להוריד את החדשים מהאתר שלהם חוות דעת?
-
- 12 תגובות
- 992 צפיות
-
-
זה המפרט שהזמנתי: מעבד: INTEL CORE 2 DUO S775 3.0GHz E8400 45nm : " SLAPL" - BOX ¤856 לוח אם: GIGABYTE GA-EP43-DS3L ¤504 כרטיס מסך: PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC OC 512MB DDR3 DVI HDMI - RETAIL ¤925 דיסק קשיח: WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS ¤254 צורב DVD: LG DVDRW GH-20NS10 X20 - BLACK - SATA ¤122 זיכרון: KINGSTON 4096MB (2048MB X2) DDR2 800MHZ CL5 ¤427 מארז: ANTEC SONATA 3 + 500W EARTHWATTS PSU ¤683 קרור למעבד: ARCTIC-COOLING FREEZER 7 PRO CPU COOLER FOR INTEL S775 ¤113 קרור למארז: SCYTHE SLIP STREAM 120mm 1200rpm ¤56 שירותי מעבדה: הרכבת מחשב + בדיקת מאמץ 24 שעות + בדיקות מקיפות ¤75 מחיר סופי: ¤4015 המפרט הורכב ב - www.IQPC.co.il מראש שללתי את האפשרות …
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אלהן, אני די חדש בתחום הOC ושיחקתי קצת עם הגדרות המעבד והזכרונות שלי. (X2 4000) הקטע, שהזיכרונות די הגבילו אותי, אז הייתי צריך להוריד אותן ממהירות 800 ל533 ואז יכולתי לסחוט עוד כ200 מגה הרץ מהממעבד. השאלה, כמה ההורדה הזו פגעה בביצועים? משתלם לעבוד עם תדר נמוך יותר של הזכרונות עבור תדר גבוה של המעבד?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהוא מוכן להסביר לי את זה ..??? http://www.innovatek.de/sites/TurboPLL.html
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
בונה מערכת שבצידה האחד 200 מעלות ובצד השני שלה (לאחר הקירור) נגיע לפחות מ50 מעלות. תקציב לא מוגבל בשלב הזה. מגבלות: 1) ללא שימוש בחנקן\מים\כל מערכת קירור שדורשת תחזוקה כל שהיא. 2)הגודל הפיזי הוא 6X6 ומעלה. שאלות: 1)איזה גוף או סוג גוף הקירור יכול להתמודד עם העומס (מאוורר בא בחשבון)? 2)איזו משחה טרמית הכי תועיל בטווח הטמפ' הנ"ל? מאוד תעזור לי דעתכם בנושא! תודה!
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי זכרונות שהתזמונים שלהם הם 4-4-4-12, אבל אם אני לא משנה את הזתמונים האלה באופן ידני בביוס, הם עובדים עם 5-5-5-15 וגם כאן הם לא הכי יציבים... אז מה אני צריך לשנות בביוס בדיוק כדי שהם יעבדו בתזמונים הנכונים ושיהיו גם יציבים?
-
- 8 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי את המארז הזה בלי מאוורר מקדימה הוצאתי את התעלת איוורור ושמתי במקומה מאוורר 80 מ"מ בתוך המארז שיכניס קור, האם זה עוזר? לעשות אותו שהוא יוציא חום? מה לגבי אבק? האם להשאיר את תעלת האיוורור? הטמפרטורות עכשיו הם 48 במעבד, 33 במארז, ו 37 בכרטיס מסך. (עם מזגן על 25C) יש לי AMD 2600+ XP הטמפ' בסדר?
