עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. עלה לי רעיון, לא יודע אם טיפשי או לא... יש לי 2 מאווררים שבאים עם הTT TR2... מה אם אני אשים 2 מאווררים אחד על השני... זה יקרר את הסינק יותר מהר ויותר חזק ויתן תוצאות OC טובות יותר... מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  2. טוב אז ככה, המפרט בחתימה - כעיקרון שקניתי את המחשב הוא לא היה מיועד לOC אבל פתאום בא לי ;D שמעתי שצריך לנעול AGP ו PCI ולהעלות HTT אבל אין לי מושג איפה כל הדברים האלה נמצאים... אשמח לשמוע עצתכם ומה אני יכול / צריך לעשות...

• 2 תגובות
    • 448 צפיות
  3. Started by KF,

שלום חברים יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3000 באובר של 3200 המתח שלו הוא על 1.48 והבנתי שהמתח המקורי הוא 1.30 !!! איך זה הגיוני שהמתח כל כך גבוה ? יש לי לוח INTEL ROCK LAKE D865PER-L ובטח שהזלמן לא שינה שום טמפרטורה עם מתח זה !!! נ.ב בלוח אינטל אין אפשרות להוריד מתחים ולעלות וגם בלי האובר המתח היה ככה... מה עושים ?

• 14 תגובות
    • 751 צפיות
  4. Started by Emms12,

היי! אז ככה, הבעיה שלי היא כזאת: ההורים שלי רכשו לא מזמן מחשב במכירה פומבית ב1000 שקל עם המפרט הזה: Built-in VIA C3 2000+ CPU לוח אם:MATSONIC MSCLE266-F כרטיס מסך: Integred כבר בערך שבועיים שהם מתלוננים שכל הזמן מופיעים מסכים כחולים והיום החלטתי לעשות מעשה ובדקתי בביוס מה הטמפרטורות של המעבד. הטמפרטורה היתה 65 מעלות (!!) במנוחה (ז"א כשהייתי בביוס) וכשהמאוור ב5800 סל"ד! מה לעשות? עריכה: הטמפרטורה בSPEED FAN היא 56 מעלות כי פתחתי את המארז והוספתי מאוור ביתי רגיל על דרגה 2 מתוך 3 מול המעבד.

• 0 תגובות
    • 419 צפיות
  5. בפעם הראשונה בחיים שלי עשיתי OC, הצלחתי להעלות את GF 4 העתיק שלי ב-20 נקודות בטרידימארק 03 אבל הבעיה היא שנהיו לי נקודות קטנות על המסך, בצבע סגול ולפעמים ירוק, כשאני מחזיר את הליבה והזיכרון למהירות הרגילה ומפעיל מחדש הן נעלמות איך אני יכול להשאיר את הכרטיס באובר מבלי שיהיו לי נקודות על המסך ? תודה !

• 12 תגובות
    • 666 צפיות
  6. שלום רציתי לישאול מה הם השורות המסומנות בתמונה אני יודע שבהתחלה יש את הצינורות עיבוד ואחרי זה את הVERTEX אבל לא הבנתי מה אלה והכרטיס הוא 6200 כמו שאתם זוכרים שיש לי תודה מראש! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  7. Started by FlashBang,

התוכנה מזהה את החיישן שלי (ASUS mozart 2 ),נותן לי להשגיח על טמפרטורות,אך לא מאפשר לי לשנות את הRPM של המאווררים. למישהו זה פעם קרה ? ד"א,יש לי לוח אם של ASUS,S533VM ו CHIPSET זבל של SIS ,651

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  8. Started by Xstyle,

שמהו קנתי היןם כרטיס מסך חדש Geforce fx 5600 256mb Asus תמונה: מפרט תכנאי: http://usa.asus.com/prog/spec.asp?m=V9560/TD&langs=09# מישהו יכול להסביר לי איך עושים OC לכרטיסי מסך ביכלל אם איזה תוכנה לאן ניכנסים בישביל לעשות מישהו יכול להסביר לי?

• 24 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tzolerguy,

ככה הורדתי את המכפלה של הHTT ל 3 שמתי את הHTT 260 עם מכפלה של 10 למעבד = 2600 הורדתי את המחלק של הזכרון ל14 ככה ש 2600/14=185MHZ לזכרונות VCORE=1.5V וכשאני מריץ PRIME על המבחן הראשון (של המעבד) הוא ישר מקפיץ שגיאה רעיונות למישהו??

