אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום אני רוצה שתעזרו לי למצוא פרטים על שני הקירורים האלה: http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2FcomboCool%2Fcl-p0024tower112%2Fcl-p0024tower112.htm http://www.pandas.co.il/redirect.php?action=url&goto=www.thermaltake.com%2Fcoolers%2F4in1heatpipe%2Fcl-p0071SonicTower%2Fcl-p0071.htm אני רוצה לדעת מי משניהם יותר טוב OC ופרטים טכניים על שניהם
-
- 13 תגובות
- 793 צפיות
-
-
מצאתי Danger Den Copper TDX Block for AMD Athlon 64 754/939/940 במחיר טוב... רק שאלה אחת לגבי הצינורות והמשאבה - האם הם צריכים להיות מותאמים לבלוק? אם כן איזה דרישות אני חייב לבקש מהמוכר כשאני קונה משאבה/צינורות? מפרט: Copper TDX Block for Athlon64 754/939/940 Includes: Complete Block Assembled with Top and O-ring 100% Copper 110! #1 Accelerator Plate High Flow 1/2" or 3/8" OD Fittings Stainless Steel Hold Down Machined Lapped and polished beyond 1200 grit Pressure tested before shipment to 85psi רעיון נוסף: במערכת קירור המים שלי אני בונה מיכל מים גדול מספיק (10LTR) בשביל לחסוך ברדק של רדיאטור. האם לשים בתקרת המיכל מאוורר 120 מ"מ זה יעיל או שמא הכמות מים תקרר מאליה ומאו…
-
- 0 תגובות
- 527 צפיות
-
-
אנשיםפ מה נישמע? יצא גירסה חדשה וטובה מאוד כנראה ללוח הK8NF-9 והיא מתקנת את כל הבאגים כעת התיזמונים פועלים ואומרים שהיא ממש טובה מה דעתכם?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני ניסיתי לעשות OC בשתי דרכים: 1: דרך התוכה "core cell " של MSI (שאני מגיע ל 215 ב FSB) זה עושה ריסטרט! 2:בביוס, הורדתי את המכפלה ל 4X ושאני מעלה את המהירות ליותר מ210 אז הווינדוס לא עולה (זה עושה ריסטרטים עד שאני משנה חזרה בביוס) למה זה קורה???? (עידכנתי ביוס והמעבד לא עובר את 46 מעלות) תודה מראש (לא פרסמתי את זה בפורום "אוברקלוק וקירור כי אני חושב שזה קשור ללוח אם)
-
- 8 תגובות
- 701 צפיות
-
-
הגעתי למצב של חוסר יציבות קליל, אחרי 3 שעות וקצת הפריים נעצר. וממש אין לי כוח כל פעם מחדש להריץ ל3+ שעות. יש תוכנות יותר מהירות מהפריים שיראו לי את החוסר יציבות הקליל הזה ?
-
- 10 תגובות
- 693 צפיות
-
-
המתח של הספק שלי ב +5V נותן קריאות מוזרות: (האם ווילי יטוגן בקרוב?) עריכה: אני חושב ששמתי במקום הלא נכון אני מצטער :-X [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
יש לי מעבד פנטיום 4 1.6 נורטווד והוא על 40 במנוחה ואיך שאני פותח איזה משהו אקספלורר זה קופץ ישר ל45 -50 מה הבעיה? צריך להחליף משחה תרמית?
