עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by אדם לוי,

מה אתם אומרים עליהם 1. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1887

• 6 תגובות
    • 564 צפיות
  2. Started by 3gh,

שלום . אני חושב שיש לי בעיית התחממות במחשב , יש לי על המארז מדדים כאלה שמראים את הטמפ' ויש 3 מצבים , מצב ראשון מראה לי 37.8 מעלות , מצב שני 41 מעלות ומצב שלישי 43 כל זה שהמחשב במנוחה. שאני משחק במשחקים זה מגיע לי לפעמים בסביבות ה50 או 40 גבוה (47-49) ניקיתי את המחשב שלי מאבק ניקוי יסודי זה עזר קצת אבל עדיין זה נראה לי חם מידי. בכל מקרה המחשב שלי זה : gforce 6800 gt 256 mb amd 64 bit 3200 1 gb ram יש לי 4 מאווררים במארז , בבקשה עזרו לי מה אני אמור לעשות? האם להוסיף קירור מים? או בכלל לשדרג את מערכת הקירור? נ.ב אני לא עושה אוברקלוק ולא יעשה בעתיד..

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by roc,

שלום יש לי מחשב 2.8GHZ NORTHWOOD 512DDR 400MHZ לוח אם של אינטל לא זוכר איזה נראה לי D865GLC אני לא יכול לבדוק כי הכונן קשיח שלי בתיקון לאחר שגיליתי בו תקלה וכרטיס מסך FX5200 128MBIT יש לי 3 מאוררים אחד במעבד אחד מאחורה ואחד בספק,עכשיו הבעייה במחשב היא שרשום לי בתוכנה הנקראת INTEL ACTIVE MONITOR שקיבלתי אותה עם הדרייברים של הלוח אם והיא אומרת את הטמפ' במחשב,לפני כמה חודשים לילה אחד המחשב צפצף וראיתי שיש 71 מעלות במעבד! כיביתי את המחשב מהר ולאחר יום הדלקתי אותו שוב וקרא אותו דבר,ישר לאחר הפעלת המחשב רשם לי 60+ מעלות שאלתי כמה אנשים וחלקם אמרו שיכול להיות שהחיישן נשרף כי לפני הבעייה הזאתי זכור לי שהיה לי 40 פלוס מינוס מעלות וכיום לפני שבוע החלטתי להתקין את התוכנה שוב לאחר …

• 11 תגובות
    • 838 צפיות
  4. Started by pumbatal,

סוף סוף VMOD בעזרת BIOS EDIT ופלאש כרטיס: XFX 6800LE Defult 325@700 8p,4vp NV Silencer 5 (Rev. 2) = קירור פיצוץ פתיחת צינורות ל 16,6 VMOD ל 1.4 לליבה OC ל 400@800 לא רע לכרטיס מסך ב 1000 ש"ח (KSP) + קירור ב 150 ש"ח סה"כ 1150 ש"ח (הרבה כאב ראש עד הVMOD שסידר את הכול)

• 22 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by lenso,

שלום , המערכת היא amd 64 3000+ 939 venice msi k8n neo2 platinum nforce3 1g memory 2.5cl ati readon 9800pro 128m עם אוורור רגיל ... יש בתוכנה של msi תוכנה לאוברקלוקינג , core cell ... התקנתי אותה ויש אפשרות לאוברקלוק אוטומטי שמעלה כל שנייה את המהירות של fbs מ 200 ועולה.. ורואים את המהירות של המעבד 1.8 עולה בהדרגה . כשזה הגיע ל 1.9 המחשב ביצע ריסט לבד וכשעלה מיד הסרתי את התוכנה וכרגע המצב רגיל . למה הוא כבה רק ב 1.9 ? , האם יש אפשרות לבצע זאת עם תוכנה אחרת שלא תסכן את המחשב ? אשמח לתשובה או המלצה אם זה בכלל כדאי .. תודה שלומי.

• 1 תגובה
    • 531 צפיות
  6. מתכוון לעשות OC לכרטיס הנ"ל: http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10220 ויש לי 210 ש"ח להוציא על גוף קירור גם. אני בעיקרון מעוניין לעשות OC גבוהה, כזה שבעזרתו אוכל להגיע לביצועים כמעט זהים ל6600GT ב-3Dmark03 (ראיתי שזה אפשרי לפי החיפוש שעשיתי על הכרטיס). אתם יכולים להמליץ על גוף קירור מתאים? שלא יעבור את התקציב, תודה . עריכה: אם כבר פתחתי דיון, אז יש לכם מושג מה השם של התוכנה שמחליפה את AIDA32? avarest או שם דומה! אתם יכולים להגיד לי את השם המדוייק כדי שאני אוכל להוריד ולהתקין אותה?

• 5 תגובות
    • 496 צפיות
  7. Started by gilad0327,

עשיתי לכרטיס שלי OC אבל אני לא יודע עם זה יצא ...הוספתי תמונה ... אני לא בטח שזה יצא בגלל שאין שום שינוי בטמפ' [attachment deleted by admin]

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. http://www.primecooler.com/index.php?akce=viewp&idprod=226 יש לי לוח אם EPOX 8RDA3+ ואני לא ידוע אם ההיטקסינט יץאים מבחינת מוקום ואם הוא לא יתלוש לי את התושבת של המעבד.

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  9. Started by FIRE-KID,

http://www.guru3d.com/newsitem.php?id=2810

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Armageddon1,

אם אני מחליף למעבד שלי את גוף הקירור אז אפשר אחרי זה לקחת את אותו גוף קירור למחשב אחר..מעבד אחר... או שזה לא מומלץ..?

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  11. Started by Emms12,

או קי אז ככה... אני רוצה לקנות מערכת קירור מים למחשב החדש שאני עומד לקנות... המפרט: Dfi lanparty UT sli-d/ultra-d (לא סגור על זה) AMD athlon 64 3700 San-Diego בקשר לכרטיס מסך אני לא סגור עליו אבל כנראה או 7800GTX או 6800GT תלוי ברווחים מהבר מצווה ביום חמישי ;D... אני צריך קירור לכל המערכת (מעבד, כרטיס מסך וציפסט....) ויש לי 400$ להשקיע בזה ואני יכול לקמבן משלוח מחו"ל דרך חבר.... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 738 צפיות
  12. שלום לכולם. קיבלתי מאוורר של thermaltake מסוג volcano 10 האם הוא מקרר מספיק יעיל בשביל ברטון 2500 ללא אוברקלוקינג או שהוא חלש מידי? והאם הוא שקט או מרעיש, אני פשוט רוצה להחליף ערכת קירור ענקית של SPIRE שיש על המעבד והיא מרעישה מאוד.

• 5 תגובות
    • 534 צפיות
  13. מה המצב חברים שלי רציתי לדעת עים המערכת קירור הזאת טובה :http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=fntcc תודה מראש אלי :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 3 תגובות
    • 574 צפיות
  14. Started by buras12,

אהלן המאוור ב-R9500PRO מתוצרת ATI שלי נדפק. אני רוצה פתרון זול ופשוט, עם דגש על זול. אם אפשר, הייתי רוצה להחליף רק את המאוורר ולא לגעת בגוף הקירור. תודה מראש, דוד הנה התמונה:

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  15. המערכת מופיעה בחתימה מטה כולל המארז הצולע, אני רוצה לעשות OC לכ. מסך ולמעבד, השאלה אם בכלל הקירור הבא יעשה את העבודה ואני באמת אצליח לעשות OC, האם לדעתכם ההשקעה תצדיק את עצמה ? כרגע חשבתי על הקירור הבא: כמות מחיר Zalman VF700 Cu VGA Cooler 1 189 ¤ - לכרטיס מסך. Arctic Silver 5 Thermal Grease 1 39 ¤ - משחה למעבד. Thermaltake BigTyphoon CPU Cooler 1 229 ¤ - היטסינק למעבד. הכ. מסך שיש לי זה 6600GT של XFX בתצורת PCI EXPRESS, האם הזלמן יתאים ? כמו כן הזלמן בא עם היטסינקים כחולים לזכרונות, זה יתאים ? או שיש כבר על ה XFX ? כמו כן האם ה BIG TYPHON יתאים ללוח אם שלי, P5GD1 ואיך הוא בכלל על הפרסקוט ? והאם המשחה הטרמית Arctic Silver 5 Thermal מתאימה למריחה על ה GPU יותר ממה שבא עם ה…

• 16 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. Started by אדם לוי,

הלוח האם שלי הוא GA-8iPE 1000 של GigaByte זה יתאים? אם לא אז תביאו לי עוד מאוור מהסידרה שלהם שיתאים לי בבקשה.

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  17. אני קונה מחשב..מקיי אס פי אם זה משנה... ואני מתלבט בין GeForce 6200 128 up to 256 הtc... או ה 128 הרגיל.. עכשיו השאלה שלי היא אם אפשר להפוך אותו ל6600, שהבנתי שזה די בקלות, גם בגירסאת tc הtc יוצא יותר זול, ואני רוצה לדעת אם זה קשור לזה.. תודה מראש לעונים!

• 39 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by lipa,

מבחינת ביצועים ורעש ?

• 9 תגובות
    • 534 צפיות
  19. אני רוצה לוודא ב100% לפני שאני רוכש האם הקירור הנ"ל יתאים ללוח הנ"ל?

• 11 תגובות
    • 733 צפיות
  20. יש במחשב של אחים שלי FX5200 של ג'יגהבייט וקראתי פה שאיכשהו לחלק מהכרטיסים אפשר לפתוח צינורות ולהפוך אותו לFX5500 חיפשתי ולא מצאתי ממש הסבר איך בדיוק לעשות את זה אז הייתי רוצה לקבל פה כמה הסברים תודה לעוזרים עריכה: חיפשתי בRivaTuner את האפשרות ולא מצאתי בדיוק איך לעשות את זה..

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  21. 55-57 במאמץ. 46-47 במנוחה. אוברקלוק סופי שבוצע(עם קירור סטוק רגיל...): 3.29Ghz 235Mhz FSB הגדרתי בביוס שהזיכרון יהיה על 400mhz ולפי אוורסט(התוכנה) הזיכרון עולה בהתאמה למעבד. ז"א שהזיכרון כרגע על 235mhz במקום 200mhz. כל זה בוצע ללא העלאת מתח והגבלתי בנוסף תpci\agp בביוס שagp=66Mhz pci=33mhz האם כל התהליך שביצעתי נכון ולא מזיק...? והאם ניתן להוסיף עוד, או שבשביל זה אני אצטרך קירורים לזכרונות ולמעבד. הלוח פועל על 32-33 מעלות. השאלה העיקרית היא האם הייתי אמור להעלות מתח...?

• 1 תגובה
    • 501 צפיות
  22. Started by JezpeRR,

שמעתי קראתי וראיתי גם Video Review על הזכרונות האלה: Mushkin 1GB 2X512 mb 2-2-2 Redline והבנתי שהם מאוד מאוד חמים....בגלל המהירות שלהם....אמרו שהם חייבים קירור אקטיבי אז השאלה שלי היא איזה קירור אני יכול לשים להם? או באיזה צורה... תודה רבה

• 3 תגובות
    • 465 צפיות
  23. Started by RuThLeSs,

יש לי 6600GT של GIGABYTE עם חיבור PCIE שבמאמץ מגיע לסביבות ה-70 מעלות ובמנוחה הוא נמצא על כ-56....(כרגע הוא על OC פצפון של 30 בליבה ו-20 בזכרונות). רציתי לשאול איזה קירור טוב יש לכרטיס הזה, כמה הוא עולה ומה ההרכבה שלו כוללת (צריך להוציא את הקירור הקיים איכשהו? זה מסובך?) תודה

• 38 תגובות
    • 2.6k צפיות
  24. אוקיי אז יש לי מחשב...ואני ממש אבל ממש לא מבין באוברקלוקינג אבל אני רוצה לעשות כזה.... אז הנה המפרט שהעתקתי מתוכנה שאומרת את המידע על המחשב SiSoftware Sandra Mainboard Manufacturer : Gigabyte Technology Co., Ltd. MP Support : 2 CPU(s) MPS Version : 1.40 Model : 8IG1000-G Version : x.x System BIOS : 09/08/2004-i865G-6A79AG0LC-00 Chipset : Intel 865/848 (Springdale) System Memory Controller Location : Mainboard Error Correction Capability : None Number of Memory Slots : 4 Maximum Installable Memory : 4GB Bank0/1 - A0 : Empty Bank2/3 - A1 : None None None None DIMM 512MB/64 @ 333Mt/s Bank4/5 - A2 : Empty Bank6/7 - A3 : Empty Chipset 1 Model : Giga-Byte Technology 82865G/PE/P…

• 15 תגובות
    • 2k צפיות
  25. Started by rp,

מה בדיוק מערכת קירור מים מקררת לי במחשב?? את הכל?? מעבד...כרטיס מסך...וכו'... או שהיא מקררת רק את המעבד??

• 4 תגובות
    • 478 צפיות

דיונים חדשים בפורומים