עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by asafnn,

שלום לכולם שתי שאלות קטנות (אני חושב). 1) האם ניכר הבדל בהתחממות בין לוחות אם שונים? לאסוס יש את מערכות הheat pipe וה stack cool 2, ג'יגבייט לא ממש מציינים מערכות קירור בנתונים שלהם, וגם לא איבייט. האם אחת המערכות אפקטיבית יותר מהשאר או שהכל שטויות בת'כלס. לא מצאתי התייחסויות לעניין באתרי ביקורת, מצד שני אולי לא חיפשתי במקום הנכון... המחשב שאני בונה מיעד להיות שקט, וככל שהקירור הפסיבי יותר אפקטיבי המאווררים יכולים לעבוד על חלש יותר (כמו שכולכם בטח יודעים), לכן זה חשוב לי... 2) אני מחפש המלצה על מאוורר שקט למעבד, Q9300 על P35. לא מתוכנן שום OC, אז הקירור לא צריך להיות היסטרי... רק מספיק בשביל ששום דבר לא ישרף. והעיקר שיהיה שקט. תקציב עד 200 שקט. תודה אסף

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  2. Started by ashkenazone,

עם הכרטיס Asus Extreme N6200GE/TD AGP 128Mb http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1129&products_id=10671 + Zalman FATAL1TY Vga Cooler FS-V7 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=11206 לאן נראה לכם אני יכול להגיע? לאיזה תוצאות? דומה לאיזה כרטיס?

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  3. אז ככה יש לי ג'יאנט 2 של טרמלטק והמאורר כבר אני חושב חצי שנה או יותא אני מתקן אותו כל שבוע (לא יודע מה איתו) אז החלטתי לקנות גוף קירור חדש: מה אתם אומרים על CoolerMaster CoolViva VHC-L61 VGA Cooler , אולי יש לכם משהו טוב להציע בסביבות ה200 ש"ח נ.ב זה לכרטיס רידאון 9600XT

4. Started by ed1,

מישהו ניסה פעם לחבר בין הגוף של המארז לצלעות הקירור של המעבד (בעזרת ריתוך או סתם להצמיד עם משחה טרמית)? זה באמת עזר לקירור?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  5. Started by Erez360,

שלום לכולם מעבד amd 5200 atlon 64X2 על לוח k9neo msi v3 באופציות העלאת הFSP אני רואה שהמקסימום הוא 370 , למה אני מצליח להעלות רק עד 220? תודה.

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  6. היי לכולם עשיתי OC קטן לכ.מסך EVGA 8800GTS 320MB KO ACS3 עצימו בלי OC הוא העיבוד CORE 588 וזיכרונות MEMORY 920 ועשיתי לו OC לעיבוד 660 ולזיכרונות 1000 דרך התכונה RivaTuner וגם ATITool ורציתי לבדוק אם יש שיפורים בביצועים אז הכנסתי להדמו של Adrianne NVIDIA ומה אני רואה אין כלום בביצועים הכל אותו הדבר כמו הקודם מבלי OC ממש מוזר ??? אפילו העלתי לעיבוד 700 וזיכרונות 1060 ולא קורה בשיפורים ביצועים בדמו של NVIDIA אני לא מבין כלום איך זה קורה לי דרך אגב האם זה גם קורה לכם כזה דבר ?? תעזירו לי לפתור ת'הבעיה בתודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  7. Started by MagimiX,

תקשיבו אנשים אני הלך לקנות מחשב חדש , אני לא ממש בקטע של ל"געת" במחשב ! אבל זה התחיל לעניין אותי ! מודינג בסיסס שאני בטוח יעשה זה כבלים מעוגלים אחרי זה כבר נראה ועכשיו בקשר ל OC ! אני לא כל כך רציתי בהתחלה לעשות OC אבל מי יודע אולי בעתיד הקרוב או הרחוק אני ירצה או יצתרך את זה אז האם המפרט הבא מתאים ? : INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache Gigabyte GA-8PE667 PRO Samsung DDR 256MB 2700/333mhz WD 80GB 7200RPM 8 MB Cache special version Gigabyte ATi Radeon 9700 PRO Samsung CD x 52 Mitsuni floppy 1.44 Enermax FS-710-B 350W ? אני יודע שסמסונג לא הכי טובים ל OC אבל ... (תסביר לי אתם עם זה טוב לא טוב והכל כי אני ממש לא מבין בזה) @! והאם הראדון …

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  8. לפני כחודש וחצי קניתי את הכרטיס מסך החדש (והכבד למדי) הזה... RADEON X800XL מתוצרת GIGABYTE ,נפלתי על דגם (למזלי) מהחדשים שלהם שמגיע עם קירור נחושת ענקי ומוזר,יש מסביבו המון צינורות והוא נראה כמו צב משורין.... קוראים לקירור הזה SILENTPIPE ואני רוצה לדעת עם הוא יכול להיות שווה ערך לOC? תודה למי שעוזר

