אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום =] ראיתי שאתה בונים תוכניות לאנשים פה, אם אפשר תבנו לי גם D: < המפרט בצד ימין. והאם יש למפרט פונטציאל? אני יודע הלוח קצת מגביל וכך הזכרונות בכך שהם פשוטים של 667 המעבד יש לו פונטציאל גדול והאמת אני לא רוצה OC לGPU..
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
אהלן, אני בעלים גאים של נטבוק Asus eee pc 1005p כבר שנתיים והוא איטי בלשון המעטה. אז חשבתי לעצמי - אולי יש טעם לעשות לו OC? אני לא מתכוון לנסות להריץ עליו באטלפילד 3, אלא שפשוט לא יקרטע כשאני מפעיל כרום ווורד בו זמנית - אולי פוטושופ, פרימייר ואיזה משחק אינדי פה ושם.. הוא אגב על 1.66 GHZ עכשיו - הקלוק הסטנדרטי שלו. נ.ב - הטמפ' הכי גבוהה הראיתי שהוא הגיע אליה היא 58, על הרצת כמה תוכנות במקביל + סרטונים.. תודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 970 צפיות
-
-
במנוחה המעבד 44 מעלות ,כנראה מאמץ מגיע ל 50 מעלות. חם? זה בלי משחה טרמית, כאילו מה שמגיע והקירור סטוק. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
אהלן! ראיתי שעל הלוח אם שלי יש רק חיבור אחד למאוורר 3PIN(כתוב עליו SYS FAN). האם יש דרך בלוח אם שלי לחבר עוד מאוורר עם חיבור 3PIN(חוץ ממתאם למולקס)? תודה!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-
-
אממ , אז יצא לי לקנות כמה חלקים חדשים למחשב שלי Intel i7 950 Gigabyte GA-X58A-UD3R Patriot Viper II Sector 7 Triple Channel 3x2GB עכשיו הקטע שלא יצא לי להתעסק יותר מידי בהגדרות BIOS שקשורות למהירויות ומתחים וכל הדברים האלו העניין הוא שהבנתי שזיכרון כזה צריך להיות מוגד ב BIOS בצורה נכונה בכדי שיעבוד במהירות שהוא מוגד , שברירת המחדל של הלוח אם להוריד לו את המהירות , עכשיו כמה שאלות , בצורת ברירת מחדל של הלוח , איך שאני מפעיל את המחשב הזה בפעם הראשונה , המהירות של הזיכרון היא יותר איטית ממה שהוא מוגד ? שווה לשנות עוד פרמטרים ב BIOS בכדי שהמחשב יעבוד בצורה יותר טובה או שאין טעם לגעת בכל זה אם אני לא מתכנן לעשות משהו יוצא דופן עם המחשב הזה? - מקווה שתבינו…
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני קונה 7800 gt של eVga (שכולל את bf 2 ) וברצוני לקנות לו גם קירור טוב, אם תוכלו לתת לי המלצות (התקציב לא מוגבל) אני אשמח. ד"א יש גרסה של arctic cooling silencer ל-7800? איתי עריכה: אם תוכלו לומר מה במפרט שלי יהיה צוואר בקבוק, או בכללי חרא של איכות. ביקורת בקיצור.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
היי ברשותי מעבד I7 920 עם קירור של Xigmatek Thor's Hammer לאחרונה, קניתי כרטיס מסך עם הקניה הקבוצתית שהייתה בפורום לכבוד הכרטיס החדש, החלטתי לרענן את המשחה הטרמית (במעבד מן הסתם) ואולי לעשות OC קטן (קניתי מראש את המחשב בשביל OC. המטרה שכיוונתי אליה היא 4GHZ. עשו לי מהחנות OC ל3.6 אם אני זוכר נכון.. אחרי כמה חודשים הורדתי את הOC פשוט כי באותה תקופה לא הייתי זקוק לזה..) ברשותי MX3, אחת המשחות שהיו עם הביצועים הטובים ביותר בתקופה שרכשתי אותה (לפני שנתיים) אך אבוי, אחרי הרבה קריאה באינטרנט, גיליתי שהיא לא מתפשטת טוב וקצת קשה לשים אותה.. זה בשילוב עם העבודה שהקירור שלי עם טכנולוגיית HDT, יעשה לי את החיים לממש קשים (גם ככה קשה לשים לקירורים האלו משחה טרמית המדריך היחי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני צריך קירור פסיבי לשני דיסקים קשיחים, ממוקמים אחד מעל השני בהפרש של קומה אחת מעבר