אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי את התוכנה Intel Active Monitor ואתם חושבים שהיא מזייפת אולי? היא מראה לי היא מראה לי 44-46 ב CPU שב everest מראה לי 39 ובלוח אם יותר ב 2-4 מעלות מב everest אבל אני לא כל כך יודע כי כשאני מפעיל את הסנסור בEVEREST תמיד אני שומע רעש כזה לא של חשיבה של המחשב אני מכיר את הרעש של החשיבה שלו וזה לא זה אז אני חושב שEVEREST לא מזייף והרעש זה של הסנסורים עובדים כדי להראות טמפ',אז רציתי לשאול אותכם כי אתם מבין יותר ממני זה בדוק בקיצור...intel active monitor מזייף? (קיבלתי את התוכנה עם הלוח אם) שאלה שנייה: יש לי 2 מאוררים במחשב שקניתי (ז"א לא כולל מאוררים לספק ולמעבד) כל מאורר 80MM אני חושב (מאוררים אחוריים) שתיהם שמתי מאחורה ויש לי מקום למאורר קידמי,עכשיו יש…
-
- 2 תגובות
- 459 צפיות
-
-
זה קשור לפורום הזה כי זה בשביל תיכנונים לקירור שאני אבנה בשבילו (אני מתכנן לקנות אחד בשבוע הבא כניראה). חרשתי את גוגל ומצאתי רק תמונות של החלק הקידמי שלו, אני צריך תמונות של החלק האחורי שלו. אם יש אותו למישהו והוא יכול לצלם אז גם יהיה מצויין תודה לעוזרים
-
- 13 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אני צריך קירור טוב מאוד, לאוברקלוקינג! גם לליבה וגם לזכרונות, ושישמור על טמפרטורה נמוכה עד כמה שאפשר! תקציב, כמה שצריך, אבל לא מעל 250 ש"ח תודה
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
תקציב מקסימום 300. קרור אוויר.. שיגיב רק מי שבאמת מבין... תודה, דן
-
- 8 תגובות
- 534 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות ל4 חיישני טמפ' ו4 מאווררים, איפה כדאי לי לשים את החיישנים? אחד על המעבד, אחד על הכרטיס מסך ו.....? בנוסף איך הכי טוב לשים את החיישן טמפ' של המעבד ושל הכרטיס מסך? על ההיטסינק בצידי המעבד? תודה
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
אין הרבה מה להגיד, קירור: ביג טייפון + Artic Silver MX1 + Thermaltake Smart Case Fan 2 30 מעלות במנוחה, 33-36 במאמץ, http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=31384 [attachment deleted by admin]
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המעבד עם ליבת נורתווד ולא פרסקוט
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
איזה נתונים לשים פה של המפרט שלי יש לי את התוכנה SiSoftware Sandra Lite 2005.SR2a ו-cpu-z מצטער על הגודל של התמונה (פשוט לא ידעתי מה לשים)
-
- 0 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקרר תכרטיס יותר טוב למטרות OC ואין לו קירור מתאים, יש איזה סיילנסר שאפשר לעשות לו מוד קטן והוא יתאים או סיילנסר לסדרה אחרת אבל מתאים? אם זה משנה הכרטיס של GB, תודה רבה לכל העוזרים אלי.
-
- 12 תגובות
- 746 צפיות
-
-
חברה, מעוניין בדעתכם על השילוב שקניתי, ואם יש המלצות מבעלי ניסיון כבר בהמהרה של הזיווג הזה ומה הסטינג הממולץ: 1. AMD Athlon 64 3200+ Venice Core 2.Motherboard : Abit AN8 Fatality 3. Memory 2x512MB Twinmos DDR 400 4. GPU: Gigabyte 6600GT אודה מאוד למי שכבר היתנסה בשילוב דומה ויכול להמליץ על סטינגס
-
- 20 תגובות
- 2k צפיות
-
-
-
שלום. ברשותי כרטיס XFX 6600GT PCIe אני מעוניין לקרר אותו ככ להאפשר למטרות OC. - כרגע על ארבעת הזכרונות של הכרטיס מוצבים סינקים של ZALMAN. ואני עובד עם קירור סטוק. הבעיה היא כזו אני מעוניין לקנות את הARCTIC COOLING סיילנסר NV 6 אבל לפי מה שהבנתי עשויה להיות בעיה עם שני הסינקים בחזית, לכומר אני לא יוכל להתקין את הקירור אם לא אסיר את הסינקים האלו, השאלה שלי האם הסינקים של זלמן כן יוכלו להכנס שמה ביחד עם הסיילנסר ? האם הם יחסמו זרימת אוויר ? בנוסף אשמח לדעת במידה ואני מסיר אותם, רק המגע עם האוויר שהזכרונות חשופים יקרר אותם ? כלומר יקרר אותם במידה רבה שתהיה כשירה ל OC תקין ? בכל מקרה למי שיש את הקירור הזה שמח לקבל חוות דעת עליו למה הקירור סטוק של XFX זה זבל.. כפי ש…
-
