עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. משהו מלבד frozencpu. תודה.

• 0 תגובות
    • 455 צפיות
  2. שלום חבירם! אני מחפש גריז דיאלקטרי למעבד בשביל הקרור גז שלי איפה אני יכול למצוא בארץ לא נעה ולא פנדה יכולים לעזור לי... למרות שפנדה הציעה לי רעיון עם ארטיק סילבר אלומינום או משהו כזה והם אומרים שהוא יתאים גם לקרור גז (לעבודה עם מינוס) מה אומרים זה יתאים? ועם לא אז איפה אני יכול להשיג גריז דיאלקטרי? תודה.

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  3. היי ידוע לכם היכן ניתן להשיג בארץ פדים כאלו, פירקתי את הקירורים ואין לי אפשרות להדביק אתם.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by noambaum,

שלום לכולם! אני מחפש פילטר למאוורר 80",מצאתי אצל הדובים אך אין להם במלאי וגם לא יהיה. מישהו פה מכיר חנות שמוכרת? תודה

• 48 תגובות
    • 2.3k צפיות
  5. Started by nadav275,

שלום אז ככה, יש לי הלוח... עם הביוס שיש לי- עשיתי 250 עם BH5 יש אצל חבר סטיק סמסונג TCCD שבדקתי- הביוס לא אוהב אותו... מישהו מכם מכיר ביוס שיתאים? ועוד משהו- ניסיתי לעבוד עם המחלקים ולא הצלחתי(כי הbh5 מוגבלים מבחינת מתח בסביבות המהירות הזו) מישהו יכול להסביר לי איך עובדים נכון עם מחלקים? נדב

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  6. אני ישמח עם יתנו לי לינקים להורדה וכאלה... תודה...

• 6 תגובות
    • 689 צפיות
  7. היי, אשמח אם מישהו יזרוק פה קישור לBIOS טוב של הכרטיס הנ''ל עם העלאת מתח לליבה בלבד ולא לזכרונות על מנת לבצע OC לליבה (GPU) הכרטיס שלי הוא ה OWN DESIGN ולכן ביוסים רגילים לא עובדים עליו, ובקשר לקירור אין מה לדאוג, הGPU על 58C במאמץ תודה לעונים.

• 9 תגובות
    • 758 צפיות
  8. Started by pc student,

חברה אני זקוק לביוס מהסוג הזה

• 1 תגובה
    • 447 צפיות
  9. Started by RoyShefy,

אם אפשר אתר עם ביוסים שונים של כרטיסי מסך... היה לי אחד אבל שכחתי, למזלי יש אתכם.

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

הכוונה לכל הביוסים שעברו מוד כמו שיש ל-NF7 למישהו יש ביוסים כאלה?? יש בכלל כזה דבר??

• 2 תגובות
    • 377 צפיות
  11. אני מחפש ביקורות עם השוואות של הnanotherm silver XTC והIce2/Blue2 מול הArctic Silver 3. פשוט כל מה שראיתי עד היום הוא מול הArctic Silver 2 ואני רוצה לראות איך הוא מתמודד מול הArctic Silver 3 (גם אם פחות טוב, אני רוצה לראות הפרשי מעלות). tnx

• 6 תגובות
    • 572 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

בבקשה צריך לינק!

• 4 תגובות
    • 648 צפיות
  13. Started by MoAv,

קניתי אחד של sapphire גרסת vapor x מחפש רק בלוק שיתאים גם לקירור הזכרונות ושאר הרכיבים שמתחממים.

14. מצטער שאני מנג'ס עם זה, אני פשוט רוצה לסיים עם הבנייה לפני שאני חוזר לבסיס... אלו שתי אופציות...רק שלאף אחת מהחנויות שאני מכיר יש אותן...אני מניח שבד"כ מזמינים את זה מחו"ל...? http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1316 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=55_141_1311_1538 אם תוכלו לתת לי לינקים שלמקומות שיש בהן את הבלוקים במלאי זמין אני מאוד אשמח תודה רבה שחר

• 0 תגובות
    • 354 צפיות
  15. Started by ^Z^,

אני שוקל לבנות מערכת קירור מים, אז אני בודק עלויות. אני צריך את הכי זול שאפשר, בגלל שהתקציב ממש לא מנופח. אגב, אם זה משנה, המערכת עומדת ככל הנראה לעבוד על E6300.

• 37 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום תכנון מערכת קירור המיים שלי מתקדם, והגעתי לשלב שבו אני צריך לבחור משאבה ובלוק קירור לכרטיס מסך (בסוף וויתרתי על הבלוק למעבד בגלל שהטמפ' שלו מעולה ובגלל שהלוח מגביל באובר). אני מקווה למצוא בלוק שיעלה פחות מ200 ש"ח, אולי אפילו 150. קיים? כמו כן, רציתי לשאול מהי כמות הליטרים בשעה המינימלית שתתאים למערכת קירור? האופציות כולן של אטמן: 600 ליטר - 30 ש"ח. 800 ליטר - 50 ש"ח. 1200 ליטר - 80 ש"ח. 2000 ליטר - 115 ש"ח. השאיפה היא להגיעה לעלות מינימלית בביצועים שעולים על ביצועיו של קירור אוויר. תודה, Zzzz

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by ^Z^,

שלום אני מחפש בלוק קירור למעבד, כמובן קירור מים, עד 200 ש"ח עם אופציה לחריגה של לא יותר מ50 ש"ח. תודה, Zzzz נב : איך הבלוק של שגיא?