לביצועים נטו אשמח אם הקירור ימנע רעידות על-מנת להקטין את הרעש שנפלט מהדיסקים תקציב כולל - 300 ש"ח תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 521 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע המעבד שלי רץ כך: תדר FSB: 375 @ תוספת 0.2V בביוס תדר DDR : 1125 CL 5.5.5.18 @ תוספת 0.4V בביוס תדר מעבד 3000 @ 1.375 בביוס. הנ"ל יציב ועובד תקין. מבחינת טמפ' במאמץ: 72-73 מעלות בערך ב-S&M@90% אני יודע שעם העלאת מתח ל-FSB לתוספת של 0.3V אני יכול להגיע בערך עד 400MHZ, שייתן לי יותר THROUGHPUT לכיוון המעבד. בנוסף אם אעלה את מתח הזכרונות עוד יותר, אפשרי להגיע גם ל-1200, אבל ללא קירור אקטיבי לזכרונות אני די חושש ממתחים גבוהים שם. אני יודע שעם העלאת מתח למעבד אני יכול להגיע ל-3.2G, בערך ב-1.45V, אבל אז המעבד רותח - 80 מעלות מאמץ (וזה עוד נבדק בלילה) ולכן אני לא בטוח לגבי המתחים הגבוהים האלה. עכשיו כמה שאלות לי למומחים: 1. על איזה תדר לשים דגש, על ה-FSB, ע…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך FX5200 של NVIDIA עכשיו נראה לי שהכרטיס קצת התמלא אבק והוא מרעיש יוצא רעש כזה מוזר ולפעמים יש שיבושים בתצוגה לא במשחקים אלא בווינדוס כמו שהעכבר מתחיל לרצד על המסך (זז קטוע כזה) עכשיו השאלה שלי היא אם אני ינקה את המאוור של הכרטיס מסך זה ישפר את הביצועים של התצוגה?? תודה לכל העוזרם
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
כל כמה זמן צריך להחליף את הקירור הזה, כאילו כל כמה זמן צריך להחליף את הגז? הלינק: http://www.ocshoot.no/vc2.htm
-
- 3 תגובות
- 751 צפיות
-
-
-
מה יותר טוב SUNBEAM TUNIQ או ThermalTake Big Typhoon VX תודה
-
- 3 תגובות
- 508 צפיות
-
-
שלום! קניתי P2X4 955 (שאר המפרט בצד) המאורר שמגיע איתו מרעיש לאללה, אפילו יותר מהראדאון עם 100 %. אני צריך המלצה לקירור למעבד, קירור שיתן לי אפשרות לעשות OC יציב למעבד אך רמת הרעש לא תעלה לרף שניקרא "רעש"(דגש על שקט). לפני זה היה לי CORE QUAD Q6600 עם FREEZER 7 PRO, הקירור לא מתאים לתושבת AM3 לצערי ולא הצלחתי להרכיב את המאוורר שלו על הקירור הנוכחי. מארז ANTEC300 עם מאוורר אחד למעלה, אחד מאחורה ואחד בצד.
-
- 3 תגובות
- 712 צפיות
-
-
מה זה בלוק קירור ואיך הוא עובד......אם מישהו יכול לצרף תמונה וציור של החלקים בפנים זה יעזור ביותר... תודה אנשים
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=1799 Scythe MINE Rev.B 3Heat Pipes CPU Cooler או http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=IGLOO5700&Cat2Cat1ID=22&Cat2ID=388&aff=Zap קירור למעבד GLACIALTECH IGLOO 5700 MC FOR INTEL LGA775 יש לי את המעבד intel Dou2Core E6600 אם יש לכם המלצות יותר טובות , אתם מוזמנים לעזור לי התקציב הוא 200 חוץ מזה , אם אפשר גם קירור לכרטיס מסך שלי X1950 Pro 512mb
-
- 3 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
שלום ברשותי מארז CM690II כרגע מותקנים בו 7 מאווררים 1 מקדימה מכניס אוויר 2 למעלה מוציא אוויר 1 מאחורה 2 מלמטה מכניסים אויר ו1מהצד מכניס אוויר . שתי שאלות , מהצד שמאחורי הלוח אם יש מקום למאוורר 8" השאלה אם כדאי להוסיף? זה יועיל במשהו משום מה יש לי פחד לשים שם מאוורר אולי מחוסר ניסיון זה נופל בדיוק על הברזל הזה של התושבת של המעבד מה אתם חושבים? לגבי המאווררים למטה שדוחפים אוויר על הכונן קשיח קניתי לאחרונה כרטיס מסך HD6870 שטרם הגיע צריך להגיע מחר המאווררים שלו פונים כלפי מטה הם מכניסים אויר או מוצאים? כדי שלא יהיה בינהם פעולה הפוכה ... מה לעשות ? הוספתי תמונה שווה אלף מילים ..... תודה על העזרה הוספתי לכידה של הטמפרטורה בCORETEMP איך היא נורמלית ? טובה ? אני גר באילת כבר 3…
