אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
קראתי פה אומרו שכן אבל באתר שלהם רשום שלא קצת מבבולבל אפשר תשובה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מממ עכשיו כדאי לקחת את המאורר שקיבלתי מחבר שלי עם ההיטסינק.. שעשיתי לו בדיקת קירור ככה עם בטריה והוא מקפייאאא את ההיטסיק תוך שניות הוא קטן יחסית.. אבל מגניב.. ממ לכרטיס מסך שלי יש רק היטסינק כזה עצבני כזה.. ותמיד שאני נוגע בצד שני של הכ.מסך ( לא בצד שכל הדברים וההיטסינק.. אלה למטה) במקום איפה שה GPU אז זה ממש רותח.. אין לי שום דבר לבדוק טמפ'? אז כדאי להחליף בינהם.. ? יהיה שיפור או משהו? כאלו בחום.. או סתם לעשות בשביל הכיף כי המאורר לא מרעיש וזה לא יכול להזיק? או שכדאי להשאר עם הזה שקיבלתי עם הכרטיס מסך כי זה מספיק לו.. אה כן יש לי GeForce 2 Mx200 אין לי מושג של איזה חברה.. עם 64 מגה ושאלה.. משחה טרמית אני יצתרך ? כי אין לי ממש בהשג יד.. אבל יש קצת על ההיטסי…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
פשוט שכחתי את שם החנות, למרות שראיתי קישורים לחנות שאני מבקש לא מעט פעמים, אבל שכחתי לשמור את הכתובת :'( אהיה אסיר תודה אם תוכלו לתת לי קישור נ.ב ניסיתי חיפוש יסודי ולא מצאתי נ.נ.ב מצטער אם זה לא הפורום הנכון :-\
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי את כל הסימנים שהקפתי בעיגול שחור????
-
- 7 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום, לא רוצה לעשות פרסומת לחנות הזאת כי הם יקרנים, אז אני לא אציין את שמה, אבל איך יכול להיות שגוף הקירור הנ"ל נמצא רק בחנות אחת כרגע? אני מפספס משהו? את הTuniq 120 אפשר למצוא בכל חור, למרות שהוא מרעיש יותר ומקרר פחות. אבל את הדגם הזה אפשר למצוא רק בחנות בודדת? אני אשמח אם מישהו יתקן אותי, כי דווקא זו חנות יקרה מדי וקצת טפשי לקנות בה את המחשב רק בגלל שיש לה את גוף הקירור הזה. ובטח שלא הייתי רוצה להפריד את הקניה הזאת מקנית המעבד והBoard כדי שלא יטרטרו אותי אח"כ אם יהיו תקלות. תודה.
-
- 9 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים, מה טווח הטמפרטורות הסביר למעבד זה (במצב "מנוחה" ובמאמץ) ?? תודה כפולה למי שיתן לינק למידע רישמי אני חווה טמפרטורות בטווחים של 65-70 וחברים אמרו לי שזה גבוה מאד. הציעו לי לשים מאוורר (רגיל) מול המחשב שהוא פתוח לכמה דקות ואם אין ירידה משמעותית בטמפרטורות זה יכול להעיד על בעיה במעבד (ולכן ביקשתי לינק למידע רישמי שאוכל לגשת לחנות עם "בשר". בדיקה כזו לא הורידה כלום.... בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני דיי חדש באובר קולינג.. אז סליחה מראש. מפרט בסיסי: מעבד p4 1700 כ.מסך GForce FX 5200 זכרון 512MB כלל המחשב נקנה לפני שנתיים פלוס מינוס (והכרטיס מסך נקנה לפני שבועיים) התקנתי לאחרונה מוד זמני בכדי לבדוק אם הוא אפקטיבי ע"י הוספת 3 מאווררים לזריקת אוויר לתוך המארז ככה שהם ממוקמים על דלת המארז כאשר הראשון זורק אוויר מתחת לכוננים הקשיחים, השני זורק על הכרטיס מסך, והשלישי על המעבד עכשיו הטמפרטורות הן: התוצאה הטובה ביותר: מעבד: 27 כרטיס מסך: 27 הארדיסק: 26 בעת מעמץ שיא: מעבד: 32 כרטיס מסך: 39 (אך יורד ל33 תוך חצי דקה) הארדיסק: 28 מה אתם אומרים? זה טוף? בתודה מראש :]
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
