אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
בשביל מה לקרר את ההארד דיסק? אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין.... אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1)יש לי ספק כח 400W האם הוא מספיק טוב לOC?? ולכרטיסיי מסך החדשים כמו ג'י פורס 6? 2)יש לי פנטיום 4 נורת'ווד הוא פועל ב800 FSB והזיכרונות פועלים ב400DDR -זה נורמלי ..... אבל אם אני מעלה את הבאס ל233 אז הזיכרונות יקרסו לי..... אבל האם הם יקרסו אם אני אדאג לקירור רצחני לזיכרונות ?
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני דיי חדש באובר קולינג.. אז סליחה מראש. מפרט בסיסי: מעבד p4 1700 כ.מסך GForce FX 5200 זכרון 512MB כלל המחשב נקנה לפני שנתיים פלוס מינוס (והכרטיס מסך נקנה לפני שבועיים) התקנתי לאחרונה מוד זמני בכדי לבדוק אם הוא אפקטיבי ע"י הוספת 3 מאווררים לזריקת אוויר לתוך המארז ככה שהם ממוקמים על דלת המארז כאשר הראשון זורק אוויר מתחת לכוננים הקשיחים, השני זורק על הכרטיס מסך, והשלישי על המעבד עכשיו הטמפרטורות הן: התוצאה הטובה ביותר: מעבד: 27 כרטיס מסך: 27 הארדיסק: 26 בעת מעמץ שיא: מעבד: 32 כרטיס מסך: 39 (אך יורד ל33 תוך חצי דקה) הארדיסק: 28 מה אתם אומרים? זה טוף? בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מישהו פה יודע איך אני מעלה את המתח למעבד בלוח msi ms-7267 ניקרא גם 945gcm2 ???? אני לא מצליח למצא... יש מצב שפשוט אין את האופציה הזאת? מעבד 2180
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום. האם את הקירור TUNIQ TOWER 120 ניתן להשיגו בארץ? אם כן, איפה? ואם לא האם יש איזה אתר בחו"ל שמוכר אותו? תודה.
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי את המארז Cooler Master Centurion 5 הגירסא עם החלון (לצערי :-[) ככה, ניקיתי את כל המארז,כולל פילטרים מקדימה ,מאוררים ה80 וה120. והטמפ' 38 מעלות? הגיוני? מה דעתכם יכולה להיות הבעיה שהטמפ' של המארז גבוהה מהרגיל? תודה 8)
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
מפרט בחתימה התחלתי להעלות bus, כרגע ב-3.2, יש עוד הרבה להמשיך אבל רציתי לשאול בקשר למתחים, כולם מוגדרים בלוח על auto, יש צורך לשנות את זה ? הם יכולים לעלות לבד כאשר על auto ? ועוד שאלה בקשר ללוח הספציפי הזה, איפה אני רואה את המחלק של הזכרון ? לא הצלחתי למצוא אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום, מישהו יכול לעזור לי עם OC של 7800GT או להפנות אותי לאיזה לינק. תודה.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה לשים 4 לדים במאוורר, כל פינה לד, איך אני מפעיל אותם? אני צריך לקנות 4 לדים של 3 וולט ןלשים בטור?
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום לכולם, הזמנתי מארז CM 690 ולפי האתר כתוב שהוא מגיע עם 3 מאווררים של 120 MM מישהו יודע אם יש צורך בעוד 3 למשל, ואם כן איזה סוג אם אפשר לקבל המלצה ? ובנוסף המארז יכיל Q9450,EX38-DS4,HD 4870, וכרטיס קול - Audiophile 192 והרד דיסק אחד. מישהו יכול להמליץ על קירור למעבד בנוסף שיהיה שקט בעל קירור טוב. יש לציין שיש לי הנחה טובה על מוצרי CM אבל אני לא נעול על מוצר זה עבור קירור ? אשמח לתגובות, תודה.
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
יש לי ATI radeon 9600PRO והוא מתחמם בטירוף בגלל שהמאוורר המקורי שיא הדפוק אני רוצה לשים קריסטל אורב אבל אני לא יודע אם הוא מתאים לו אם מישהו יודע אם הוא מתאים תגיבו ואם הוא לא מתאים תמליצו על משהו שכן מתאים
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום חברים לאחר שהתייאשתי מהנסיון להשתיק את המחשב ע"י החלפת מאווררים ובעיקר התאכזבתי מפתרונות הקירור של AC, החלטתי לבדוק אפשרות לפרוייקט השתקה מקיף יותר. הרעיון הוא להישאר עם המרכיבים הבסיסיים - מארז, לוח אם, מעבד וכרטיס מסך ולנסות להגיע למערכת שקטה ככל האפשר בתקציב לא גדול מדיי. (אדגיש שאין לי העיית טמפרטורה במחשב ומה שאני מחפש זה קירור שקט ואיכותי במחיר סביר) מפרט המחשב הוא: 1 AMD Athlon 64 3000 (939-pin) Box Venice 1 Gigabyte GA-K8N Ultra-9 nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 2 Kingston 1GB (2x512) Dual 400Mhz PC 3200 C3 1 Gigabyte ATi Radeon X600PRO 128-bit 128MB Bulk 2 WD SATA 200GB 8MB 7200 RPM 1 Mitsumi floppy 1.44 1 Compucase 6A19-2F Midi Tower 400Watt 24 pin (למארז 2…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
-
תגידו, זה רק אני או שממש קשה להוציא חוט של מולקס (זכר) מכניסה של מולקס (נקבה)? כי היום ניסיתי להוציא מהצורב שלי (LG) ועושה רושם שכדי להוציא אותו אני צריך להפעיל מספיק כוח שכשהוא יצא היד שלי תעוף ותיכנס בספק. אני עושה משהו לא נכון?
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
האמת, שבטח מומחי הפורום מכירים את העניין, אבל, למען אלו שיחפשו פתרון למחשב שפתאום לא נדלק למרות שעל פניו לא התחמם יותר מדי. שני מחשבים עם הלוח ומעבד AMD 4200 הפסיקו לעבוד לפתע פתאום. :s05: שני המחשבים עבדו כרגיל, נכנסו למצב המתנה בלילה ונכנסו לקומה. בשני המקרים המחשבים לא נדלקו - לא הגיעו למסך הביוס, נורת ON דולקת , וזהו. בשני המקרים לא היתה התחממות מיד לפני התקלה, שניהם עבדו במשך זמן רב (מתחילת הקיץ) על טמפרטורות של סביב ה-60 מעלות עם הקרור המקורי של AMD. מסתבר שהטמפרטוה הגבוהה למשך זמן יבשה את המשחה הטרמית. למרות שלא היה מדובר בטמפרטורות קיצוניות יש ללוח הזה מנגנון הגנה נוסף. הפתרון: RESET לביוס, אם ע"י קיצור הפינים המיועדים לכך, או ע"י הוצאת הסוללה, מריח…
-
- 0 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני לא הכי מבין בנושא אבל ניסיתי לעשות OC ראשון והמחשב ניתקע לי לפני עליית הWINDOWS . יש לי לוח של ABIT IS7-E אני צריך לשנות משהו בתיזמונים? מה צריך להיות היחס בין ה APG PCI ? אני מנסה לעלות מ200/250 עם P2.4 /800 תודה לכל העוזרים ........................
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
ASUS P5B DELUXE WI/FI לעומת ASUS P5Q PRO לא חשוב לי כסף, רק העניין שציינתי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האם הליברטי 400 אמור להחזיק את המערכת שלי בOC סביר? תודה לעונים, פשוט יש לי בעיה עם OC כרגע עם הספק שלי ואני עומד לקנות את הליברטי... המפרט מצויין מימין...
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-