עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by giliboy,

הבנתי שאין גירסה של סיינלטר לכרטיס הנ"ל אני מעונין בקרור שיהיה אפקטיבי ל-OC תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכולם. עקב טמפ' גבוהות במיוחד של המעבד (כ60+) לאחר שנה שאני נמצא עם המחשב הנוכחי ללא שום מאוורר במארז (מלבד המאוורר שעל ההיטסינק מעל המעבד), החלטתי לפנק את עצמי ואת המעבד בקניית 2 מאווררים חדשים. אני מחפש אחר 2 מאווררים, האחד ימוקם בחזית והשני מאחור, שנייהם 80mm. היות ואני מעודכן בקשר למכיר של המאווררים כיום בשוק לא החלטתי מה יהיה התקציב שאני מוכן להשקיע בקניית המאווררים, אבל בעקרון אני מחפש אחר משהו שיעשה את העבודה במינימום מחיר. מודה מראש מקרב לב

• 10 תגובות
    • 681 צפיות
  3. היי, אני מחפש כל מיני תמונות של מאווררים ופתרונות קירור (עדיפות למשוגעים כאלה), אם יש איזה אתר טוב לזה, אני אשמח לקבל כתובת. תודה שי

• 5 תגובות
    • 777 צפיות
  4. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1500_1502&products_id=9045 או http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10464 או משהו אחר המיקגלה שלי היא בערך שקל800 אבל עדיף פחות

• 6 תגובות
    • 516 צפיות
  5. שלום לכולם. אני משתמש בתוכנה MBM5 להצגת הטמפרטורה במארז וטמפרטורת המעבד. עכשיו לעייתים קרובות, במיוחד לאחר משחקי מחשב, התוכנה טוענת שהטמפרטורה של המעבד היא 66 מעלות צלסיוז, האם זה נורמאלי? המעבד שלי הוא AMD Athlon 64BIT 3000+ NewCastle (סוקט 754). עכשיו, יכול להיות שהתוכנה גם מזייפת, אני לא בטוח אם יש לי חיישן על המעבד או לא... מהי הדרך הכי מדוייקת לבדיקה הטמפרטורה במעבד? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  6. ThermalTake POLO 735 Extreme 3 in 1 Cooler אמרו לי שיש לו ביצועים טובים,הוא די שקט וטוב לOC אז אני קונה אותו רק שיגיעה מהר!!חחח

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by reuven5,

שלום תראו מה הeverest מראה לי: מה זה אומר???????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. מה קורה חברה.. אז כך אני יכול להבין את כול החלקים החדשים מחו"ל 7800gtx דותן כול התדרים המתאם של אסוס amdx2 4200/4400/4800 fx57!! וכו וכו וכו אני אולי יעשה הזמנה בקרוב אז עם מישהו רוצה להיצטערף זה הזמן.. יחיאל

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. נראה לי שהכותרת מסבירה את עצמה כמושצריך, כולם יודעים מה היתרונות ומה החסרונות של כל אחד מהסינקים, אבל הייתי שמח לראות מסודר הבדלי ביצועים. תודה

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  10. אם יש כזאת אשמח לדעת איזה? תודה

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  11. שלום אני כבר הרבה זמן מתכנן לקנות זכרונות ועכשיו יתממש לי תיפה תקציב עכשיו השאלה שלי היא האים הזכרונות האלה טובים:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_1679_1697&products_id=10467 אני חייב אותם רק לאובר קלוק עים הם לא טובים אז תתנו לי טובים למחיר הכי זול שתמצאו זה סביבות ה-500-600 ש"ח לא יותר תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 7 תגובות
    • 527 צפיות
  12. Started by אדם לוי,

טוב תיראו עכשיו יש לי את התיזמונים הבאים CPU CPU Clock Motherboard Chipset Memory CL-RCD-RP-RAS Latency P4 520 3350 MHz Gigabyte GA-8IPE1000-G i865PE Dual PC3100 DDR 2.5-4-4-8 121.2 ns לפי מה שהבנתי זה הכי טוב "שיש" אז בקיצור דיברתי אם מישהו והוא אמר לי שזה עיניין מסוכן ועדיף להתרחק מזה.. אבל אני רוצה לנסות הרי איך לומדים אם לא מנסים, אז בקיצור ולעיניין הייתי מעוניין לדעת באיזו דרך אוכל להעלות את הביצועים. ראיתי שיש בביוס סעיף בישביל זה אני רק פוחד לגעת שמה בדברים... :s05: אם מישהו יכול לעזור לי אני יודה לו מאוד! תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 459 צפיות
  13. שלום לכולם, ברצוני לייעל קצת את המחשב שלי כמו כולם ואני רוצה לשים כמה מאווררים. אז אני מעוניין לדעת קודם כל איזה סוג מאוורר הוא נחשב לטוב והכוונה היא לא מרעיש או כמה שפחות מרעיש,ומה מהירות סיבוב לדקה ? אשמח אם תדרגו את סוגי המאווררים הטובים אם יש כמה. תודה. נ.ב. אם יש לכם הצעות איפה לשים מאוורר או כמה ועל איזה חלק עוד יותר טוב...