חשבתי לעצמי, "ברק משעמם לך מה תעשה? אולי תהיה OC? המממ זה דווקא רעיון לא רע....." כן, עולם האוברקלוקרים המודינג וכ'ו מושך אותי. אז חשבתי לעצמי, "ברק איך תלמד הכי טוב? תשיג מחשב, תעשה ניסויים.... כו סבבה נשיג מחשב!!!" טוב אז יש מחשב מה עכשיו? ידע באלקטרוניקה שיפצו"ר אין לי הרבה.... אבל אני רואה את עצמי כאחד שלומד מהר ובעל ידיים טובות, אז.... אשמח עם תביאו לי טיפים רעיונות מדריכים מאמרים מה שבא ליד... המחשב הוא : CPU - Intel Celeron-A, 433 MHz MotherBoard - Intel Cayman CA810 MotherBoard Chipset - Intel Whitney i810E System Memory - 192 MB (SDRAM) BIOS - AMI OS - Microsoft Windows 98 SE Graphic Card - 3Dfx Voodoo3 תודה brokm
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום לכולם וערב טוב אני מחפש מאווררי מארז 80 מ"מ, כאשר הפרמטר החשוב ביותר הוא השקט (DB), לאחר מכן כמובן בא פרמטר דחיפת האויר. המאגר שם בחנות (www.newegg.com) הוא עצום, ואיני יודע במה לבחור. העניין הוא שאני יכול לחפש ע"פ הנתונים היבשים באתר את המספר הכי קטן בדציבלים, אבל ידוע שחברות רבות רושמות נתונים בהגזמות (TT למשל), חוץ מזה שיכולות להיות טעויות באתר גם. ולכן אני מחפש המלצה למאווררים הטובים ביותר שיהיו ל-80 מ"מ, כך שיהיו השקטים ביותר עד כמה שאפשר ל-80.. תקציב אין לי, אבל ממש אין לי צורך ואני לא מעוניין במאווררי TC, או מאווררים בעלי פוטנציומטרים לכן התקציב לא אמור להיות גבוה במיוחד לדעתי.. חוץ מזה, המאווררים צריכים להיות בעלי חיבור מולקס, כי אני לא מעוניין לקנות עכ…
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
היי ! לפני חצי שנה קניתי מחשב דיי חזק עם מעבד AMD כבר מהיום שהרכבתי את המחשב הטמפרטורה של המעבד היתה מעל 65 ( מה שאמרו לי שנורמלי לAMD ) אז קניתי מאוורר חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_611&products_id=2580 הטמפרטורה לא השתנת אך גם לא עברה את ה 70 75 ( לאחר שבביקורות קראתי שהיא תרד ל 30 או 40 ) לפני שבוע המחשב התחיל לעשות כל מני בעיות מוזרות .... פתאום להכבות וכו'... אז נכנסתי לתוכנה של הטמפרטורה וראיתי שהמעבד על 85 - 90 מעלות .. מה שלא נשמע לי הגיוני :\ ... אז קניתי לפני כמה ימים גם גוף קירור חזק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_139_472&products_id=5112 ולמרבה הפתעתי זה אפילו לא הוריד מעלה אחת ... המחשב עולה והוא כבר…
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
-
אך להגדיר בביוס שלא יחזיר לי את הFSB למצב הרגיל?
-
- 14 תגובות
- 670 צפיות
-
-
מחשב ראשון: E2140 GA-P31-DS3L 2*1 GRAM 667MHZ Transcend/Samsung/Kingston 8600GT GA (פסיבי) E6550 Tt BT GA-P35_DS3P 2*1 GRAM 800 MHZ TWINMOS TWINTER היידר HD 3870 GA מערכת קירור הכל על אויר אבל גם מארז וגם מאוררים מצוינים. AMD AM2 4000+ ASUS M2NPV-VM 2*1 GRAM 800 MHZ Transcend/Samsung/Kingston Value X850XT PE כרטיס מסך עם מערכת קירור טובה, מאוררים גדולים ויעילים מאוד במחשב. המחשב הראשון הוא סתם עוד מחשב בסלון כדי שיהיה אינטרנט בסלון ולמשחקי רשת בשביל הבית - מאוד אשמח לשחק שם במשחקים החזקים ביותר של היום. המחשב השני זה המחשב עבודה הרגיל שלי - משחק הרבה במשחקים לא כבדים וקצת במשחקים כבדים אומנם מפעיל טוב את כל המשחקים אבל תמיד רוצים עוד המחשב השלישי ה…
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לקחתי את ה7200gs המצ'וקמק שלי והוצאתי לו את המיץ: ואין כמעט ובכלל ארטיפקטים.. הטמפ' בין 49 רגיל ל60 במאמץ... איך?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
איך עושים UNLOCKED לXP1600 אבל רק מי שיודע שיעזור לי והאים זה מסוכן
-
- 3 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שאלה בכותרת. עד לאן בערך אפשר להגיע באוברקלוק יציב למעבד כזה? הקירור הוא Thermaltake V1 הלוח הוא Asus P5Qpro אם זה משנה, המשחה התרמית היא AC silver 5.
