עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. צריך קירור למעבד AM2 לאוברקלוקינג כולל התקנה מחברה טובה עד 400ש"ח

2. הוא היה על 1.6 הורדתי ל1.5 יש לי אפשרות ל1.4 אבל אני חושש למה זה תורם ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  3. Started by Phezex,

יש לי AMD ALTHON 64 כפול ליבה ניסיתי לעשות OC אז סבבה הצלחתי בהתחלה לעשות 10% אחרי זה ניסיתי לעלות עוד 5% וכבר המחשב לא נידלק הייתי צריך לאפס את הסוללה... פעלתי בדיוק לפי המדריך שיש פה ל OC וראיתי שגם במדריך יש לו AMD והוא עשה בערך 80% OC הטפ' של המעבד היא 40-45 מישהו יכול להגיד לי איפה טעיתי?

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  4. יש לי 2 וינדוסים XP XP 64 BIT הרגילה עולה לי ב 3.6 ו64 ביט עלתה לי ב 3.6 אבל פתאום יש הודעות שגיאה מסך כחול והורדתי אותה ל 3.4 ואז היא מוכנה לעלות?! למה זה ככה?! האם אני צריך לתת יותר מתח למעבד אני עככשיו במצבד 230*15 =3.415 על 1.400 וולט למעבד יחס 4:3 תיזמונים 5-4-4-8 עשיתי בדיוק למחשב עם כל התוכנות והכל עבר בהצלחה בסטוק וב 3.6 ופתאום הוינדוס לא רוצה לעלות ה64 אני מתככון!! ויש לי עוד שאלה אולי לשנות תיזמונים של הזיכרון ?! מה הכי מומלץ יציב שיתן לי מערכת יציבה ב 3.7 כי איתה לא הצלחתי לעבור 3DMARK05 בלי שיתקע( רק שירדתי ל 3.6 הצלחתי) מה אומר שזה התיזמון בעצם!? שמתי תמהירות של הזיכרון על הכי נמוך1.5 CAS LATENCY=5 RAS TO CAS=4 RAS PRECHARHGE=4 TRAS=8

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  5. Started by Goldlm,

שלום, אני זקוק להמלצה לקירור טוב לצ'יפסט, עדיף כמה שיותר טוב וכדאי שזה יהיה עד 100 ש"ח (אך אפשר להציע גם במחיר גבוה יותר). *נ.ב- חשוב שהקירור יוכל להחזיק OC.

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  6. אוקיי אז ככה יש לאח שלי מחשב עם לוח של אינטל מקורי E850mv ומעבד 2.0GHZ אני רוצה לעשות לו אובר קלוק ומשום מה בביוס אין אצלו אפשרות כזאת מדוע זה? ויש לו מיכפלה מעולה של 20 וזה דיי דחוף..... דרך אגב הסוקט שלו הוא MPGA478

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by Omri.Bd,

שלום לכולם, בקרוב אני קונה מחשב עם המעבד Q6700 ועם מאוור למעבד BIG TYPHOON... עד לאיזה מהירות אני יכול להגיע עם המעבד? המפרט המלא: Intel Core 2 Quad Q9450 2.66GHz 12Mb 1333MHz BOX ¤1250 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1349 Gigabyte GA-EP43-DS3L P43 Chipset ¤505 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1297 GeCube Radeon HD4850 512MB DDR3 PCIe ¤920 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=1223 Sunbeam Tuniq Tower 120MM Cooler ¤260 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=446 Western Digital WD5000AAKS 500GB SATA2 7200rpm 16MB Hard Drive ¤375 http://www.foxpc.co.il/product.aspx?productid=704 NZXT TEMPEST + SeaSonic M12II 500W ¤810 http://www.fo…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  8. Started by alexbmw,

אוי אני צעיר

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  9. Started by HFDO5,

יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  10. מה גדולו ומשקלו של הheatsink עם המאורר, הסטנדרטי שמגיע עם המעבד?

