עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by syNdrom,

ניסיתי עכשיו לעשות OC ראשון ל3.0 mhz .. עשיתי אחרי זה בדיקת מאמץ בprime95 על small ffts.. וכעבור איזה 20 דקות היה לי מסך כחול וריסט ישר!!! העלתי מתח ל1.3 ... יש מצב שיפעל טוב עכשיו???

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  2. אני מתכוון לקנות את המארז הזה: http://www.nzxt.com/products/duet/ את ההיטסינק הזה: http://www.thermaltake.com/product/Cooler/Retail/CL-P0391/cl-p0391.asp ואת הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=496&model=1585&modelmenu=1 רציתי לשאול אם אתם יודעים על בעיות תאימות בין הרכיבים הנ"ל? תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by Voodude,

אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by Luffy,

עברו עליי ועל המחשב שלי כמה חודשים מלאי תהפוכות. לשווא ניסנו יחד לפתור את הבעיה שהייתה לו. עברו עליו שינויי ושדרוגי חומרה, והיום סופסוף אני יכול להגיד שהוא החלים במלואו ונראה טוב מאי פעם. ואלה השינויים (אפשר להשוות אותם למפרט שמופיע אצלי - טרם עדכנתי אותו): זכרונות הוחלפו ל: 2X Corsair xms 1GB 800Mhz CL4 4-4-4-12 - 2.1V מארז הוחלף ל: Lian-Li PC101A (באמת שלא התכוונתי להחליף מארז, אבל כשמציעים לי ליאן-לי ב-300 שקל - ברור שאני אקח) לוח הוחלף ל: Gigabyte GA-P35-DS3L ובקרוב גם המסך הזקן שלי יוחלף בASUS MW22. סתם, כי בא לי לשתף (אחרי היעדרות ממושכת) עריכה: עכשיו כשיש כמה דקות לנשום, אפשר להראות תמונות. הוא עדיין לא מסודר בשיט בפנים, אני מבטיח להיות ילד טוב ולסדר את הכ…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by 659zzz,

אני קונה מחשב ואני רוצה להשקיע בקירור מים משהו כמו 1000 שח אני רוצה שהקירור שאני עושה יהיה מושלם האם הוא מקרר את כל החלקים? האם צריך גם לקנות מאווררים?? אני לא כל כך מבין בזה מקווה שתעזרו לי תודה..

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  6. Started by crazydiamond,

שלום לכולם. שמתי לב שהמעבד של הכרטיס קול שלי (אודיג'י 2) EMU10K2 מתחמם - לא משהו רציני אבל מתחמם, אם אני אשים עליו גוף קירור קטן מאלומיניום האם זה יעזור או יפגע בפעילות הכרטיס? קורה שלפעמים המחשב נתקע בגלל הכרטיס הזה.

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  7. Started by Ym92,

קודם כל תודה ל-callMeAl שממש עזר לי בנושא וכל החברה שעזרו בפוסט הקודם בנוגע לבחירה של הקירור. זה המפרט הסופי (לא להאמין כמה פעמים כבר אמרתי שהוא סופי ;D): מעבדים Intel Core 2 Quad Q6600 2.40Ghz 8MB Conroe -=Stepping G0=- OEM ¤ 1450 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L ¤ 599 1 מארזים Antec Nine Hundred (900) Gaming NO PS Antec900 ¤ 752 1 קירור למעבד Scythe INFINITY (Japan Design) AM2 Support ¤ 256 1 ספקי כוח Corsair 520W 40A @ 12V CMPSU-520HXEU EPS 12V Modular ¤ 615 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 446 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS ¤ 441 1 כרטיסי מסך Gigabyte Nvidia Geforc…

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  8. Started by shovel_xxx,

התחדשתי במעבד !! AMD ATHLON 64 X2 4200+ Socket 939 וצריך המלצה למשחה כדי להרכיב אותו יש לי BIG TYPHOON ואם אפשר בחנות בקריות למה אני רוצה עוד לקנות היום או מחר ולהרכיב אותו תודה !

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by Murmur,

שלום, אני מחפש מאוורר 120 ממ למארז. קראתי קצת ושמתי עין על Arctic Cooling 12025 שהומלץ כאן: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4899 אבל בחנות אמרו שאין להם במלאי ושאלו אם אני רוצה את ה- Scythe http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=9165 מודל L בסוף: 800 RPM 10.7 DB 40 CFM האם הוא יספיק לי - איך הוא לעומת הארקטיק קולינג? מפרט - פנטיום 4 3.0 גה"צ, כרטיס מסך 32MB (לא משחק משחקים) של Matrox וקירור מעבד של זלמן. עובד בעיקר על פוטושופ וקידוד וידאו לפעמים. תודה,

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by p-o-i,

GA-EP35C-DS3R VS. P5K

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  11. Started by eyaloz,

מרוב מאווררים וביקורות הלכתי לאיבוד, אני זקוק לייעוץ. אני מעוניין לרכוש מאוורר בסביבות ה-200 - 250 שקלים ודיי התלהבתי מהביג טייפון של Thermaltake, השאלה שלי היא האם לדעתכם זה המאוורר בעל היחס מחיר/ביצועים הכי טוב או שיש מאוורר אחר שיותר משתלם ממנו, אשמח לשמוע מה אתם חושבים. גם אם יש מאוורר שעולה טיפה יותר אבל ממש שווה מבחינת ביצועים אשמח לשמוע עליו. עריכה: שכחתי לרשום שיש לי מעבד Athlon 64 X2 5200 Socket AM2

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by Talool,

שלום לכולם יש לי כמה שאלות לגבי oc במחשב שלי כי אני חושב שביצעתי oc ואני לא בטוח חחחחחח סתכלו בתמונה שצילמתי בcpuz תגידי לי אם אכן ביצעתי oc http://tinypic.com/view.php?pic=678rakp ועוד דבר מישהוא יכול להסביר לי מה זה המולטיפליר הזה ? תודה לכל העוזרים

• 13 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by lipa,

מומלץ ? http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=RR-CCH-ANU2-GP&Cat2Cat1ID=18&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE

• 9 תגובות
    • 607 צפיות
  14. Started by victory,

אני העלתי את fsb ל300 אבל משהו מוזר קורה באוורסט מראה לי שמכפלת המעבד קופצת מ9 ל 6 כל כמה שניות הזכרונות שלי הם ‏2x1GB OCZ Reaper HPC Edition‎ [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by winner,

שלום חברים לאחר שהתייאשתי מהנסיון להשתיק את המחשב ע"י החלפת מאווררים ובעיקר התאכזבתי מפתרונות הקירור של AC, החלטתי לבדוק אפשרות לפרוייקט השתקה מקיף יותר. הרעיון הוא להישאר עם המרכיבים הבסיסיים - מארז, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך ולנסות להגיע למערכת שקטה ככל האפשר בתקציב לא גדול מדיי. (אדגיש שאין לי העיית טמפרטורה במחשב ומה שאני מחפש זה קירור שקט ואיכותי במחיר סביר) מפרט המחשב הוא: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 2 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 1 Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk 2 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 1 Mitsumi floppy 1.44 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin (למארז 2…

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by DarkLloth,

המפרט בצד , מה שקורה כאשר אני עושה OC ל 3GHZ המחשב עולה והכל בסדר אבל לאחר RESTART אחד או שניים ה OC מתבטל וחוזר למהירות 2.4GHZ ... איזו אופציה ב BIOS אני צריך לבטל ע"מ שזה לה יקרה ?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  17. Started by galala,

טוב אז ניגש ישר לבעיה יש לי מאוורר VANTEC AeroFlow ל AMD שמותקן על barton 2500 אבל המאוורר עובד על רק ~4200 RPM למרות שכתוב באתר של החברה ועל האריזה של המוצר שהוא עובד ב 5600 RPM יש למישהו רעיון איך לשנות את זה כאילו אפשר דרך הביוס או משהו?? קניתי +epox 8rda3 ואני לא מצליח להעלות אותו מעל 2000 MHz כי הוא מגיעה למעלות של 50 עד 55 גם בלי OC הוא ב +45 אני מדבר על מארז פתוח! אני חדש ל AMD אבל אני לא חושב שהוא אמור להיות כל כך חם כאילו המזגן פועל והמארז על השולחן חופשי לחלוטין ואם כבר מדברים על המארז אז יש לי 3Rsystem Air עם החישני חום וגם הם בעיה הם מראים טמפרטורות לא נכונות כאילו לקחתי את אחד החיישנים וסתמתי אותו מחוץ למחשב, כדי לבדוק והוא הראה 63 מעלות! (לא היה כל כך חם ???…

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by or_17d,

אחים שלי מי יכול להביא לי איזה מדריך פשוט למודינג מה לעשות איך לעשות והכל??? אני רוצה להתחיל לבנות לי משהו מהמארז הקיים שלי ואני לא יודע איך עם מישהו יכול לבוא לאיי סי קיו שלי 167361919 ולעזור לי אני יודה לו מאוד תודה רבה...! עריכה : כותרת נורמלית בבקשה ,הפעם אני עורך לך את הכותרת בגלל שאתה חדש ולא מכיר להבאה הדיון ינעל !

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  19. Started by cohena11,

קניתי MSI MEGA PC זה מחשב SMALL FORM FACTOR עליו יש מעבד P4 2.66 512 DDR SAMSUNG DVD COMBO CDRW דיסק 80 GB SEGATE והכי חשוב כרטיס AGP TI4200 בדקתי טמפ' בתוכנת MSI PC ALERT 4 שהגיעה עם המחשב והתוצאות: במנוחה: CPU 41 C SYSTEM 31 C עבודה מאומצת: CPU 57 C SYSTEM 47 C כל זה מקורר על ידי SMARTFAN מחובר על וונטה מיוחדת שאלותי: א.באיזה תוכנה הכי טוב לבדוק טמפ' ואיך? ב.האם זה לא חם מידי?(צריך לזכור שזה מיני מחשב-אני חושב שהסטנדרט שונה) ג.אם זה חם מדי מה הם התוצאות לחימום יתר ברמה הזאת? ד.איך אני בודק אם המאוורר משנה RPM בצורה נוכנה ואם אפשר לשלוט על זה? מאוד חשוב שאקבל תשובות נכונות ומהירות מכיוון שעל פי התשובות אני אשאיר את המחשב אצלי או אחזיר אותו מאיפה שקניתי אותו

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  20. Started by Arik.G,

שלום לכולם! הכנתי בלוק מים לכרטיס מסך . הבלוק בנוי מ 3 שכבות , 2 שכבות של אלומיניות 5 מ"מ עובי ושכבה עליונה מפרספקס גם 5 מ"מ. בשכבה האמצעית חרוטה תעלה בצורת Z . הכל סגור כמו סנדויץ' אם 4 ברגים בפינות . עכשיו השאלה שלי היא, איך קוראים למחברים שמתברגים לתוך הבלוק ואליהם מתלבש הצינור? ואיפה ניתן להשיג אותם? (אני חשבתי שאולי במקום שמתעסק אם הידראוליקה או פניאומטיקה)

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  21. אני כרגע בהתלבטות של איזה חלקים לבחור למחשב חדש. מה צריך בשביל להביא פנטיום 4 במהירות 2400 למהירות של 2800 עם לוח של אפוקס (אחד מהחדשים, PE). איזה קירור צריך? מספיק הקירור המקורי של אינטל?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  22. שלום לכולכם! לאחר נסיונות לאוברקלוקינג עם הקירור המקורי בתקווה לזכות בתחרות (כן בטח... כל אלו עם הP4 1.6A יקרעו אותי בלי בעיות), כל פעם שעברתי את ה3 ג'יגה עם ה2.4 שלי המחשב לא עשה POST אחרי Soft Boot (ריסטרט דרך תוכנה), אבל אם אני מכבה ומדליק זה עובד, וגם אם אני לוחץ על הכפתור הפיזי במחשב (רק היום סידרתי אותו אבל גיליתי שזה עוזר) זה עובד. מה שמוזר הוא שעשיתי בדיקות בסנדרה והמחשב לא קרס ועבד ביציבות. בנוסף, בפעם הראשונה שאני מריץ XP אחרי האוברקלוקינג למהירויות הנ"ל הוא עובד טוב, ואחרי שאני מחזיר את הבאס ל133 הוא לא עולה יותר, ועושה לי שגיאה בקובץ שנמצא בwindir/system32/config בשם system. אחרי זה אני מחליף את הקובץ ועושה עוד כמה דברים שחבל סתם לפרט ואז עושה ריסטור. בואו נרא…

23. Started by Mr.Angel,

אני יודע שזה נשמע מוזר.......... הכרטיס מטומטם וגם המחשב. (עד שיהיו חדשים) הקיצר אני צריך תוכנה כזאת וגם תגידו עד כמה בטוח להמהיר. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  24. Started by SpiritKnight,

ניסיתי בסופ"ש הזה לעשות OC פיצי, של 63 מגה-הרץ, הומחשב פשוט לא עמד בזה והוינדוס לא עלה. אחרי שהוא עובר את VERIFYING DMA POOL DATA, הוא מציג לי מסך שחור, חוץ מרבע מסך למטה שרשום בו WINDOWS98 כמה, "מפתיע". בכל מקרה, אח"כ הוא רושם לי CANNOT FIND WIN.COM והוינדוס לא עולה ואני מקבל דוס. האם זה יכול להיות מכיוון שהזזתי את זכרונות הSDRAM שלי מ10NS ל8NS? תודה. עוד משהו- יש לי על המעבד מאוורר שעובד ב4000 RPM בקירוב, ועל הטמפ' אני לא יכול לסמוך, כי הוא אומר שהמעבד ב0 מעלות C והמערכת ב52C. עוד משהו2- זה סלרון 500 מגה הרץ.

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  25. Started by idanpc,

איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן

• 3 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.