עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by rp,

מה בדיוק מערכת קירור מים מקררת לי במחשב?? את הכל?? מעבד...כרטיס מסך...וכו'... או שהיא מקררת רק את המעבד??

• 4 תגובות
    • 442 צפיות
  2. Started by AtomiX,

אני חדש בעניין יש לי לוח של גיגה בייט : GA-k8nf-9 AMD 3000+ winchester 1 gb A-DATA VT קניתי שבוע שעבר מערכת קירור מים ואני רוצה לעשות אובר קלוק.. עכשיו הבעיה היא שאני מעלה את הבאס במעבד הוא עולה גם בזכרון ואני לא חושב שהזיכרון יכול לסחוב את זה.. איך אני נועל את זה.. ד"א בדקתי בביוס לא מצאתי את זה...

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  3. טוב אז ככה, מעבד של אינטל 2.6 HT Northwood, זיכרון 768 MB בשלושה סטיקים: שניים של micron PC 2700 ועוד אחד עם אותם נתונים של סמסונג ולוח אם של ABIT דגם IS7-E טמפ' מעבד 45-42 במאמץ כרגע אני על OC של 3.20 מ2.60 ואני בטוח שאני יכול לעבור את המחסום הזה של 3.20 אבל אני צריך לדעת מה עוצר בעדי? הזכרונות? התזמונים אולי? צרפתי תמונה של הCMOS תודה מראש ;D [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 937 צפיות
  4. Started by Mind2,

אני מעוניין לבנות מחשב תקציבי . . עד עכשיו קניתי סטיק של twinmos PREMIUM ואת המארז 6a19 עכשיו . . אני מתלבט אם לקחת sempron64 מתי שהם יגיעו עם לוח dfi ut 250gb או לקחת 3000+ venice עם Dfi nforce 3 ultra הסיבה שאני לא לוקח nforce 4 היא שיש לי כרטיס מסך 9600XT וחבל לי להחליף אותו כרגע ל PCI - E מה אתם אומרים ? איזה מהמערכות יותר טובות ? ואם יש לכם אולי רעיונות להשאר בתקציב אבל לקבל יותר ביצועים אני אשמח . . המערכת בנויה ל O/C

• 7 תגובות
    • 505 צפיות
  5. Started by wrecker,

שלום אני חדש פה... חשבתי שאולי תוכלו לעזור לי בהאצת המחשב יש לי בעיות איתו בזמן האחרון וכבר החלפתי מאוורר לא פעם אחת אבל אחרי כמה זמן הטמפרטורה מגיעה לי ל 60 מעלות כשבחודשים הראשונים שאני מתקין את המאוורר הוא עומד על 45 מעלות.... כרגע אני שוב צריך לקנות מאוור חדש וחשבתי שכדאי לי לקנות משהו טוב וחזק ולא ב50 שקל כמו הקודם.. וגם היה לי רעיון שאם אקנה משהו טוב אוכל להאיץ אותו.. בעבר ניסיתי להאיץ אותו מהסטנדרט שזה 1.67 ל1.75 ויותר עם המאוור הסטנדרתי וכמובן שלא הרגשתי הבדל משמעותי..אבל הפעם אני רוצה לנסות להגיע ל2.0 ועכשיו השאלות.. איזה מאוור אתם הכי ממליצים? ואיפה להשיג.. כשהאצתי את המחשב היה רשום לי בביוס 133 שזה הסטנדרת והאצתי את זה ל44 -45 כשעברתי את זה המחשב לא עלה ונ…

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  6. Started by bad-sector,

איזה אמצעי קירור אפשר להחליף לו? הבנתי שהNV Silencer 6 מתאים רק לגירסת PCI-E... הכרטיס הזה רותח (70 מעלות) ואני עוד מתכנן OC.... יש איזה שהוא אמצעי קירור חלופי וטוב?

• 12 תגובות
    • 684 צפיות
  7. Started by er0101,

יש לי את'לון 2500+ עם לוח Gigabyte GA-7N400-L וקירור ברמה כמעט בינונית (אני צריך לבדוק במפרט איזה מאורר קניתי לו אז). עשיתי אופטימיזציה בהגדרות וקיבלתי מעבד 3200+ בכל מקום שהסתכלתי. עכשיו נראה לי שאני אחזור למקור עקב טמפ' של 69 מעלות כשראיתי שאני צריך לקבל 55. החום של הקיץ והקירור הכמעט בינוני עושים את שלהם... לידע כללי: איך אני גורם לו למשל לעלות ל2600+ או 2800+ ? איזה מאורר הייתם ממליצים? ראיתי בלוגי'ק Thermaltake Extreme Volcano 12 שנראה לי מגניב לגמרי,האם שווה משהו? ובמקרה שאלחץ ואקנה זול Thermaltake TR2 M3 טוב?

