עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אז ככה... הsf2 ידוע בתור בין המאוררים הטובים בשוק. בדרך כלל מסתובב בין 4800- 5400 גג של סיבובים לדקה. אני לא אהבתי את הקצב ולכן חשבתי על רעיון מודינת מקורי שיביא להסתובבותו מהר יותר וכן , חיברתי מאוור 80 מ"מ ג'נרי וחיברתי אותו עם סילוטייפ (סרט הדבקה) לsf2 וכבר קיבלתי ירידה של 3 מעלות ועליה ל 5625 - 5818 סיבובים!!! כמו כן יש בידי לוח ep-8rga+ שידוע בצ'יפים והמופסטים המתחממים אז גם להם סידרתי קירור . תסתכלו: http://planet.nana.co.il/bead2216/image1%2EJPG המחשב ממבט כללי http://planet.nana.co.il/bead2216/image14%2EJPG תוצאת השיפור של סיבוב המאורר http://planet.nana.co.il/bead2216/image3%2EJPG המוד: מאוור שחור על הsf2 . http://planet.nana.co.il/bead2216/image4%2EJPG המוד: מאו…

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sub_man,

שלום כולם!!! אני וד כמה ימים עושה את המודינג הראשון שלי המודינג יכלול: הפיכת המארז לשקוף בצדדים ולמעלה, קדיחת חורים לאיוורור, הכנסת לד סיב אופטי. הייתי רוצה לגבל תגובות האם לדעתכם הרעיון יפה וטוב והאם יש לכם טיפים שיעזרו לי תודה

• 51 תגובות
    • 3.7k צפיות
  3. Started by Diablo,

טוב....חשבתי לנסות את עולם המודינג...... :smoke: אז החלטתי לשנות את הלאדים של המקלדת.....לאדומים מה אתם אומרים? (זה טוב בתור התחלה?) ומה היה המודינג הראשון שלכם?

• 21 תגובות
    • 2.8k צפיות
  4. Started by BassMan,

אז כך כפי שתראו המארז שלי הוא דיי מוד קנוי.... אבל הוא מארז עם פוטנציאל אדיר... אז זו רק התחלה .... מה שעשיתי בינתיים זה: 1. הסתרת ה cd-rom 2. רגליים מפרספקס שקוף (מט) עם לד כחול בוהק בפנים. 3. FANBUS שעוד לא פעיל... (בכללי לד עם 2 צבעים 7V ו 12V וכ"ד...) בתמונות אתם תראו את הרגליים ואת ההסתרה של ה CD (ומצטער על התמונות החשוכות... המצלמה הזו ממש פשוטה ולא איכותית) תהנו!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  5. אתם חושבים שמישהו ירצה לקנות כרטיס מסך וודו 3 3000 בשביל מודינג רצחני?.... ואני לא מתכוון כזה של לחבר לו לדים ושטויות אלא יותר לאלה שלוקחים רובי אויר ונפצים קטנים או משאית או אפילו ועושים לכרטיסים, מעבדים, מדפסות וכו'... מודינג :AR15: היה איזה מישהו ששם פה לינק לאתר כזה.... ;D

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. Started by nivezrati,

שלום לכולם קראתי את המדריך באתר של הכנת/הרכבת צג LCD במחשב ונראה לי שאני אקנה את החלקים ויעשה כמו שמתואר אבל אני לא יודע איפה ואיך למקם אותו במארז שלי, המארז שלי הוא- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_829&products_id=4081 אם זה יעזור... בתודה ניב.. נ.ב אם מישהו עשה את המוד הזה בעבר אשמח לדעת איך היו התוצאות והכל...

• 24 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, התסכלתי בתוכנה Everest וראיתי שה-CPU שלי הטמפרטורה שלו זה 36 ו-Motherboard זה 21 חשבתי לעצמי ועלה לי רעיון... הנה התוצאה: שכחתי לצלם, ליד היד שלי (ליד העכבר) יש 4 כפתורים למאורר שעשיתי כל כפתור זה הרמה של המאוורר מ-1 עד 4 אשמח לתגובות

• 11 תגובות
    • 527 צפיות
  8. אורח R0ckF0rD
    Started by אורח R0ckF0rD,

LMAO!

