אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
השאלה שלי האם המאוורר של AMD ATHLON BOX ו AMD DUAL CORE BOX הם אותו הגודל כלומר האם הם זהים או שהאחד גדול יותר מהשני? תודה מראש שכחתי לרשום לסוקט AM2
-
- 4 תגובות
- 506 צפיות
-
-
בכוונתי לעשות מוד רציני הכולל מאוורים אורות ושאר צילצולים. אם משהו יכול לתת לי המלצה לספק שיתן לי את ביצועים שאני רוצה. 4 מאוורים 1 פלורוסנט קר. יש לי מעבד P4 האם זה משפיע על סוג הספק.
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
עדיפות מחיר נמוך ככל הניתן.... תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, המערכת שלי קיום היא E6300, GIGABYTE GA-965P-S3, DDR2 667,7800GT, ENERMAX 500, BT,AC ביצעתי אוברקלוק לעבד שלי E6300 1.86.... ל - 3.00 מכפיל 7 באס 429. DDR 852~ הסיפור הוא ככה: בהתחלה אצל חבר שלי שעזר לי מאוד היה לי במחשב אוברקלוק של 3.15 באס 450 מכפיל 7 DDR 900וכשהגעתי אלי פשוט הוא לא קיבל את האוברקלוק והוא היה פשוט נדלק (הייתי לוחץ מדליק אותו) לא כלכך מגיב פשוט מסך שחור רגיל והיה מצפצף כאלה ציפצופים לזמן קצר מאוד ופשוט ממשיך ככה עד לכיבוי בכח אחרי הכיבוי פשוט עוד DISABLE לאוברקלוק ושוב הייתי צריך לעשות לו ENABLE לשנות כמה דברים SAVE... ושוב הציפצופים עד שהשארתי על 3.00. למרות שאצל חבר שלי הוא עמד על 3.15אם כל הבדיקות יציבות והכל... עד שהבנתי שאני לא כל כך יכול לעבו…
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
ערב טוב ושבת שלום ומבורכת. שמתי לב שכל פעם שאנ מנסה לבצע אובר קלוק עם RivaTuner , ואני מפעיל מחדש את המחשב הוא פשוט מאפס לי את את האובר קלוק, פשוט שם על ברירת מחדל. עד עכשיו הייתי בטוח שזה קורה בגלל שהאובר קלוק לא יציב, אז הוא מאפס לי אותו אוטומטית, אבל זה לא ככה. העלתי עכשיו סתם ב--5 הרץ את הזיכרון של הכרטיס מסך והפעלתי מחדש, וכשבדקתי הוא שוב היה מאופס. מה עושים במצב כזה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
אין לי נסיון קודם ב-OC למעבד אבל תיאורתית אני יודע בערך איך עושים את זה... ממה שהבנתי ה-MB שלי לא תומך ב-OC למעבד הMB שלי הוא: MSI MS-7173 (מיקרו ATX) יש דרך לעקוף את ה-MB ולעשות בכל זאת לעשות OC כי אני ממש חייב את זה! שלא יעשה לי bottelneck לכרטיס מסך שאני הולך לקנות
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
1: הזכרונות עכשיו על 1188 MH/Z - רציתי לדעת אם אפשר להמשיך לעלות אותם??? ??? 2: איך גורמים ליחס להשתנות כי הוא לא על 1:1 - ואם זה יעזור בכלל?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
התקשרתי לאחת החנויות שמתעסקות במכירת מחשבים שאני מחזיק ממנה ושאלתי על קירור שקט לCORE 2 ההמלצה שקיבלתי הייתה ARCTIC COOLING ALPINE 7.לפי נתוני היצרן מידת הרעש היא 0.6 SONE מה שלפי ידיעתי שווה ל25.3 דציבלים.זה לא גבוה מדי?הדבר הכי חשוב בקנייה הזו זה השקט.המעבד כנראה יהיה 7200.
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הזמנתי את המאווררים האלה THERMALTAKE THUNDERBLADE 120mm LED FAN BLUE - TT-A1926 2 כאלה לקחתי אחד לקדימה במארז שאמור לקרר את הכוננים הקשיחים והשני לאחורה שמוציא את כל האוויר החם. רציתי לדעת אם לפי הנתונים שלו הוא מהיר או איטי? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=1580
-
- 4 תגובות
- 515 צפיות
-
-
שלום , לפי מה שהבנתי המעבד Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T http://tms.co.il/product_info.php?cPath=78_27_106_505&products_id=4375 מגיע בלי קירור או שאני טועה..? בכל מקרה אני צריך לקנות לו קירור על מנת שאני יוכל להפעיל אותו , כרגע לא מתוכנן oc , אולי בעתיד אני יעשה , אבל לא הרבה משהו כמו 3.2 , שזה לא הרבה למעבד , נראה לי שמאוורר ברמה של הסטוק יכול לספק אותי , אלא אם אתם חושבים שיש משהו יותר טוב ולא יקר משמעותית.. תודה רבה על העזרה.
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
שלום, ברשותי שני סטיקים של 512 DRR2 533MHZ של חברת CEON האלמונית. רציתי לדעת כיצד אוכל לברר אם הם מתאימים לאוברקלוק. תודה לעוזרים נ.ב- התזמונים הם 4.0-4-4-12 @ 266 MHZ
-
- 4 תגובות
- 449 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של gigabyte שהגיע עם התוכנה easytune שאמורה לעשות אוברקלוק דרך ווינדוס, ניסיתי להעלות איתה את המהירות של המעבד שלי (p 4 2.4c) בהתחלה העלתי את המהירות ל 2600 אבל אחרי שהנתתי לתוכנה אישור לבצע את השינוי המחשב ניתקע, הפעלתי מחדש וניסיתי להעלות את המהירות למהירות יותר נמוכה ושוב המחשב נתקע. אני לא מבין בזה ממש אבל נראה לי שאולי צריך לשנות גם משהו בביוס? או שאני לא מגדיר משהו נכון בתוכנה? מה יכולה להיות הבעיה? אני יודע שזאת לא בעיה של התחממות כי הטמפ' של המעבד היא 26 מעלות בממוצע לפעמים אפילו פחות וזה אחרי שהמחשב דלוק יומיים ברציפות. אז בגדול אני שואל איך אני מבצע אוברקלוק עם התוכנה הזאת? תודה רבה לכל העוזרים ולמי שקרא בכלל
-
- 4 תגובות
- 505 צפיות
-
-
-
יש לי קרור פסיבי בכ.מ, ואני רוצה לשים מאורר מתחתיו(אליו) אז אני יכל לתפוס את המורר עם ברגים שהם יהרסו קצט את הקרור?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנות מערכת מחשב שקטה. לגבי המעבד והספק - לקחתי כבר מאווררים שקטים לפי המלצות של המדריך בערוץ ומהצעות של אנשים נוספים בפורום. עכשיו נשאר לי להחליף את המאווררים שמגיעים עם המארז - כדי שהם לא יציקו לי. מדובר במחשב ללא OC ושלא אמור לעבוד בעומס גדול. המחשב מיועד בין היתר לנגן סרטים - ולכן אני מעוניין במחשב שקט. אני חושב לקנות מארז RAIDMAX APEX שמגיע במקום עם שני מאררים של 120mm. אודה לכם אם תוכלו להמליץ לי על חלופה שקטה עבור מארז זה ? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 490 צפיות
-
-
החלפתי למעבד E6300 ואני משחק איתו. הורדתי את המכפלה ל-6 והרמתי את ה-FSB ל-500. המחשב הגיע לחלונות וגם מריץ בנצ'ים בלי תוספות מתח. אבל ב-515 הוא עושה ציפצופים מהירים ב-POST ולא עולה. אני עוד צריך לבדוק אם זו אשמת הזיכרון אבל עניין אותי אם מישהו יודע מה ה-FSB WALL של הלוח הזה.
-
- 4 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת, יש לי מעבד 4800+ Brisbane .. איזה קירור לדעתכם הכי טוב בשביל OC ? בתקציב של עד 200.. עד איזה מהירות שעון אצליח להגיע עם הקירור AC Freezer Pro 64 AM2 ? והאם הספק שיש לי יחזיק מערכת עם OC ? (המפרט בצד) בבקשה רק האנשים שיודעים בבקשה להגיב, אל תענו סתם, זה ממש חשוב. http://www.nzxt.com/products/pp500/ זה המידע על הספק ^
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
[glow=red,2,300][/glow] שלום, אני מחפש בטירוף חנויות שמוכרים בהם ציוד למודינג וקירור כמו לדים למארז, חלונות וכו' אניי מחפש כבר מלא זמן ןאין לי מושג איפה אני יכול למצוא.... אני רק יודע שמוכרים באתר של פנדס ואתרים בחו"ל אבל חוצמזה לא ראיתי בארץ חנות שמוכרות ציוד כזה. עזרה בבקשה ודחוף ממי שיודע על מה שאני צריך ומוכן לעזור לי בעניין... זה ממש יקל עליי בקנייה למחשב שלי עדיף חנויות בתל אביב ובמרכז אם יש תודה רבה רבה רבה!! ???
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
-
-
למה? מה עשיתי לא בסדר ואיך זה יכול להיות? ומה צריך לעשות?
-
- 4 תגובות
- 700 צפיות
-
-
-
הזמנתי AMD 940BE Gigabyte 790x UD3P Mugen 2 במטרה להכנס לתחום ה OC. קראתי כמה מדריכים ועדיין יש כמה דברים שאני לא בטוח ולא מבין. 1. OC מסיר אחריות או לא ? איך בכלל החנות יכולה לדעת אם עשיתי OC או לא ? 2. לא הבנתי את עניין המכפלה וה FSB. 3. עם מעבד וצ'יפסט AMD כמו שלי, אפשר לעשות OC דרך הווינדווס ולא דרך הביוס, נכון ? נניח שקיבלתי את המעבד והלוח שלי, אני נכנס לביוס או דרך התוכנה של AMD.. מעלה נניח את התדר ל 3.4, מריץ בדיקות יציבות.. במידה ויציב מעלה את התדר עוד ועוד עד אשר לא יציב. כאשר לא יציב, מעלה את המתח ובודק אם כרגע התדר יציב, וכך הלאה, כל זאת תוך כדי השגחה אל הטמפ'. הבנתי נכון ? בכל לוח יש כפתור איפוס ביוס ? לפעמים אני רואה אנשים כותבים "יציב 24\7" מה ז…
-
- 4 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שמעו אנשים אני התחלתי עם OVERCLOCK וכאלה ואני לא מבין מה זה vCore ומתחים אנשים מדברים על זה ואני לא מבין ? חוץ מזה עשיתי OC למעבד E6600 מ- 2.4 @ 2.8 והמעבד עכשיו עובד על 32 מעלות וכשבדקתי אותו על מצב של 100% הוא הגיע ל-58 מעלות האם אני יכול להמשיך בOC או לא? אז בבקשה ממכם תענו לי על 2 השאלות תודה!
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
יש לי ראדון 9200 לרישונה כאשר הרצתי אותו עם וייס סיטי הוא היה חם כמו לא יודע מה עכשיו הוא בקושי מקורר ע"י פאן קארד האם שווה לי לקנות קירור?
-
- 4 תגובות
- 487 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול נתקלתי בבעיה מוזרה שאין לי מושג מה הוא הגורם שלה. הבעיה היא שיש לי פיקסלים ירוקים מהבהבים בכל המסך, והפיקסלים הם לא סטטים הם זזים עם התמונה, הם מופיעים בצבעים כהים אך של גוון מסויים, באתר זה לא מופיעה הבעיה אך כאשר אני מפעיל משחק כגון באטלפילד 2 או קונטר-סטרייק הפיקסלים שם וזזים עם התמונה. חיפשתי באינטרנט אך אני לא מוצא תשובה חד-משמעית לבעיה. את המפרט שלי ניתן לראות בצד, אני כרגע מריץ את המעבד ב3.3 והורדתי את תדר הליבה של הכ.מסך ל600 אך אין שום הבדל, ניסיתי לנתק את הכבל ולחברו מחדש אך אין כל השפעה. פירמטתי את המחשב וחזרתי לוונדווס XP אחרי וונדווס 7 כדי לראות אם זאת בעיה של דרייברים אך אין כל הבדל. כאשר אני מוריד בהירות במסך למינימום ומעלה למקסימום אין כ…
-
- 4 תגובות
- 935 צפיות
-
-
מדובר ב Arctic-Cooling MX-1. כותב, תודה רבה על כל עזרה
-
- 4 תגובות
- 583 צפיות
-