-
- 0 תגובות
- 478 צפיות
-
-
שבת שלום, כבר קרוב לשלוש שנים אני משתמש ב-Volcano 7 רגיל עם מאוורר מדוגם (אל תשאלו..), בכל מקרה, לאחרונה המאורר הזה מתחיל למות, ומי שמכיר את הוולקאנו 7 יודע שקשה מאוד למצוא לו מאורר מתאים, מכיוון שהוא דורש 70 מ"מ. החלטתי להתקדם לעולם החדש של גופי הקירור.. אחרי כמה שעות של עיונים, חיפושים, התלבטויות, דיבורים וכול מה שרק אפשר, נדהמתי לראות כמה המצב השתנה בשנתיים האחרונות גופי הקירור נראים ממש מפחידים, כ"א שוקל חצי קילו, ומאיים להפיל חצי לוח אם, ולקחת את כל הכרטיסים שיש בדרך יחד איתו לגהנום. בתחילה חשבתי על הזלמן 7000, אבל הוא לא מתאים ללוח אם שלי (מתי לעזעזל זה קרה שהיטסינק דורש לוח אם מסויים?! ), אחרי זה הסתכלתי אולי על שילוב של ט'רמלייט עם אנרמקס, אבל זה יוצא יקר (4…
-
- 11 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתלבטת בין שני הדגמים : CNPS7000B-Cu LED CNPS7000B-AlCu LED עד כמה ההפרש במשקל שלהם משמעותי? לפי האתר של zalman הם מתאימים ללוח אם GA-K8NF-9 האם הגודל שלהם מתאים למארז: http://www.thermaltake.com/xaserCase/sviking/va4000bwssviking.htm
-
- 0 תגובות
- 474 צפיות
-
-
כדאי לי לשים את הקירור הזה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204 עם היטסינקים כאלו לזכרונות: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_144&products_id=4190 ???? או בכלל לקנות את הקירור הזה ?: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=7391 שמכסה כבר את הזכרונות... אני רוצה להוריד משמעותית את החום ואפילו לעשות OC קטן אז מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 544 צפיות
-
-
איזה בלוק מים במחיר של עד 380-390 שקל שניתן להשיג אותו בארץ!! הכי טוב????? תודה רבה לעוזרים!
-
- 14 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי 6600GT PCIE של חברת גיגהבייט, כמו כל הכרטיסים האלה (ולא משנה של איזה יצרן) המעבד הגראפי עומד בערך על 50 מעלות בלי החלפת קירור. אבל! שאני נוגע בהיטסינק או בחלק האחורי של הכרטיס מסך, אני לא מרגיש חום ביד, ולהגיד את האמת אפילו הDDR RAM שלי יותר חמים מזה. ניסיתי לחבר סנסור של hardcano2, ולפי התצוגה שלו הטמפרטורה נמוכה בהרבה! במצב רגיל הייתי אומר סבבה החיישן על הכרטיס משקר גמרנו, אבל הליבה הזאת נחשבת חמה וקשה לי להאמין שהיא תיהיה על טמפרטורה הרבה יותר נמוכה מזה. בקיצור האם מישהו פה לא הסתמך על הקריאה של הדרייבר ובדק טמפ' של 6600GT עם חיישן חיצוני ?
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
יש לי מעבד עם ליבה 775 שמרעיש הצורה מחרידה. speedfan מראה טמפ של 62c ~ ו בסביבות 4800 סיבובים לדקה. זה הרי לא הגיוני עם נצילות מעבד של ~8% . המאוורר שיש לי הוא המקורי של המעבד. יש איזה מאוורר שיכול להשקיט הכל - אין לי בעיה של תקציב! תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
א. חבר שלי עובד במוסך והוא יכול להביא לי רדיאטור משומש אפילו של פיאסטה בשביל המערכת זה מתאים כזה דבר??? זה גדול גדול או בקטנה כמו של הזה במדריך באתר? ב. אני קונה משאבה מחנות דגים אתם אני לא יודע איך לעזעזל אני עושה את החיבורים בין הפיות של המוצרים לבין הכבלים מבלי שתיהיה נזילה אנה ממכם כל חלק שאתם אומרים שצריך להביא תמונה כי אני ממשששש לא מבין בזה! ג. מה אני יעשה אם הפייה של הראדיאטור תיהיה יותר גדולה מזה של המשאבה אפשר לחבר כזה דבר ביחד בכלל? תודה רבה לעוזים!
