עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by mazoneli,

עשיתי OC ל [מפרט] שלי אני מגיע ל FSB 295 אחרי זה החלונות לא עולה. הספק גנרי 500W עלק. הלוח לא מציאה ל OC. מי מהם מגביל אותי לדעתכם. האם יש סיכוי שחלק מכרטיסי ה PCI הם הבעייה ?. תודה

• 2 תגובות
    • 419 צפיות
  2. Started by OR007,

לצערי, המקס' שהגעתי עם המערכת שלי הוא 11*205, שזה לא רע אבל ממש לא טוב למערכת כמו שלי ! (ראה מפרט) לדעתי הגורם הוא הזכרון, אני לא מאמין שהלוח או המעבד הם הגורם, רציתי לשאול אם גם אתם חושבים ככה ? בכל אופן השאלה על איזה זכרון ללכת עכשיו ? חשבתי על - Mushkin DDR-RAM 512MB 3200 Black Memory שהם די בתקציב, מה אתם אומרים ?

• 23 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by avsb,

יש לי את האפשרויות האלה בביוס ורציתי לדעת למה הם משמשות? והאם אני יכול לבטל\להפוך לזמין לטובת אוברקלוק גבוה יותר והאם יש סיכונים בכך או האם זה מזיק לחלק או יותר במחשב שלי

• 8 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by amisha,

נגיד ועשית OC יותר מידי חזק והלוח אם וכול השילוש לא עשו פוסט בכלל ,כלומר הביוס בכלל לא הגיע למצב שהוא סופר את הכמות זיכרון שיש לו . אז מה אני אומר לעשות ? לאפס את הביוס ? (אם כן אז איך עושים את זה ?)

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  5. דרך הביוס אין לי שום שליטה על על ה- bus של ה- PCI\AGP. הדרך היחידה שאני יכול לעשות OC למחשב שלי היא באמצעות שינוי המכפיל של ה- CPU אולם לפעמים גם הוא מהווה מכשול כאשר המערכת נהיית בלתי יציבה במכפלה מסויימת (13, לדוגמא). האם יש תוכנה שבעזרתה אפשר לשלוט מהירות הבאס של ה- PCI/AGP ? מה עושים במקרה כזה ? מחליפים לוח ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אני מתכוון לקנות את ההרקולס רדאון 8500LE קראתי את הכתבה הזאתי ושם כתוב+תמונה http://www.tech-report.com/reviews/2002q1/prophet-8500le/index.x?pg=2 Hercules specs a tiny Orb-inspired heat sink on the 3D Prophet FDX 8500LE, with a translucent blue fan. The setup certainly looks cool, but the heat sink seems far too diminutive to be able to do much in the way of cooling. We'll get into exactly how well it works later in the review. There's no RPM-rating for the Hercules fan, but it's barely audible when you have a standard processor fan running. Like it or not, you're pretty much stuck with the heat sink/fan that Hercules gives you with the 3D Prophet FDX 8500LE, beca…

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Big_Guy7,

יש לי את הקירור סטוק של אינטל. (סוקט 478)., ניקיתי אותו מהמשחה הטרמית שהייתה עליו ורציתי לדעת אם יש למישהו הצעות מה אפשר לעשות איתו? (עם הצלעות קירור, או עם המאוורר...) תודה רבה לעוזרים! תמונות: הגוף קירור כולל המאוורר: תחתית הגוף קירור אחרי שניקיתי ממשחה טרמית:

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  8. שלום לכולם. בשעה טובה קניתי את hardcano 9 של Tt. לקח לי שעות להתקיו אותו ואת הALX800 החדש שלי, אבל סיימתי! שאלה אחת לי, יש חיישן כזה קטן וממש דק ששייך לפאן באס מה לעשות איתו? בזיגזג המליצו לי סתם לשים אותו במארז שיתן לי את הטמפ' של המארז. אבל זה לא ממש נראה לי שבשביל זה הוא קיים.

9. Started by chenrp,

http://www.lamir.co.il/product.asp?product=10146 איפה מחברים אותו?

• 8 תגובות
    • 687 צפיות
  10. Started by Astrix-D,

אם המחשב שלי לא יעשה POST(לאחר OC),אני יוכל להיכנס אח"כ לביוס ולשנות את ההגדרות?הלוח שלי במפרט(צד ימין<). מה זה CMOS?

• 15 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. Started by iCe_bLaSt,

אחרי שביצעתי הזמנה על מחשב מIQPC , גיליתי שנגמר להם הTuniq Tower , ולפי מה שהבנתי מדובר בבעיה שלא תפתר בקרוב. השאלה היא מה אני יכול לקחת מהם במקומו ? איך הScythe Ninja Rev B למשל? מעניין אותי מבחינת רעש וביצועים. או שאולי שווה לחכות חודש + בשביל הטוניק?

