עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by elad the master,

למישהו יש לינקים ויכול להביא לי ? יש כבר איזה 6-7. אבל אני רוצה עוד זה ממש נחמד לראות את כל הקטע של האובר וכל הדברים מודינג וכו'....

• 10 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. יש לי נורת'ווד 2.4 עם קירור סטוק של אינטל העליתי אותו דרך הביוס ל- 2.7 והביוס מאפשר לי להעלות אותו עד 3.0 אני רוצה לדעת מתי זה כבר מסוכן, או גבולי, בכמה מגה הרץ המעבד אמור להתחמם יותךר מדי עם קירור סטוק? משום מה האוורסט לא מראה לי את הטמפרטורה, למישהו יש דרך אחרת לבדוק את הטמפרטורה ? כי ממש לא בא לי לשרוף את המעבד.... תודה ! ! !

• 7 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by roeiw,

זה הגיוני שהזכרון שלי Hynix 512 MB D43 400Mhz בתיזמונים של 3.3.3.8 יעבדו על 2.3.3.5 בלי בעיות ללא הוספת מתח?

• 2 תגובות
    • 694 צפיות
  4. Started by sroolik,

zalman 7700 cu tt big typhoon אל תתייחסו למחירים, רק לאיכות ורעש תודה !

• 8 תגובות
    • 576 צפיות
  5. תראו אני משנה את התיזמונים ובcpu-z זה שונה מהEVEREST : אגב תוכלו להגיד לי מה המחלק שלי כי לא הבנתי כלום

• 7 תגובות
    • 575 צפיות
  6. נחמד ויעיל מפורט מאוד כולל את כל סוגי המעבדים הקיימים נכון להיום http://users.erols.com/chare/elec.htm שווה להוסיף לדביק

• 3 תגובות
    • 743 צפיות
  7. Started by ab14,

יש לי מעבד פרסקוט 3.2 ואני רוצה לקנות לו קירור יותר טוב הקירור הזה טוב לדעתכם? http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=6230

• 4 תגובות
    • 455 צפיות
  8. http://www.metacafe.com/item26293/GMAME לכל אלה שמתכוונים לקנות מעבד AMD ונכנסו לטראומה בעקבות הסרטון , לפי מה שהבנתי הבעיה היא לא בכל מעבדי AMD והיא תוקנה במעבדים החדשים.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by ab14,

יש לי מעבד אינטל פרסקוט 3.2 ואני נייתי לעלות את הרטיו ובספר של הלוח מצויר שם את הביוס איפה שמעלים את הרטיו אבל בביוס עצמו אין את זה

• 0 תגובות
    • 366 צפיות
  10. Started by mercenery,

אוקי אז כחה נשבר לי המאוורר של המעבד יש לי 350 שקל מה כדי ?

• 2 תגובות
    • 408 צפיות
  11. יש לי לוח ABIT IC7 וכל פעם שאני רוצה לעלות לAGP את הmhz אזז הכרטיס קול לא עובד יותר זה כאילו הווינדוס לא מזהה אותו יותר ואזז כשאני מחזיר לסטוק הכל עובד שוב ? זה נורמלי ?

• 5 תגובות
    • 571 צפיות
  12. Started by sinai21,

אני צריך עזרה בבחירת גוף קירור למעבד אינטל... אני מחפש משהו שיהיה כמה שיותר שקט, הביצועים חשובים, אבל לא יותר מהרעש... אני חשבתי על ה- Rocket של - Thermaltake אבל אם למישהו יש הצעה אחרת למשהו גם יותר יקר היא תתקבל בברכה. תודה מראש...

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  13. אוקיי , הייתי סגור על עצמי לקנות את ה XP-90 + SilentCat 90mm אחרי המלצות רבות שלכם מאנשי הפורום... אני בא להזמין אותו מ noacomp.co.il ( שזוהי דרך אגב החנות הכי זולה לקירור הזה והייתי אומר דיי היחידה ) אין להם במלאי ( בעסה ) יגיע רק עוד איזה שבועיים.... אז הוא הציע לי (המוכר בטלפון) פתרונות קירור אחרים... שזה כולל ה 7700CU ה XP-120 הביגטייפון.... עכשיו כולי בבלבלה שוב אני לא יודע שוב מה לקחת.... ובאתי לאיזה אחד בעיר שלי והוא זיין לי תשכל שה XP-90 לא משהו כי זה אלומיניום ועדיף משהו מנחושת שמוליך יותר טוב.... והוא אמר לי אני כבר 12 שנה במקצוע... אני יודע שהוא חרטטן שרוצה רק למכור לי אבל אולי יש משהו בדבריו?! מה לעשותתתתתתתתתת??????????? זקוק לעצות כמה שיותר ומי שמבין בזה …

• 13 תגובות
    • 755 צפיות
  14. יש לי עכשיו 70 מעלות בכרטיס ואני צריך לסדר את זה דחוף אז אמרתי לעצמי אם אני קונה אחד אז למה לא לקנות אחד טוב מאוד... אז ככה כרגע יש לי 70 מעלות על הכרטיס מסך ואני גם רוצה להוריד את המעלות הצורה משמעותית וגם שאני יוכל לעשות OC .... תודה מראש לכל העוזרים נ.ב יש לי GF 6600 128 MB של GIGABYTE עם קירור שקיבלתי עם הכרטיס....