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
שלום חברים. אני מתלבט בקניה של מאוורר לקירור המעבד (פנטיום 4, 2.66), שיחליף את המאוורר המקורי (והמרעיש!) של אינטל. שני דברים חשובים לי: 1. זול 2. שקט מצאתי שניים שמתאימים לי לתקציב http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1530&products_id=6541 השאלה היא - האם הם שקטים? עוד משהו. אני מוכן להתפשר אפילו על מוצרי יד - שניה, ככה שאם למישהו יש הצעות - פנו אליי. תודה לכם מראש, תומר.
-
- 11 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אני לא ממש מצליח לעשות אוברקלוק למעבד שלי דרך הביוס :\ חרשתי את הביוס כמה פעמים ...ואני פשוט לא מוצא שום דרך לעשות שם אוברקלוק מצאתי משו JumperFree ...עשיתי לזה Enable וזה לא פותח לי שום אפשרות עדיין :\ אולי אני צריך עידכון לביוס ? זה מסובך לעשות ? הבנתי שאם לא יודעים להתעסק עם אז לא כדאי לעשות..:\ יש לי לוח M של אסוס אם זה משנה ... P4S800D-X ויש לי מעבד אינטל פנטיום 4 2.6 תודה רבה רבה למי שעוזר D:
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי Fx-60 בסוקט 939 שרכשתי לא מזמן מארה"ב. הלוח הוא At8-32x של abit , כלומר ציפס'ט 3200 של ATI. זכרונות Crucial Ballistix tracer 2gb. מארז AC silentium pro קירור ac64 לפי מה שקראתי המעבדים הללו לא עוברים 2.8 על קירור אוויר ובטח לא ללא קירור מסיבי. אני ממש לא מבין ב OC ועם הורדה של ה LDT בלבד ל 800 (כל השאר סטנדרטי בביוס) אני כבר מעל 2.95 ואני פשוט לא ניסיתי עוד לדחוף הלאה. לאחר שעתיים בפריים 95 המעבד לא מגיע ל 50 מעלות והדבר היחיד שחם יחסית זה ה PWM שבאזור ה 60 מעלות. זה נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-
-
יש לי מעבד Athlon64 3500+ 939 וגריז טרמי Arctic Silver 5. הטמפרטורות שלי במחשב עלו וברצוני למרוח את הגריז בשביל להוריד טמפרטורות.. עכשיו לפי מה שהבנתי . צריך לשים כמות קטנה של הגריז באמצע ליבת המעבד ולמרוח על כולו בצורת עיגול עם כפפה חד פעמית כזאת ? לשים כמות כזאת: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab1.jpg ולמרוח שיהיה ככה: http://www.arcticsilver.com/images/p4_as_dab2a.jpg הבננתי נכון ?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
את מפרט המחשב אתם יכולים לראות בלינק מימין.. בינתיים העלתי את הbus מ-100 ל-105 mhz וזה נתן לי מהירות מעבד של 944 במקום 900. השאלה היא האם זה בטוח להעלות את זה עוד או שיכול להיות שבאיזשהו שלב אני כבר לא אצליח לעשות boot ואז הלך לי המחשב?
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
אני צריך בבקשה תוכנה להכוונת המהירות של המאווררים. תודה
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום שלום לכל העוזרים, המאוורר שלי רועש מידי. לדעתי, זה המאוורר של הספק. המחשב בחדר שינה והרעש די מציק המארז הוא HQ-45 של A-Open (הפח שלו די עבה ומבודד רעשים) על המעבד יש מאוורר רגיל (גנרי) ניסיתי לעצור את המאווררים האחרים (מעבד, כרטיס מסך ומארז) ולא נראה שהבעיה מהם (למרות שאני פתוח להצעות) מה עושים עם המאוורר של הספק ? (המחשב בן שנתיים) האם שווה לפרק ולנקות אבק ? ??? או אולי לקנות מארז חדש ? יש המלצה איכותית, זולה יחסית ותואמת ל - AMD ? אולי רק ספק חדש ? או משהו אחר ? : תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אני צריך עזרה אם מישהו יכול. איך אני יכול לכשות אוברקלוק ופתיחת צינורות לכרטיס מסך ולמעבד? (יש אותם במפרט שלי)
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום הייתי מעוניין לדעת מה החשיבות של שימוש בגריז טרמי למעבד אם אתם מכירים מאמרים בנושא ? או שאתם יכולים לתת לי המלצות בנושא בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-