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום יש לי מחשב די סבבה ואני מעוניין לבצע בו אוברקלוקינג בעיקרון זהו המפרט: and 64 3000 msi neo2platinum{nforce3 250}939 ddr 256 400mhz ceon * 2 radeon agp 9550 256m 128 bit 80gb maxtor sata וכו.... אז ככה.... המעבד עובד ב1800 ואני מעוניין להגיע לבערך 2200 מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 492 צפיות
  9. צריך המלצה בנוגע לגוף קירור לכרטיס מסך fx 5200....

• 1 תגובה
    • 421 צפיות
  10. אז ככה: הבאס של הזיכרון ירד לי ל295 fsb במקום 400, כי זה לא פועל לי בדיואל ממילא כי הלוח לא תומך השאלה שלי האם אני יכול להעלות תמתחים ואיך אני עושה את זה.. או איך אני מעלה תמהירות של הזיכרון או לחילופין מבצע אוברקלוק מדוייק יותר שהמכפלה עם התמיכה לזיכרון תשתנה.... יש לי שני סלוטים של pc3200.... לא ידוע לי איזה חברה תודה. האם המעלות בסדר לאחר האוברקלוק? 47-48 מנוחה. 49-52 מאמץ. מעבד של פרסקוט

• 10 תגובות
    • 564 צפיות
  11. Started by kritikal,

ובכן, לפני כ-7 חודשים רכשתי k8n MSI neo2 nforce3 לוח אם ומעבד Amd64-3000 עכשיו המעבד שלי רץ על מהירות: 1-AMD Athlon 64 Processor 3000+, 1808MHz (0% Load) 1808? זה ניראה לי איטי מדי, אתם חושבים שאני צריך לעשות לזה overclock ל 2000? ואם כן, אני יוכל לקבל מדריך? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 492 צפיות
  12. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז יש לי: AMD Athlon 64 3200 Venice S939 והטמפ' שלו היא: 37 מעלות במאמץ. עכשיו זאת טמפ' טובה? יש לי מאוורר לא כל כך מוצלח נראה לי.. הנה הדגם: http://www.thermaltake.com/coolers/volcano/rs/a1889.htm אם אפשר אולי תביאו דעה על המאוורר .. תודה מראש.. :yelclap:

• 1 תגובה
    • 399 צפיות
  13. שלום לכולם כדי לזהות מה היא כל טמפ' בתוכנה SpeedFan עשיתי מה שאנשים מציעים ובדקתי בתוכנה של לוח האם (MSI). בלוח האם יש שתי טמפ' מעבד וSYS מה זה ה SYS הזה. בכל מקרה יש הפרש בין SPEEDFAN לתוכנה של MSI למי להאמין? בתוכנה אחרת היה רשום אותה טמפ' למעבד אבל ה SYS שהיה רשום שם היה 9 מעלות ולא ארבעים פלוס. אם מישהו יודע מה זה ה SYS הזה ואיזה עוד טמפ' יש למחשב ( מה יכול להיות 9 מעלות ומה 40+ חוץ מהארד דיסק). נ.ב. SPEEDFAN מראה גם את ה 9 מעלות גם את מה שהבנתי שזה של המעבד וגם את 40+. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 370 צפיות
  14. Started by Jinjis Han,

המארז שלי הוא דיי ישן מארז של צ'מפיון פי סי... יש לי 3 מאווררים לא כולל המעבד והספק כמובן עכשיו המאוורר שעל הפאנל הקדמי של המארז מכניס אויר והמאוורר מאחורה מוציא אוויר כמומלץ... הבעיה שלי היא שאני לא יודע מה עדיף למאורר שעל דלת המארז (מוד על חיתוך שנעשה לפני חצי שנה) בקיצור עדיף שהוא יכניס אויר? או שיוציא אויר? המאורר הקדמי ועל דלת המארז הינם של TT 90 MM... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by Jinjis Han,

הלוח שלי Albatron PX865PE Pro V2.0 Soccet 478 Motherboard בעל חיישן טמפ של winbound משהו כזה... עכשיו כמו שהבנתי מחברים ועוד כמה מקומות יש לו סטייה של 8 מעלות יותר בסביבות... עד כמה ניתן להסתמך עליו? והאם שווה ללכת על בטוח ולקנות חיישן חיצוני ללא סטייה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 460 צפיות
  16. **(ערכתי את ההודעה משלוש האפשריות לאפשרות אחת - האם הבחירה שלי טובה?)** אז ככה, דודה של אבא שלי מגיעה לביקור מארה"ב. היא מביאה מצלמה שאחי הזמין שם. אז אני חשבתי להזמין גם קירור חדש משם, כי זה יוצא הרבה יותר זול. (הדולר נכון לעכשיו הוא 4.536) חשבתי להזמין מהאתר הבא: http://www.newegg.com מה שחשבתי זה ככה: THERMALRIGHT XP-90 Heatsink - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16835109119 THERMALTAKE SilentCat 9cm 90mm 1 Ball 1 Sleeve Cooling Fan - Retail http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16811999136 סה"כ יוצא לי 44.48$ שזה יוצא 201 ש"ח. אני מתכוון לעשות OC עם הקירור. ראיתי באתר שה XP-90 מתאים להמעבדי פנטיום 4 478 מ3.2 ג"ה ומעלה. אז זה בכל …