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. יש את שני אלה במסגרת התקציב... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6767 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=6685 הזלמן בא עם סינקים לזכרונות (למרות שאין לי בעייה להכין כמה מנחושת... השאלה מה נראה טוב יותר או פשוט ללכת על האופציה הזולה? תודה מראש..

• 4 תגובות
    • 643 צפיות
  19. Started by orel13orel,

מיועד ל 775 סוקט E8500 שאר המערכת היא מקומבינות ;D משאבת אקווריום רדיאטור של אופנוע מיכל מים שמיועד לדלק טיסנים

• 5 תגובות
    • 737 צפיות
  20. Started by gor84,

שלום לכולם. אני מתענין בקירור מים. למטרת OC. אני מחפש בלוקים (מעבד, צ'יפסט וכו'..) כמו כן, מצאתי משהו שלא מובן לי והייתי שמח לקבל הסבר :http://www.p-see.co.il/product.asp?productid=210 זה רדיאטור שהוא בלוק למעבד?... לא מובן... כמו כן אני מחפש בדיוק: מיכל מים, בלוק למעבד ולצ'יפסט. תקציב: 300 ש"ח עם חריגות רק שיהיו מוצדקות... תודה. נ.ב. ראיתי כאן אנשים מדברים על "מוספט".. הבנתי שזה על הלוח אם... מה זה בדיוק? עריכה:התקציב עלה ל- 400

• 8 תגובות
    • 717 צפיות
  21. יש לי AMD 3200 סוקט 754. קיבלתי כבר את ה- E6600 (הוא יושב כאן בקופסא לידי ). אני רוצה להריץ הרבה במנצ'מרקים כדי לבדוק את ההבדל בין המעבדים (ברור לי שיהיה הבדל ענק...). אני מחפש כאלה שנותנים תוצאות "בעולם האמיתי" כמה שניות ב- WINRAR או קידוד וידאו בתוכנות שונות Superpie וכו'... תודה. (אני מבטיח לפרסם תוצאות !!) HF

• 3 תגובות
    • 554 צפיות
  22. Started by TUCG,

המאוורר של כרטיס המסך שלי מת וכל הניסיונות להציל אותו כשלו. בלי המאוורר הכרטיס נמצא בטמפרטורה של 50 מעלות במנוחה וכשאני מפעיל משחק כבד הוא מגיע בקלות ל-100 מעלות. המאוורר המת הוא במימדים של 45x45x10 מ"מ והוא מתחבר לכרטיס בחיבור של 4 פינים ובמתח 12V. הנה הפרטים של הדגם של המאוורר אם יש לזה איזושהי חשיבות: http://www.resheji.com/uploads/FAN/delta/BFB45x45x10mm.pdf בכל אופן, אני רוצה לשים מאוורר חדש לפני שהכרטיס ישרף לי. בדקתי ב-KSP ובכל חנויות החומרה שאני מכיר ואני לא מצליח למצוא מאוורר במימדים הנ"ל. הכי קרוב שמצאתי זה מאווררים 40 או 50 מ"מ. כנראה ש-45 מ"מ זה לא כל כך פופולרי... יש לכם רעיונות איפה אפשר לקנות מאוורר כזה?

• 12 תגובות
    • 5.5k צפיות
  23. Started by Ori The Man,

אני מחפש בקר טוב למאווררים שיהייה עם צג טמפרטורה של המעבד וכו' רצוי כמה שיותר משוכלל ושלא יעלה הרבה ושאני יוכל לחבר מאווררים עם חיבור מולקס רגיל(4 פינים) ושאני לא יצתרך לקנות מאווררים מיוחדים

• 10 תגובות
    • 903 צפיות
  24. Started by yossi126,

אני מחפש בקר די פשוט, לא יותר מ70-80 שקל, שייכנס מתחת לצורב במארז. האם 5.25" זה הגודל המתאים? מצאתי כבר כמה באיביי, אם מישהו מכיר בקר בגודל כזה בארץ אנא שתפו אותי .

• 3 תגובות
    • 781 צפיות
  25. היי, בבקשה תעזרו לי למצוא ברגים ארוכים/גבוהים, אני רוצה לחבר מאוורר 140MM מקדימה והדרך היחידה היא עם ברגים ארוכים שמבריגים מחוץ למארז, לא מפנים. דוגמאות: השחורים מימין. הצלחתי למצוא ברגים כאלה רק במערכות קירור מים וכדומה. לא מצליח למצוא בנפרד. מישהו מכיר איפה אפשר לקנות/להזמין מחו"ל? תודה!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.