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by jeyjey,

מישהו יודע מה קרה לאתר של EMP?

• 3 תגובות
    • 529 צפיות
  13. היו לי שני מאוררי 40ממ שאותם חיברתי יחד ל MOLEX תמונות מופיעה שם גם תמונה של מודעה של זיוף דרמן ב160 שח !!! שהופיע בעלון של לאומי ויזה שקיבלתי.

• 14 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by yonni,

המערכת שלי: INTEL 2.4C לוח GIGABYTE 8IK1100 875P זכרונות WINBOND BH-5 3200 2X512 קירור סטוק אני מבין ממש קצת בOC, ורוב החורף רצתי עם המהרה ל2.9, עם יחס מכפלה- זכרונות של 4:5 (?) בכל מקרה, כאן הידע שלי נגמר, ובכל הנוגע למתחים ותזמונים של זכרונות אני בור. האם יש לי סיכוי לעשות OC ולשמור על יחס 1:1? מה הייתם מציעים לי, אפילו OC צנוע, אך יציב, מבלי ללכת לקנות קירור חדש בשלב זה? האם בכלל יש פוטנציאל לזכרונות?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. חשוב לי עבודה שקטה של המחשב שאני בונה. עוזב לרגע את העלוית ( עד לגלבול מסוים) ואת ההושאה ליעילות הקירור שהבנתי שהוא יעל יותר במים. מבקש להתיחס רק לשקט עבודה. מבין שבקירור מים מלבד המאוורר יש גם משאבה שעובדת. מצד שני קירור מים יכול אולי לחסוך מאוורר על המארז, זה מה שנאמר לי.

16. Started by NIR36,

ולאיזה מהמעבדים הבאים יש את הסטפינג הכי טוב לOC 1700 2400 2100

• 2 תגובות
    • 916 צפיות
  17. Started by StarMo,

הגעתי לבאס 156, כשהמערכת יציבה, בלי שינוי מתח. אני מנסה 160, אבל המערכת תמיד נתקעת מתישהו.. בהתחלה כשהיא נתקעה באמצע ה-burn-in wizard של סנדרה הוצאתי את כל כרטיסי ה-PCI וניסיתי שוב, אבל המערכת שוב נתקעה.. ניסיתי להעלות מתח, אבל אז המערכת נתקעת באמצע ה-Boot.. זאת *לא* בעית חום, המקסימום שהמעבד יגיע זה אולי 43 מעלות.. זה בטח הלוח אם.. לא יודע למה קניתי ג'יגה בייט..

• 41 תגובות
    • 2k צפיות
  18. Started by BONO,

יצא לי בערך 4900 במעבד 4000 בזכרון ו 230 בהארד דיסק יש לי מעבד AMD ATHLON XP 2000 CORSAIR DDR 3200 256 MB MAXTOR 80 GB 7200 מה תוצאות נורמליות בתוכנה הזאת?

• 7 תגובות
    • 698 צפיות
  19. אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  20. אין לי ידע באוברקלוקינג והשאלה היא כיצד אוכל לשפר Herucles GF T200 האם צריך קירור ? האם צריך לגעת בכרטיס או רק בתוכנות ואיזה

• 11 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by rosesr,

זאת אומרת מה זה מתח? למה זה חשוב? יש אתר שאפשר ללמוד בו מה צריך לדעת?

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  22. שמעו אני יושב בביוס ופשוא עובר דבר דבר ועדיין לא מצאתי את המכפלה או איזה משהו שקשור לאובר קלוקינג

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  23. Started by shenig,

היי מצאתי אותו ב- http://www.frostytech.com/top5heatsinks.cfm הוא מדורג שם שני בקטגוריית שקטים עבור אינטל ניתן להשיג בארץ ב-210 ש"ח למישהו יש ניסיון איתו האם באמת שקט מאד אשמח לשמוע עוד רעיונות לקירור שקט ל- E8400 דרך אגב, בת'רד על אמצעי קירור לא הבנתי את הדרוג שם, יש שני מיספרים בסוגריים, מה אומר כל מיספר ? בתודה, shenig

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל הבעיה שיש לי מחשב גרוע.. מה צריך לשפר ותפרטו באיזה חלקים, כדי שאני יוכל לעשות אוברקלוק ובהמשך לקנות כ.מסך שאני יוכל לשחק נורמלי.. http://s43.yousendit.com/d.aspx?id=2XCHCB55LBDUQ0VPYCJCHD97LN

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  25. מה אמורה להיות הטמפ' של המעבד אנטל החדשים עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ? ומהאמורה להיות הטמפ' של amd 3000 939 64b עם קרור סטוק במנוחה ובמאמץ?

• 14 תגובות
    • 750 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.