עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אני מחפש קירור שיוכל להחזיק לי אוברקלוק מכובד... הכרטיס של לידטק... פתוח כבר ל8 צינורות... אני רק מחפש קירור ע"מ לעשות אוברקלוק מפלצתי... תודה דן

• 8 תגובות
    • 798 צפיות
  2. אז ככה הקירור סטוק שהגיע על הווניס 3200+ היה עומד ב IDLE על 35 וב LOAD היה עומד על 40 ~ 41 וסתאם לקחתי לבדיקה את ה GLACIALTECH הדגם PRO שמסתובב ב 3500 RPM יותר שקט טיפה מהסטוק אבל הטמפ' עלתה בהרבה IDLE 36~37 וב LOAD עלייה חדה ל 45 . פשוט מוצר מאכזב . יש לציין שעל שתי הגופים מרחתי AS-5 באותה הצורה בדיוק

• 7 תגובות
    • 691 צפיות
  3. Started by Monstalicious,

אוקי הכרטיס ברשותי כבר חודשיים בערך אפיק AGP מההתחלה שמתי את הכרטיס על 400@1100 שאלו מהירויות של האולטרה =] ואפילו יותר. בקיצור הכרטיס עבד ככה מאז שהוא נקנה, ועכשיו פתאום התחיל מצב שבאמצע משחק כלשהו, פשוט התמונה קופאת, ומשתנה, כאילו המשחק קופא, אבל הוא לא נתקע על תמונה מהמשחק, אלא על תמונה מחורבשת עם מיליון צבעים פסיכודלית כזאת, והמחשב מצריך ריסטרט! שמישהו בבקשה בבקשה יסביר לי למה פתאום עכשיו זה קורה? הטמפרטורה במאמץ היא עד 75 מעלות, אולי 80 תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  4. יש ברשותי Celeron 1.7GHz עם לוח אם של ASUS מדגם P4S533-VM עם מאוורר של Intel למעבד ועוד אחד למארז.... מה האפשרויות שלי וכמה רחוק אני יכול להגיע ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. טוב אז החלטתי לקנות את ה Thermaltake 120 mm THUNDERBLADE X 2 לקירור הרדיאטור והשלב הסופי והאחרון הוא משאבה - 1. איזה נתוני משאבה אני צריך, מערכת עם רדיאטור של פיאט פונטו (יותר קטן משל אופנוע תתפלאו) אחרי שיפוץ, בלוק קירור של DD, וכרגע מתוכנן OC רק למעבד, שתיגמר האחריות על הכרטיס מסך אני מתכנן גם OC לכרטיס מסך (אולי אני אתפתה לפני זה )... עכשיו מאחר ואני לא מתכנן להחליף משאבה כל שבוע אני צריך נתונים שיספיקו לשני הדברים (כרטיס מסך + מעבד) - כמה ליטרים לשעה?? 2. הרדיאטור והמיכל יהיו רחוקים מהמארז, השאלה היא האם אפשר להאריך את חוטי החשמל של המאווררים עם חוטי חשמל רגילים דקים כאלה של רמקולים? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by DOR_2911,

קניתי אתמול את הקירור ולקח לי שעה לשים אותו (כי צריך להוציא את הלוח אם) אבל הטמפ' (ב-OC של 400 מגה הרץ) ירדה מ45 מעלות ל29 מעלות ! ובמאמץ זה לא עובר את ה40 כזה קירור עוד לא ראיתי ! המאוורר שבא איתו הוא מאוורר 10 ס"מ אבל חזק בטירוף ( 0.68a) אני מאוד ממליץ עליו (למרות שהוא עולה 350 שקל :'() אהה ואני יעלה תמונות אם מישהו יכול לומר לי איפה אני מאכסן 2.4 מגה [attachment deleted by admin]

7. שלום לכולם.... קניתי מחשב חדש, חלק מהחלקים הזמנתי מחו"ל כדי לחסוך :-) כרגע הכל מורכב ומוכן ואני עובד עליו. הנה המפרט שלו: לוח אם: Asus P5GDC Deluxe מעבד: Pentium4 2.8Ghz (Presccot 520) LGA775+Zalman CNPS7700-AlCu 120MM Fan זיכרון: Kingston HyperX DDR 512x2 CL2 400Mhz כונן קשיח: Maxtor 160GBx2 Raid ספק כוח: OCZ Modstream 450W כרטיס מסך: Video card Asus N6600GT צורב: NEC ND-3520A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X סידי: DVD LG x16 מארז: Thermaltake Soprano VB1000SNS Silver Window השקעתי המון, המארז טוב ומאוורר.... כל הכבלים מעוגלים, הכל יושב טוב והחוטים מסודרים! ללא אוברקלוק הטמפ' של המעבד היא בין 45-50 במנוחה, ובמאמץ היא מגיעה מקסימום ל 61 מעלות הלוח לא מתחמם מדי (איזור ה 40 מעלו…

• 14 תגובות
    • 986 צפיות
  8. שלום התקנתי מחשב (לקרוב משפחה) והוא מבוסס על לוח של אלבטרון K8NF4U , משום מה הוא מראה לי בביוס טמפ' גבוהה של 65 מ' הורדתי SPEEDFAN וגם שמה הטמפ' גבוהות. מעבד: AMD 3000 venice מורכב לו מאוורר פשוט של coolmaster עם AS5.

• 1 תגובה
    • 489 צפיות
  9. Started by taotao,

עשיתי היום OC לכרטיס שלי ליבה 225>>350 זכרונות 332>>400 עשיתי בדיקה עם 3DMARK והכול טוב אבל שפתחתי את הריוה טיונר הופיעה לי סימן אזהרה כזה מזה אומר? :s05: ;D [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 750 צפיות
  10. רציתי לדעת מי מבין 4 המאוררים הבאים הכי טוב? למי יש יותר מקומות למאוררים נוספים ומי עושה הכי פחות רעש?

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by TNTx2,

האם יש דרך להעלות את המכפלה של המעבד? בלוח אם יש לי אפשרות רק להוריד אותה אז אולי אפשר אם איזה תוכנה או משהו תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  12. Started by iakovl,

הציפסט שלי מתחמם נורא ומגיע ל1:1 עם המעבד שזה אומר 48-46 מעלות יש לי עוד זמן עד הקירור מיים ואני בכל מקרה מקמבן עכשיו קירור משודרג למעבד ולכרטיס מסך (לא מוציא שקל!!!) אז רציתי לדעת מה ההמלצות שלכם?

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  13. היום נסעתי לזיגזג לקנות את הטרמלטייק ביג טייפון. הרכבתי, החסרתי פעימה בזמן שהמחשב עולה, בסוף הוא עלה הקירור העצום הזה הוריד לי 15 מעלות מאמץ! ישר שמתי את המחשב על 3.75GHZ המעלות היו איזה 63 מאמץ שזה מעולה (לוח ABIT IC7 שהוא ידוע בזה שהוא מזייף למעלה בטמפרטורה) כמובן יציב כמו בטון, אחריי זה שמתי 260 באס שזה יוצא 3.9GHZ, המעלות במאמץ הגיעו ל65 בערך, עוד פעם, כלום! וקצת לתמונות: [attachment deleted by admin]

14. Started by Jinjis Han,

הטמפ הינה 50 במנוחה... אתם חושבים שכדאי לעשות לחיה הזאת OC קטן? הקירור עליו ממש מפלצתי... כרטיס מעולה אני מרוצה ממנו וחשבתי לנסות להמהיר אותו טיפה בשביל ה 3d mark 05 התוצאה שקיבלתי הינה 4900... ואם שווה לעשות OC איך לבצע אותו? כמה להעלות לליבה? כמה לזכרונות? זה הכרטיס חברים http://www.leadtek.com/3d_graphic/winfast_a400gt_tdh_c350_1.html

• 25 תגובות
    • 2k צפיות
  15. שתי שאלות ADATA DDR400 512MB כמה אתם חושבים שאפשר? כרגע הם על 3-4-4-8 ולא ממש מצאתי בביוס גם איפה משנים את זה רק מצאתי את המתח שלהם מישהו יכול לעזור?

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  16. Started by stingeR-,

קירור GLACIATECH IGLOO LIGHT אצל חבר, מעבד סטפינג LBBLE0522VPMW 2700MHZ על 1.50V - אני מעריך שהוא מסוגל ליותר פשוט לא ניסיתי להוריד את המתח, עשיתי על בטוח, אולי פעם הבאה ננסה, יציב לגמרי בסופר פאי 32מגה. 38מעלות מנוחה ו42מאמץ. עריכה : VAILD : http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=30408 זיכרונות TWINMOS VALUE, לא עוברים את ה455MHZ... [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  17. Started by AfterMath,

היי לכולם יש לי Gefroce6600 GT ואני רוצה לעשות לו טיפה OC יש לי תוכנה שקוראים לה winfox רק שאני לא מבין משהו אם ה graphics clock הוא 552 MHZ ואני מעלה ל 558 MHZ אז בכמה אני צריך להעלות את ה memory clock מ 1125 MHZ ?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. עקב בעיות תאימות של הכרטיס מסך והchipset שלי,אני רוצה לצרוב לו ביוס של Leadtek 6800U הוא מחזיק בקלילות את התדרים של הUltra. רציתי לדעת האם אפשר לבצע את הצריבה דרך הWindows והאם יש מקום מסודר שיכול לעשות את זה וכך אהיה שקט,כי זה כרטיס לא זול ואני לא רוצה שהוא יפגע חלילה. אשמח לשמוע על סיכונים אפשריים ודרכים למנוע אותם או לתקן אותם. נסיתי לעשות חיפוש ולא מצאתי את כל מה שאני מחפש,אמכם הסליחה.

• 4 תגובות
    • 677 צפיות
  19. אורח
    Started by אורח,

היי הטמ"פ של הכרטיס מסך שלי היא: 57C ונראה לי שזה מוגזם.. הכרטיס מסך שלי הוא: nVIDIA GeForce 6200 TurboCache PCIE מה אתם אומרים? הטמ"פ בסדר? מה הטמ"ם המומלצת לכרטיס הנ"ל? ואיזה קירור מתאים ומומלץ לכרטיס הנ"ל? תודה רבה לכם מראש..

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  20. אורח

אוקי אז ככה..אני רואה פה המון הודעות אם הנושא פתיחת צינורות וכאלה מישהו מוכן בבקשה להסביר לי מזאת אומרת פתיחת צינורות? (יש לי מפתח שוודי זה לא הבעיה ) אהה ועוד משהו קטן יש לי את הכרטיס הבא: NVIDIA GeForce 6200 TurboCache האם אפשרי לפתוח צינורות בכרטיס הזה? אם כן אשמח אם מישהו יוכל להביא לי בבקשה לינק לאיזה מדריך או משהו..תודה רבה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 546 צפיות
  21. Started by omerha,

יש לי את המעבד והסטפינג שלו הוא LBBLE 0518DPAW יש עוד שתי שורות אחת מעל ואחת מתחת שאני לא יודע עם הם רלוונטיות איך המעבד הזה ל O.C ? ???

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  22. איזה קירור אתם מציעים למעבד שלי? קירור שיחזיק גם באוברקלוקינג בעתיד תקציב יש 300 ככה... עוד משהו: לא להביא לי קירורים של מקצוענים משהו סביר וטוב כזה

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  23. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_1360_1721&products_id=6781 לאן אפשר להגיע איתם ב OC? תודה לעונים? עדיף תשובה למי שהיה או יש ניסיון איתם

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by shaks,

האם למעבדים כפולי הליבה של AMD יש יכולת OC טובה? אם לAMD Athlon 64 X2 Dual-Core processor 3800+ (2.0GHz) יש יכולת OC טובה? ואיך זה הולך כשמעלים זה מעלה לשניהם באותו כמות או שצריך לכל ליבה להעלות בנפרד?

• 2 תגובות
    • 523 צפיות
  25. מפרט hec 300art 3000 wini k8nf-9 ddr 512 pc4000 singel - not dual בביוס יש באגים והוא לא נותן לי מעל 240 אחרי שאני עובד עם איזי טון ומגיע ל 290 יציב (סופר פי 2M יציב ) ואני מעלה עוד אז השינויים לא מצליחים והוא נשאר עם 290 גם אם אני עושה דרך הclock gen השינויים לא מצליחים - מה לעשות ??? עדכון : הביוס המוזר הזה לא מצליח לעשות 240 אבל 290 הוא עושה בלי בעיה :screwy: :screwy: גם כשאני מעלה את המחשב דרך הביוס ב 293 והוא רושם לי בפוסט 293 אז עדיין כשאני מגיע לוינדוס הוא חוזר ל 290 מה לעשות ?!?!?!?! [attachment deleted by admin]

• 21 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.