אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אם אני עושה לכרטיס המסך שלי, Nvidia Geforce 5500fx פתיחת צינורות וOC, לאיזה כרטיס של אן וידיה הוא בערך ישתווה?
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מה מספק ביצועים טובים יותר בOC ובכלליות מה יותר טוב?
-
- 6 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היום הורדתי עידכון ביוס חדש ללוח שלי 1013 הכל היה טוב ויפה עד עכשיו המעבד שלי על 2.5 גיגה יציב הבעיה היא שבביוס החדש ההגדרות השתנו קצת ונוספו תזמוני זכרונות הזכרונות שלי עבדו עד היום 333 4-4-8 3.0 2.8v t1 יציב.. עכשיו ההגדרות גם ככה רק שנוספו תזמונים שאין לי מושג מהם.. והם כנראה לא מוגדרים נכון (ככה הם באו עם הביוס ואין לי מושג למה אני צריך לשנות אותם)
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
תודה, אלי. http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0086beetle/cl-p0086.htm
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
אוקי שאלתי פה בקשר לטמ"פ של המעבד במנוחה\עבודה רגילה(אינטרנט ווינאמפ) ואמרו לי שזה בסדר.. אבל הרצתי את התוכנה הזאת של המאמץ והטמ"פ הגיעה ל 45 מעלות!?!?!?!?!?!? :kopfpatsch: :kopfpatsch: :kopfpatsch: המאוורר של המעבד שלי הוא לא משהו רציני http://www.tr2tt.com/products/coolers/m6se/m6se.htm מה אני אמור לעשות???????
-
- 2 תגובות
- 543 צפיות
-
-
יום רביעי (10.8.05) קניתי את הקירור, אבל רק היום היה לי זמן להרכיב אותו. כשהמוכר הביא לי אותו, נבהלתי קצת מהגודל שלו :errrr: , אבל מתרגלים... הנה כמה תמונות שלו: ההרכבה היתה די פשוטה. חוץ מהעובדה שהיה צריך להוציא את הלוח מהמארז. בקופסה מגיע מדריך אחד צבעוני ואחד שחור לבן, , אבל מובן מאוד. הקירור מגיע עם משחה תרמית (בשקית ), אבל אני מרחתי MX-1. אני רוצה להגיד לכל מי ש"מפחד" מהגודל והמשקל של הקירור הזה, שאין מה לדאוג. הדרך שבה הוא מחובר ללוח היא חזקה מאוד. ואם הלוח מוברג טוב למארז, אז לא יקרה כלום. אני חייב לציין, שהקירור דיי מקשה על להגיע למקומות מסויימים במארז. לדוגמא, השתגעתי עד שהצלחתי לחבר את המאורר (שמתחת לכ.מסך) ללוח. (כי החיבור שלו נמצא בין…
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום משום מה כשאני עושה OC ל 2800MHz אני מקבל בסופר פיי 59 שניות (1MB) כשאני מתקדם ומגיע ל2900MHz פתאום אני מתחיל לקבל תוצאות של 1:00 ו 1:02 עכשיו חוץ מזה הגעתי ל 2920MHz ואני לא מצליח עוד.. הווינדוס פשוט לא עולה בבאס גדול מ146 יש לי אפשרות בביוס שנקראת Frequency/Voltage Control אבל כשאני נכנס יש לי רק אפשרות לשנות את הבאס והיחס בין המעבד לזכרונות.. אין כלום על מתח למה זה ככה? (המפרט בחתימה!)
-
- 0 תגובות
- 457 צפיות
-
-
קיבלתי היום את הלוח החדש שלי DFI LP ultra-D כמו כן קניתי גם Modstream 450W איך אני מעלה מתח לליבה מעל 1.55 ???????