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
יש לי motherboard של asus a7v266 וזיכרון Mushkin pc 2100 basic מישהו יכול לעזור לי להגדיר את ההגדרות המקסימליות בביוס.. בלי לוותר על יציבות של המערכת.. אני מנסה כבר כמה ימים ולא מצליח למצוא נקודת איזון חוץ מהמינמום...הגדרות מקור
-
- 21 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב בתקציב 4K , משקיע על כל הרכיבים סכום דיי טוב כי אני רואה בזאת השקעה לעתיד. לוח אם עם 4 יציאות זיכרון לשדרוג עתידי ומארז איכותי . ככה שאצטרך בעתיד לשדרג כרטיס מסך ואולי להוסיף זכרון התכנון שלי הוא לעשות OC לכרטיס מסך HD7950 , זה המפרט : [TABLE=class: cms_table_cms_table] [TR] [TD]מעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Core i5 4570 3.2Ghz (3.6Ghz Turbo) LGA1150 Tray כמות: 1 מחיר: ₪929[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]קירור למעבד:[/TD] [TD=width: 80%]Intel Original LGA1155-1150 ליבת נחושת - עד 95W כמות: 1 מחיר: ₪43[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]לוח אם:[/TD] [TD=width: 80%]Gigabyte GA-B85M-D3H for 1150 כמות: 1 מחיר: ₪419[/TD] [/TR] [TR] [TD=width: 20%]מארז:[/TD] [TD=wid…
-
- 57 תגובות
- 16.5k צפיות
-
-
פרטים: p4 1800 motherboard asus p4t-e rdram 128 מאוורר שבא אם המחשב יענו נראה לי מאוורר ממש חזק רציתי לדעת אם אני יכול לשפר את המחשב ל2000 בלי שינוי ברכיבי המחשב... ואם זה כדאי בכלל... יש לי גם Gforce 3Ti200 ורציתי לדעת גם מה אפשר לעשות איתו... עיזרו לי עוד דבר לאחותי יש p2 350 לוח אם 440 משהו לוח נחמד לא זוכר בדיוק את הדגם שלו מה כדאי לעשות איתו
-
- 24 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס מסך 9500GT DDR2, הבנתי שעדיף לי לקנות עם אוורור פאסיבי ככה הוא יותר שקט וגם ככה הכרטיס פחות מתחמם. באותה חנות שאני מעוניין לקנות יש להם: 1. כרטיס גרפי Club3D nVIDIA GeForce 9500GT Silent 512MB PCIe ¤415, קישור: http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGNX-HG952Y - הכרטיס הזה מגיע עם 3 שנים אחריות, קירור פאסיבי (יש להם גם את אותו הדגם של החברה הזאת עם קירור אקטיבי ב30 שקל פחות בערך) ובחנות אמרו לי שבמידה ויהיו בעיות אז יחליפו לי בחדש במקום שאני אחכה שהוא יחזור מתיקון אבל הבעיה שאני לא כ"כ מכיר את החברה CLUB3D , בחנות הבנתי שהם יבואנים של החברה הזאת ובגלל זה במקרה של תקלה הוא מחליף לי בחדש במקום והם נראים ממש רוצים להכניס לי את זה למפרט של המחשב. 2. כ…
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
http://www.dremel.com/html/home_fr.html מישהו מוכן להסביר לי מה כל הדברים האלה שם? אחרי שנכנסים לTOOLS יש איזה 10 סוגים דרמלים כאלה שם, מה ההבדלים בינהם?! אה, ובואו נתחיל מהבסיס. דרמל זה מכשיר שיכול להסתובב במהירות גבוהה ויזה יעיל לכל מיני דברים כמו חתיוך מארז למשל... ;D, נכון? לכל הדרמלים אפשר להרכיב ראשים שונים וצורות שונות וכו'... נכון? ד"א, הKIT שיש שם זה ערכה כזאת של דרמל עם כמה ראשים?
-
- 0 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.spodesabode.com/content/article/ductguide/1
-
- 0 תגובות
- 420 צפיות
-
-
היום נדבר עם GYGABYTE 3D ROCKET PRO ז ככה ליפני כשבועיים באתי לחבר ו בדיוק הוא עשה סדר בארון ומצאתי אצלו את הקירור הנ''ל הקירור היה זרוק אצלו בארון כבר בערך שנה הוא היה זרוק ביחד עם כל הברזלים והכלים שיש לו שם אז מן הסתם כל התחתית שלו נשרטה, על הקליפסות אני בכלל לא מדבר הם פשוט היו חסרות הבאתי אותו הביתה ניקיתי אותו מאבק ושמתי בארון נסעתי לצבא וחזרתי לשבוע החלטתי לשים אותו ב"שרת" שלי לקחתי נייר שיוף גס( מכיבן שהיו שם שריטות די עמוקות) לאחר מכן עברתי עם נייר בינוני ואז עברתי עם נייר מים קיבלתי שיוף ברמה די גבוה כימעט מראה... לא צילמתי תמונה אבל אם מישהו רוצה אני יצלם לו. מצאתי ברגים מתאימים ( ככה חשבתי אז) קפיצים אומים ושייבות והתחלתי להכין את המתאם עליתי ל…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-