אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,128 דיונים בפורום זה
-
כשאני סוגר את ידית הסגירה של גוף הקרור הסגירה ממש חזקה וקשה שאפילו לוח-האם ממש מיתעקם כלפי מטה אפילו מקבל "בטן" מה אפשר לעשות?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אז ככה, השבוע בגלל החום 3 מחשבים התחילו לצפצף. זה ברור למה - כי קימצו על המארזים.פתחתי לראות וההרדיסקים רותחים. אז חוץ מאנרמקס 12" שאני הולך לדחוף בצד, אני רוצה להוסיף משהו על הדיסקים. ראיתי שתי אופציות "זולות" יחסית. http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=752&catcode=261 http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=821&catcode=261 מה דעתכם? שווה משהו? לוותר על הרעיון כי האנרמקס יספיק?
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חבר שלי קנה Opteron 170 וקיבל איתו את הקירור של המעבדים מהסדרה היקרה של AMD עם הHeatPipes, מאחר והוא קנה Big Typhoon הוא לא צריך את הקירור סטוק והציע לי אותו, רציתי לדעת עד כמה הוא יותר טוב מהקירור הפשוט של AMD כמו זה שבא עם ה3000+/3200+/3500+ וכו'. תודה.
-
- 7 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני קורא במספר הודעות התייחסות לטמפרטורת המעבד. כיצד אני יכול לדעת מהי ? האם יש לוחות אם מסוימים שתומכים באופציה זו ? כמו כן האם יש אפשרות שהמאורר יווסת את המהירות באופן אוטומטי בהתאם לטמפרטורה ? אם כן האם זה פיצ'ר של לוח האם או של המאורר ? תודה למשיבים.
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרך הביוס אני יודע...אני יודע גם את המקום הספציפי..אבל על כמה ?
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
דרוש זיכרון ללוח P35DS3L מתוכנן OC תקציב לא ידוע היי אני צריף תחלופה ל2GB OCZ 800 שיש לי.. מתוכנן OC לא ברמה הכי גבוהה שאני אגיע אליה עם קירור אויר (כרגע מתוכנן VENDETTA2 או U120E..) המפרט המלא בצד. אבל בקצרה זה P35DS3L ומעבד G0 Q6600 כמובן שאני מעדיף 4GB על פני 2GB, אבל התקציב לא ידוע כרגע.. ואם זה משנה, אז אני מעדיף 2GB עם OC ממש טוב, מאשר 4GB ושיהיה OC פחות טוב ואם אתם ממש מתקשים לתת לי משהו בלי תקציב, אז תביאו לי משהו לאיזור תקציב 400 משהו ל500 משהו ל600 ומשהו ל700 כך שכשאני ארצה לקנות אני אחליט מה התקציב ולפי כל אחד אני ישר אדע מה לקנות תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אנשים אני צריך את הסכמה הכי פשוטה שיש לביי באס 6מאווררים עם לדים צבעוניים 5/0ff/12
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי נפל לידיי קירור של חברת AVC לא רשום עליו דגם או משהו אבל בעקרון הוא דומה לסיילנט סקיורה פרו של אסוס.. אותו עיקרון , והוא מאלומניום למישהו יש מושג על החברה? מכיר אותה ? התרשם לטובה/רעה?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
חם היום. המארז פתוח בניגוד לבדר"כ הכ.מ מגיע ל 63 מעלות במנוחה כשלרוב מגיע ל50-45 במנוחה. המעבד ב40, במנוחה. בחדר שלי יש כרגע 30 מעלות ככה ניראה מפנים: מבחינת מאוררים יש 120 אחד שמכניס אוויר מקידמה, 80 אחד מלמעלה, 120*2 מאחורה, ועוד אחד של 80 שזורק אוויר על הכ.מ לשאלות: אני שוקל להחליף את הfreezer 7 , כדאי? (עם תקציב של 250 שקל) מאוורים, חשבתי על אלה בתור מוציאים, (ואת הנוחכים לשים שיזרקו אוויר על הכ.מ) איך הם? פאנל שליטה, שוקל לקנות את זה, אם אני יחבר את הקירור של המעבד עם חיבור Y, יהיה אפשר לשלוט עליו עם הפאנל? (ואיפה אפשר להשיג כבל כזה?) ובהנחה שאבק אין, מה עוד אפשר לעשות כדי להוריד את הטמפ?! תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
קודם שלום לכולם, אני חדש פה.. ;] טוב אז ככה, יש לי מעבד פנטיום4 1.7 ואני לא מצליח לעשות עליו oc שאני נכנס לביוס ואני מעלה לו את המהירות ל2.4 (זה האופציה היחידה שהוא נותן), יוצא מהביוס, עושה רסטרט , ואז הוא מגיב מוזר. בהתחלה הוא לא מראה תמונה,ואח"כ שאני עושה לו רסטרט הוא חוזר ישירות לביוס ונותן איזה ארור כזה בצבע אדום, לא זוכר בידיוק מה רשום שם אבל כאילו הוא לא נותן לי לעשות oc. וכשאני מחזיר את זה חזרה ל1.7 הוא עולה יפה בלי בעיות ... חיפשתי במדריכים אבל לא מצאתי הרבה... מישהו יודע איך אני עושה oc בכל זאת? :-\ תודה מראש ;]
-
- 8 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1. האם OC למהירות מעבד טורם משמעותית לביצועי משחקים (אני מדבר על ה E6400) או שה OC המשמעותי בהקשר זה הוא בעיקר של כרטיס המסך? 2. האם OC לכ.מסך (אני מדבר על 7600GT של LEADTEK דרך התוכנה המצורפת) מעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
שלום, התעוררתי לפני רגע לבדוק את מצב הטסט שאני עושה בפריימ TORTURE TEST בדקתי אם האוברקלוק שעשיתי למעבד יציב, יש לי CORE 2 DUO E8500 שהמהרתי ל 4.05 גיגה הרץ וראיתי שהכל בסדר אבל בתוכנה SPEEDFAN ראיתי שהחום של המעבד CORE 0 ו 1 המעלות הם בסביבות 59-61 צלסיוס, האם זה בסדר?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני רוצה את ה ZIP לא את ה EXE ומפה http://www.ocbase.com/perestroika_en/index.php?Download זה נתקע באמצע כל הזמן.
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מאוורר קדמי עם לד כחול למארז CM590, אבל אני לא יודע איזה בדיוק מאוורר מתאים? מישהו יכול להביא לי קישור למאוורר המתאים, עדיפות ל-SKYPC, או FOXPC. המון תודה.
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
הי לכולם ושבת לשלום קיבלתי לוח חדש Gigabyte GA-EP35-DS4 יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה? ב- OC?
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
-
בשביל מה לקרר את ההארד דיסק? אני לא מבין למה שאני ארצה לקרר את זה זה לא כאילו הוא רותח או משהו ואני כיום בלי קירור מסתדר מצויין.... אז למה צריך את זה,סתם בשביל המוד?
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
1)יש לי ספק כח 400W האם הוא מספיק טוב לOC?? ולכרטיסיי מסך החדשים כמו ג'י פורס 6? 2)יש לי פנטיום 4 נורת'ווד הוא פועל ב800 FSB והזיכרונות פועלים ב400DDR -זה נורמלי ..... אבל אם אני מעלה את הבאס ל233 אז הזיכרונות יקרסו לי..... אבל האם הם יקרסו אם אני אדאג לקירור רצחני לזיכרונות ?
-
- 14 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מחפש קירור אפקטיבי לגשר הצפוני בלוח is7-e של אביט. חשוב שיהיה שקט, ואפקטיבי. יתכן שיהיה אוברקלוקינג אבל לא משהו רציני - על איזה קירור אתם ממליצים ומה מחירו?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אני צריך מאוורר למעבד למטרת OC, לQ9300 שיהיה כמה שיותר שקט. חשבתי על כמה אופציות: Sunbeam Tuniq Tower thermaltake big typhoon 120 vx Thermalright Ultra 120 Xtreme+Scythe 120mm S-Flex 800RPM 33.5CFM (Scythe INFINITY (Japan Design מה יהיה הכי שקט? תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
כרגע יש לי מעבד amd 4600X2 והמצ שלו 2.4 גיגהרץ אם אני יעלה אותו ל-3.0 מה מצב הטמפרטורות המומלץ כרגע אין לי קירור מיוחד על המעבד רק תגוף הקירור המקורי
-
- 9 תגובות
- 632 צפיות
-
-
תמיד אתם כותבים שהמעבד במנוחה ובמאמץ, הכוונה לטמפ'. איך בודקים כל אחד בנפרד? השאלה די ברורה. תודה מראש. .swg
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
לחבר שלי יש פנטיום 3 733 מה"צ אבל בביוס המכפלה לא נעולה... זה אומר שהביוס דפוק או שהמעבד באמת לא נעול?
-
- 10 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום רב לכולם ברשותי HD2900P מבית GECUBE עם C@ ל825 ליבה ו2000mhz לזיכרון הקירור סטוק שלו עושה את עבודתו נאמנה אך די רועש IDLE 42 C (מאוור על 37%) STRESS 70 C (מאוורר על 50%) וזאת בC@ הנתון האם ישנו קירור אקטיבי שקט אחר כגון הACCELRO X שיתאים למטה זו?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
המאווררים פועלים מצויין יש אחלה טמפרטורות,רק המאוורר הקדמי שקניתי ב30 שקל סתם מציק כי הוא עושה רעש לא נורמלי,נראה כי הוא עובד מהר מדי אבל עדיין לא מצאתי תוכנה שתזהה אותו(הוא מחובר לחשמל של ההארד דיסק ולא ללוח אם) התוכנה של הלוח לא מאפשרת הורדת מהירות(abiteq) נראה לי וגם ככה לא מזהה אותו ואותו דבר ספיד פאן יש רעיון איך להוריד תמהירות?
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-