• 2 תגובות
    • 514 צפיות
  14. היה לי מיקודם 230MHZ לזיכרון , בגלל OC למעבד מ 200 FSB ל 230. זה הפך תזיכרון ל 230 MHZ גם . עכשיו שהוספתי אותו זיכרון ואותו הכל זה ככה:(RAM Freq : 191.6 MHz) יש למישהו מושג מה לעשות ? שזה יהיה 230 שוב ? אולי לעשות איפוס לOC ואז שוב OC מחדש ? או לנסות להשים תסלוט של הזיכרון במק'ום אחר ? ד"א זה לא DUAL CHANNEL. http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=25343 תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 699 צפיות
  15. לאחר שאמרו לי פה שיש לי dc בזכרונות אני רוצה לוודא שהכל בסדר עם הכרטיס מסך ושהוא לא על dc ולא על oc אתם יכולים להגיד לי איך לבדוק את זה?

• 13 תגובות
    • 725 צפיות
  16. Started by omer.b,

הזמנתי את הקירור הזה למעבד(Venice 3000) בגירסאת PRO עם מאורר חזק מאוד שמוציא 32Db רעש-האם זה הרבה? עוד שאלה שקשורה: א. האם הלוח אם יודע לווסת אוטומטית את מהירות המאוורר?(האם חובה להפעיל cool&quiet בשביל זה?) ב. אם אני מתקין פאן/ריו באס-האם חשוב שאני אקח את המתח למאוורר ה-CPU מלוח האם?

• 3 תגובות
    • 443 צפיות
  17. Started by gigabot,

לא האמנתי כי המעבד שלי אינטל, וזה זבל לבנצ', אנלא מאמין!! [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by sevenX,

הרגע צרבתי את הביוס החדש גירסא F4 ועכשיו הוא לא נותן לי לעשות אוברקלוק שאני מעלה מעל 206 הוא לא מעלה תווינדוס ונותן שגיאה שחסרים קבצים של הווינדוס מה עושים ? :'( :'( :'( וה PCI ו PCIE נעולים >:

• 10 תגובות
    • 652 צפיות
  19. Started by DeadByDawn,

יש לי מעבד Barton 2500 .... כרגע הוא עם קירור סטוק...נע בין 57-65 מעלות. (65 קצת יותר מזה אפילו במאמץ - משחקים וכו. בקיץ...כיום). אני מחפש קירור שיתאים גם ללוח הזה : Gigabyte GA-7VT600P-RZ לא נראה לי שיש לו חורים ... ואני לא רוצה לפרק ולהוציא את כל הלוח מהמארז כדי לחבר את הקירור. אני לא מבין גדול בחומרה. יש לכם המלצה לקירור שיוריד לי לטמפרטורה של 45 במנוחה לפחות????? אם אפשר יותר לא יזיק. תודה מראש ככה נראה הלוח http://den.pl/images/photo_7vt600_rz_big.jpg

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  20. שלום לכולם המפרט שלי מופיע בחתימה שלי למטה וזה כולל את הOC הקטן שעשיתי עכשיו רציתי לשאול האם יש למישהו אותה חומרה וכמה הוא הצליח להגיע או שיותר נכון לכמה כדי לעלות את הBUS שלי שלא יתחממו לי יותר מידי דברים עכשיו אני על 46 מעלות במנוחה!!

• 3 תגובות
    • 450 צפיות
  21. Started by אדם לוי,

המפרט System Info Version: 2.2 Operating System: Microsoft Windows XP Processors: 2 x Intel Pentium® 4 @ 3.23 GHz Graphics Card: NVIDIA GeForce FX 5200 Total Physical Memory: 512 MB Free Physical Memory: 242.71 MB Motherboard Manufacturer: Gigabyte Technology Co., Ltd. Motherboard Model: 8IPE1000-G אני לא יודע אם זה טוב או רע אבל זה אחרי OC למעבד מ 2.8 ל 3.3 GHZ וOC לכרטיס מסך

• 6 תגובות
    • 524 צפיות
  22. למישהו יש המלצות?.. אני לא מבין בזה בגרוש, אבל אני יודע שהכרטיס ממש מתחמם עד למצב שאני לא יכול לגעת בו ולא נראה לי שזה בריא... תודה מראש

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  23. Started by HwareNewb,

יש לי כ.מסך ATi Radeon X850XT וחשבתי על הקירור "Arctic Cooling ATI Silencer 5 (Rev.2"-כדאי? עכשיו בקשר למעבד. התברר לי שבנוסף לכ.המסך שלי שהתחממם מאוד, כך גם המעבד שעשה דוון-קלוק מ- 3.2 GHZ ל 2.8 (מעבד: P4 3.2GHz 640 2mb Cache) . אני רוצה קירור חזק שיספיק לי גם לאובר קלוקינג גדול (להוסיף 1GHZ בערך). אשמח אם תוכלו לתת לי קירור טוב.

• 8 תגובות
    • 567 צפיות
  24. Started by nehmia,

אמרו לי שככה אנ ייוכל לשפר ממש תאוברקלוק שלי מה זה עוזר מה הסיכונים ואיך עושים?

• 9 תגובות
    • 800 צפיות
  25. Started by bumpd,

אילו סטפינגים הכי טובים למעבד הזה? axp barton 2500+ mobile אני קונה אותו ורציתי לדעת אם יש עדין סטפינגים שווים?

• 9 תגובות
    • 494 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.