עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. שלום אחים שלי אני רוצה לדעת עים אני קונה 6600 רגיל אני יכול להפוך אותו ל-gt כמובן שאני יעשה לו oc תודה רבה לעוזרים מראש : :xyxthumbs: :xyxthumbs:

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  2. שלום לכולם הצלחתי עכשיו להגיע ל 3300 יציב, מהירות של הבאס 220, המפרט בחתימה, אני לא מצליח להגיע יותר מזה בצורה יציבה, ומעל זה הביוס לא עולה , יש לי קירור ביט טייפון , הוא הוריד את הטמפ' בצורה עצבנית, במנוחה אני עומד על 35 מעלות, ובמאמץ על 47 כל זה ב OC של 3000@3300, איזה הגדרות אני יכול עוד לשנות כמו מתחים וכו' בביוס, כי יש שם המון דברים שאין לי מושג בהם.. תודה לכולם :yelclap: :yelclap: :yelclap:

• 2 תגובות
    • 473 צפיות
  3. שלום רב לכולם! זוהי ההודעה הראשונה שלי,וכולי תקווה שהיא לא שטותית...כי אני לא איש מחשבים. המאוורר שעל המעבד מכניס או מוציא אוויר? וכשייש מולו בדופן הצד מאוורר,איך רצוי שהוא יעבוד כשהו מול מאוורר המעבד,להכניס או להוציא? האם צריך להיות ניגוד ביניהם? תודה מראש! איתן

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by T_A,

אז ככה (מפרט בחתימה) איך אני קובע את היחס מעבד זכרון ? :s05: כי אני רוצה לשים את המעבד ב 11X275 ואת הזכרון ביחס של CPU/14 אבל כל פעם היחס זכרון מעבד משתנה לי (לפעמים נמוך מידי ולפעמים גבוה מידי) מה שאני רואה בלוח אם בקשר לזכרון זה רק איזה מהירות לכוון אותו (266,333,400,433... וכו.) אבל זה לא ממש עוזר לי (היחסים משתנים לי כל שאני בוחר משהו אחד) אני גם לא ממש מבין במה בא לידי ביטוי המכפלה של ה HT וה HT בכלל אני יודע שזה מסורבל אבל ועד שאני יקנה זכרון מהיר יותר אני חייב לעשות את כל הבלאגן הזה. נ.ב כמה זמן אמור לקחת לפרויקת להגיע ל OC DATABASE? כי שלחתי אחד ביום שבת (רק 18 אחוז אבל אני עובד על זה)

• 0 תגובות
    • 507 צפיות
  5. Started by dids22,

שמתי לב שהגודל שלו הוא 70 מ"מ חח הייתי בטוח שהוא 80 הקיצר משהו אולי יודע קצת פרטים על המאורר הזה מה עוצמת הרעש? כמה cfm יש? (חח מזה בכלל?) מה הלחץ אויר ? נערך יש לי אופציה בלוח אם לשים את המאורר על cpu smart fan contoler (משהו כזה) הקיצר בדקתי וזה עושה שנגיד מעל 60 מעלות המאורר יעבוד על עוצמה מלאה 40-60 עוצמה בינונית ומתחת ל 40 עוצמה נמוכה (משהו כזה חח) אבל במקום זה קורה לי משהו אחר כשטמפ' על 35 ומטה המאורר מפסיק לעבוד ואחר כך כשהוא מגיע ל 45 הוא מתחיל שוב לעבוד ולפעמים זה לא קורה אז מה נראה לכם? אולי המאוורר הזה לא תומך באפשרות הזו?\

• 2 תגובות
    • 513 צפיות
  6. Started by BandiT,

קניתי לוח אם מסוג Gigabyte K8NF-9. יש לי 2 מאווררים של 12 מ"מ.. הצלחתי לחבר רק אחד...לא מצאתי לאן לחבר את השני.. משהו יכול לעזור לי בזה..

