עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by ezx,

אז ככה עשיתי אובר קלוקינג מ 2800 ל 3200 עכשיו שאני כותב המוזיקה וכול הצלילים קופצים ואני מישתגע מה זה יכול להיות יש רעיות תודה למי שיענה

• 8 תגובות
    • 918 צפיות
  2. סט של שאלות לי אליכם... מקווה שתוכלו לעזור מה דעתכם על המאורר הזה? על פי המפרט מדובר במאורר שקט וחזק יחסית... 1) האם מאורר כזה יספיק לקירור נורמלי עם ה SK7? 2) האם הוא יתן ביצועים טובים יותר על ה SLK800? 3) האם יש מאורר (שקט יחסית) שיתן ביצועים דומים? שאלתי השניה נוגעת למאוררי לדים ול Rheobus... אני מתכוון להרכיב אחד כזה ורציתי לדעת האם שינוי המתח למאורר יכול לגרום נזק ללדים? שאלתי השלישית... אני מתכוון לעשות מוד לספק הכוח ... קודם כל אני מתכוון להחליף את המאורר למאורר שקט יותר, בנוסף אני מתכוון להוסיף מתג לשינוי המהירות. שאלתי היא האם המאורר של הספק מתחבר כמו המאורר של המארז ל12V?

3. Started by AsD[eyal],

http://img516.imageshack.us/img516/1151/temp2up.jpg מזה?? המחשב בלי o.c זה נותן עוד הודעות מוזרות כאלה אם טמפ שונות אם אם מתחים וגם שמתי לב שזה קורה רק אם אני מפעיל תוכנה לבדיקת טמפ הוא נותן את ההדעות האלו אבל אני מפעיל את sm ואחרי זה תוכנה לבדיקה טמפ זה לא עושה בעיות

• 4 תגובות
    • 562 צפיות
  4. הי, נתקלתי בבעיה מוזרה בעת ביצוע OC למעבד 2500K על הלוח הנ"ל, כאשר רציתי להגדיר מתחים למעבד היו שלוש אפשרויות Auto, Offset, Fixed בחרתי בפיקסט ושמתי 1.250 ולט (את ה-OC עשיתי לפי המדריך שלכם) וכאשר בחנתי במאמץ את המעבד שמתי לב שהמתח יורד חזרה לסטוק במאמץ וברגע שהמאמץ מפסיק המתח עולה למתח שהגדרתי. מוזר, לא? בנוסף בזמן מאמץ ב-OC המחשב נראה יציב אבל המכפלה השתנתה (הגדרתי 44) בין 40 ל-44 בלי קצב אחיד.. האם מישהו חווה בעיה זו או יודע מה עשיתי לא טוב? תודה ויום טוב

• 19 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by carman6,

שלום לכולם! הייתי רוצה להתחיל ללמוד על נושא האוברלוקינג ונכנסתי ללשונית המדריכים באתר ואני רואה שחסר את מדריך האוברקלוקינג מספר 1. מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 454 צפיות
  6. שלום אני מחפש כבר הרבה זמן SLK-800 ו- SMART FAN 2 של TT חיפשתי במספר חנויות ולא מצאתי.. =\ מישהו יכול אולי לתת לי שמות של חנויות שאולי יש בהם את המוצרים האלו? ואם יש איזה שהיא בעיה של פרסום בגלל זה (לא שידועה לי) אז תכתבו לי בפרטי תודה

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by haim652,

אז ככה חשבתי לקנות מערכת קירור חדשה למעבד רציתי לדעת מה יותר טוב Thermalright Ultima-90 או Arctic Cooling Duo: Alpine 7 & Freezer 7 Pro Attack Value (עם זה בכלל מערכת קירור או מאורר לקירור) תודה תעוזרים

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  8. היום אחרי בשעה 18:30 יחל שידור חי ברשת של ביצועי מערכת הקרור מול המעבד במאמץ ובמנוחה. השידור יהיה דרך המסנגר - לצפיה נא להוסיף לרשימה loony4@hotmail.com בצרוף הודעה "מעוניין לצפות". אני אשתדל לשדר לכל מעוניין. השידור יהיה אינטראקטיבי - כלומר ניתן יהיה לשאול שאלות תוך כדי ולבקש בקשות. **דרוש פיתרון מסודר לשידור קבוע ברשת** נא לפנות אלי בפרטי. תודה ולהתראות מתחת לאפס...

• 63 תגובות
    • 4k צפיות
  9. Started by SubX,

4V http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=92174 יציב זכרונות אלו עונים על המשפט : "תן עוד מתח , קבל עוד Mhz" , מעניין מה גבול המתח שהם יכולים לקבל אה! והם לא מתחממים..

• 32 תגובות
    • 1.9k צפיות
  10. יש לי מעבד של AMD athlon64 3000+ ומדרבורד של GA k8ns המעבד נימצא באובר קלוק של 2.3 . אוקצור הטמפרטורות הכמובן עלו ורציתי לדעת אם זה בסדרר אז ככה ללא מאמץ הוא ב 30-35+ ובמאמץ מירבי הוא ב 50 בSpeedfan הוא מראה לי להבה כזאת של אש ליד טמפרטורת המעבד *יש לי מישחה טרמית על המעבד של Arctic Silver 5 *מארז ב160 שקל ולפני האובר קלוק המעבד היה בטמפרטורה של 20+

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  11. Started by e_perera,

אני בדרך לסיים את מערכת קירור המים שלי, ומחפש מוארר 120 מ"מ שישב על הרדיאטור. מישהו יכול להציע לי מאורר 120 מ"מ: 1. שקט (בשביל מה בניתי מערכת מים). 2. חזק. 3. עד 100 ש"ח.

