אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
שלום אני בקרוב רוכש מחשב חדש ואני צריך קירור למארז 120 ס"מ והתקציב שלי הוא 100 ש"ח.. עכשיו אני צריך העיקר שיהיה חזק לא אכפת לי שיהיה יפה או אם יש לו אפשרויות נוספות או אם הוא ניתן לכיוון העיקר שיהיה כמה שיותר חזק.. אם יש חריגה קטנה של 20 שקל לא נורא אבל לא לגלוש יותר מידי מהתקציב... תודה מראש גיא
-
- 14 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ה MBM שלי שזו גירסא 5.3.0.0 אומר שהמתח של ה VCORE הוא 1.8-1.82 זה זז בעיקרון כל כמה זמן והבביוס אני הגדרתי שזה יהיה 1.85V והמד של הביוס שמראה מתחים מראה 1.83-1.84 מי לכל הרוחות צודק אני לא יודע. ולמי ממכם הלוחות גם עושים UNDERVOLTING? תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
משחה חדשה מבית זלמן העונה לשם ZM-STG1 יצאה משחה ניראת מאוד מבטיחה , השוני הבולט בין המחשה הזה לבין המתחרות הוא האופן בו אתם מורחים את המשחה, אישית הוא נראה מאוד פשוט וטוב. המשחה עקפה בבנצ'ים את ארקטיק סילור 5 בכ 2 מעלות(נחשב המון) http://www.obengware.com/uji/zalmanzm-stg1.htm
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני בתהלכי OC עכשיו והבנתי שהPCIE מגביל אותי, אז רציתי לדעת כמה אני יכל להעלות מקסימום. ברגיל זה 100MHZ עכשיו אני ב104 עד כמה אני יכל להעלות? (אם זה משנה יש לי 19XT +GIGABYTE K8NF9-ULTRA( ???
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
-
התעללתי במארז ועשיתי חור למאוורר 120 ממ' עכשיו אני רוצה לקנות מאוורר שיהיה טוב ושקט במיוחד תקציב: עד75 שקל תודה מראש!!
-
- 13 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היום בדקתי טמפרטורות ואמרתי וואללה אוליי ננסה אובר קטנצ'יק של עוד 400 הרצ... אני בא לעשות אובר קלוק עם ClockGen ואחריי שאני עושה set values פתאום יש לי מסך כחול שאומר לי שיש error המפרט הוא: 3.2C asus p4c800e delux 512x2 twin mos 2.5-3-3-8 TT 475 PS השאר לא נראה לי חשוב... מה לא עשיתי נכון? (אחריי שעשיתי ריסטרט כל ההגדרות חזרו לקדמותן)
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום , אני מעוניין לקנות את הקירור הבא: http://www.scythe-usa.com/product/cpu/025/scmn1100.html הוא מתאים למעבד שלי , והוא דומה לטיוניק טוואר ככה שהוא נראה טוב? אני לא עושה OC אבל עדיין אני גר באילת ויש פה 50 מעלות
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש מדריך שמסביר על תזנוי זכרונות וכיצד לשנות אותם לטוב ולרע תודה
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=3365 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182
-
- 11 תגובות
- 631 צפיות
-
-
עם לוח P5B-DELUX מגיע לבאס של 365 זכרונות OCZ platinum 800MHz הזיכרון הוא לא זה שמגביל הורדתי את המחלקים ועדיין נתקע ניסיתי להעלות מתחים לזיכרונות ולמעבד... המעבד לא מתחמם לפי TAT הליבות מגיעות ל46 מעלות מקסימום תודה על העזרה אולי שכחתי משהו בדרך אולי אני לא מכיר מספיק את הלוח הצעות יתקבלו בברכה אחרת אני מחליף מעבד!
-
- 8 תגובות
- 631 צפיות
-
-
asus gtx 8800 אך לבדוק את הטמפרטורה? בדקתי 50 פעם בהגדרות של אינווידיה אבל אין
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
רשום לי בwalltime כמעט 23 שעות ובpass 76 ובerrors 0 מתי זה נגמר הבדיקה הזאת?איך זה נגמר זה נותן דו"ח כזה?ה"תוצאה" הזאת שרשמתי בסדר? אני מצטער אבל ת'שאלה שאלתי גם כחלק מתר'ד בפורום תמיכה,שכנראה לא מתאימה לשם,ואני בטוח שכאן יוכלו לענות,מצטער אבל לי זה נראה חוקי,מקסימום מנהלים תנו לי לקבל ת'תשובה הקטנה הזאת ותנעלו(אבל תשובה תושבה כן...)
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
היה לי GIGA BYTE 6600GT AGP עם הקרור הרגיל והחלפתי לGIGA BYTE 6600GT AGP עם הויוו והקרור הפאסיבי שזאת גירסה מומהרת בנוסף בטמפרטורות של הכרטיס הקודם זה היה רק על 60 גם אחרי מאמץ ואילו בכרטיס החדש שאמור להיות טוב יותר כי הקרור פאסיבי ומושקע זה 70 בלי מאמץ ומגיע לאיזה 80 אחרי מאמץ למה? איזה דגם יותר טוב של הGIGABYTE עשיתי טעות שהחלפתי?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (09/24/03) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X Monitor MAG InnoVision 786PF [17" CRT] (FAOI3C0048718) Multimedia:…
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, יש לי P4 2.4, abit IC-7, והמאוורר שלו עושה המון רעש. שימנתי, הפסיק הרעש אבל אחרי יומיים התחיל שוב. אני מחפש מאוורר שקט וטוב (אני לא עושה OC). באותה הזדמנות, אחרי ששאלתי בדיון אחר, אני גם רוצה להחליף את המאוורר שיושב על הלוח אם (גם בגלל רעש, שימנתי גם אותו ולא עזר), מבקש איזו שהיא המלצה. תודה רבה על העזרה.
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מחשב AMD 2200 עם לוח Gigabyte GA7VAX, ספק של צונאמי 400W. 2 דסקים, 2 כוננים אופטיים, 2 כונני דיסקטים. קבלתי מארז (פח נטו) שאפשר לשים בחזית 4 מאוורררי 80 מ"מ או 120 מ"מ אחד, ומאחורה עוד 2 מאווררי 80 מ"מ. יש לי ביד 4 מאווררי 80 מ"מ ועוד אחד של 120 מ"מ, השאלה האם לקנות עוד 2 80 מ"מ או לשים בחזית 120 מ"מ ועוד 2 80 מאחור. אולי אני לא צריך את זה אבל אם אפשר, אז למה לא. במידה ואני קונה עוד 2 מאווררים של 80, איזה כדאי לקנות, האם TT8025A-2B שווה משהו, או שאם כבר קונים אז לקנות משהו טוב?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום רב. חיפשתי את התוכנה S&M כדי לאמץ את המעבד שלי כבר זמן רב ניסיתי גם בחיפוש של הפורום וועוד מקורות לא מצאתי מישהו יכול לשלוח לי לינק אליה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ישלי כרטיס מסך X550 256 MB 128 BIT בדקתי אותו בתוכנה 3DMARK05 קיבלתי תוצאה 1630 זה טוב?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מעוניין לקנות את הI7 920 האם באמת יש צורך לקנות לו קירור ואם כן מה אומרים על הScythe Mugen 2. ?האם הוא נחשב לאיכותי ואם לא מה האלטרנטיבות תודה
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אחים שלי ! בבקשה תעזרו לי ! אני כבר כמה חודשים חוסך כסף למארז כזה: אמרו לי שיש כזה מארז בהמון חנויות ועכשיו כשיש לי את הכסף ואני מחפש אותו פתאום אומרים לי שזה מודינג אישי ואני מת לכזה מארז! אני לא יודע כמה זה קשה לבנות כזה ואני לא יודע בכמה כסף זה כרוך... אם יש כאן מישהו מקצוען שמוכן לעשות לי את המודינג הזה שיצע כזה מארז הוא יקבל כסף ! 150 שקל ! בבקשה תגידו לי במה זה כרוך ואם יש כאלה רציניים כאן ! בבקשה תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי מעבד אינטל 478 עכשיו איך אני משתמש בתופסנים כדי להרכיב אותו? להבריג משהו..?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסך Geforce FX5200 וכבר המשחקים "החדשים" של החצי שנה האחרונה לא עובדים לי טוב... רציתי לדעת אם אני אעשה לו אוברקלוק אז הוא יתמוך ביותר משחקים??? או שזה לא קשור?? אם לא אז למה זה עוזר??? תודה!
-
- 7 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מזה כשנתיים (או 3?) פנטיום 4 תושבת 478, במקור רץ על 2.4גיגה אבל זה בפועל על 3.36-3.41 (תלוי בעונה ) הבעיה היא שככל שעובר יותר ויותר זמן - קרי עברו יותר משנתיים כבר מאז שקניתי את המחשב אז הוא מתלכלך והאבק די מתחיל להשפיע - הטמפרטורות עולות... המעבד עכשיו בקיץ רץ סדר גודל של 36-35 במנוחה ומגיע במאמץ עד 53-54 אבל זה באמת במאמץ עילאי של קידוד סרטים וכו' בעבר הוא לא עבר את ה 47-49 עד כמה שאני זוכר ככה שהליכלוך אכן משפיע בצורה ניכרת סהכ... השאלה שלי היא כזאת (וזה בא רק כי אני בן אדם ממממממממממממש עצלן בכל מה שקשור ללנקות) באיזה קירור פסיבי אפשר להחליף את הקירור של המעבד ככה שהוא א ירעיד קצת פחות וב לא יתלכלך (אין מאוורר == אין אבק (כמעט) אני צריךהמלצה על …
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם. ברשותי G.FORCE 6600 GT AGP ולי יש שאלה. עשיתי לו OC והעלתי מעבד מ-500 ל570, זיכרון מ-1000 ל-1170. השאלה שלי היא האם יש טעם או צורך להעלות לו מתח דרך הביוס (ליציאה של ה-AGP) כדי שהוא יהיה יציב יותר ? ומי שמכיר תוכנה חינמית או בכללי לבדיקת שגיאות בכרטיס, לדעת שאם מה שעשיתי לא טוחן אותו סתם .... תודה רבה מראש לכל העוזרים ואחלה של שבת [=
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-