אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
יש לי Gigabyte Nvidia Geforce 8800gts 512 g92 עם הקירור Thermalright HR-3 ומאוורר 92 MM והמעלות בין 38-45 במאמץ זה בסדר לקירור הזה? לפני זה בקירור STOCK היה לי בין 80-100 מעלות במאמץ D:
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה יש לאח שלי מחשב עם לוח של אינטל מקורי E850mv ומעבד 2.0GHZ אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ומשום מה בביוס אין אצלו אפשרות כזאת מדוע זה? ויש לו מיכפלה מעולה של 20 וזה דיי דחוף..... דרך אגב הסוקט שלו הוא MPGA478
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה חנות הביאה לי חינם 10 סכיות כאלה קטנות אם משחה טרמית לבנה - מין סכיות קטנות שבד"כ באות אם מאוורר. מרחתי את המשחה הזו על המעבד וההיטסינק והיא הורידה 4 מעלות ! עכשיו המעלות הם 26 IDLE 34 Full Load - וזה אחראי שעה וקצת אם Prime95 הכרטיס מסך שלי (אל תצחקו !) GeForce2 mx 400 64mb עומד על 35 מעלות Idle (לא יודע כמה full load אני לא משחק הרבה אבל אחראי מבחן אם 3Dmark הוא הגיע ל 39 מעלות !) רציתי לדעת אם אני יכול למרוח את המשחה טרמית הזו על הליבה של הכרטיס מסך ? או שלכרטיס מסך יש משחות שונות ? תודה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
Noctua NH-U12P הוא נחשב כיריב לULTRA של THERMALRIGHT אני במקרה מזמין כמה דברים מקנדה (קירור+מעבד E8400) יש מישהו שיכול לתת חוות דעת על המוצר?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
-
שלום לכם הזמנתי משחה טרמית את ה MX-1 עכשיו יש לי אלוכוהל רק 40% כדי להוריד את המשחה הישנה מהמעבד האם היא תירד? דבר שני עושים זאת עם קיסמי אוזניים ומגרדים לאט וחלש האם זה יגרום או יהרוס משהו במעבד? אני עושה OC ל 3.4 בקרוב ועוד שאלה קטנה צריך להוריד גם מהגוף קירור את המשחה או רק מהמעבד תודה
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
טוב, השאלה די פשוטה וטיפשית... באיזה צד עדיף לשים את הפילטר של המאוורר מבחינת איורור וחסימת כניסת אבק למארז??? בצד שצמוד לדלת של המארז כמו איפה ששמים גריל? או בצד ההפוך שקרוב יותר לפנים המארז ( וכך לא מונע מחפצים קטנים להיכנס במאוורר ולהרוס אותו )?
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
ובכן, קראתי כמה מדריכים למיניהם גם בעיברית (גם ב- HW וגם ב- P C T I P) אבל אני פשוט לא מצליח להבין הרבה. אני גם לא מומחה גדול באלקטרוניקה ולא יודע דברים פשוטים כמו מה זה בדיוק V ומה זה W ומה זה בדיוק אמפר. ברור לי שבלי הידע הזה אני לא יכול להיכנס לעולם ה- OC שנורא מסקרן אותי! אני לא יודע מה זה בדיוק מכפלה, מה זה FSB ואיך פותחים מכפלה? (זאת רק ההתחלה :-\). כפי ששמתם לב אני חלש בכל העסק... אני מבין בחומרה ברמה בסיסית פלוס אבל מעבר לזה רוצה נורא ללמוד. אני קורא הרבה מדריכים ומאמרים אבל פשוט לא מבין הרבה. מבחינתי אני מוכן ללמוד (כל פעם קצת בגלל שאין לי הרבה זמן בגלל שאני בצבא) בעזרת הפורום, ICQ ואפילו טלפון. Help Me!