• 11 תגובות
    • 876 צפיות
  17. קיבלתי את המעבד החדש שלי היום, פרסקוט 3 גיגה E0! יש אצלי עכשיו מסיבת רשת,רועי שפי פה וסטינגר פה,ניסיונות ראשונים באוברקלוק כי שיעמם לנו ;D: [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. אני עושה OC גל AMD 3200 ליבת ווינצסטר ורציתי לדעת עד איזו טמפ אני יכול למשוך ולהרגיש בטוח שהוא לא ישרף?????

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  19. שלום!!! בקרוב אני אקנה לי מעבד חדש בסוקט 939. רציתי לברר איתכם, איזו ליבה לקנות. ההתלבטות שלי היא בין הvenice לבין הsan diego.... אני אקנה או 3200 ווניס או 3500 ווניס או 3700 סאן-דיאגו... איזו ליבה טובה יותר לoc? עם איזו ליבה אגיע הכי רחוק?

• 3 תגובות
    • 439 צפיות
  20. ביצעתי אוברקלוק מ2.8 ל 3.1 העלתי את הfsb מ200 ל222. לא נגעתי בכל מה שקשור לזכרונות. הזכרונות פעלו לי ביחד לפני, כשאני מסתכל בeverest על 400 עכשיו הם פועלים לי על 295. הטמפרטורה של המעבד במנוחה: 47 מעלות. הרצתי 3dmark05 קיבלתי לא מזמן תוצאה של 1400 ומשהו... עם 9500 פרו... עכשיו לאחר האוברקלוק.. 698... מה קורה פה? איך זה יכול להיות? הזיכרון? הכרטיס נשחק? מה קורה פה?... לי אישית נראה שזה התיזמון של הזיכרון, אם כן איך אני משנה... אותו לבאס טוב? תודה, דן

• 7 תגובות
    • 587 צפיות
  21. שלום, באמתחתי 3500+ 939 ניוקסטל, אני חושב שהקיץ הזה אני יחגוג קצת במשחקים (סורס וכ'ו) ושמתי לב שהמעבד מתחמם ומגיע לכ 50 מעלות בעבודה כרגע אני עם קירור סטוק. אני מעוניין לקנות קירור איכותי, שלא יעלה יותר מדיי ויתן ביצועיים שנראים לעיין, ולא הבדל של 2 מעלות, משהו שגם יקרר טוב בלחץ ועבודה.. עם שטח פנים גדול ויחס שטח פנים לנפח קטן שיבוא ביותר מגע עם האוויר ויתקרר..הזלמן נראה כאוטופיה בגלל המבנה האיכותי של ההיטסינק שלו אבל הוא מאוד יקר ולפי מה שהבנתי הוא "לא מחולל ניסים" למרות המבנה היוקרתי והמצויין שלו. מה דעתכם על הביג טייפון ? שווה את הכסף ? כמה מעלות יוריד ? מה הכי מומלץ לקירור של AMD (לאפשרות OC בעתיד) אשמח לטיפים ולדעת כמה המוארר עשוי להוריד לי במעלות (רצוי אנשים עם ני…

• 11 תגובות
    • 682 צפיות
  22. Started by roei88,

יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  23. שלום, אני חדש בפורום =] עכשיו לשאלות: יש לי כרטיס מסך Inno3D Nvidia GeForce FX 5700LE 256MB DDR השאלה שלי היא כזו, אם אני פותח לו צינוריות, לרמה של איזה כרטיס הוא יכול להגיע לי? האם פתיחת צינוריות יכולה לפגוע בכרטיס עצמו? איך אני פותח צינוריות? ומה זה בכללי, "פתיחת צינוריות" אה, ומה זה OVERCLOCKING? תודה רבה ומראש לעונים! Hilikoh

• 7 תגובות
    • 524 צפיות
  24. שלום המערכת שלי רשומה בחתימה והייתי רוצה את המלצתכם לגבי קירור לכרטיס מסך וקירור לצי'פ של הלוח אם

• 2 תגובות
    • 487 צפיות
  25. היי שמתי לב שלסידרת 68XX ול7800GTX יש את אותו גוף קירור (בסטוק) אז זה אומר שיש להם את אותו מבנה...וככה ניתן להשים לשניהם את הArctic-Cooling NV Silencer 5 REV2...נכון? תודה מראש install

• 8 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים