אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום לכלום! עקב החלפת הלוח שלי מ965p-ds3 לep45-ud3r, החלטתי לעשות שוב oc לe6300 המדקן שלי. אני כרגע עומד על 7X360 = 2500 MHZ ואחרי כל הבדיקות הכל עובד יפה, אני מתכנן להעלות עוד. השאלה שלי היא לגבי אימות הטמפרטורה - בסטיקי בפורום רשום שלמעבד שלי יש tjmax של 70 מעלות, מה שנותן לי 35 מעלו שת בload.... נשמע הגיוני? כאשר אני משתמש בtjmax של 85(כמו שראיתי בהרבה אתרים אחרים שככה צריך להגדיר) אני מקבל טמפ' של גג 50 במאמץ..... יש מקור רשמי מאינטל להגדרת טמפ' tjmax? חיפשתי אצלהם ולא מצאתי. תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות, האם זה אפשרי ? מתי יכול להיווצר קצר בכרטיס? האם זה מסוכן אם שתי מתכות יגעו אחת בשנייה על הכרטיס ? או שההיטסינק יחבר/יגשר בין מקומות מוליכים ? האם זה אפשרי מבחינת גודל ? איך אפשר להדק אותו על הליבה ? ושאלה אחרונה... האם אפשר להשתמש בברגים ממתכת להברגת הHSF לכרטיס או שזה יכול לגרום קצר? (שימוש בחורים של ה MOUNTING HOLES כמובן, חס וחלילה לא לקדוח בכרטיס !) תודה רבה מראש, ואם יש למישהו לינק למדריכים טובים, בבקשה...
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
לאיזה הישג OC מקסימלי (תדר) אני יכול להגיע עם מעבד E8400 עם קירור סטוק?
-
- 3 תגובות
- 504 צפיות
-
-
כחלק מהפרוייקט שלי התקנתי את קירור המים בחרתי במשחה הטרמית של זלמן- STG1 ביומיים הראשונים התוצאות היו לא רעות (מעבד באזור ה29-32 ) וצ'יפסט באזור ה40 (שיפור של 15 מעלות מהסטוק) לגבי הGPU, אין לי מושג, אין לו חיישן (6600) מזה כמה ימים שהטמפ' עלו בכמה מעלות, המעבד יושב על 33, והצ'יפסט על 44 בערך.. גם כאשר המאווררים דוחפים אוויר במלוא העוצמה האם ההפרשים הם עקב החום הכבד?, או שבאמת המשחה מזייפת? אשמח לשמוע דעתכם בעניין
-
- 3 תגובות
- 476 צפיות
-
-
שלום לכולם. אז ככה - הבעיה שלי היא כזאת: עומס חוס במחשב!!!!! המפרט שלי הוא כזה: מעבד AMD1700 XP לוח אם ASUS A7V333. דיסק קשיח MAXTOR 120GB 8 MB BUFFER. ויש לי שני מאוורים אחד נמצא בגב המארז (ליד כל היציאות מאחורה) והוא מוציא את האוויר החם . והמאוורר השני נמצא בתחתית המארז בחזית והוא מכניס אוויר קר. אבל שאני מפעיל את תוכנת הניטור שלי הטמפ' משתוללת: טמפ' לוח אם:33 מעלות. וטמפ' המעבד 63 מעלות!!! עוד משהו שלא ציינתי - קניתי והתקנתי בשבוע שעבר גוף קירור חדש למעבד: AEROCOOL DP 101. אבל הטמפ' גבוהה! מה לעשות?? ניקיתי את המעבד הישן מהמשחה הישנה ומרחתי את המשחה החדשה. והתקנתי את גוף הקירור. אבל עדיין הטמפ' גבוהה. יש לכם המלצות בשבילי? תודה.
-
- 3 תגובות
- 446 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להחליף את הקירור של ה-9600XT שלי, אני עכשיו מגיע מקס ל- 600/660 האם אני יוכל לעבור את זה, ובעזרת איזה קירור
-
- 3 תגובות
- 457 צפיות
-
-
איזה קירור אתם ממליצים ובקשר לחיבור של מאוורר של מעבד חשבתי על זה אבל אין לי כוח להתחיל להתעסק אם לקדוח חורים והתאמות אז בבקשה מוצר מוגמר בלבד. חשבתי על הקירור של טיטאן קראתי עליו כמה ביקורות והוא נראה טוב. לכרטיס FX5200
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
כרגע אני עם שניי סטיקים של 256 MB שרצים ב DUAL. אני רוצה להוסיף עוד 512 MB. יש לי מקום לעוד שני סטיקים בלוח. אם אוסיף עוד סטיק של 512 הם יעבדו בDUAL עדיין? לא מכיר איך זה עובד עם הלוחות האלה..מחכה להסבר [ברשותי לוח NF3U + מעבד ווניס]
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
עד עכשיו התעסקתי עם המעבד (תודה רמה לכולם פה שעזרו לי) עכשיו אני רוצה לעשות OC לכרטיס מסך (GTX260) מה עושים עד שצריך להעלות מתח אני יודע אני מעלה כול פעם קצת בליבה ובזכרון ועושה בדיקת יציבות... עד לפה הכול מובן לי השאלה היא מתי אני יודע שאני צריך להעלות מתח ודרך איפה עושים את זה ? דרך הביוס ואיך האופציה הזאת ניקראת בביוס ? תודה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD ATHLON סוקט 462 - ואני רוצה להחליף לו קירור. לא משהו רציני רק שיוריד לו את הטמפרטורה במעט... מישהו יודע איפה אני יכול למצוא מדריך על כך, עדיף עם תמונות. תודה
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
שבוע מבורך לכולם, המעבד במפרט הנוכחי עבר לאפינג,יושב עליו קירור MUGEN3 ונמצא במארז R4 עם 2 מאווררים בחדר נעים יחסית. במצב "מנוחה" ללא אוברקלוק כאשר 2 ליבות כבויות והשאר בתדר 1.6ghz הטמפ הממוצעת היא 39c. בפורומים נוספים עם מפרטים זהים לכאן או לכאן הטמפרטורות נמוכות בהרבה (30c לערך) מה יכולה להיות הבעיה? האם הטמפ' תקינה? Fractal Design Define R4 Window White Core i5 3570K 3.4Ghz Turbo 3.8Ghz Scythe Mugen 3 MSI Z77A-GD55 Gskill RipjawsZ 1600Mhz 4GB X2 Gigabyte GTX760 Windforce X3 2GB Seagate 2TB 7200.14 64MB Antec TruePower New 750W semi modu Dell UltraSharp U2412M 16:10 האם האפליקציה מזייפת?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איזה קירור מתאים למעבד core i7 920? תקציב עד 350 ש"ח
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
האם כדאי לרכוש את המאוורר הזה לAMD64? אני מפחד שהטכנאים בחנות ירכיבו אותו לא כמו שצריך....האם יש בסיס לחששותי? איזה קירור אחר של TT הייתם ממליצים?
-
מישהו יכול לתת לי מדריך טוב שמסביר כיצד לבנות מערכת קירור מים בבקשה זה דחוף
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הקירור http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_943&products_id=18665 זה המאוורר שהוספתי לו http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_140_2611&products_id=18806 לקחתי את המאוורר הנ"ל כי המערכת שלי כרגע חרישית לגמרי ואני לא רוצה מאוורר זול שיעשה הרבה רעש.. מה אתם אומרים?
-
- 3 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היי ראיתי שיש קירור של AC PRO 7 שיש לו בסיס קירור מרובע שמחסה את כל שטח המעבד , ויש קירור של Thermaltake key 3 עם בסיס עגול שלא מחסה את כל שטח המעבד שלי(INTEL E6300 2.8 doual core( איזה קירור עדיף? והאם הקירור עם הבסיס העגול מספיק טוב לקירור המעבד שלי?
-
- 3 תגובות
- 714 צפיות
-
-
http://global.msi.com.tw/index.php?func=newsdesc&news_no=591 איך לא חשבו על זה קודם
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש קירור זול ושקט לפנטיום-D כי הקירור סטוק רועש יותר מדי האלפין עולה רק 70 שקל והשאלה אם הוא שווה משהו? אני לא מתכנן שם OC אולי קצת משחקים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום! יש לי לוח אם k8n Neo4 של MSI ומעבד AMD athlon 64 3000 מישהוא יכול להסביר לי איך לשנות מכפלה או מה הדרך הכי טובה להגיע מ1800 ל-3000 במהירות שלו? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 436 צפיות
-
-
יש לי MUGEN 2 ורציתי לשאול אם יש מאוורר באותו הגודל עם RPM גבוהה יותר ושקט יותר(לא כזה מפריע לי רעש אבל אם כבר מחליפים) שיתן ביצועים גבוהים (במחיר נורמלי - 50+ ) ....וכמה זה באמת ישפר.. כלומר, שוה את ההשקעה ביחס לביצועים?
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
וזכרון DDR2 800MHZ
-
- 3 תגובות
- 392 צפיות
-
-
שלום. עשיתי אבורקלוק לכרטיס מבוסס שבב של ATI עם התוכנה ATI Tool מצאתי את אחוז האוברקלוק של הליבה ושל הזכרון הכי מתאים שאני יכול להשיג והשאלה היא האם כאשר אני רוצה לעשות שוב אוברקלוק לאחר שחזרתי למצב רגיל אני יכול לעשות ישר setclock כי אמרו לי שצריך לעלות לאט לאט ולתת לכרטיס להתרגל או משהו כזה תודה... עוד שאלה. הכרטיס מסך שלי בחיים לא יורד מ51 מעלות לא משנה אם הוא מכובה שעה או דלוק יומיים אבל במאמץ הוא בחיים לא הגיע לי ליותר מ54 האם זה טוב? או שזה בכלל מזייף בטמפ'
-
- 3 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה לקירור למעבד q6600 של אינטל התקציב הוא עד 250 ש"ח אך אני מעדיף להוציא עד 150 - 200 ש"ח כעקרון כרגע לא מתוכנן OC אבל אני רוצה מאוורר שישמור לי את האופציה פתוחה למקרה ואני ארצה לבצע בעתיד בהתחלה חשבתי על ה sunbeam tonic tower מה דעתכם? האם אני באמת צריך כזה גוף קירור או שגוף קירור פשוט יותר כמו Arctic Cooling Freezer 7 Pro יספיק לי? המארז דרך אגב CM690 תודה
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
חבר שלי אומר שהוא לא מצליח לעשות oc לכרטיס מסך r9500pro הוא אומר שהוא ניסה 3 תוכנות, ושכנראה יש חסימה בדרייברים לoc או משהו כזה. אם מישהו יודע משהו על זה או שיש/היתה לו את אותה הבעיה, בבקשה תגיב, כי אני ממש רוצה לקנות את הכרטיס הזה ואני לא רוצה לגלות אחר כך שיש איתו בעיות. תודה
-
- 3 תגובות
- 434 צפיות
-