• 6 תגובות
    • 557 צפיות
  7. חח אז ככה היה לי קצת משעמם ב5 בבוקר אז החלטתי להדק קצת תתיזמונים בסטוק הם היו על 3-3-3-8 נכנסתי לביוס והחלפתי ל2.5-3-3-8 העלתי את וינדוס המחשב הכול עבד רגיל נכנסתי לCPUZ והוא אמר לי שהזכרונות על 2.5-3-3-6 למרות שבביוס הם היו על 2.5-3-3-8 (יחס של 1:1) למה?? ורציתי גם לנעול את המהירות של הזיכרונות אבל האופציות שישי לי זה מ266MHZ ומעלה ויש לי DDR400MHZ PC3200 וידוע שהמהירות שלהם היא 200MHZ ובגלל שזה DDR אז זה מוכפל ל400 אז אני צריך להשם את זה על 400 כי אין לי אופציה של 200MHZ בלוח? ועוד בעיה אחרה ששניתי את התזמונים ל2.5-3-3-8 (אבל בCPUZ זה היה2.5-3-3-6) והפעלתי את הPAT המחששב לא עלה בכלל למה? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום אחים שלי מה נישמע? ראיתי קירור מיפלצתי שיעיל כמו קירור מים http://www.ninjalane.com/display.aspx?docname=pal8150&page=2 אם אני לא טועה הישווא אותו למערכות קירור מים נכון? אז זה קירור אוויר הכי חזק שיש לא?

• 2 תגובות
    • 534 צפיות
  9. שלום לכולם יש לי כרטיס מסך שבחתימה מתוצרת CONNECT 3D, הקירור שלו הוא בדיחה גרועה ביותר ועל הזכרונות אין אפילו קירור, אני משחק בד"כ רק NBA 2005 אז מידי פעם יש בריחות של צבע ושחקנים מתווסף להם סנטר או איבר אחר צבעוני וגם מידי פעם אם אני מריץ 3DMARK 2001 אז אם הכרטיס חם אחרי עבודה אז יש ארטיפקטס להחליף את הקירור לא בא בחשבון כי הוא מודבק לליבה ואני לא רוצה לקחת סיכון. המארז מאווורר היטב שני מאווררים מוציאם אויר ושניים מכניסים. השאלה היא כזאת אם אני אשים מאוורר 8 מ"מ שיזרוק אויר לעבר הכרטיס האם הבעיה תיעלם? אני מתכוון להחזיק את הכרטיס ע"י BRACKET של סלוט PCI שנמצא מתחת לכרטיס ולכוון אותו לעבר הזכרונות והמאוורר המסכן שנמצא על הפלטה שצמודה לליבה. שאלה שניה: אם הפיתרון הנ"ל מצלי…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  10. Started by karpad,

אז השאלות שלי ככה: 1.על איזה קירור אתם ממליצים ל6600GT? 2.איך הכרטיסים של GIGABYTE בOC(בגלל שאף אחד לא ענה לי בדיון הקודם שלי)

• 5 תגובות
    • 853 צפיות
  11. הטמפרטורה שלי היום היא 78 , ואני רוצה להוריד אותה למשהו כמו 50 או 60

• 25 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shuy,

אם אני אקח קירור סטוק של פרסקוט ואשים אותו על מעבד קריר יותר כמו ווילמט' או נורטווד, הוא יהיה יותר יעיל מגופי הקירור סטוק המקוריים של אותם מעבדים?

• 2 תגובות
    • 571 צפיות
  13. Started by generalA,

שלום אנשים ברשותי כ. מסך מסוג: Nvidia Geforce4 MX 440 אני מעוניין לעשות לו אוברקלוקינג. באיזו תוכנה עלי להשתמש? באיזו דרך אני פועל ? ואיזה קירור אם בכלל עלי להוסיף ? ומה התוצאות מבחינת ביצועים צפויים? תודה !

