אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי P4 3000 פרסקוט ואני צריך משחה טרמית טובה.. יש הצעות?
-
- 4 תגובות
- 404 צפיות
-
-
כי אני לא מוצא קרור אויר חזק בהרבה ממנו וקרור מים קצת קשה לי להשיג (זמן המתנה של כמעט 3 חודשים מPANDAS נכון לעכשיו ). לא מצאתי שום סקירה המשווה את הSP94 למשהו מודרני. אשמח לקבל דעות/תגובות!
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
האם לחבר את המאוורר בצורה שהחלק הזה(איפה שהמדבקה )זורק אוויר למארז? http://www.mediagalaxy.co.il/files/CMP-FAN23.jpg או הפוך? ככה לדוגמא: http://www.reef-center-host.com/pix/albums/userpics/10387/normal_%EE%E0%E5%E5%F8%F8%E9%ED.jpg התמונה אומנם נראית דומת לקודמת , אבל פה הרגליים של המאוורר הפוכים..
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר חנות שמוכרת aerocool?? בדרום, או באינטרנט? אני מעוניין בדגם ה- extreme
-
- 4 תגובות
- 754 צפיות
-
-
מישהו מכיר את המאוורר הזה? מישהו משתמש בו? מישהו שמע עליו אי פעם? מישהו יודע איך הוא מבחינת רעש ודחיפת אוויר? הוא עולה 30 שקל בלוג'יק. שווה את המחיר (כרגע אני עם גנריים - זה נראה גנרי גם כן)? אם אני קונה, אז אני קונה שלושה - להחליף מאוררים גנריים שעושים יותר מדי רעש - אז אלמנט הרעש מאוד חשוב פה.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
long story short יש שם הגדרה מהירה לפרופיל OC : Gamer בחרתי אותה , וקיבלתי משהו כמו 4.7 - 4.6 (i7 4770k) הטמפרטורות לא עברו לי את ה 65 (H110 p/p), ואפילו הביצועים של הכרטיס מסך השתפרו ב 10% (780ti) אני כרגע לא בבית אבל עכשיו כשאני עובר על הפוסטים יכול להיות שלא בדקתי אותו עם מבחן מספיק רציני.
-
- 3 תגובות
- 6.4k צפיות
-
-
שלום. לי יש קירור (מקורי מאוד) שמוריד לי את הטמפרטורה של המעבד עד לכ-25 מעלות כשהוא רק משמיע שירים.(זה יכול להיות אפילו פחות) מכיון שזה ממש נמוך הייתי רוצה לעשות OC למעבד. המעבד שלי הוא של אינטל P4 2GH. אשמח לדעת איך עושים את זה ואם אתם צריכים עוד פרטים רק תגידו. בתודה, EliaV-PeretZ. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 435 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 2400HD שלPOWERCOLOR המאורר של הכרטיס מסך מרעיש נורא,פרקתי את המאורר ושמנתי אותו -הבעיה נעלמה לשעות ספורות אך הרעש חזר. ניסיתי להשיג מאורר דומה\חליפי אך לצערי ללא הצלחה. האם למשהו יש רעיון לפתרון הבעיה? לכרטיס גוף קירור האם ניתן לנתק לחלוטין את המאורר? יום טוב גל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי את ה- ultra 120 extreme אבל כשבאתי לסגור את הדלת של המארז (enermax phoenix) המאוורר צד מתנגש בקירור ואי אפשר לסגור אותו! יש למישהו רעיון מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 709 צפיות
-
-
יש לי קירור של ZALMAN ל775 , אני נתקל פה ושם במתאמים לסוקט 1366 ורציתי לדעת אם זה נראה למישהו אפשרי להיעזר בהם על מנת להשתמש בהם בi7 או שחייבים משהו ייעודי ? הנה דוגמא לאחד - http://www.coolermaster.com/products/product.php?language=en&act=detail&id=5796
-
- 3 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
אני רוצה לקנות את הגוף קירור הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2151 רציתי לדעת איך הוא? והאם 33 DBA זו רמת רעש גבוהה?
-
- 3 תגובות
- 470 צפיות
-
-
בTMS רשום Scythe KATANA 3 1156 / 1366 only אבל כשנכנסים לתיאור מוצר הם רושמים גם תמיכה ל1155, האומנם?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם המחשב הזה באמת עובד? לפי דעתי לא(אז למה לזרוק חלקים?)
-
- 3 תגובות
- 582 צפיות
-
-
האלה אם הכרטיס הזה : http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=6871&CatCode=124 הוא טוב לאוברקלוק ואם כן לכמה אני יכול להגיע איתו לאיזה רמה ?