9. Started by N N C,

אני מעוניין לצבוע את הטלפון שלי (נשרט חבל על הזמן, ואין פאנלים, או ביטוח, אז פשוט עושים מודינג, מה לא ככה ?) בקיצור, אני מעוניין שייצא לי צבע שחור או כחול כהה מבריק ורציתי לדעת מה עלי לעשות ? באיזה ספרי להשתמש ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  10. Started by KoDkOd,

כדי לעשות אולטרה?

• 2 תגובות
    • 837 צפיות
  11. Started by Dj_Gal,

הנה פרויקט קטן ומאוד מאוד מושקע .. עזרו לי בו כמה חברים טובים הנה שיר שהקדשנו למודינג זה ותהליכו: שלושה חברים יצאו למודינג .. בים בם בום.. אחד הביא את הדרמל... בים בם בום... אחד קיבל דיסקית בראש (אני) ... בים בם בום... אחד עיקם את הדרמל... בים בם בום.. 1)אמר חברו(אני).. זה לא נורא זה לא דיסקית שלי בכלל...זה של יובל... 2)אמר חברו(אני).. טוב מאוד חבר ....אין מודינגים טובים יותר ... כמו חיתוך בלייזר ... רוצים תמונות?... לא ! סתם.... http://photos.walla.co.il/dj_gal תהנו... שלב תודות... 1 לחברי טל שחתך ...פצע(אותי) ... שבר(מצווה)... 2 ליובל הפראייר .. שהביא דרמל וחזר עם חלקים ממנו... 3 תודה לאמא אבא שהביאוני עד הלום.

• 23 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by nivezrati,

שלום לכולם אני חדש בנושא המודינג ורציתי לשאול לגבי מודינג לעכבר... אז ככה יש לי עכבר אופטי של מייקרוסופט ואני רוצה להחליף את הלד האדום שלו לכחול... להשיג לד כחול זו לא הבעיה ... הבעיה היא שאין על תחתית העכבר ברגים ואני לא ידוע איך לפתוח את העכבר.. מי שהתנסה במודינג לעכבר שיעזור לי בבקשה וגם מי שלא בתודה ניב

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  13. Started by barakhil,

היייי כולם .... לפני שאתם מתנפלים עלי - אני יודעת שזה לא בדיוק מוד ... אז מה - לא אכפת לי :-) סתם חשבתי להראות לכם כי זה נחמד. המארז: Dragon DX-01BLD Tower החלפתי סה"כ את הנורה של ה- power מירוק דוחה לכחולה מגניבה :-) צבעתי את הכוננים בשחור, עשיתי שאת המחשב ידליקו בסיבוב מפתח (בדיוק כמו במכונית) וזה היה ממש מגניב אבל זה התחיל לעצבן אותי אז הורדתי... המארז: (בינתיים בלי הנורה כי נתקתי אותו כדי שאני אוכל לצלם יותר טוב, אגב...מצטערת על האיכות של התמונות המצלמה שלי היא סתם משהו זול מפולין :-) ) הנורה: (היא מאד חזקה כפי שאתם רואים ..ואפילו הרבה יותר במציאות) שלחו לי case badge (המדבקה המרובעת הזאת ששמים על המארז) ממש מגניב מחו"ל שרשום Athlon super pr…

• 27 תגובות
    • 2.3k צפיות
  14. מחשב פנטיום 4 2ג'יגה (המחשב הגדול במפרט) במצב מנוחה הגיע ל כ 60 מעלות מעבד (!!!) ו כ- 50 מעלות (!!!) מערכת... ניסיתי הרבה מאוד דברים...ניקוי מאוררים בלחץ (יש מאורר למעבד, לכרטיס מסך, אחד שמכניס אוויר בקו של הכרטיסים ואחד שמוציא אוויר חם למעלה (אוויר חם עולה למעלה) מאחורי הכוננים...) אבל עדיין... המערכת ירדה במקסימוםםםםםםםםםםםם 3 מעלות... דבר שעדיין חם לכל הדעות... חוץ מזה, בגלל שהבלאגן בתוך המארז קצת עצבן אותי... עשיתי מודינג של כבלים עגולים (2 IDE לכוננים (3 קשיחים וDVD), כבל פלופי אחד וכבל SCSI אחד) עכשיו סיימתי להכין את הכל, חיברתי חזרה את המחשב, והוא מראה 49 מעלות (קצת מאמץ עכשיו... מקום במנוחה הוא היה על 46) יש מצב? או שזה סתם כי לילה עכשיו... וקר בכללי... יש מצב שמו…

• 8 תגובות
    • 694 צפיות
  15. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעוניין בהמלצה לקירור מים למעבד הכי טוב שאפשר למצוא עד 650 בלי חריגה, הוא למטרת אוברקלוק, ואני רוצה שיתן את התוצאות הכי טובות. שקט לא חשוב. תודה מראש.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Cha0stAlker,

שלום, אני מעוניין בקניית קירור מים שמתאים לסוקט AM2+. עדיפות לחנויות בארה"ב (גם אם לא מייבאים לארץ), או כל מקום אחר בעולם שכן מייבא לארץ, בגלל שבחו"ל יש תמורה גדולה יותר למחיר זהה (בד"כ). תודה מראש.

• 20 תגובות
    • 975 צפיות
  17. Started by eegg,

מישהו יודע אם המאוורים של silenx באמת שקטים כמו שכתוב עליהם (9,11,14 db(??

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. דווקא שמעתי מכמה אנשים בפורום הזה שמפנטיום 3 המכפלות נעלות. אז איך זה שנכנסתי לביוס והיתה לי אפשרות גם להעלות את הFSB וגם את המכפלות? ??? לא שזה משהו רע, זה משהו טוב, אבל עדין זה מוזר.

• 21 תגובות
    • 1.8k צפיות
  19. יש לי מחשב ישן עם מעבד פנטיום 2 266 mhz ו כשה אני עושה לו אוורקלוק ל בואו נגיד 300 מגההרץ הוא עובד יותר לאט ו ב 350 הוא פשוט נתקע למה זה???

• 11 תגובות
    • 873 צפיות
  20. אני אשמח לקבל טיפים איך לסחוט את המקס' מהכרטיס. האם יש איזשהו יחס בין מהירות הזכרונות למהירות הליבה שכדאי לשמור עליו? כרגע אני במצב של: GPU: 610 Memory: 930 אני עובד עם ה-RivaTuner ומפקח על הטמפ' בעזרת Everest. במנוחה הטמפ' על 55 מעלות כשהמאוורר על 100 אחוז. אני מתלבט איך להתקדם מפה. ד"א השיפור ב-Crysis ימח שמו, רק 3.6 FPS! על 1024x768 הכל על HIGH ללא AA. ללא OC: 43.14 עם OC: 46.7 על 1280x1024 הכל על HIGH ללא AA. ללא OC: 29.97 עם OC: 33.68

• 146 תגובות
    • 12.2k צפיות
  21. אהלן, הומלץ לי להחליף את הקירור המקורי ל Freezer 7 Pro. הסיבות - מאוורר מרעיש והיטסינק לא יעיל. כששאלתי "באמת?! למרות היצור בטכנולוגיות מתקדמות? 0.45? Netburst מאחורינו?" נענתי שכן. אני לא מתכנן OC כלל וכלל וכל מה שמעניין אותי באמת זה שקט (מבחינתי שהמעבד יעבוד ב-'70C) האם יש צדק בעניין? תודה רבה לעונים.

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ColWar,

קראתי לאחרונה באתר כתבות על אמצעי קירור חדשים שיצאו.. בראשון כתוב שהוא עשוי כולו מנחושת משום שהנחושת מוליכת חום מצויינת, מובן וידוע ואחרי זה רשום שהוא קצת כבד... בכתבה השניה רשום שהוא עשוי כולו מאלומיניום בשביל שיהיה קל.. ואם ידוע שהנחושת מוליכת חום יותר טובה, אז למה לשים אלומיניום??? והשאלות שלי הן..... @=> מה יותר חשוב, משקל\מוליכות חום? @=> למה זה משנה המשקל של כל גוף הקירור?

• 15 תגובות
    • 983 צפיות
  23. Started by Moty_p,

מה הוא המוליך הטוב ביותר? נחושת? אלומיניום? תודה לכל העונים...

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  24. Started by alonkl,

יש מתאם או משהו של מולקס ל3 פין (או החיבור של המאוור בלוח אם לא יודע איך קוראים לו)? תודה

• 4 תגובות
    • 541 צפיות
  25. Started by alonkl,

אין לי תקציב לבחליף את כל המאוור יש שיטה לחבר אותם ללוח אם? המפרט בצד <<<<<<

• 3 תגובות
    • 565 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.