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מה הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס משום שהבנתי שהאופציה לא"ק לא מגיעה בסדרות של ה9500 וה9700, מהי הדרך הטובה ביותר לעשות OC לכרטיס? תוכנה מסוימת או צריבת ביוס? תודה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
כבר כמה חודשים טובים שאני רוצה לעשות את האוברקלוק הקטן הזה וכבר פתחתי כמה נושאים שבסופו של דבר לא יתקדם עם זה שום דבר. הסיבות לכך הם בגלל שעדיין קשה לי להבין אין מבצעים את האוברקלוק (הפונקציות בביוס מסובכות). קראתי גם מדריכים ועדיין הבנתי רק תבסיס בפשטות. סה''כ אני לא רוצה אוברקלוק גדול,אני מעוניין ב-3.0GHZ אני רוצה שהאוברקלוק יהיה כמה שיותר בטוח והשמח עם אחד המנהלים בפורום יעזור לי. אני מאוד השמח עם תוכלו לרשום לי שלב שלב מסודר מאיפה אני מתחיל בביוס,איך אני מגיע לכל פונקציה ופונקציה מה חשוב לבטל לפני האוברקלוק ועד לאיך אני בודק עם המחשב יציב והאוברקלוק תקין. כרגע בתוכנה cpuz רשום לי: core voltage-2.96\2.88 אני רואה שזה משתנה מידי פעם. bus speed-267.3 rated fsb-…
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
איזה לדעכם הכי כדאי? אני רוצה יכולת cfm גבוה לפחות 50+ אבל בדציבלים נמוכים לא יותר מ 35.... יש חייה כזאת? אני יודע בעבר היו לאנרמקס...עכשיו הבנתי כבר אין אותם( (80ממ)
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מאז שקניתי את הכרטיס HD4870 ואת הספק... כל המחשב שלי מתחמם בזמן שאני משחקק... הלוח אם מגיע לטמפ 51 זה טובב?אני לא יודע מה ההגבלות... הינה תמונה של EVERST בזמן ששיחקתי ב CRYSIS יש לי שם משהו עם טמפ 87...זה מטורףף אני לא יודע מה מתחמם מה זה ה87 מעלות של איזה רכיב? איך אני יכו לקרר את המחשב שלי?אני רוצה שהטמפ יהיו יותר נמוכות... תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם זה נורמלי הוא מגיע לטמפרטורה כזאת אחרי משחק קצר בCSS שזה משחק לא כבד... ויש לי עוד בעיה שהמחשב דלוק הרבה זמן והמסך מתכבה והנורה שלו הופכת לצהוב אז אחר כך המחשב כיאלו תקוע ואני צריך להדליק מחדש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
-
נכון מאחורה במארז יענטו איפה שמתחברים כל הכרטיסים והבקרים למינהם יש מאוררים מיוחדים כאלה שמאחורה יש חריצים שיכנס אוויר וזה זורק את האוויר לתוך המארז קיצר אני לא יודע בגרוש להסביר אז אני מצרף תמונה יש בפנדה ב50 שקל ובעתיד מחשבים ב90 שקל האם הדבר הזה שווה משהו ועובד כמו שצריך האם הדבר הזה יכניס לי הרבה אבק למארז והאם הוא שקט או שלא יתן לי לישון בלילות :smiley5: איזה מאגניבבבבבבב סמיילי תלת-מימדי!!!!!!!!!
-
- 8 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מחפש את הדגם הטוב ביותר שקירור איוורור יכול להציע לי . תודה לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
מעבד P4 2.4 סוקט. אני מחפש למעבד שלי פתרון קירור משובח, רצוי משהו יותר טוב מסתם מאוורר. אם אפשר שקט. התקציב הבסיסי לקירור הזה הוא סביב ה300 שקלים, אבל גמיש. תודה מראש על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, זו הודעה ראשונה שלי פה, וכבר אני קורא לעזרה יש לי מחשב AMD 2600 עם 512RAM ולוח ASUS A7N8X DELUXE צורב PLEXTOR 48, ו-Toshiba DVD-ROM. מארז של 3R SYSTEM AIR Metal Silver (מפנדה) (עכשיו אל תשנאו אותי כי אני מקבל כל הזמן קללות בגלל זה MSI Nbox Geforce FX 5900 Ultra המחשב כרגע חמים והמחשב ללא OC, הייתי רוצה לדעת איך אני יכול לקרר אותו בצורה נכונה. הבעיה העיקרית שלי היא הDVD-ROM שמחמם את הדיסקים בצורה איומה, אני מפחד שמשהו יתפוצץ לי שם... הDVDROM נמצא בקומה השניה מלמעלה ומצורב בקומה הכי תחתונה (מתוך 4) אשמח לעזרה מקצועית ממכם.
