אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
אז כמו שהבנתם מהנושא מה עדיף ותביאו לי מפרט אני רוצה לעבוא fsb 200
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה עדיף ומתנהג ביותר יציבות? מה עדיף ביחס למחיר והתמורה? ואיזה לוח כדאי להשתמש ? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב הכותרת והתאור דיי ברורים , שני המעבדים הם חדשים, תורוברד בי ולפי החנות (PCH) שבוע 10 או 12 של 2003 (לא זוכר בדיוק) וכמובן אף אחד מהם לא DLT3C. ההבדל במחירים ממש נמוך ורציית לדעת מה עדיף מבחינת יציבות ואוברקלוק או שזה לא ממש משנה... ? ובכלל האם מישהו התנסה באוברקלוק עם המעבדים האלו מPCH ? (בהנחה שניקנו לאחרונה או שהם מסטפינג זהה ומאותה חנות) ?
-
- 10 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי שתי סטיקים של samsung 256mb ddr pc2700 פועלים בdaul channel מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 763 צפיות
-
-
מה עדיף מרחתי חומר לא נכון אני רוצה להוריד אותו ומרוח או SILVER GREAS מזוייף או את החומר הלבן מה עדיף?
-
- 8 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי במעבד שלי יש מכפלה פתוחה. אז מה עדיף, תאכלס מבחינת רוחב פס של זכרון, זה לא ממש משנה לי FSB גבוה יותר. אבל מבחינת מהירות מעבד נטו אני מדבר. יותר מכפלה או יותר FSB לדוגמא מכפלה של 10.5 על 400 FSB או 10 על 420 FSB ושמתי לב שאני די "תקוע" בOC כשמכפלה על 10.5 (11 דורש מתח אדיר!!) ובכלל שמכפלות גבוהות דורשות הרבה מתח מבחינת VCORE לעומת זאת FSB גבוהה יותר אומר לעלות מתח יותר לN BRIDGE וגם את הVTT (שזה מתח של FSB לפי מה שהבנתי, נכון?!) בקיצור, עבור מעבד ולוח כמו שלי, איזה טקטיקה הייתם ממליצים עבור OC ? העניין הוא שכרגע אני עושה OC שבעיקר מעלה מכפלה - ויש לי מתח VCORE ממש גבוה, ולכן גם המעבד נורא חם!
-
- 11 תגובות
- 991 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות מעבד box כולל מאוורר מקורי או מעבד TERY ולהוסיף לו מאוורר Arctic Alpine 11 GT Rev 2 ההפרש במחיר שולי השאלה מה טוב יותר למעבד ? לא מתוכנן אוברקלוק
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Thermaltake BigTyphoon VX CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=10980 או Thermalright Ultra-120 CPU Cooler http://logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=11066 אני לא קונה אותם אז המחיר לא משנה, אני פשוט רוצה לדעת איזה אחד יותר טוב, חשוב להדגיש שאני לא עושה אוברקלוק לשום חלק והמעבד הוא E6600
-
- 3 תגובות
- 473 צפיות
-
-
היי היום ביום חם הוא עומד על 65 מעלות בסטוק במצב מנוחה.. ללא OC. אני רוצה להחליף לו את הקירור.. וחשבתי על Accelro X1 או Zalman VF700-Cu או מוצר דומה שלהם.. מה אתם ממליצים?
-
- 8 תגובות
- 458 צפיות
-
-
אז ככה יש לי IC7 והחיישן CPU שלו מזייף (אני לא יודע מה הטמפ' שלי :-\ :'( ) אז חשבתי להביא חיישן חיצוני.... אבל אם הוא מזייף גם אז אני צריך לעשות בחירה או חיישן או קירור משהו משהו מה עידף דרך אגב הטמפ שאני רואה זה ביוס 55-50 ובFANeq זה על 40-45 (משהו כמו 10-12 מעלות הפרש וגם עידכון ביוס לא עזר) תודה
-
- 9 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי לוח אם Gigabyte GA-7N400V-L. וחשבתי מה לקנות (למרות שכבר הזמנתי את הALX מפנדה, אבל בגלל חוסר זה יגיע עוד חודש ולכן אני יכול עוד לשנות) יש לי מאוורר ג'נארי שפירקתי מספק ואני מחפש להוריד כמה שיותר טמפ' (בערך 10 מעלות) כרגע אני על 51 על FSB 183 (הייתי על 202 וטמפ' של 54 +- עם מאוורר של ונטק)מבחינת מאווררים של מארז אני מסודר. האופציות הם ALX 800 עם מאוורר 80 ג'נרי. או SLK 900A (מאוורר של 80 מ"מ לא יתפוס על זה נכון?) אז מאוורר 90 מ"מ של Enermax מה אתם אומרים? אגב התקציב של מתאים לALX אבל אני מחפש ירידה של 10 מעלות +-.
-
- 9 תגובות
- 701 צפיות
-
-
MX3 או פד טרמי קרמי של 3M כזה http://www.frozencpu.com/products/10223/thr-75/3M_8815_Thermally_Conductive_Adhesive_Transfer_Tape_-_2_x_2.html?tl=g8c487
-
- 8 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
אני מביא את אחד משלושת המעבדים הנ"ל כרגע ה 6600 שלי רץ על טמפ' גבוהות... בסביבות 40 מעלות IDLE על טוניק (ועם ה OC על 51 IDLE) אתמול התקנתי לחבר מחשב עם ה 6320 ולו היו טמפ' לעיניין... הגעתי ל 2800 מ"ה בלי בעיה והטמפ' במנוחה לא עברו את ה 35 אז לחזור לשאלה המקורית, איזה מהמעבדים הנ"ל הכי עדיף לי מבחינת טמפ' ?
-
- 12 תגובות
- 748 צפיות
-
-
-
צבע שחור קולט חום יותר טוב מצבע לבן זה ידוע. במקרה הזה אני רוצה להיפטר מחום אז מה עדיף: שחור או לבן? נ.ב. אולי זה ישנה משהו- המארז שאני מדבר עליו הוא מארז שאני אבנה בעצמי, אז נכנסת פה עוד שאלה: האם לצבוע את המארז גם מבפנים או רק מבחוץ? (שוב נשאלת השאלה מלמעלה- באיזה צבע ?)
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
יש את הv1 של tt יש את הטוניק(חשבתי על להחליף לו מאוורר) וראיתי סוניק עם 2 מאווררים...כדאי? מה האפשרות הכי טובה ב300 שקל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 458 צפיות
-
-
זלמן 7000ALCU על מקסימום או TR SLK947U עם מאורר 32CFM (כידוע הדגם הספציפי של טרמלרייט מציג ביצועים טובים עם מאוררים חזקים ולא עם מאוררים ממוצעים.)
-
1.מהירות המעבד 2.3@2.88 וזיכרונות 3G 460MHZ 2.מהירות מעבד 2.3@2.82 וזיכרונות 3G 640MHZ המעבד AMD ATHLON 4400+ למשחקים מה יותר טוב?(אם זה חשוב ברזולוציה 1280X1024)
-
- 3 תגובות
- 723 צפיות
-
-
יש לי כרגע מעבד E6400 וקירור סטוק חבר שלי מביא לי את אחד משני הקירורים אלו 775 FREEZER-7-PRO Zalman CNPS8000 מה עדיף ?
-
- 2 תגובות
- 597 צפיות
-
-
מה עדיף לקנות מעבד 3.6 או לקנות זכרונות ב 1800 ולהמהיר את המעבד ה 2.6 ל 3.6 וככה גם לסחוט את הזכרונות? נ.ב קחו בחשבון שכרגע יש לי שני זוגות של זכרונות מחברות שונות ככה שoc נארמלי לא אפשרי אז אם אנ קונה מעבד אני לא אוכל להמהיר אותו בצורה רצינית אלא רק ביחס של 5:4 וגם אז הם לא יציבים כל כך
-
- 17 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה לי מעבד P4 2.4 במהירות 3 גיגה וזכרונות GOLDEN DRAGON במהירות 400 מה"צ. (עבדתי עם באס מומהר מ200 ל250 והזכרונות היו ביחש של 2\3. עקב החלפת הזכרונות לOCZ עם תיזמונים הדוקים יותר נוצרה לי האפשרות להעלות את תדר עבודת הזכרונות ל460 מה"צ אך תדר המעבד ירד ל2.75 כי עברתי ליחס של 1\1. (הבאס כרגע 230) מה עדיף? זכרונות מהירים יותר ומעבד מוחלש או להיפך? יש לציין שאם אבחר להאיץ את המעבד אוכל להוסיף עוד 512 מגה ישנים של הGOLDEN DRAGON (במחיר העלאת תיזמון קטנה של הOCZ).
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לדעת מה עדיף לי...להוסיף עוד סטיק של 512 mb לזיכרון הפנימי(יש לי עכשיו ג'יגה)....או לקנות קירור יותר טוב לכ"מ(x1900 gt),בשביל oc עתידי...(עד 350 ש"ח). תודה.
-
- 12 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי קירור של NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler ואני מעוניין להחליף בקירור מים http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=2956 מה אתם ממליצים?
-
- 6 תגובות
- 792 צפיות
-
-
אני רוצה למקם מאוורר מול המעבד, יש לי מקדח כוס שמתאים למאוורר 80 MM, אבל אני רוצה למקם מאוורר 120MM מול המעבד, אבל הבעיה היא שאין לי דרמל אז אני אצטרך לעשות חורים קטנים ואז עליהם למקם את המאוורר. אז מה עדיף: מאוורר 80MM עם חור שמתאים לגודל שלו או מאוורר 120MM עם חורים קנים שאני אעשה אותם עם מקדח?
-
- 7 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש לי בצד המארז שני מאווררים 80 מ"מ שמכניסים אוויר ואחד מלמעלה 80 מ"מ מוצא אוויר ואחד 80 מ"מ מתחת לכרטיס המסך שדוחף עליו אוויר חוץ ממאוורר המעבד ומאוורר הספק . עכשיו אני מתכנן לשים מאוורר 80 מ"מ מקדימה שמכניס אוויר ועוד אחד 80 מ"מ מאחורה שמוצא אוויר < השאלה היא מה עדיף לקנות שני מאווררים 80 מ"מ כדי לשים אחד מקדימה ואחד מאחורה או להחליף את שני המאווררים שבצד במאוורר 120 מ"מ ולשים אותם אחד מקדימה ואחד מאחורה ? מי דוחף יותר אוויר שני מאווררים 80 מ"מ או מאוורר אחד 120 מ"מ ? ??? תודה לכם על הקריאה
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-