• 2 תגובות
    • 434 צפיות
  14. קניתי לא מזמן 6800NU והוא די נחמד חוץ מזה שבמנוחה הוא ב62 מעלות ואחרי דקה וחצי של 3dmarks2005 הוא מתחמם ל80 מעלות (עם צינורות פתוחים בלי עיוותים). . המעבד גם לא צדיק הוא בזמן עבודה הוא לפעמים עולה לטמפרטורה של מעל 70 מעלות הוא בדרך כלל 56-60 במנוחה. המאוורר על המעבד די חלש. טמפרטורת המערכת מגיעה עד לאיזה 50 מעלות לא הרבה יותר זה גם תלוי מה הטמפרטורה בחדר. חשבתי על כמה אופציות אחת לקנות silencer 5 rev2 (זה אמור להתאים לא?) ומאוורר נחמד לCPU שזה יצא לי משהו כמו 250- 350 שקל . אין לי מושג איזה מפלצת לשים עם המעבד ראיתי את המאווררים הטובים חלק נראים כמו גורדי-שחקים ומנועי סילון הגודל המפלצתי שלהם עוזר במשהו? ראיתי גם אפשרות של קירור מים זה כדאי? ביצועים מרשימים אבל יקר. אני…

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  15. או שאני צריך לקנות משהו מקצועי? מטרה כמובן אוברקלוקינג... asus en6600gt pci ועוד שאלה התיזמנים של הזיכרונות של הכרטיס מסך מה יותר טוב 1.6ns או 2ns? אני יודע שבזיכרונות של המחשב כמה שהתיזמונים יותר נמוכים ככה זה יותר טוב השאלה אם זה ככה גם בכרטיס מסך? תדה רבה לעוזרים!!!

• 7 תגובות
    • 629 צפיות
  16. רדיאטור - מה ההבדל בין בלאק אייס פרו לאקסטרים? האם שווה להשקיע באקסטרים? בלוקים - איך הסוויפטאק MCW6002 לA64 וMAZE 4 ל6800GT? מאוורר לרדיאטור - מאוורר 100CFM~ יביא שיפור מורגש בביצועים לעומת מאוורר 80CFM~? תמליצו לי על משאבה, טובה וזולה. בקשר להזמנה מחו"ל, אני יצטרך לשלם מע"מ/מכס?

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום, אני מתלבט בין הסיילנסר לזלמן. הקירור נועד ל OC, ועכשיו הבנתי שהזלמן בא עם סינקים והסיילנסר לא, אבל ההבדלים בניהם הוא 40 שקל ורובכם אמרתם שהסיילנסר מקרר טוב יותר השאלה שלי האם כדי לקנות את הסיילנסר ולקנות ב 40 שקל גם סינקים בנפרד ? האם בכלל אפשר לשים סינקים וגם סיילנסר ? מישהו עשה את זה ? ויכול להגיד לי כן מניסיון ?? תודה מראש... :yelclap:

• 14 תגובות
    • 735 צפיות
  18. Started by keglevich,

יש ברשותי כרטיס מסך 6800 leadetk a400 agp8 ניסיתי לפתוח לכרטיס את הצינורות עיבוד החסומות לפי המדריך הזה http://www.digit-life.com/news.html?107374#107374 הבעיה היא שכאשר אני פותח אצלי את התוכנה (riva tuner) זה מציג לי תפריט שונה... תודה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  19. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

כול מילה מיותרת. http://s39.yousendit.com/d.aspx?id=0DHAHGRPPU11Y29K5HISW61N8V

• 2 תגובות
    • 594 צפיות
  20. Started by pumbatal,

עידכון קל דרייברים 77.76 (זה גם תיקן את התופעה של GAMMA בסרטים) ליבה 408 (BIOS מוד ל 1.4V) זיכרון 810 (זיכרונות חרא) חום מקסימלי בפולל 69 מעלות צינורות 16.6 לא לחצתי על העצור בריווה מוניטור

• 26 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Cyron,

אני צריך קירור למעבד AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 אני מחפש משהו פשוט, לא ל-OC, והכי חשוב שקט שקט שקט תודה

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  22. שלום. יש לי athlon xp 2000+ והוא הגיע ל70 בפעם הראשונה מזה שנים. החלטתי שarctic silver יהיה הפתרון הכי מהיר וזול אבל אני לא בטוח איך אני מסיר את הPaste ששמתי לפני שלוש שנים עליו. זה פייסט לבן שהגיע עם המאורר שהגיע עם המעבד, אני חושב ששם המאוורר היה green power או משהו כזה אם זה עוזר. לא הורדתי עוד את ההיטסינק מחשש שהורדת הפייסט תהיה בעיה. אגב, אם ארצה להוריד אח"כ את הarctic silver התהליך שונה?

• 5 תגובות
    • 494 צפיות
  23. אני מחפש המלצות על כרטיס מסך טוב לאובר קלוק שהוא מצויין למטרה הזאת ועל יד אוברקלוק מודים ו פתיחת צינורת אפשר להגיע לרמות גבוהות אני אמור לקבל מערכת קירור מים ואני מתכנן להפעיל אותה רק על הכרטיס המערכת היא של dd והיא מגיעה עוד שבוע וחצי מארהב אני רוצה לשבור שיאים עם הכרטיס ואם אפשר אז לאחר שאקנה אותו אשמח לקבל כל עזרה שתוכלו לתת לי בפרוייקט הכרטיס צריך להיות בתקן agp

• 35 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. מכרתי לפני מס' ימים את מערכת המחשב הקודמת שלי שהחזיקה בשיא עולם ואני בימים אלו ממש בונה לעצמי מערכת מחשב חדשה לצרכיי OC בלבד! כבר יש ברשותי זכרונות Corsair PC3200C2 Rev4.2 TCCD 256MB * 2 , בחרתי דווקא בנפחים האלו בגלל שהם עדיפים לOC. מתוכנן מעבד AMD Athlon 64 (Venice Core) 3000+ (אפשר גם להמליץ לי סטפינג מוצלח אם מישהו מכיר) החלק האחרון הוא הלוח אם שעליו אני שוקד בכובד ראש בימים האחרונים, משום שאני צריך שהוא יעבור מהירות באס של 340Mhz לפחות (אני חוזה שזה מה שהזכרונות האלו יעשו בערך). 1. זול - בסביבות ה600 שקל. 2. לפחות 3V לזכרונות (אם יש יותר הריי זו ברכה ;D ) 3. עדיפות לAGP (כן שם ישב הGeForce2 העתיק ,חחח מי יודע אולי עליו נשבור איזה שיא לסדרה הזו) כדי לחסוך קניית כרטיס…

• 8 תגובות
    • 861 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי את הלוח הנ"ל ועליו מותקן אתלון XP 2500 הלוח מאוד נחמד אבל תמיד כשאני בודק טמפרטורות - אם זה בביוס או באוורסט תמיד הטמפ' היא בסביבות ה 63-69 מעלות. כשאני מפעיל את המחשב כשהוא קר ונכנס ישר לביוס הוא מראה על טמפ' של 59 מעלות - גם לא הגיוני. מורכבת לי מערכת קירור של SPIRE היטסינק מאלומיניום עם סנפירים עבים, ומאוורר שמסתובב ב 4200 סל"ד - מהירות נשלטת ע"י הביוס. אני יודע שהטמפ' גהוהה מדי אך האם היא אמיתית או ש הלוח מזייף? עדכנתי את הביוס לגרסא הכי חדשה, יש לי 4 מאווררי מארז: קדמי שמכניס אויר וגם מקרר את ההארדיסקים, אחורי מוציא + אחורי מכניס וצדדי מוציא. כל זה לא עזר ונשאלת השאלה אפשר לעשות

• 5 תגובות
    • 541 צפיות

דיונים חדשים בפורומים