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם, כמו שאתם רואים בתמונות המצורפות מהירויות המאווררים מטורפות, מה שגורם לחדר שלי להשמע כמו כביש מהיר... אני משתמש בתוכנה MSI CoreCenter אבל אינני מיומן בה ולא רוצה לגרום נזק... מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 526 צפיות
-
-
היי לחברי הפורום התקנתי לא מזמן מאוורר נוסף לקירור בחלקו הקידמי של המארז. התקנתי אותו בצורה כזו שיכניס אוויר לתוך המארז ובחלקו האחורי ישנו מאוורר שמוציא אוויר אך נתקלתי במספר אנשים שאמרו לי שזה לא טוב ושיש להתקין גם את המאוורר הקידמי כך שיוציא אוויר שמעתי על לפחות אחד שנשרף לן מעבד בגלל זה. מעוניין בתגובתכם ותומרו לי איך הדרך הטובה והנכונה ביותר להתקינו תודה
-
- 3 תגובות
- 415 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אני יכול למצוא באזור כפר סבא חנות שמוכרת מאוורר טנדרבלייד 120 מ"מ עם לדים כחולים? תודה
-
- 4 תגובות
- 775 צפיות
-
-
חברה עשיתי שטות וקניתי לפני כמעט שנה מחשב עם מעבד פרסקוט, סוקט 478 . המחשב חזק ורץ טוב, אבל עושה רעש של בויינג 747. אולי מישהו מכיר איזה מאוורר טוב ושקטטטטטט להציל את המצב (חוץ מזלמן - יקר מדי). משהו בסביבות 100-150 שקל. תודה.
-
- 14 תגובות
- 702 צפיות
-
-
-
-
סתכלו, אין לי קירור מיוחד או משהו.. יש לי רגיל,מקורי של אינטל.. ד''א יש לי מעבד 4.2800 800MHTZ,512KB טלונגיית HT... הלכתי לביוס,נעלתי את הAGP הזה,הורדתי את הזיכרון ל320,ושיחקתי עם המכפלה ההיא של ה200MHTZ... העלתי אותה לאט לאט עד שהגעתי ל220... הכי יציב..יותר מזה המחשב קופא,נתקע וכו'....... המעלות במעבד ללא מאמץ: 40 ככה... המעבד במאמץ טוטאלי עם הרצת התוכנה Prime95 ,[פעמיים] 53-54 האם זה בסדר? סביר? אני עושה נזק למעבד? זה כאילו עד לבנתיים שאני אקנה ספק משהו נורמלי,של אנרמאקס 425P, וXP120 עם מאוורר טוב של 120 מ''מ של TT... אהה ושכחתי, הצ'יפ של הלוח על 38-40 ... המעבד גם על 51-52... לא בהכרח 53-54.. הנה תמונה של התוכנה Cpu-z : ותמונה של SpeedFan: אממממ…
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להריץ MemTest בבוט לפני שהווינדוס עולה כדי לבדוק את כל כל הזיכרון שלי זה אפשרי???
-
- 4 תגובות
- 498 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך RADEON 9600xt ... עכשיו שמעתי שאנשים עושים OC עם powerstrip ואין לי מושג איך... יש לכם המלצות לתוכנות אחרות ומה הסיכון בכל אחת מהדרכים?
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
לא מזמן יצאתי להרפתקאה של התקנת bigwater עם VGA heatsink (על xfx 6800 NU AGP) אחרי תלאות רבות הצלחתי סוף סוף להרכיב את הכל. בהתחלה לא התקנתי את ה VGA HS כמו שצריך והוא התחמם נורא ואז פירקתי אותו והרכבתי אותו מחדש והכל נראה כאילו בסדר הטמפרטורה לא עולה הרבה אבל אני עדיין מקבל כמויות מסחריות של artifacts ו המחשב מתרסט מדי פעם. אולי עוד פעם לא התקנתי את הדבר הזה כמו שצריך אולי אני צריך להרכיב את המאורר המקורי (שיהיה קצת קשה לעשות למרות שיש לי הרבה אזיקונים ). אולי עכשיו יהיה לי תירוץ לבזבז איזה 10000+ שקל על מחשב חדש אבל לא נראה לי שהבעיה כלכך קשה כי הוא עובד לכמה זמן הוא עדיין מתחמם אבל נותן טמפרטורה שגויה. יש למישהו ניסיון עם הדברים האילו ? הנה כמה דברים שאני חושב …
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום. החודש חבר שלי מזמין מארה"ב מערכת קירור מים (קרוב משפחה שלו מגיע משם) והוא רוצה נוזל איכותי אך שגם יגיב ל UV ממה שאני יודע נוזל איכותי זה נוזל קירור לרכב, ובנזולים שמגיעים לאולטרה אני מכיר רק את הנוזל של TT. יש לכם איזה רעיון בשביל לקבל גם איכות וגם תגובה לאוטרה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 583 צפיות
-