• 11 תגובות
    • 640 צפיות
  11. Started by ziv0798,

אני לא מצליח להעלות את המהירות של המעבד הזה!!! תמונות מהביוס: ואולי זה יכול לעזור אם התשובה... תמונה מCPU-Z:

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  12. אהלן, כמו שפירסמתי בהודעה שלי פה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=24;action=display;threadid=36694 מחר אני מקווה להזמין לי את המחשב. כנראה שאני אלך על המארז Compucase Super Midi Tower CI 6919 אך גם יכול להיות שבסוף אלך על זה COMPUCASE Midi Tower CI-6A19 BLACK HEC 300 + USB המעבד (AMD ATHLON XP 2500), מגיע בלי מאוורר (כנראה), וחשבתי לקחת את המאוורר הזה Thermaltake Smart & Silent Volcano 9Cool Mod CPU Cooler בשבילו. בקיצור, כמה מאווררים מגיעים עם איזה מארז, והאם המאוורר הזה מספיק לי ביחד המאווררים שמגיעים עם המארז. תודה יונתן

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  13. Started by aka_katz,

רוצה לעשות OC למעבד E6320 ולאחר חפירה באתר אני עדיין מתקשה ולא רוצה להרוס משהו.. המפרט שלי: CPU: Core 2 duo Conore E6320 RAM: 2GB DDR-2 800Mhz Display: Nvidia 8600GT 256MB DDR3 PCIE Motherboard: ASUS P5B-VM PCIE I965G תודה מראש לכל העוזרים.. שיניתי לפי זה: Ram Ratio 1:1 VCORE 1.35V FSB: XXX*7=Your CPU Speed FSB Termination:1.45V NB VCore:1.4V Memory Voltage:Whatever is recommended by manufacturer Spread Spec: Disabled PCI Clock Freq:33.33MHz PCI Express Freq:100

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  14. Started by ifiter,

שלום לכולם! אתמול רכשתי גוף קירור של ZALMAN בTMS דגם:Zalman 7000B CNPS7000B-Cu LED.הוא הגיע OEM ובלי בקר מהירות המאוורר כמו שמגיע בקופסה וגם ללא LED.האמת לא ראיתי בעיה בזה ולקחתי אותו.SOCKET 478 האמת שאין לי נסיון רב בהרכבה אבל הלכתי לפי הסרט שיש באתר ZALMAN. 1.מרחתי משכה טרמית על מעבד ועל חלק התחתון של הקירור 2.הרכבתי את הגוף על מעבד הכל בסדר, הכל עובד אבל מאוורר נורא מרעיש.אני משתמש לא מפונק-כל החיים הייתי עם מאוורר סטנדרתי שמגיע יחד עם מעבד אבל המאוורר החדש מרעיש אפילו יותר מINTEL. אני רק רוצה להבין איפה הבעיה ,בהרכבה שלי או במאוור אצמו כי קראתי עליו תגובות באתרים מכובדים מאוד כמו http://www.overclockers.ru/ והם אומרים שלא שומעים אותו גם אם הבקר סיבובים לא מורכב.

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  15. Started by Vatos-Locos,

הרצתי את AIDA32 נתנה לי CPU TEMP ב10 מעלות מתחת לטמפרטורה האמיתית התקנתי SPEEDFAN נתן לי טמפרטורה נמוכה ב10 מעלות מטמפרטורת המעבד והוא כותב לי שזה טמפרטורה של ההרדיסק שלי הוא גם כותב לי איזה הרדיסק יש לי והכל אבל זה בולשיט כי אני יודע שאין בכלל סנסור בהרדיסק שלי!

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  16. Started by shainov,

שלום לכולם, במערכת מחשב ה2 שלי יושב המעבד הנ"ל עם קירור של OCZ VINDICATOR. רציתי לשאול מה טמפ' המקס בעומס וטמפ' המנוחה המשוערות שאמורות להיות עם הקירור של OCZ ומה בכללי טמפ' המקס מINTEL. יש לציין שהחלפתי משחת קירור(וניקיתי את המארז בשלמותו לקראת ימי הקיץ החמים) וכי הקירור הקודם היה מקורי. תודה.