-
- 3 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, יש לי רעש יחסית חזק מהמאווררים, המאוורר שעושה את רוב הרעש הוא המאוורר בפרונט נעזרתי במדריך שבנעוץ לגבי התוכנה speedfan והצלחתי להוריד את מהירות המאוורר ע"י התוכנה. רציתי לדעת האם ניתן לכוון דרך הביוס שמהירות המאוורר תשתנה ע"פ הטמפרטורה/צורך - ללא תוכנה צד שלישי? יש לי לוח אם Gigabyte GA-965P-S3 גירסת ביוס F8 כשניכנסתי לשם להגדרות המאוורר יש לי כך: fan speed control method א. auto ב. Intel QST ג. Legacy ד. Disable וגם fan speed control mode: auto voltage pwm אני כיוונתי לlegacy ו pwm וspeedfan מדווח על ירידה מכ 2000RPM ל 980 RPM רק במאורר של ה CPU אך כאמור רוב הרעש בא מה system fan - בפרונט כיצד אני יכול לכוון את הביוס שישלוט גם על זה - לפי הצורך, ללא תוכנה כמ…
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
היי,החלטתי לעשות OC לE8400 שלי ולהחליף כבר את הקירור שגם ככה רציתי להחליף כי הוא מרעיש כמו טרקטור. אז אני צריך המלצה לקירור שקט(בשביל שאני אוכל לשון ולהשאיר אותו מוריד)למעבד עד 100-150 שקל בשביל OC קל-בינוני. למארז אני צריך 2 מאוררים שקטים גם,עד 30-60 שקל לאחד. אגב עוד שאלה,זה קשה להחליף קירור למעבד?יש איזה סיכון בגרימת נזק למעבד?מדריך יעזור.. תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני מעלה את ה gpu clock מ 900 ל1015 או לא משנה מה, ובהתאם גם הגרף שמתחת עולה באופן אוטומטי, יש את הגרף התחתון שזה על 2004 בערך שלא זז ואני לא נוגע בו. - אני פשוט לא בבית ורושם לכם מהאייפון, אז אני לא זוכר את השמות של הגרפים אבל מי שמכיר את התוכנה מבין למה אני מתכוון. בכל מקרה בסוף אני לוחץ על apply אבל זה נראה ששום דבר לא נראה שמשתנה ( אין איזה פליק של המסך) וברגע שאני מעלה את 3dmark לבדיקה אחרי מסך הטעינה זה יוצא לי ואני מקבל הודעה של הווינדוס ״ nvidia driver has stopped work and sucssfuly restored" מה אפשר לעשות? יש לי SLI של 560ti אם זה משנה משהו
-
- 3 תגובות
- 861 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשיים האחרונים המחשב שלי התחיל לעשות יותר רעש, אין לי ממש מושג למה. הרעש מתחזק במיוחד ברקע שמופעל משחק או אחרי שהמחשב פועל הרבה שעות ברציפות, בדקתי טמפרטורות בתוכנה everest והם נראות לי תקינות. המפרט של המחשב: intel i5 750 Gigabyte GA-P55-UD3R ATI 4850HD 4GB זיכרון ספק כוח של אנרמקס 500W המארז הוא antec p182 הקירור על המעבד הוא קירור סטוק ועל הכרטיס מסך יש קירור Accelero L2 חוץ מזה יש עוד 3 מאוררים במארז שניי מאוררים של antec TriCool ועוד מאורר אחד של arctic cooling. ניסיתי לפתוח את המארז ולנסות להקשיב לא ממש הצלחתי להגיע למסקנה חד משמעית מאיפה מגיע הרעש, הרעש של המאוררים של המארז בוודאות התחזק אחרי שניסיתי להפעיל משחק. בעיקרון יש לי בעיה עם הרעש במיוחד ש…
-
- 3 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום לכולם. קניתי היום את המשחה תרמית MX-2 וכנראה שאולי מחר אני אמרח אותה על המעבד שלי ע"פ ההוראות שבאתר. יש לי שתי שאלות בנוגע למשחה: האם המחיר שקניתי את המשחה הוא מחיר נורמלי- 59 שקל? והאם המשחה הזאת נחשבת למשחה טובה והיא מתאימה גם לגופי קרור מאלומניום? תודה לעונים
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
מישו יודע איפה אני יכול להשיג ציוד אוברקלוק בדרום (ב"ש - או באינטרנט ?) - מאווררים / צלעות קירור ... תודה
-
- 3 תגובות
- 601 צפיות
-
-
פועל תמיד על max וזה מרעיש ומעצבן amd phenom II X4 945
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
מה אפשר לעשות? ניסיתי כבר לנקות אבק אבל עדיין מרעיש יש אפשרות להחליף מאורר גם למשהו פחות רועש? יש ספקים שנחשבים לשקטים במיוחד? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-