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  12. www.TMS.co.il או www.ksp.co.il וכמה אמורה לעלות ההתקנה שלו הכוונה אם צריך לפרק רק את הדלת הצדדית שלו או שצריך לפרק את כל המחשב כולל את הלוח אם ולהרכיב את זה מחדש.... אם זה אפשרי שיהיה TT ( שמעתי שהם הכי טובים ) ושיהיה צלעות קירור אין לי ממש אפשרות לעלות בתקציב... ה-150 שקל לא כוללים את עלות ההתקנה תודה רבה מראש ברק. עריכה: המפרט: מעבד E6750 לוח אם: ASUS P5LD2 ספק 400W HEC

• 5 תגובות
    • 768 צפיות
  13. Started by קלוקיי,

שלום, יש לי קירור של זירו על המעבד שמחובר באמצעות ברגים. - בקיצור יש שם בורג תקוע (מסתובב על ריק), ניסיתי כל מני שיטות פתיחה וכלום לא עזר... לבסוף פירקתי את הלוח וגיליתי שאחד הברגים מסתובב על ריק, הפלסטיק שמאחורי הלוח לא ניתן לשליפה בגלל הבורג התקוע. רציתי לדעת אם יש פתרון, או שנחרץ גורלו של הלוח ואני פשוט האלץ לשלוף בכוח את הקירור דבר שייגרום נזק על בטוח ללוח ולקירור. בבקשה מי שיודע מה אפשר לעשות במצב נורא זה שבגלל בורג אחד כל העסק נדפק!! תודה רבה זה באמת חשוב תודה..

• 21 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by SuB,

Leadtek NForce2-GT K7NCR18G Motherboard (Dual DDR,AGP8X,GF4MX,5.1 Sound,ATA133,LAN,USB 2.0) או: ABIT NF7-M nForce2 Motherboard (ATA133, GF4MX VGA, DUAL DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, USB 2.0) המעבד שיקנה הוא- AMD 1700 0.13 micron

• 5 תגובות
    • 603 צפיות
  15. Started by The Ball,

המעבד הוא Q6600. דבר ראשון שחשוב לי זה השקט, האם הקירור הזה שקט? יש יותר שקטים ממנו ובסביבות אותו מחיר?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. אני יודי שדבק מהיר מתייבש ובטמפ' גבוהה הוא נשבר כמו זכוכית. דבר מגע אני לא יודע, בחימום הוא הופך למים? בכמה מעלות?

• 0 תגובות
    • 505 צפיות
  17. Started by RayZ,

האם אני אגיע רחוק עם Pentium 2 266mhz באוברקלוק? יש סיכוי שאגיע איתו לרמה של פנטיום 3?

• 3 תגובות
    • 449 צפיות
  18. Started by roeiw,

מה הטווח טמפ' התקין ל 8600GTS..?? תודה.

• 1 תגובה
    • 569 צפיות
  19. בחו"ל יש את זה, ובארץ לא מצאתי בינתיים. אני רוצה לחבר את זה ל AC F7P

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  20. האם רק מעבדים בעלי סיומת K מסוגלים לבצע OC? בנוסף מה משמעות הטורבו? התדר עולה בזמן מאמץ? האם כשעושים OC למעבד שכזה התדר בזמן המאמץ עולה או שגם התדר בזמן המנוחה? בתודה מראש!

• 5 תגובות
    • 5.4k צפיות
  21. בכללית, אני יודע איך עושים זאת, אני רק רוצה לדעת איזה פינים צריך לקצר בשביל לעשות VMOD ל1.75 ולמתחים נמוכים מזה. אהה, המעבד הוא מעבד של פנטיום 4. תודה מראש. 8)

• 3 תגובות
    • 721 צפיות
  22. ^ DC? 3pin?

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. שלום לכולם רציתי לדעת לעד איזה OC אפשר להגיע לכרטיס מסך, למעבד ולזכרונות עם המערכת הבאה: מעבד: Intel® Core2 Quad Q9300 2.5Ghz קירור למעבד: Arctic Cooling Freezer 7 Pro לוח אם: Asus P5ND 750I SLI מארז:Raidmax Sagitta II Black 80MM+120MM X2 ספק כח: Thermaltake Toughpower 600W זיכרון: Geil DDR2 4Gb 800MHZ CL5 Black Dragon כונן קשיח: Western Digital WD3200AAKS כונן אופטי: Samsung 203B Sata Black כרטיס גרפי: Twintech 9600GT XT SLI 1024Mb אז לאיזה אוברקלוק אפשר להגיע עם מערכת כזאתי? בתודה, אור כהן

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  24. Started by dids22,

עשיתי עכשיו למחשב שלי פנטין 3 Oc הקיצר שיניתי אותי מ 5.5x133.3 ל5.5x150 הקיצר על המעב דהזה אין חיששן אז איך אני יכול לדעת שהכל בסדר? אוליי יש איזו תוכנה או משהו?

• 9 תגובות
    • 770 צפיות

דיונים חדשים בפורומים