עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. אורח
    Started by אורח,

אמ..דבר ראשון אם בכותרת רשמתי לא טוב את ה PCI Express אז כבר סליחה ואשמח אם תתקנו אותי, עכשיו לעיניניו ..אני צריך קירור טוב לכרטיס מסך הנ"ל (GigaByte GF 6200TC PCI-E) שיהיה כמה שיותר זול אך כמה שיותר טוב...בבקשה הביאו לי המלצות.. אמממ..תודה רבה לכל העוזרים.. תודה מראש....

• 7 תגובות
    • 635 צפיות
  2. Started by someone,

אז ככה, הכרטיס שלי התחיל ממש להחמם, עד לנקודה שאני פשוט לא יכול לגעת בו... והמחשב גם נתקע ממש הרבה ואני מניח שזה בגלל זה, אז יש למישהו הצעה לקירור הכי טוב בשביל 9700PRO? לא משנה לי הרעש שזה יעשה, רק שיקרר כמה שיותר. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  3. Started by sagi_10,

שלום אני קניתי לפני כמה ימים מחשב חדש עם מעבד amd עכשיו אני מתלבט לגבי קירר טוב בסביבות ה-150 -250 שח אני רוצה קירור שיספיק לאובר קלוק די טוב המעבד שלי=AMD Athlon 64 3000 Venice Socket 939 תודה לעוזרים!

4. רציתי לדעת אם אפשר להגיע עם המעבד -Sempron 754 2600 למהירות של 3200-3400 עם קירור אוויר? אם אפשר, אז איזה קירור מומלץ? דרך אגב, עד כמה רחוק המעבד -Sempro 3200 מביצועי המעבד AMD 64 3000+ 939?

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  5. gforce fx5200

• 6 תגובות
    • 596 צפיות
  6. Started by eshel107,

זקוק למדריך לגבי VOLT-מודינג לזיכרון ללוח של -GIGABYTE-K8NS-ULTRA-939 אני מודה מודה מודה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  7. שכן שלי אומר שהוא צרב ביוס של 9800P ל9500P.. ונכון! יש לו 9800P,המחשב אומר שיש לו. אחרי שיחה די משפילה בEXTREMEOVERCLOCKING שהתעקשתי שזה אפשרי.. הם די גרמו לי להאמין שזה לא, אני רוצה לדעת אם זה אפשרי או שיצאתי טמבל וזה בלתי אפשרי לצרוב ביוס, בכל מקרה אני סומך על החבר שלי ואין לו שום אינטרס לשקר לי. תאירו את עיניי חבר'ה! :

• 13 תגובות
    • 638 צפיות
  8. Started by charly0,

חברה, מעוניין בדעתכם על השילוב שקניתי, ואם יש המלצות מבעלי ניסיון כבר בהמהרה של הזיווג הזה ומה הסטינג הממולץ: 1. AMD Athlon 64 3200+ Venice Core 2.Motherboard : Abit AN8 Fatality 3. Memory 2x512MB Twinmos DDR 400 4. GPU: Gigabyte 6600GT אודה מאוד למי שכבר היתנסה בשילוב דומה ויכול להמליץ על סטינגס

• 20 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by reuven5,

איזה כרטיס יותר חזק ויותר שווה לי לקנות אני הבנתי שב6800LE אפשר לפתוח צינורות עיבוד וככה אפשר להגיע איתו יותר גבוה וב6600GT יש 8 צינורות עיבוד מה יותר שווה חברים?

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. העיקר שהמאוורר יעבוד טוב ובשקט מוחלט.

• 9 תגובות
    • 957 צפיות
  11. Started by shaynet,

עשיתי OC ל6600GT שלי והמהירות האחרונה של הליבה שהיתה יציבה היתה 561 ראיתי אנשים בפורום הזה ובפורומים אחרים שהגיעו למהירויות גבוהות בהרבה בלי שינוי מתחים האם נפלתי על ליבה דפוקה או שאני עושה משהו לא נכון? נ.ב. האי יציבות מתבטאת בכך שבזמן שאני מריץ את 3DMARK באחד המבחנים הוא נתקע לכמה שניות

• 11 תגובות
    • 820 צפיות
  12. שלום, אני רוצה לקרר תכרטיס יותר טוב למטרות OC ואין לו קירור מתאים, יש איזה סיילנסר שאפשר לעשות לו מוד קטן והוא יתאים או סיילנסר לסדרה אחרת אבל מתאים? אם זה משנה הכרטיס של GB, תודה רבה לכל העוזרים אלי.

• 12 תגובות
    • 739 צפיות
  13. Started by Swimmer,

אין הרבה מה להגיד, קירור: ביג טייפון + Artic Silver MX1 + Thermaltake Smart Case Fan 2 30 מעלות במנוחה, 33-36 במאמץ, http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31384 [attachment deleted by admin]

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. שלום, יש לי את התוכנה Intel Active Monitor ואתם חושבים שהיא מזייפת אולי? היא מראה לי היא מראה לי 44-46 ב CPU שב everest מראה לי 39 ובלוח אם יותר ב 2-4 מעלות מב everest אבל אני לא כל כך יודע כי כשאני מפעיל את הסנסור בEVEREST תמיד אני שומע רעש כזה לא של חשיבה של המחשב אני מכיר את הרעש של החשיבה שלו וזה לא זה אז אני חושב שEVEREST לא מזייף והרעש זה של הסנסורים עובדים כדי להראות טמפ',אז רציתי לשאול אותכם כי אתם מבין יותר ממני זה בדוק בקיצור...intel active monitor מזייף? (קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם) שאלה שנייה: יש לי 2 מאוררים במחשב שקניתי (ז"א לא כולל מאוררים לספק ולמעבד) כל מאורר 80MM אני חושב (מאוררים אחוריים) שתיהם שמתי מאחורה ויש לי מקום למאורר קידמי,עכשיו יש…

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  15. Started by shai265,

אני מגיע לביוס למקום שבו אפשר לעלות את FSB והוא נעול הוא לא נותן לי אפשרות לעלות או להוריד הלכתי לפי הספר. דרך אגב : לוח אם : ASUS P4 S 800 D מעבד: P4 2.6 HT אני רוצה לעלות ל 3.0 מי שיודע איך משחררים את הנעילה שיעזור לי???

• 7 תגובות
    • 558 צפיות
  16. המעבד עם ליבת נורתווד ולא פרסקוט

• 4 תגובות
    • 578 צפיות
  17. Started by ras81,

שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  18. http://www.techpowerup.com/systool/

• 1 תגובה
    • 507 צפיות
  19. שלום. ברשותי כרטיס XFX 6600GT PCIe אני מעוניין לקרר אותו ככ להאפשר למטרות OC. - כרגע על ארבעת הזכרונות של הכרטיס מוצבים סינקים של ZALMAN. ואני עובד עם קירור סטוק. הבעיה היא כזו אני מעוניין לקנות את הARCTIC COOLING סיילנסר NV 6 אבל לפי מה שהבנתי עשויה להיות בעיה עם שני הסינקים בחזית, לכומר אני לא יוכל להתקין את הקירור אם לא אסיר את הסינקים האלו, השאלה שלי האם הסינקים של זלמן כן יוכלו להכנס שמה ביחד עם הסיילנסר ? האם הם יחסמו זרימת אוויר ? בנוסף אשמח לדעת במידה ואני מסיר אותם, רק המגע עם האוויר שהזכרונות חשופים יקרר אותם ? כלומר יקרר אותם במידה רבה שתהיה כשירה ל OC תקין ? בכל מקרה למי שיש את הקירור הזה שמח לקבל חוות דעת עליו למה הקירור סטוק של XFX זה זבל.. כפי ש…

• 4 תגובות
    • 522 צפיות
  20. Started by CrashZone,

מה המצב? טוב ה10 מתקרב ואני רוצה לקנות סוף כל סוף קירור לכרטיס מסך שלי. יש לי לידטק 6200 128BIT 128MB בAGP. שאלתי נציג של פנדס ואמרו לי שהזמן VF7000CU לא יתאים. דבר שגורם לי להתהות, הכרטיס זהה במבנהו חוץ מהקבלים שלא מפריעים לקירור ל6600GT ולו הקירור מתאים על פי זלמן. מישהו ניסה?בדק?יודע? במקרה וזה ההיטסינקים לזכרונות שמפריעים אז לא נורא אני מקסימום אשים רק בחלק העליון. אם הוא לא מתאים איזה קירור אחר כדאי לי?תקציב לא מוגבל אבל אני לא אקנה שמהו ב1000 שקל אם הקירור לא בא עם סינקים לזכרונות אז אנא המליצו לי על סינקים. הבנתי שהסינקים של ונטק הכי טובים, אבל גם מאוד יקרים...מה עם הזלמן?

• 1 תגובה
    • 456 צפיות
  21. אני רוצה לחסוך קצת כסף ולעשות אוברקלוק קטן ובסיסי... מה אתם אומרים על החלקים האלה...?!? יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2533Mhz מאווררים סטוק... (לא נגעתי, לא הוספתי, ולא הורדתי... נראה לי שיש 1+1 (בספק, שלא נחשב... נכון?)) :-[ : כונן קשיח : קירור לכונן קשיח/מוזהב-סופר S זיכרון : ddrc-co קירור זיכרון/נחושת מעבד : jet-p4 Jet Motor CPU Cooler For P4 גריז טרמי : as-cq Aractic Silver-Ceramique Premium צ'יפסט : zmnb32j ZalmanTech®-Northbrige Hestsink Cooler נ.ב ראיתי שכתובים הנתונים של ה"טורבינה" : מהירות טורבינה: 1900-3500 סל"ד. זרימת אוויר:10.9-20.0CFM לחץ אוויר: 2.9-10.7mmH2o רעש: 23.6-37.5dBA אלו נתונים טובים?... ( לעומת סטוק של אינטל) ואני לא כול כך מבין בע…

• 5 תגובות
    • 744 צפיות
  22. שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000

• 11 תגובות
    • 895 צפיות
  23. ראיתי בתוכנה ספייד פאן שיש לי שם אחד מהטמפרטורות -48 מעלות מה זה הינה תמונה ויש לי מעבד פרסקוט 3.000 תודה מראש לעוזרים :xyxthumbs: :xyxthumbs: :xyxthumbs: [attachment deleted by admin]

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??

• 7 תגובות
    • 721 צפיות
  25. איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)

• 0 תגובות
    • 485 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.