• 10 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by er0101,

המעבד הנ"ל עם הקירור הנ"ל מגיע ל56 מעלות. שאלתי בעבר ולא קיבלתי תשובה מה אפשר לעשות בנידון? אני רוצה לרדת לכ45 מעלות ולבטל את התוכנה שמקררת את המעבד (CPUIDLE) מקווה שיש לכם פתרון

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  16. עם ה6200 -> 6600 של לידטק שלי אחרי שאני עובר את ה400 לליבה וה650 לזיכרון ורוצה להמשיך אז יש הודעה שהדריבר נכשל משהו מה עושים ?! [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  17. שלום. יש ברשותי 2 סטיקים של Kingston DDR400 CL3 512MB אני יודע שזה זכרון שלא מתאים לאובר, אבל זה מה יש אני הולך להוריד את המהירות ל-333 ע"מ שאוכל להגיע ל-250 FSB..... השאלה היא, אם אני מוריד את המהירות, אפשר לקצץ בתזמונים ל-2.5? או שהאובר "יפצה" על ההורדה של המהירות ולא אוכל להגיע ל-CL2.5 ?? תודה!!!

• 0 תגובות
    • 407 צפיות
  18. Started by shronxx,

יש לי לוח אם ASUS P4C800-E DELUXE ומעבד אינטל 3.0 GHZ ואני רוצה לעשות אוברקלוקינג למעבד מישהו יכול לעזור לי....לתת לי מדריך או משהו איך לעשות אוברקלוקינג למעבד שלי.. ???

• 8 תגובות
    • 529 צפיות
  19. Started by mng,

כפי שציינתי בנושא, איך בודקים את הטמפ של הכרטיס מסך ומהי טמפ סבירה לכרטיס מסך: GeForce 4 ti 4800 se

• 2 תגובות
    • 550 צפיות
  20. עשיתי אוברקלוק מ2800 ל3250 הטמפ' בין 50-53 במנוחה במאמץ של פריים95 לא עובר את ה63-64 עכשיו שאני מפעיל את המחשב מופיע לי במקום 400 DDR משהו כמו 460 DDR עכשיו אני שואל אם החום יכול לשרוף אותם? הטמפ' זה לפרסקוט..קצת פחום חם.. ולמה עדיין בתכוכנות הוא מזהה אותו כ 2.8?

21. אני מעונין ללמוד על שיפרים לחשב ועל הסכנות שיש בהם ואיך מבצעים אותם מאיפה מתחילים , קראתי מספר רב של הודעות כאן ואני קצת מבולבל איך משנים את התזממונים של הזכרונות ומה המשמעות שלהם בכלל? אוברקלוק איך בכלל יוצרים אותו? :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  22. Started by sroolik,

יש לי גיפורס 4 ליבה 250 וזיכרונות 300 אני מצליח לעשות אוברקלוק, אבל הוא לא מחזיק, כשאני רואה ארטיפקטים אני מוריד את המהירות לרמה שלפני כן אבל הם נשארים על המסך, אז אני מפעיל את המחשב מחדש ואז הוא לא עולה אני מחבר ומנתק כבלים שעות עד שאני מצליח להפעיל ואז בסוף הוא עולה לאחר אתחול ביוס וביטול האוברקלוק. גם כשעשיתי אוברקלוק קטן למעבד הוא עלה פעם אחת, ברגע שאיתחלתי את המחשב הוא עשה בעיות עד שהביוס אותחל מה לעשות כדי להישאר עם האוברקלוק ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 450 צפיות
  23. Started by mrbig,

טוב -אני די חדש בעניין אבל לפי מה שהבנתי ניתן לעשות אוברקלוק למעבד בשתי דרכים 1 להגדיל את המכפלה (לדוגמה 200MHZ*12=2400) אז לעשות 200*13 =2600 דרך זו למיטב הבנתי אין לה השפעה על מודולי הזיכרון והיא לא מושפעת מזיכרון DDR לא איכותי ולכן היא תלוייה רק ביכולות לוח האם והמעבד !. 2.להגדיל את רכיב ה באס -ממה שראיתי בפורומים זו הדרך המועדפת על רוב האנשים בפורום! לפי מה שהבנתי לבאס יש השפעה על מהירות הבאס של כל רכיבי המחשב כמו כרטיס מסך ומודולי זיכרון כלומר אם מעבד שעבד בבאס של 200 עכשיו עובד בבאס של 210 -אז גם מודולי הזיכרון שלו עובדים ב 210 -ואם מודולי הזיכרון מוגבלים ביכולות אז שם היא הנקודה הגבוהה של האוברקלוק! שאלתי היא למה בוחרים כולם לעשות בדרך ב ולא בדרך א ?? וגם מה קשור…

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by nati246,

שלום! יש לי מחשב P-4 64bit 3.0G עם מאוורר של זלמן. הטמפרטורה של המעבד בזמן שאני גולש באינטרנט הוא: בסביבות ה 55 מעלות, ללא אוברקלוק. רציתי לדעת אם זה טמפרטורה נורמלית? ד.א המחשב חדש!

• 13 תגובות
    • 919 צפיות

דיונים חדשים בפורומים