- 4 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום, שמעתי מאנשים שמומלץ לעשות לRadeon 9550 אוברקלוק, האם זה נכון? אם זה מומלץ, הייתי רוצה לדעת אם יש סיכון כלשהו? ובכלל כיצד עושים זאת?(בפירוט, אין לי שמץ של ידע בכל הנוגע לאוברקלוקינג) עוד דבר שלא קשור לנושא... הבחנתי לפני מספר דקות שהמאורר של הספק לא עובד, אני זוכר שלפני שבוע הוא עבד, אולי בטעות ניתקתי את החיבור שלו? (יש לו חיבור בכלל או שהוא פשוט התקלל?) תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 973 צפיות
-
-
אני רוצה לחסוך קצת כסף ולעשות אוברקלוק קטן ובסיסי... מה אתם אומרים על החלקים האלה...?!? יש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2533Mhz מאווררים סטוק... (לא נגעתי, לא הוספתי, ולא הורדתי... נראה לי שיש 1+1 (בספק, שלא נחשב... נכון?)) :-[ : כונן קשיח : קירור לכונן קשיח/מוזהב-סופר S זיכרון : ddrc-co קירור זיכרון/נחושת מעבד : jet-p4 Jet Motor CPU Cooler For P4 גריז טרמי : as-cq Aractic Silver-Ceramique Premium צ'יפסט : zmnb32j ZalmanTech®-Northbrige Hestsink Cooler נ.ב ראיתי שכתובים הנתונים של ה"טורבינה" : מהירות טורבינה: 1900-3500 סל"ד. זרימת אוויר:10.9-20.0CFM לחץ אוויר: 2.9-10.7mmH2o רעש: 23.6-37.5dBA אלו נתונים טובים?... ( לעומת סטוק של אינטל) ואני לא כול כך מבין בע…
-
- 5 תגובות
- 747 צפיות
-
-
http://www.bigbruin.com/reviews05/evercoolf117/index.php?file=1 נראה נחמד אבל אני עדיין מעדיף את הארטיק קולר
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום גל פעם שני מוציא את ההיסטסינק אז גם המעבד יוצא לי מהסוקט ופעם אחת אפילו התעקמו כמה פינים איך אפשר למנוע את זה? תודה
-
- 5 תגובות
- 485 צפיות
-
-
אני לא מוצא את האפשרות בתוכנה. מישהו יכל להראות איפה זה נמצא? זה בגלל שאין אפשרות כזאת. מצאתי בREADME של התוכנה הסבר. ... אני חושב שלכתוב דריבר חדש יהיה הרבה יותר קל מהשיטה המטורפת זאת, אבל בכל מקרה זה הצליח בסופו של דבר. תודה בכל מקרה. וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום, המארז שלי: ?HEC Compucase CI-6A19 יש לי 2 מאווררים 120 מ"מ, הקדמי מכניס אוויר והאחורי מוציא. נראה לי שהם קצת חלשים, אבל אין לי מושג בדברים האלה אז אני לא יודע למה להשוות אותם. 1. מישהו יודע איך המאווררים שמגיעים עם המארז הזה? זה משהו קבוע ש-compucase שמים או שזה תלוי בחנות שקניתי ממנה? 2. יש איזו דרך לבדוק מה העוצמה של המאווררים? ואת הרעש? 3. איך יודעים אם צריך להחליף למאווררים רציניים יותר או שהקיימים מספיקים? תודה מראש.
-
- 13 תגובות
- 926 צפיות
-
-
אני בקרוב קונה מחשב חדש עם מארז Sunbeam Samurai לפי שהסקירות שקראתי הוא נראה דיי טוב, ויש לו 4 חורים למאווררים.. 1 מקדימה 1 בחלון 2 מאחורה אשמח לקבל עצות שלכם להצבת המאווררים אני חושב לעשות כך: מקדימה מכניס מהחלון מכניס שתי האחוריים מוציאים מה דעתכם? יש לכם הצעות אחרות? עריכה: שכחתי לציין שכל ארבעת המאווררים הם 80 מ"מ
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה להביא מערכת קירור מים למחשב שתכלול בלוק לכרטיס מסך (רצוי שיהיה אוניברסלי) בלוק לצ'יפ שעל הלוח ובלוק למעבד.. לא ידעתי איזה חלקים לבחור כל כך אצל הדובים.. רצוי שהמערכת תהיה יפה גם.. (בעיקרון רציתי להביא את הביג ווטר שהיא ממש יפה ,אבל הבנתי שהביצועים לא משהו) תקציב? ממ אין בינתיים אני חושב 1500-2000
-
- 11 תגובות
- 902 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
GeForce FX 5200 הישן לי אין לי מה לעשות איתו יש מצב לשדרג אותו (אוברקלוקינג) ??
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
-
שלום קניתי מחשב חדש המפרט שלו בחתימה (אולי אני יגיד את זה הרבה פעמים זה בגלל שאני מתלהב ממנו) עכשיו אני צריך הדרכה באוברקלוק בבקשה תוכלו לרשום לי את כל התוכנות שאני יצטרך ולהסביר לי צעד אחרי צעד כמו לילד מפגר, חריש, עילם, עם רגל אחת והלם קרב תודה רבה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 998 צפיות
-
-
לי זה נראה בסדר גמור, מה אתם אומרים ? אגב ה FAN01 זה כאילו המאוררים שיש לי בתוך המחשב שהוספתי? יש לי אחד ... תמונה :
-
- 13 תגובות
- 963 צפיות
-