עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by FIRE-KID,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2810

• 10 תגובות
    • 974 צפיות
  2. המערכת מופיעה בחתימה מטה כולל המארז הצולע, אני רוצה לעשות OC לכ. מסך ולמעבד, השאלה אם בכלל הקירור הבא יעשה את העבודה ואני באמת אצליח לעשות OC, האם לדעתכם ההשקעה תצדיק את עצמה ? כרגע חשבתי על הקירור הבא: כמות מחיר Zalman VF700 Cu VGA Cooler 1 189 ¤ - לכרטיס מסך. Arctic Silver 5 Thermal Grease 1 39 ¤ - משחה למעבד. Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 229 ¤ - היטסינק למעבד. הכ. מסך שיש לי זה 6600GT של XFX בתצורת PCI EXPRESS, האם הזלמן יתאים ? כמו כן הזלמן בא עם היטסינקים כחולים לזכרונות, זה יתאים ? או שיש כבר על ה XFX ? כמו כן האם ה BIG TYPHON יתאים ללוח אם שלי, P5GD1 ואיך הוא בכלל על הפרסקוט ? והאם המשחה הטרמית Arctic Silver 5 Thermal מתאימה למריחה על ה GPU יותר ממה שבא עם ה…

• 16 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. FX5200 http://img333.imageshack.us/my.php?image=3d9tp.jpg טוב אז ככה התחלית להתלהב מכל הקטע של האוברקלוקינג אז החלטתי שאני יעשה גם איזה אוברקלוקינג קטן... מה אפשר לעשות עם המערכת הבאה: פניום 4 2.4HT לא פרסקוט 256*2 קינגסטון ב400 מגה הרץ לוח של אינטל/HP עם צ'יפסט Field Value North Bridge Intel Springdale-G i865G כרטיס מסך ג'יפורס FX5200 V9520 128 מגה זיכרון של אסוס.. אמממ זהו בעיקרון... עכשיו הציון שאני קיבלתי ב3D ממש נמוך לעומת המשתמשים האחרים אז עד כמה אני יכול לעשות OC בלי לדפוק את המחשב.. תודה.

• 4 תגובות
    • 528 צפיות
  4. Started by pumbatal,

סוף סוף VMOD בעזרת BIOS EDIT ופלאש כרטיס: XFX 6800LE Defult 325@700 8p,4vp NV Silencer 5 (Rev. 2) = קירור פיצוץ פתיחת צינורות ל 16,6 VMOD ל 1.4 לליבה OC ל 400@800 לא רע לכרטיס מסך ב 1000 ש"ח (KSP) + קירור ב 150 ש"ח סה"כ 1150 ש"ח (הרבה כאב ראש עד הVMOD שסידר את הכול)

• 22 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by 3gh,

שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור? נ.ב אני לא עושה אוברקלוק ולא יעשה בעתיד..

• 8 תגובות
    • 673 צפיות
  6. Started by אדם לוי,

מה אתם אומרים עליהם 1. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1887

• 6 תגובות
    • 532 צפיות
  7. מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 539 צפיות
  8. יש גם שאלות מפגרות (אל תבהלו), אבל זה כדי שאני יהיה בטוח בעצמי. 1)היטסינק זה הצלעות קירור? 2)כשאני קונה מעבד חדש (ואני מרכיב אותו ואת כל שאר המחשב) אני צריך למרוח את המישחה הטרמית או שהוא (המעבד) כבר מגיע עם זה מורכב? 3)המישחה הטרמית משמשת גם כדבק בין ההיטסינק למעבד? 4)במדריך הזה: http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=as_apllying2.php המישחה שהוא מורח על ליבת המעבד והמישחה שהוא מורח על ההיטסינק היא אותה מישחה? אם כן אז למה יש לה צבע שונה על כל משטח (שחור וכסף)? אם אני אזכר בעוד שאלות שרציתי לשאול אז אני אוסיף אותן (תבדקו מדי פעם). תודה רבה לכל העונים.

• 20 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by HWgeek,

אני יודע שפתחתי הרבה דיונים על זה אבל תיראו את זה: באופן סופי ה6200 שלי הוא כמו ה6600GT !!! שיניתי את ההגדרות שלו בריווה ועכשיו הוא מזוהה כ6600GT והיתקנתי מחדש את הדריברים וניפתחו לי אפשרויות חדשות בדריורים ותיראו לאן היגעתי!!! ליפני זה השיא שלי היה 2939 נקודות ב05 על 550/650 ועכשיו עידכון!! 3345 נקודות!!!! על 550/700!! זה כמו הGT!!! וזה ללא תוספת קירור ומודים!!! וללא OC למחשב!!! ותיזכרו שהכרטיס התחיל עם 1500 נקודות בילבד!!

• 86 תגובות
    • 6.4k צפיות
  10. Started by lenso,

שלום , המערכת היא amd 64 3000+ 939 venice msi k8n neo2 platinum nforce3 1g memory 2.5cl ati readon 9800pro 128m עם אוורור רגיל ... יש בתוכנה של msi תוכנה לאוברקלוקינג , core cell ... התקנתי אותה ויש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי שמעלה כל שנייה את המהירות של fbs מ 200 ועולה.. ורואים את המהירות של המעבד 1.8 עולה בהדרגה . כשזה הגיע ל 1.9 המחשב ביצע ריסט לבד וכשעלה מיד הסרתי את התוכנה וכרגע המצב רגיל . למה הוא כבה רק ב 1.9 ? , האם יש אפשרות לבצע זאת עם תוכנה אחרת שלא תסכן את המחשב ? אשמח לתשובה או המלצה אם זה בכלל כדאי .. תודה שלומי.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  11. מתכוון לעשות OC לכרטיס הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10220 ויש לי 210 ש"ח להוציא על גוף קירור גם. אני בעיקרון מעוניין לעשות OC גבוהה, כזה שבעזרתו אוכל להגיע לביצועים כמעט זהים ל6600GT ב-3Dmark03 (ראיתי שזה אפשרי לפי החיפוש שעשיתי על הכרטיס). אתם יכולים להמליץ על גוף קירור מתאים? שלא יעבור את התקציב, תודה . עריכה: אם כבר פתחתי דיון, אז יש לכם מושג מה השם של התוכנה שמחליפה את AIDA32? avarest או שם דומה! אתם יכולים להגיד לי את השם המדוייק כדי שאני אוכל להוריד ולהתקין אותה?

• 5 תגובות
    • 461 צפיות
  12. http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.

• 0 תגובות
    • 483 צפיות
  13. Started by Armageddon1,

אם אני מחליף למעבד שלי את גוף הקירור אז אפשר אחרי זה לקחת את אותו גוף קירור למחשב אחר..מעבד אחר... או שזה לא מומלץ..?

• 0 תגובות
    • 485 צפיות
  14. Started by sahargt,

היי חשבתי גם לקנות קירור אקסטרים גז\מים חשבתי על זה http://www.asetek.com/main/page.asp?sideid=469 הבעייה שזה רק למעבד ואני רוצה לקרר גם כרטיס מסך ועןד על מה אתם ממלצים??

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by meidale,

שלום, בחודש הבא אני אקנה מעבד 3700 סאן דייגו רציתי לדעת רק איזה שבוע הכי טוב ל OC מבין סדרת ה 051X ? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  16. Started by JezpeRR,

שמעתי קראתי וראיתי גם Video Review על הזכרונות האלה: Mushkin 1GB 2X512 mb 2-2-2 Redline והבנתי שהם מאוד מאוד חמים....בגלל המהירות שלהם....אמרו שהם חייבים קירור אקטיבי אז השאלה שלי היא איזה קירור אני יכול לשים להם? או באיזה צורה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 435 צפיות
  17. Started by buras12,

אהלן המאוור ב-R9500PRO מתוצרת ATI שלי נדפק. אני רוצה פתרון זול ופשוט, עם דגש על זול. אם אפשר, הייתי רוצה להחליף רק את המאוורר ולא לגעת בגוף הקירור. תודה מראש, דוד הנה התמונה:

• 6 תגובות
    • 549 צפיות
  18. אוקיי אז יש לי מחשב...ואני ממש אבל ממש לא מבין באוברקלוקינג אבל אני רוצה לעשות כזה.... אז הנה המפרט שהעתקתי מתוכנה שאומרת את המידע על המחשב SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 2 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : 8IG1000-G Version : x.x System BIOS : 09/08/2004-i865G-6A79AG0LC-00 Chipset : Intel 865/848 (Springdale) System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 4GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : None None None None DIMM 512MB/64 @ 333Mt/s Bank4/5 - A2 : Empty Bank6/7 - A3 : Empty Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82865G/PE/P…

• 15 תגובות
    • 1.9k צפיות
  19. Started by lipa,

מבחינת ביצועים ורעש ?

• 9 תגובות
    • 502 צפיות
  20. Started by אדם לוי,

הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  21. Corsair TWINX 1GB PC3200XL 2*512MB DDR 400 Real TCCD או Twinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5 *2

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  22. Started by STFU!!,

שלום השאלה שלי היא אם אני יכול לעשות oc לfx5200 ואם כן איך??? ואם מה צריך לעשות?? :תודה

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by E-Bear,

בקרוב אני נוסע לאמריקה ואני מביא מערכת קירור מים, כנראה של danger dan בהרכבה עצמית... הייתי רוצה לקבל מכם הצעות בנוגע לאילו רכיבים צריכים להיות במערכת בכדי לקבל את התפוקה המלאה ממנה. התקציב אינו מוגבל ויכול להגיע גם עד 200-220$... תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by אדם לוי,

ניסיתי לבנות בלוק לא הלך =\ כאילה עשיתי משהו נחמד אבל לא יצא טוב והכול ואין לי כוח לעבוד על זה ולא ידעתי איזה משאווה אז ויתרתי =\ ורציתי לדעת איזה מערכת שוה לקנות ב 500-600 שקל, אני חשבתי על הThermaltake BigWater. אפשר קצת המלצות בבקשה. ומשהו שיתאים לי ללוח,המפרט בחתימה.

• 10 תגובות
    • 666 צפיות
  25. Started by MaStRiX,

יש לי מעבד 4.2800 נרווטוד,לוח אם Asus-p4p800 ,מארז סטנדרטי.. לא קטן,ולא גדול..רגיל ברצוני לקנות עוד כמה זמן,רציתי לדעת אם זה יתאים לי ? (לא רוצה לשמוע את כל המתלוננים על המערכת קירור מיים הנ''ל,כמה היא לא טובה וכו' .) לענות רק לעניין. תודה מראש לעונים!

• 42 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.