• 11 תגובות
    • 628 צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום, אני חושב להתקדם ולקנות מחשב חדש מבוסס Q6600 ולוח P35 ולעשות לו אובר-קלוק לאיזור ה-3.2 כדי לקבל מחשב חזק. שימושים: אני לא משחק משחקים, אלא מאמץ את המחשב בעיבוד תמונה וסימולציות נומריות (Matlab, ArcGis, Photoshop) וקידוד וידאו (לא עריכה). יש לי שאלה: האם חובה להמהיר גם את כרטיס המסך, או שלשימושים שלי אין צורך בכך? תודה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  10. Started by SuB,

אם אני נותן מתח למאוורר דרך הלוח אם זה מתח נמוך יותר מאשר חיבור מולקס לכבל של הספק? כמה מתח מקבל המאוורר בכל אחת מהצורות? ואם נותנים מתח גבוה למאוורר הוא יסתובב מהר יותר?

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  11. הי, הומלץ לי על קירור למעבד zalman CNPS9500 האם הוא טוב? יש מומלץ יותר בסדר גודל זה? והאם הוא מתאים ללוח לוח gigabyte p35-ds4 ? תודה על העזרה

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  12. טוב, דבר ראשון, רק שתדעו, אני מתחיל גמור בעסק, ועד עכשיו לא התעסקתי בזה ממש, אבל ממש מעניין אותי האוברקלוקינג. אני רוצה להאיץ את המעבד שלי, למרות שהוא ממש עובד טוב ודיי חזק- פנטיום 4, 1.6. אני יודע, אין טעם, אבל אני ממש רוצה להאיץ אותו למהירות שלפחות משתווה ל1.8 או 2.0 הלוח אם הוא, שהוא גם טוב, - asus p4s533 אני מתכוון לשנות את המהירות דרך הביוס, אלא אם כן יש למישהו רעיון יותר טוב? יש לי כל מיני תוכנות טובות שבאו עם הלוח, כמוasus probe וכו... התקנתי כבר עוד 2 מאוורים, לכיוון חלל הלוח, שאחד יונק ועוד אחד שואב אוויר. מה עוד אני צריך? איך ולכמה לשנות? זה ישפיש על הזכרונות? אני צריך לקחת בחשבון עוד כמה דברים? בבקשה, תעזרו לי בהתחלת דרכי אל עולם האובר קלוקינג!

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  13. Started by nuke,

היי יש לי P3 600MHZ ולוח אם ישן של MATSONIC (אם אתם מכירים :-\) והיום החלטתי לעשות למעבד אוברקלוקינג. ניסיתי לשנות את המכפלה ומהירות הבאס של המעבד דרך הביוס אבל זה לא משנה כלום אז ראיתי שצריך לעשות UNLOCK למעבד על ידי חיבור החיבורים של הL1 אבל חיפשתי על הלוח אם ולא מצאתי שום דבר כזה :-[. האם זה באמת מה שצריך לעשות? שמישהו יסביר לי בבקשה איך לעשות אוברקלוקינג? תודה מראש נ.ב קראתי את המדרכים שמצאתי כאן באתר.

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  14. Started by lompy,

אז הסיפור הוא כזה כשקיבלתי את המחשב (מפרט בצד) הטמפרטורות היו בסביבות 45 במנוחה ואחרי OC 55-60 במנוחה לאחרונה שמתי לב שהוא מתחמם יותר מדי במנוחה 70-80 מעלות אז ניקיתי אותו וביטלתי OC והוא עדין לא ירד מ-65 מעלות שזה ממש גבוה אז חשבתי קצת ועלה לי רעיון ,פירקתי את השרוול למעבד מהדופן של המארז וחיברתי מאורר שמכניס אויר בינו לבין הדופן ככה שאויר קר מבחוץ נזרק ישר על המאורר של המעבד התוצאה היתה די מדהימה הטמפרטורה ירדה ל 30 מעלות במנוחה עכשיו המאורר הזה היה די חזק 3500RPM ו 40 דציבל שעשה רעש נורא ככה שבתור פיתרון קבוע אני צריך מאורר אחר השאלה היא איזה מאוורר לקנות, האם יש הבדל בין המאוררים שמוכרים בחניות או שכל מאורר ב 20 שקל יעשה את העבודה? אמרו לי שמאורר 30 דציבל לא ירעיש,…

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  15. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי לב שהמעבד של הכרטיס קול שלי (אודיג'י 2) EMU10K2 מתחמם - לא משהו רציני אבל מתחמם, אם אני אשים עליו גוף קירור קטן מאלומיניום האם זה יעזור או יפגע בפעילות הכרטיס? קורה שלפעמים המחשב נתקע בגלל הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 628 צפיות
  16. Started by B.M.F,

שלום, החלפתי היט סינק למעבד Athlon XP 1800 (וולקנו 7 פלוס) ניקיתי את המשחה הקודמת, ומרחתי משחה על הליבה ועל ההיט סינק. הרכבתי אותו על המעבד - וכשהדלקתי, ב-BIOS ראיתי שטמפרטורת המעבד הייתה על 75 ובמגמת עלייה. כיביתי את המחשב דר"א, מההיטסינק+מאוורר יוצאים שני כבלים , זוג ובודד. הזוג הם להפעלה והבודד (צהוב) הוא בטח לסנסור או לשליטה על המהירותץ עכשיו, לא ניתן לחבר את שניהם ביחד ללוח, אז חיברתי רק את הזוג שמאפשרים לו לפעול. מה הסיבה שהייתה מצויינת טמפרטורה כל כך גבוהה ? בגלל שהחוט הצהוב לא מחובר ? בגלל שיש יותר או פחות מדי משחה טרמית ? סיבה אחרת ?