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום רב רציתי דעה לגבי אוברקלוקינג עם המחשב שלי כשעכשיו קיבלתי את כל החלקים סופית המפרט: Motherboard: DFI Lanparty NF4 Ultra-D CPU: Amd Athlon 64bit 3200+ Venice GFX: Asus GeForce 6800 V9999ULTRA-2DT 256MB RAM: OCZ 1GB PC4000 Dual kit (512*2) 500MHZ Gold Edition Voltage eXtreme PS: Antec TruePower 2.0 550WATT HD: Maxtor MaxLine 3 250GB SATA 16mb 7200RPM הכל כרגע עם קירור סטוק, טמפ' מעבד ללא מאמץ : 34 מעלות.
-
- 2 תגובות
- 505 צפיות
-
-
אהלן. לפני כמה ימים הרכבתי עם חבר שלי את המחשב החדש שלי. הוא מבוסס על AMD 64 3000+. התקנתי היום את הדמו של FEAR והתחלתי לשחק , אחרי איזה חצי שעת משחק , המחשב נכבה , נכנסתי לביוס וראיתי שהטמפרטורה שלו היא 65 מעלות. בסטיקי כתוב שעדיף לשמור על המעבד בפחות מ50 מעלות אבל איכשהו המעבד שלי הגיע ל65. האמת היא שהייתי באוברקלוק ממש לא רציני שבו העלתי את הבאס מ200 ל210. מייד הורדתי את האוברקלוק למהירות הרגילה והתחלתי לשחק שוב , אולי לא נתתי מספיק זמן למעבד להתקרר ושוב הוא קרס. מה בדיוק הבעיה? למה הוא כל כך חם? אני רק אוסיף שאני משתמש בהיטסטיק המקורי שבא איתו ועם 2 מאווררי 120 , אחד מכניס אוויר מקדימה ואחד מוציא אוויר מאחורה ככה שנראה לי שיש לי סירקילציה מינימלית אך נורמלית. על כל פ…
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
אני חדש בפורום. ולמרות שיש פה נושא כזה...אני פשוט מחפש את הפירוט..איך עושים את זה? אני יודע שבעזרת התוכנה אוורסט אפשר...אבל איפה רואים שם את הטמפרטורות? עוד בעיה.. רשום לי הזהרה באחד הדברים שם..הנה ההזהרה..אם מישהו יכול להגיד לי מה הבעייה? Warning Accuracy of DMI data cannot be guaranteed אשמח אם מישהו יסביר לי יותר בפירוט...שלומי.
-
- 6 תגובות
- 750 צפיות
-
-
היי!!!! המעבד שלי מגיע לטמפ' של 70 מעלות יש לי פנטיום 4 3000 512 זכרון פנימי וכרטיס מסך 6600 gt הספק הוא 400 וואט מי שהוא יכול להגיד לי כיצד ניתן לפתור את הבעיה הנ"ל????
-
- 2 תגובות
- 707 צפיות
-
-
יש לי את הכרטיס מתוצרת ג'יגה בייט ורציתי לדעת אם זה אפשרי או יש פתרון דומה שיכול לתת בעיטה טובה לביצועים?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
ומה אומרת הבעייה הזאת? Warning - Accuracy of DMI data cannot be guaranteed [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 417 צפיות
-
-
אחים שלי מה נישמע? יש לי את הלוח K8NF-9 ומארז של HEC של 300W שיש לו 2 מאוררים של 120מ'מ חיברתי את שני המאוררים ללוח וניסיתי בעשרת SPEED FUN להוריד מהירות אבל אני לא מצליח אני לא יודע איך לעשות זאת הורדתי את המהירויות שיש שם באחוזים אבל זה לא משנה ביכלל את המהירות ויש לאחי מארז כזה של 400W ולוח P4P800 ושני המאוררים מחוברים ללוח וגם שם אנחנו לא מצליחים להוריד את המהירות של שני המאוררים איך אני אמור להוריד את המהירות בעזרת התוכנה? כי הם עושים הרבה רעש!!
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אוקי, רכשתי לפני כמה ימים כרטיס חדש של לדטק ועכשיו כמובן הגיע הזמן להתעלל בו קצת. רציתי לשאול כמה שאלות. 1. מה הכרטיס עושה כשאני בוחר ב"הגברת יתר אוטומטית של מהירויות השעון"? 2. וכאשר אני מבצע OC ידני, ישנן 2 תוויות. אחת "ביצוע רגיל (2D)" והשניה "ביצוע משופר (3D)", האם הכוונה בזה היא שהOC יכנס לתוקף רק כשאני משחק? (בהנחה ושיניתי את ה3D) 3. כשאני לוחץ על "הבחן בתדירויות מיטביות" הוא קובע את הערכים ל450 ול 1.40, אלו ערכים שעוברים את האולטרה בהרבה, זה לא מוזר? ורביעית ואחרונה, מה הכוונה ב"מאוורר פועל תמיד"? מצטער אם אני נשמע כמו נוב, פשוט לא רגיל לNVIDIA ולא בא לי לשרוף כרטיס חדש [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
שלום! יש לי Ati Radeon x850xt של MSI והוא מגיע לטמפרטורה של 81-82 מעלות, ולפי מה שאני יודע הוא לא אמור להגיע לטמפרטורה הזאת. כמו כן, אני שם לב כי במשחקים כגון HL2, CSS,BF2,RTW וכדומה ה FPS מאוד לא יציב (בCSS למשל, הFPS נע בין 40 ל-140). השאלה היא האם יש קשר בין שתי הבעיות (כי כבר ראיתי מישהו שסבל מ-FPS לא יציב בגלל שהתחמם לו כרטיס המסך), והאם קירור כגון ATI SILENCER 5 יפתור את הבעייה. תודה
-
- 8 תגובות
- 985 צפיות
-
-
שלום, יש לי הכרטיס הנ"ל... ואני מעוניין לעשות לו אוברקלוק בכדי שאצליח לשחק המשחק NEED FOR SPEED 7 תודה.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
ב-ATI TOOLS אני רואה את כרטיסיית ה OVERCLOCKING. אבל לא מבין בדיוק מה לעשות ואיך לגעת ואיפה לו וכו' וכו' אשמח אם מישהו ינחה אותי. נ.ב. כדי גם לגעת ולשנות דברים שמחוץ לכרטיסיית ה- OC שמה? כי ראיתי כל מיני אפשרויות OPTIMIZATION ואחרות :
-
- 3 תגובות
- 502 צפיות
-
-
-
1.6 פנטיום 4 נורטווד 478 סוקט מה הטמפרטורה המומלצת ? וכמה צריך לעלות גוף קירור שיהיה לא יקר כזה אבליספק את הסחורה....
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי קצת מידע על התוכנה הזו ?? אני מבין שזו תוכנה שנועדה לאמץ את המעבד למקסימום האפשרי .. אבל מישהו מוכן להסביר לי מה היא בדיוק עושה ? ואיך מפעילים אותה ? והאם קיימת גירסה לתוכנה הזו שיכולה לעבוד ללא מערכת הפעלה זאת אומרת באתחול המחשב בדיוק כמו memtest86 ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הוספתי מאוורר על הכרטיס מסך בצורה שהוא שואב את החום ממנו ומוציא אותו למארץ ובידיוק ליד יש מאוורר ככה שישר החום יוצא ואני רוצה ליבדוק את החום של המחשב יש איזה תוכנה שעושה את זה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של ארטיק קולינג או איזה חברה אחרת?? כמו זה: סורי על ההודעה....הקירור הזה הסיליינסר 5....לא יודע איך הוא מתאים...אולי זה REV 3 או משהו כזה...
-
- 3 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני עכשיו עורך קצת שידרוגים לקירור ואני יכול לקנות את הSONICTOWER ב~160 האם שווה? עקרונית אני די מכוון על הסינק הזה אבל אני רוצה לשמוע דעות
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-