-
- 6 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יום שלישי הזה חבר שלי קונה מחשב עם מעבד E6600,השאלה שלי היא אם צריך לקנות קירור למעבד למרות שלא מתוכנן OC והוא בכלל לא יודע מה זה OC. האם יהיה מומלץ להסתפק במאורר המקורי שבא עם המעבד?
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אהלן אהלן שני עובד עם AMD1700+ עם סטפינג 0308 JIUHB כרגע אני על באס 200 מכפלה 10 מתח 1.725 זיכרון DDR 400 אני רוצה להגיע ל- 2200 בערך השאלה היא האם להעלות עוד את המתח, ומה אמור להיות הגבול שלי? מה המקסימום? תודה על עזרתכם
-
- 7 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, רשית כל המעמבד שלי הוא של אינטל C2D E6400 לא מזמן התחיל לצפצף מחשב שלי באופן ממש ממש רציף והרבה ... הדלקתי אותו מהתחלה ונכנסתי לביוס על מנת לבדוק מה הטמפרתורה של המעמבד ... וזה באמת עמד על 68-70 מעלות. חשבתי שצריך לנקות והכל ... אז התחלתי, קודם כל עם שואב אבק, לאחר מכן פירקתי את גוף הקירור וניקיתי מתחתיו ועל המעבד ושמתי משכה תרמית ואז בחזרה סידרתי את הכל ... עכשיו הטמרפתורה עומדת על ממוצע של 57-58 ... שזה עוד 2 מעלות ויתחיל לצפצף וזה בלי עומס על המחשב כלומר בלי משחק כבד או משהו כזה. הצפצוף זה לא בעיה כלל וכלל ... אפשר לכבות אותו כמובן אך השאלה שלי היא כזאת ... מה יכולה להיות הסיבה להתחממות כה רבה של המעבד, והאם אפשר לסדר את זה או שאני צריך לקנות גוף קירור חדש? האם…
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום! רציתי לעשות מוד להיטסינק של פנטיום 4 - החלפת המאוורר למשהו חזק ושקט יותר (שלי רועש יותר מהרגיל כנראה..). בשביל זה אני צריך רק את הפלסטיק השחור עם המאוורר שיושב על האלומיניום, אין לי צורך באלומיניום כי את זה יש לי מההיטסינק הנוכחי, ואני לא רוצה להרוס את ההיטסינק שיש לי עכשיו אם יתפקשש לי משהו.. רציתי לדעת אם מישהו שמגיע למפגש בסוכות יוכל להביא לי את החלק הזה אם יש לו רזרבה והוא לא צריך.. בכל אופן, תשאירו כאן תגובה או תשלחו הודעה פרטית או אייסיקיו-6335444. אני מבטיח שבתמורה אני יפרסם תמונות של תהליך המוד עם הסבר כדי שאחרים גם כן יצליחו לעשות אותו בלי טעויות.. תודה!
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מעבד AMD 1700 XP קירור מעבד: spire whisperrock 3 מארז: compucase 6a19 כאשר אני פותח את המארז הטמפרטורה יורדת ל52 מעלות. האם הוספה של מאוורר קידמי למארז יוריד את הטמפרטורה של המעבד תודה
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תגידו זה הגיוני יש לך מחשב עם מעבר 3200+ VENICE עם לוח ABIT K8N ULTRA ועדכנתי לו ביוס לגרסה הכי חדשה ובבית הטמפרטורה של המעבד על 22 מעלות עם קירור סטוק תודה
-
- 5 תגובות
- 658 צפיות
-
-
בינתיים עוד לא קניתי קירור...מאז הדיון הקודם החלטתי לנסות להזמין את ה ZALMAN על אף כל הביקורות הטובות על ה SILENCER. אולי בקרוב אני אשנה את דעתי. האוברקלוק הוא עם הקירור סטוק של XFX...שהוא די מאפן...אין אפילו HEATCOPPER...זה סתם מאוורר שיושב על חומר שלא כ"כ ברור איך הוא מוליך חום. והוספתי מאוורר 120 שמכניס אוויר מקדימה ושני מאווררי 80 מתחת לכרטיס שדוחפים כלפיו אוויר. אני סתם משחק עם המהירויות בינתיים הגעתי ל 375/800. הטמפ' עם מארז פתוח במנוחה היא 60 מעלות...במאמץ הוא לא עובר את ה-63. מארז סגור הוא הגיע במאמץ ל-66. 3D05 4017 3D03 9000 ומשהו
-
- 9 תגובות
- 658 צפיות
-