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by bah10,

אהלן, יש לי פנטיום 4 2.53 עם מאוורר של אינטל מקורי החום של המעבד בימים חמים אלו עומד על 35 - 50 מעלות. אני מעוניין להחליף את המאוורר במשהו יותר רציני אבל שהיה שקט! חשבתי על הקירור מים של Tt, או על הSPARK 7 הSPARK 7 נראה לי מאוורר רציני, אבל כתוב שהוא יכול להגיע עד לכ6000 RPM וזה המון! ב6000 RPM הגיוני שהוא ירעיש מאוד ואני לא מחפש מאוורר מרעיש, להיפך אני רוצה מאוורר שקט. מה דעתכם? ואם למישהו יש את המאוורר יכול להמליץ עליו? תודה

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  18. Started by kobibo,

שאלה קצרה: האם לשם התקנת הסונק טאוור יש צורך לפרק את לוח האם ולפרק את התושבת של המעבד שעל הלוח ? לא יודע איזה משחה טרמית ישימו לי ( קרוב לודאי שאת המשחה שבאה עם הסוניק ) ואני מעוניין לרכוש את ה MX1 ולהתקין אותו בעצמי. הלוח Abit AN8 Ultra .

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  19. במקרה שאני אשדרג יש מצב להשאר עם הקירור הזה?

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  20. Started by YoTaMi,

קודם המפרט : מעבד 2160 1.8 MHZ לוח אם 945 GMC 2G זכרון 667 כרטיס מסך 8600 GT אני וחבר ניסינו לעשות OC למעבד שיהיה 2.0 MGZ והצלחנו .. ואז ניסינו לעשות 2.2 וזה לא הצליח וזה חזר ל- 1.8 ומאז לא מצלימ להעלות את זה חזרה שלום מספר .. הכול חוזר לאותו דבר 1.8 (ניסיתי את זה עם מישהו מהפורום..) שה- מהירות של הזכרון תיהיה יותר נמוך 589 משהו כזה ...שיהיה קצת יותרר גבוה 743 .. וזה לא עוזר .. מה יכול להיות הבעיה ?! תודה רבה לעוזריםםםם זה דחוףףף![br]פורסם בתאריך: 23.08.2008 בשעה 16:44:36 בבקשה מישהווו מהר דחוףף

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  21. Started by TALKATZ,

יש לי שאלה שאני מחליף גוף קירור ואני שם משחה תרמית אני צריך גם לשים ברגים לגוף קירור או שהמשחה משמשת גם כדבק? תודה

• 8 תגובות
    • 628 צפיות
  22. אני יתחיל אם שאלה ממש לא קשורה, כשאני נכנס לnetwork connections יש שם connection 1394 מה זה? גם אני רוצה לדעת אם אפשר להוריד את המאורר שמול הארד דיסק מבלי שזה יזיק לו? (אני מכיר מישהו שיש לו וונטק ארו פלו והוא הוציא את כל המאוררים מהמארז!! חוץ מספק כרטיס מסך ומעבד) כמו כן אני מתכוון לקנות Chieftec Dragon DX-01BD Black מארז,ו- Vantec AeroFlow VA4-C7040 AMD (כי אני חולה שקט) (גם אני מוסיף עוד 256 מגה זיכרון אבל זה לא קשור ). עכשיו יש לי בעיה עם הלוח אם כי החיבורים של ה-ide שלי נמצאים ממש למטה הנה לינק לתמונה http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=157 עכשיו כמו שאתם רואים יהיה לכבלים ממש בעיה להגיע לסי די ולצורב (כבר עכשיו יש לי בעיה עם זה) כי המארז ממש גבוהה ויהי…

• 6 תגובות
    • 628 צפיות
  23. מבקש המלצות לקירור מעבד P4D שיהיה הכי שקט שאפשר אך גם יעיל . לא מעוניין בקירור מים . כמו כן אני צריך המלצה על מאווררי 80מ"מ שקטים ביותר תודה חברים

24. Started by amisha,

האם הספאק יכול לתת פייט הוגן ל AX+SF2 מבחינת ביצועים באותה רמת הרעש ?

• 1 תגובה
    • 628 צפיות
  25. Started by HeaT-SinK,

??? בלי שידפק אחד המוצרים ???

• 8 תגובות
    • 628 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.