• 7 תגובות
    • 640 צפיות
  17. Started by DarkSight,

המפרט שלי רשום בחתימה הייתי מעוניין לדעת לאיזה מהירות כדי לי להביא אותו מקסימום??? ויש לי את הקירור הרגיל שבא עם הAMD אבל יש לי 4 מאוררים במארז

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  18. צריך מדריך לפתיחת צינורות בכרטיס מסך X800 GTO SAPPHIRE R480

19. Started by walla,

יש לי כזה כמו להבה בספיד פאן מה זה אומר???? ומה זה אומר גם חץ אדום למעלה וחץ כחול למטה??

• 6 תגובות
    • 640 צפיות
  20. עשיתי עם הלוח שלי (a7n8x2.0) אוברקלוקינג למעבד ולזכרון (athlon XP 1800+) (לא ידועה ליבה) והעלתי אותו ל165\12 דבר שהוביל אותו ל1.98 ג'יגה והוא היה מהיר מאוד, ללא תקלות. אחרי יום יומיים, התחלתי לשחק במשחקים חזקים, ובמהלך שני פעמים ששיחקתי המחשב עשה ריסט. ממה שהבנתי, ריסט נובע בד"כ מהזכרונות (אובדן מידע על תוכניות שפועלות), והיחס הכי קרוב למאה אחוז שיש לי זה 83%. כיון שיש לי DDR400, זה יוצא 136.95 מה שגורם ל273.9 אפקטיבי. זה גרוע, והייתי רוצה לדעת אם אתם יכולים לעזור לי. מעל 165 FSB המחשב לא מגיע לווינדוס (עושה ריסט לפני הבוט לווינדוס). וגם כשאני עושה מכפלות גבוהות, שמוצגות בביוס כ 6\13 ו6.5\13.5 וכך הלאה, המחשב בעצם עושה רק את ה6 או 6.5 (או כל מספר אחר שמופיע לפני הסלש). הי…

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  21. Started by Bang,

בבקשה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות
  22. Started by adlanm,

חוץ מזה שיש באתר

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  23. Started by Badi_Mami,

ברשותי מארז ציפטק פול טאוור,יש בו חמישה קליפסים כאלה סגולים לחיבור מאוררים בלי הברגה,המאורר קתודה לא מתחבר ולא יושב טוב על הקליפסים,אני יכול לתקוע אותו חלקי שבערך הוא ישב(אבל אחרי 2-3 נגיעות בו הוא פשוט יוצא=\) כמו שצריך אבל אני מפחד שאחרי כמה זמן הוא פשוט יפול וחלילה יהרס\יהרוס משהו. מישהו יכול לתת עצה\פתרון?בלי לקדוח במארז. תודה רבה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  24. Started by Answer3,

שלום, רשית כל המעמבד שלי הוא של אינטל C2D E6400 לא מזמן התחיל לצפצף מחשב שלי באופן ממש ממש רציף והרבה ... הדלקתי אותו מהתחלה ונכנסתי לביוס על מנת לבדוק מה הטמפרתורה של המעמבד ... וזה באמת עמד על 68-70 מעלות. חשבתי שצריך לנקות והכל ... אז התחלתי, קודם כל עם שואב אבק, לאחר מכן פירקתי את גוף הקירור וניקיתי מתחתיו ועל המעבד ושמתי משכה תרמית ואז בחזרה סידרתי את הכל ... עכשיו הטמרפתורה עומדת על ממוצע של 57-58 ... שזה עוד 2 מעלות ויתחיל לצפצף וזה בלי עומס על המחשב כלומר בלי משחק כבד או משהו כזה. הצפצוף זה לא בעיה כלל וכלל ... אפשר לכבות אותו כמובן אך השאלה שלי היא כזאת ... מה יכולה להיות הסיבה להתחממות כה רבה של המעבד, והאם אפשר לסדר את זה או שאני צריך לקנות גוף קירור חדש? האם…

• 5 תגובות
    • 640 צפיות
  25. שלום, ברשותי מעבד AMD 1700 XP קירור מעבד: spire whisperrock 3 מארז: compucase 6a19 כאשר אני פותח את המארז הטמפרטורה יורדת ל52 מעלות. האם הוספה של מאוורר קידמי למארז יוריד את הטמפרטורה של המעבד תודה

• 3 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים