עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Eluha,

לאחר O\C אני בודק את היציבות אם OCCT ולאחר כמה דקות הווינדוס ויסטה סוגר לי את התוכנה.... אז ניסיתי אם תוכנה EVEREST הבדיקה עוברת בהצלחה גם בדקתי אם S&M והבדיקה עוברת בהצלחה למי אני אמור לאמין?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  2. Started by סער_שי,

ובכן, הוא חם מאוד. אני לא יכול לגעת בו יותר משתי שניות רצוף. בEVEREST הוא נותן לי 44, אבל יש מצב שזה יותר חם מזה. במאמץ הוא מגיע ל-60. זה בטוח לעבוד איתו ככה?

• 4 תגובות
    • 567 צפיות
  3. קניתי את המארז CM 690 אתמול, סופ"ש אני אעביר את כל החלקים מהמארז HEC הישן שלי. עכשיו אני חשבתי על כך.. באים עם המארז 3 מאווררים טובים, אחד מקדימה אחד מאחורה ואחד על הדלת. במארז הישן שלי...יש לי שם גם 3 מאווררים. 2 של 12 ( 1 די מעפן והשני די טוב בא עם המארז) ואחד של 8. חשבתי אולי לשלב חלק מהם במארז החדש במיקום מספר 8,6,5 יש את המאווררים שבאים עם המארז . חשבתי לשים 1 של 12 במיקום מספר 1 שיכניס אוויר. חשבתי גם לשים עוד אחד של 12 בגג שיוציא אוויר חם. מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 502 צפיות
  4. Started by shloosh,

אני מתכנן לקנות מעבד חדש בקרוב,רציתי לדעת אם הוא יחיה במארז שלי כרגע?? המעבד הוא amd 2600 והמארז הוא tsunami 350w . אני חייב להגיד שהספק יציב וטוב אבל מה שמטריד אותי זה האיוורור. כרגע יש לי amd 2000 0.18 יחד עם קירור sk7+SF2 והמעבד על 49-50 במנוחה ו55 בערך במאמץ. מה אתם אומרים ה-2600 יהיה בסדר??

• 4 תגובות
    • 556 צפיות
  5. Started by SharonSx,

נכנסתי לסנסור באוורסט כדי לראות מעלות וזה מה שהוא מראה לי: לא רשום לי כמה מעלות ה CPU.... כנ"ל גם לגביי ה GPU מה אתם ממליצים לי לעשות? והאם הנתונים שרשומים שמה הם טובים? תודה,

• 4 תגובות
    • 458 צפיות
  6. Started by Black_Citadel,

http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=FNVARSHDCA&Cat2Cat1ID=1421&Cat2ID=1698 אתר החברה: http://www.evercool.com.tw/products/shdc_a.htm מה אתם אומרים ? המוצר הזה נחוץ ? עולה רק 40 שקל... באתר החברה רשום שהרעש הוא קטן מ26 דציבל... שזה יותר שקט מההארד דיסק עצמו (WD).. אני אישית בחיים לא נתקלתי או שמעתי על בעיות חימום של הHDD :s05:

• 4 תגובות
    • 640 צפיות
  7. Started by tomervasilevsky,

ביום שישי האחרון הלכתי לחנות מחשבים וביקשתי הצעת מחיר למפרט עם קירור למעבד SUNBEAM TUNIQ TOWER 120MM הטכנאי בחנות אמר שהוא לא ממליץ מכיון שבגלל שרכיב זה כבד במשך הזמן הוא מושך את לוח האם למטה ולטוח הארוך עושה נזק ללוח האם רציתי לשאול האם זה נכון?

• 4 תגובות
    • 757 צפיות
  8. Started by Amir c,

טוב היום סוף סוף אמרתי שאני צריך לשים סוף לביש מזל שלי עם המאוררים נתחיל בסיפור.. קיבלתי את המחשב התקנתי ולאחר שבוע שבועיים המאורר של הציפ התקלקל (NF7) אמרתי נחכה... עבר שבוע בעע גם זה של הכ.מסך הלך ממש ביש מזל היום לאחר קרוב לחודש אמרתי זהו נמאס פתחתי והבאתי 2 דברים סינק חדש + מאורר שיתאים לכ.מסך שלי מאורר של AMD שמוציא כמות מכובדת של CFM לפני ההתקנה המעלות היו עומדות על 50 מעבד ו37 לציפ לאחר ההתקנה 46~43 מעבד 29~32 ציפ חבל שאינני יכול לשים תמונות של ההחלפה אגב הכ.מסך שלדעתי הלך ממש פצצה פתחתי שמתי גם קצת משחה תרמית (אף פעם לא מזיק) ואולי אולי אולי אני אעשה מדריך לאיך להחליף סינק+מאורר לכ.מסך בתכנון לאפינג לסינק משהו טוב שהבאתי (מתבצע ברגעים אלו - עבודה סיזיפית בעע) הסי…

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  9. Started by dlogan,

אמרו לי שאוברקלוק מקצר את חיי החומרה זה נכון?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by iSneak,

יש ברשותי את ה PowerColor X800 XT PE. מהירויות הסטוק שלו הם 520 לליבה ו-560 לזכרון. שמעתי על אנשים שהגיעו ל800 לליבה ולזכרון (זה שקבע את השיא ל 3Dmark05 לפני ה-SLI), אני כמובן לא מצפה להגיע לכאלה תוצאות, אבל לפחות לעבור ת'600 לליבה, מכיוון שהמקסימום שאני מגיע לליבה בלי שאני אצטרך לעשות ריסט כי הכל נתקע זה 551. רק 30 מה"צ?! משהו נשמע לי פה די מסריח. ושאני שם על 545 זה עושה לי כבר ארטיפקטים בחלק מהבנצ'ים. למה אני לא יכול לעשות OC גבוה יותר? הכרטיס ממה שאני ראיתי לא עובר ת'60 מעלות (יש לי 6 מאווררים במארז). תודה על העזרה, ד"א, צירפתי תוצאה של הבנצ'.

• 4 תגובות
    • 518 צפיות
  11. שלום ברשותי 6800 GT מחברת GAINWARD . עקרונית התוכנה שששולטת על מהירות המאווררים היא EXPERTOOL אבל יש לי בעיה איתה והיא לא עולה לי ועושה באגים וארורים . קיצר רציתי לדעת האם יש דרך אחרת לשלוט על המהירות , כי הם עובדים לי על 50 % מהעוצמה והכרטיס מתחמם :\ האם יש איזה דרך ? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 465 צפיות
  12. Started by Arnold,

היי תמליצו לי על מאוורר : איזה מאוורר כידי למעבד XP+2200? אבל טוב שיקרר ויהיה שקט

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  13. היי אנשים, עשיתי OC לכרטיס מסך שלי : Sapphire 2600xt ddr3 256mb לתדרים: 860/760 http://www.techpowerup.com/gpuz/kyz9n/ הטמפ' היא 55/56 מעלות במנוחה, בעומס 57/58 מעלות. לא הצלחתי להגיע ליותר, ניסיתי 870/770 המסך כזה ניהייה בצבע אחיד או נתקע .. אני מחליף שבוע הבא ל88GT עם קירור הS1 או S3 .. עם מאוורר 120 .. אבל בינתיים החלטתי להשתעשע עם מה שיש לי בנוסף העלתי את המעבד ל3.2 סתם .. אני עכישו בודק במשחקים. עכשיו, אם יש אפשרות להגיע ליותר ממה שאני הגעתי בכרטיס מסך ? ואם כן, אז איך ? והטמפ' הנוכחית בסדר?

• 4 תגובות
    • 498 צפיות
  14. שלום לכולם ! אני מתלבט בין כמה סוגי קירור : ‏Zalman Fatal1ty FS-C77 LED‎ ‏Zalman 9500 AM2 LED‎ BigTyphoon יש לי ניסיון טוב עם הזלמן שנחשבים שקטים ובעלי ביצועים מדהימים. השאלה מה ההבדל בין שתי הדגמים שציינתי של הזלמן ואיזה כדאי לבחור בלי קשר למחיר כי ההבדל הוא 50 שקל לפה ולשם . תודה

• 4 תגובות
    • 417 צפיות
  15. האם קרור סנבים טאוור הוא השקט ביותר או שיש שקטים יותר ל-775

• 4 תגובות
    • 435 צפיות
  16. שלום לכולם. אני מרכיב מחשב חדש מבוסס I7 ככל הנראה וממה שהבנתי הקירור סטוק של אינטל מאוד רועש. שקט זה הדבר הכי חשוב לי במחשב חדש(המחשב הנוכחי שלי עושה רעש ברמה פשוט עצומה,ניתן לשמוע אותו כבר מהכניסה לבית) ואני מחפש קירור שקט מאוד מאוד(מאוד! ) שיקרר טוב את המעבד. נכון לרגע זה,לא מתוכנן OC. הבנתי שהקירורים הללו הם המומלצים ביותר כאן,ואני מעוניין לדעת מי משניהם הוא השקט היותר(ביצויעם פחות חשובים לי). תודה רבה.

• 4 תגובות
    • 665 צפיות
  17. Started by JSK,

שלום, אני הולך לקנות את המפרט שבפרופיל. כפי שאתם רואים מפרט לא ממש חם. חשבתי לעשות OC לכ. מסך. נראה לכם שבלי לקנות אוורור מיוחד אני אצליח לעשות OC שישפר לי את הביצועים במשחקים? ובעצם למה עושים OC? למה הוא משמש? ונגיד בכמה אחוזים הכרטיס יהיה יותר טוב אחרי OC מינמלי עם הקירור סטוק של הכ. מסך? ונגיד שעשיתי... איך אני יודע שהכל תקין ולא שרפתי או הרסתי משהו בכרטיס מסך? תודה רבה לכל המגיבים

• 4 תגובות
    • 467 צפיות
  18. Started by voyant,

האם מישהו הבין את הנוסחה לחישוב tRD ? http://www.anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=3208&p=8 אני מנסה להגיע 3.0-3.6MHz בQ6600 במפרט שלי. (מופיע פה בצד) תמונות של ביוסים יציבים יתקבלו בברכה.

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by gal555,

185 שקל בKSP: http://ksp.co.il/hmain.php?uin=7613

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם ברשותי 4פ 512 מ ולוח 875 של גיגהבייט שאלתי היא האם שינוי דרך הביוס של cpu host clock freq שכרגע עומד על 200 אפשרי לשינוי ניתן עד 350 וכיצד זה משפיע????? ועוד דבר agp/pci/src עומד כרגע על66.33.100 ניתן להעלות אותו עד 96.48.105 האם רצוי???? בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by tomerzhr,

אי אני יכול לבדוק לכרטיס מסך מעלותתת?

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  22. Started by Nirkaw,

שמתי לב, שאפילו במנוחה הכרטיס מסך מגיע ל48 מעלות, אבל זה לא בגלל שהוא "פתאום" מתחמם אלא בגלל שהוא לפעמים פשוט לא נח. כשאני נכנס לGPU-Z אני רואה שכל הCORE CLOACK MEMORY CLOACK SHADER CLOCK נמצאים על המקסימום במקום להיות על נמוך ולתת לכרטיס לנוח ובגלל זה הוא מגיע ל48-49 מעלות. ולא, אני לא במשחק, אני פשוט באינטרנט, ידוע לכם למה? אם לא הבנתם תגידו לי אני אסביר שוב מחדש. אני כמעט בטוח שזה קשור גם לOC שעשיתי. ביצעתי את הOC בתוכנה MSI AFTERBURNING אם זה קשור.

• 4 תגובות
    • 729 צפיות
  23. יש ברשותי Hercules GeForce TI 64MB אני עשיתי לו O\C ל300\600 פלוס מינוס. הוא עבד לי ב 3D MRAK אבל התמונה הייתה עם עיוותים. אחרי זה עשיתי אתחול למחשב מסיבות לא קשורות ועכשיו אני עם ה Windows XP Pro עובד אם הא 23.11 ומה שעשיתי ב o\c לא תקף עכשיו. אבל משום מה הוא נותן לי מתחת משהו כמו 3500 ואני לא מבין למה זה הוא נותן לי בדרך כלל 4700. התנקתי כרטיס קול, יכול להיות שזה בגלל זה? האם הרסתי תמידית את הכרטיס? האחריות מכסה את זה? הנה המפרט המלאה: Mag InnoVision 786 Pure Flat AMD1600XP Athlon Gigabyte GA-7VTX-H bios v.f7a 256MB DDR Micron 2100 Hercules 3D Prophet II Titanium Herculs Gamesurrond Fortissimo II Maxtor 40GB D740-6XL 7200RPM Quantom 10GB Fireball lct10 5200RPM 5way …

• 4 תגובות
    • 924 צפיות
  24. Started by soprno,

אהלן, בניתי לעצמי מפרט למחשב גיימינג עם דגש על השקט. 1.המאווררים של noctua יחליפו אתי שני המאווררים המקורים(מאחורה וקדימה). איפה יהיה כדאי לשים את המאוורר הנוסף? 2. יש אפשרות לחבר את המאווררים האלו למתג המקורי של המארז והם יעבדו במהירות שהם מיועדים אליה -rpm 700\900\1200 (המתג הוא של 4w/7w/12w) 3. יש ספק כח פסיבי שיכול להחזיק מפרט שכזה? 5. קיים gtx780 או כל כרטיס מסך אחר ברמתו עם קירור פסיבי? 4. יש צורך להוסיף עוד אמצעי קירור? 5. עוד שינויים שיכולים להשקיט את המחשב בלי להעלות את המחיר בצורה משמעותית? תודה. המפרט: מעבד: [..] INTEL 4670 : HASWELL, CORE I5, S1150, 3.4Ghz - TRAY ₪1001 לוח אם: [..] ASROCK Z87 PRO3 - זמין במלאי ₪580 זיכרון: [..] KINGSTON HYPER-X BLU 16GB (2X8G…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by sc-corch,

שלום לכולם, קניתי מחשב חדש ורציתי לדעת אם המפרט מתאים ל OC כבד. יש לי כרטיס מסך 8800GT 512. לוח אם: MSI platinum P45 מעבד: E8500 זיכרון: mushkin 800MH 4GB כונן קשיח: Seagate 1TB 32 ספק כוח: EZCOOL 1050W PS-07

• 4 תגובות
    • 606 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.