-
- 3 תגובות
- 907 צפיות
-
-
בע''ה, הכרטיס הינו ZOTAC GTX 260 SYNERGY. מגיע לטמפ' של 85-89 במאמץ ומפזר חום בצורה לא יעילה. התקציב שלי הוא עד 200 ש''ח. מתלבט האם לרכוש את Accelero XTREME GTX 280 VGA Cooler /קירור אחר / האם בכלל כדאי. מה אומרים המומחים? תודה, ינון
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי את המארז השקט של אנטק 182P... הוא מגיע עם 3 מאווררים שקטים של אנטק (בעלי 3 עוצמות) בקיצור.. מאוורר אחד אני שם למעלה(בספויילר) אחד מאחורה ואחד למטה בספק כוח ועכשיו יש לי מקדימה מקום ל-2 מאווררים (אשר אמורים להכניס אויר למארז)בניתי על מאוורר אחד של נוקטה 1300RPM של 120MM שהוא שקט במיוחד ואיכותי ביותר עולה 118 ש"ח בפנדה.. הבעייה שבאזור שלי (ב"ש) רק פנדה מביאים אותו וניגמר להם המלאי שלהם והם לא בטוחים בכלל אם יהיה עוד . עכשיו המחשב אמור להיות מוכן תוך שבוע ואני ניתקעתי בלי מאוורר יניקה...ואם אני מביא פחות מנוקטה אז שיהיה כבר 2 וזהו.. יש לכם המלצה?? על משהו שהוא גם שקט וגם עוצמתי(עדיף עם 3 עוצמות)?? ... לבנתיים הפתרון היחיד שעומד בפניי זה או Arctic Co…
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני עכשיו באמצע הכנת מארז מפרספקס למחשב שלי חתכתי מאחורה את החורים לכניסות והכרטיסים וזה לא יצא יפה גם אחרי השיוף ושאר הטיפולים אני חתכתי עם דרמל של וולף הדרמל טוב אבל הראשים נשברו לי כמו גרעינים טוב נחזור לבעיה שלי חתכתי ויצא חרא אז חשבתי לעטוף את הקצוות בחומר כלשהוא כמו אלומיניום האם תוכלו לעזור לי באיזה חומר כדי להשתמש
-
- 3 תגובות
- 490 צפיות
-
-
שלום לכם, לפני כמה ימים קניתי מעבד זיכרונות ולוח למחשב ישן.. הכל תקין ועובד כמו שצריך אני רק רוצה לוודא שהטמפ' של המעבד שלי תקינה כי היא נראית לי מעט גבוהה.. יש לי Pentium D 2,66mhz.. והטמפ' במנוחה היא 54-56.. מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 570 צפיות
-
-
היי נכון לעכשיו יש לי את המארז הזה מבית JSP H-550D http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=124 כרגע מחובר לדופן המארז מאוורר 120mm בדלת הPCI-E אני שוקל להחליף את דלת המארז לדלת עם מאוורר 250mm שיקרר לי את המערכת בצורה טובה יותר לאחר תוספת הדלת למארז הוא יראה כך http://www.jsp-tech.com/_english/2_products/2_detail.php?hMainTypeID=1&hSubTypeID=10&hProdID=153 האם התוספת הזו ב120ש"ח באמת משתלמת? [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה במהירות האפשרית! תודה לכולם, ניר.
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב p3 600 ביוס לפי מה שכתוב שאני נכנס ami bios ואני לא מוצא בביוס FSB או multiolier מישהו יכול לעזור לי בזה? ועוד משהו...אני משתמש ב EVEREST שאני נכנס ל sensor יש לי: motherboard 34 c (93 f) cpu 38 c (100 f) aux 25 c (77 f) עכשיו...אני רוצה שתגידו לי בבקשה אם המעלות שלי בסדר ומה המעלות שצריכות להיות בדרך כלל...ולא למישהו שעשה אוברקלוק וכדומה... ואני יודע שמה שב c זה מעלות אבל מה זה מה שבסוגריים ומה זה aux ועוד משהו ב cooling fans יש לי את המאוורר של ה cpu אז יש לו 5100 rpm זה בסדר? וכמה צריך להיות בדרך כלל... מצטער אני לא כל כך מבין בכל זה ואני רוצה להבין את זה תודה מראש על התגובות!
-
- 3 תגובות
- 564 צפיות
-