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  10. Started by TNTx2,

יש שמוע שאומרת שלכרטיס הזה יש צונורות עיבוד ''רדומים'' כמו של ה6200 רציתי לדעת עם זה נכון ועם כן אז איך אפשר לפתוח אותם??

• 6 תגובות
    • 530 צפיות
  11. [attachment deleted by admin]

• 41 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by So,

שלום לכם, רציתי לדעת האם ניתן לקנות את סדרת מאוררי הPanaflo של פנסוניק בארץ? לא מצאתי מקום שמוכר אותם. תודה.

• 11 תגובות
    • 896 צפיות
  13. קניתי את המחשב שלי לפני חודשיים עם קירור של זלמן אבל הוא לא נכנס ברוחב. מסתבר שיש לי מקום רק למאוורר של 8 ולא של 12 וצריך שהצלעות יהיו מתחתיו ולא מצדיו, אז קניתי סטוק ובגלל שאני רוצה לעשות אובר קלוק זה לא מספיק לי.. וגם בכלל מה שיותר קר יותר בריא אז אם אתם יכולים להמליץ לי על קירור טוב שאני יכול לשים .. תודה (המפרט שלי מופיע בחתימה אם לא שמתם לב )

• 0 תגובות
    • 521 צפיות
  14. תשמעו אני רוצה לדעת איך אני יודע את הטמפרטורה של הכרטיס מסך שלי ואם אני יכול לעשות oc לfx 5200 ובעזרת מה??? תודה מראש.....

• 1 תגובה
    • 703 צפיות
  15. שמעו, יש לי Radeon 9800SERIES 256MB 256BIT Palit ברצוני לבדוק את המעלות שלו, בדקתי אם התוכנות EVEREST Home Edition SiSoftware Sandra Lite 2005 ואין,לא רואים. זה לא מזהה,לא רואים שום מעלות של הכרטיס מסך.. רק של המעבד,זיכרון,הארדיסק,וזהו .... קיצר אמרו לי תבדוק עם הATI שאתה מקבל אומגה משהו כזה.. WTF? לא הבנתי למה הם מתכוונים,אני צריך קישור לאומגה הזה או איך שלא ייקראו לו בכדי לבדוק את המעלות של הכרטיס מסך.. כי כל התוכנות הרגילות לא מראות כלום! תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 906 צפיות
  16. Started by Vatos-Locos,

ברוב לוחות NF4 הצ'יפ יושב קרוב מאוד ל PCIE ולא מאפשר הרבה אופציות של קירורים... לי יש קירור פסיבי על הצ'יפ ולדעתי זה לא מספיק (אני יודע שהוא מסוגל לעבוד בחום הזה, אבל אני מעדיף שהוא יהיה קריר יותר...). מה האפשרויות שלי? ניסיתי להרכיב עליו מאורר 40ממ, עשה יותר רעש מביצועים... כרגע יושב לי על הכרטיס מסך מאורר 80ממ, אבל אני לא מת על האופציות החאפריות האלה. תודה

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by GNU,

שלום, אני מרחתי יום שישי שעבר את המשחה הנ'ל (MX-1) על המעבד. עכשיו אני רוצה להסיר אותה ולמרוח מחדש (בגלל הטמפ'). - האם צריך לחכות זמן מסויים לפני שמורידים את המשחה? (עברו 6 ימים - מספיק?) - האם ניתן להסיר את המשחה הזו כמו כל משחה תרמית אחרת? (בעזרת אלוכהול). אם אפשר גם לצרף שאלה קטנה בקשר למריחה: - איך ממולץ למרוח? 1. לפי המדריך של המשחה (לשים קצת משחה במרכז המעבד , להניח עליו את הצלעות ולסובב). 2. למרוח את כל המכסה אלומיניום (שעל הליבה של המעבד) שכבה אחידה ודקה. תודה, ולילה טוב.

• 2 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by FlashBang,

שלום, התקנתי freezer 4 ,הכל עבר בהצלחה,בהתחלה הוא היה שקט,אך אחרי שעשיתי רסטרט למחשב הוא הפך להיות יותר רועש מקירור הסטוק הקודם שלי.למישהו יש מושג מה לעשות ?ג אולי לשמן אותו ? או לדפוק בראש של נעה מחשבים ? והזין הגדול שאי-אפשר להוריד אותו מבלי לנסר בלוח האם......

• 1 תגובה
    • 498 צפיות
  19. טוב אני אסביר... אני לא יודע כמה מכם מכירים אבל יש במאוורר האחורי שמוציא אוויר מהמארז כמו שרוול כזה שמגיע עד למאוורר של המעבד כאילו להוציא ישירות את כל החום מהמעבד מחוץ למארז (זה טוב? כי הרי הוא לא מפנה אוויר מהמארז, כאילו בקושי מפנה...)... ישנו עוד מאוורר על החלון בצד הדלת שמכניס אוויר (יש בזה טעם להכניס, למה לא להוציא?) ועוד מאוור בקדימה של המארז שמעיף אוויר לכיוון החלק האחורי... Motherboard Name Gigabyte K8NS Series Temperatures Motherboard 25 °C CPU 38 °C GPU 65 °C WDC WD1600JD-00HBB0 35 °C Cooling Fans CPU 2519 RPM FAN: Themaltake TR2-M3 Voltage Values CPU Core 1.38 V +3.3 V 3.28 V +12 V 11.97 V DIMM 2.54 V יש לי עוד שני מאווררים חזקים של EVERCOOL ועוד אחד …

• 3 תגובות
    • 787 צפיות
  20. אני עורך וידאו וDVD ואני רוצה קירור חזק יש לי מעבד AhtlonXP2500+

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by galz,

אוקיי, למרות שציפיתי ממנו ליותר, האנרמקס שלי הלך לעולמו לאחרי כמעט שנתיים של שרות נאמן. הפעם האחרונה שקניתי מאוורר הייתה לפני כמעט שנתיים, כך שאני כבר לא זוכר מה נחשב טוב ומה הנתונים היבשים אומרים. בכל מקרה, אני רוצה ללכת על המאוורר הזה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5379 הנה הנתונים היבשים שלו מהאתר הרישמי של TT (מדובר ב A2029, הכי ימני בטבלה): http://www.thermaltake.com/dcfans/smartfan/a202829.htm מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 553 צפיות
  22. שלום ברשותי כרטיס 6600GT של XFX. המעלות שלו ב IDLE הם 58 ובעבודה זה מגיע ל-70-75 אני מאמין... עכשיו רציתי לדעת האם כדאי לעשות לו OC בכלל, במידה וכן האם אני יכול להגיע איתו לשיפור ביצועים ניכר כמו ממש להגיע איתו לרמה כמו של 6800GT או משהו כזה.. והאם ע"י OC מתון וקטן אני גם יכול לשפר לו ביצועים רבים שממש אני יריגש את זה בעיין שלי במשחקים? אשמח לתגובות מקיפות מהאוברקלוקרים המקצועיים פה (למשל האם צריך לקנות לו קירור או שאפשר להשאר עם הסטוק ולעשות לו OC..) בנוגע לקירור אם צריך, איך לעשות את הOC (דריבר פרוץ ? תוכנה ?) וכיצד לא לפגוע בכרטיס. בתודה, DemonTuX

• 53 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. : תודה מראש install

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. מה הוא בדיוק עשה שם ל5700 אולטרה או משהו כזה יש מצב להסבר קצר וקולע? http://www.overclockers.com/tips1151/index02.asp

• 1 תגובה
    • 702 צפיות
  25. Started by sroolik,

מצטער שאני מציף פה בשאלות, אבל אני דיי חדש ואני מנסה לראות למה אני מסוגל.......... הורדתי את התוכנה riva tuner ולא הבנתי איך אני מאיץ את הליבה של הכרטיס מסך ואת הזכרונות. הרצתי חיפוש ולא מצאתי הסבר, מישהו יכול לעזור לי בזה ? וניסיתי גם עם gtu אני נכנס ל- nv clock מאפשר אוברקלוק, מעלה את הליבה והזכרונות, מחיל את השינויים, וכשאני מריץ טרידימארק 03 אין אפילו שינוי קטן ! למה זה קורה ? יש עוד הגדרות שצריך לשנות ? תודה !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים