עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by Ori The Man,

אני מחפש בקר טוב למאווררים שיהייה עם צג טמפרטורה של המעבד וכו' רצוי כמה שיותר משוכלל ושלא יעלה הרבה ושאני יוכל לחבר מאווררים עם חיבור מולקס רגיל(4 פינים) ושאני לא יצתרך לקנות מאווררים מיוחדים

• 10 תגובות
    • 908 צפיות
  2. הנתונים של Scythe Kaze Server DC Input: 5 V or 12 V (From PC Power Supply Unit) DC Output: 3.7 V (±10%) ~ 12 V (±10%) Fan Adjustment Range: 4 (max. 1 Ampere and max. 12 W) Fan Speed Range: 0 - 9,990 rpm (Display: 30 rpm Steps) הנתונים של המאורר: Rated Voltage: 12v DC Rated Current: 1.14A (13.68W) האם יש התאמה או שהוא שהקונטרולר לא חזק מספיק? תודה!

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  3. הסלוטים של הPCIe יושבים צמוד מידי והכרטיסי מסך נוגעים אחד בשני. הסלוט הראשון בטמפ' טובה אבל הסלוט השני חם יותר ב10 מעלות וזה מוריד מהביצועים ומונע OC מה עושים במצב כזה? יש אפשרות לאוורר את הכרטיס מלמטה? חשבתי על להחליף לוח אם מP5N-D לP5N-T Deluxe או Striker II Formula ולהביא אותם מארה"ב.

• 5 תגובות
    • 725 צפיות
  4. Started by deangefen,

בתוכנה PCMark 2002 הרצתי Benchmark ויצא לי CPU score: 6391 Memory score: 6354 HDD score: 803 ובתוכנה WCPUID זה מראה שיש לי 2 מעבדים מה זה אומר?? והאם זה טוב?? יש לי P-4 2.6 512MB ו3 מאווררים שמכניסים אוויר ו1 שמוציא ??? ??? ???

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by ftzahi22,

OK שלום לכולם .אני קונה מחשב חדש, המפרט שלי הוא כזה : לוח אם : MSI K8N NEO 4 PLATINUM מעבד : ATHLON 64 SOCKET 939 3200+ זיכרון : GIGA 400MHZ [KINGSTON] כ.מסךMSI ATI RX850XT TD256E PCX הארד דיסק : WD 160GB SATA DVD צורב - מארז THERMALTAKE S VIKING 9K+מסך AOC19" א. אני צריך מאוורר שקט למעבד וספק שיחזיק טוב את הכרטיס מסך ושיהיה שקט אני לא רוצה לשלם עליהם ביחד יותר מ-600 שח (שוב חשוב שיהיו שקטים) ב.איך ההארד דיסק מבחינת רעש , הוא שקט? ג.האם הייתם ממליצים על איזשהם שינויים? תודה רבה לכולם

• 1 תגובה
    • 543 צפיות
  6. Started by ThePinkPanther,

אני קונה לוח אם חדש,EPOX 8RDA3+ עם זכרון ddr400 של MUSHKIN ויש לי מעבד AXP1700+,וקירור של VOLCANO 6 עם עוד 7 מאווררים שמקררים די טוב אז השאלה היא,האם אני אוכל לשים אותו על 200FSB והוא יעבוד יציב,או שהוא ימות? על כמה נראה לכם שאני אוכל לשים אותו? תודה

• 9 תגובות
    • 651 צפיות
  7. שלום , אני רוצה לנקות אבק מתוך המארז מרכיבי המחשב .. כרטיס מסך וכו' . עם מה אני עושה את זה ? מה הכי בטוח ונוח ?

• 7 תגובות
    • 709 צפיות
  8. שלום! יש לי את הקירור Scythe Mugen 3 ואני רוצה להוסיף לו עוד מאוורר כדי לשפר את הביצועים שלו ואני צריך את הקליפסים שתופסים את המאוורר לקירור מצאתי אותם באיביי אבל המשלוח ממש יקר ואולי לא ישתלם http://www.ebay.com/itm/Scythe-Type-B-Fan-Clip-SCY-12FC-B-/280966372299?pt=US_Fan_Heatsin_Brackets_Accs&hash=item416ae69bcb איפה אפשר לקנות אותם בארץ\חו"ל ביותר זול? תודה! עריכה: משום מה האתר של KSP לא עובד אבל הבנתי שהם מוכרים את זה ב 20 שקלים תודה בכל מקרה

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ezx,

שלום לכולם קניתי לוח dfi ultra-d ויש לי כמה בעיות איתו בהתחלה הודעות כחולות בהתקנת ווינדוס החלפתי זיכרונות והבעייה ניפרתה עכשיו לבעייה השניה אני לא מצליח להגיע למהיויות גבוהות כמו כולם פה מישהו יכול להדריך אותי איך לעשות מה לכוון יש לי מעבד 3000 939 תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  10. Started by moshez1,

חבר שלי רוצה לעשות oc ל6600gt agp ורציתי לדעת מהי הטמפ המקסימלית שהוא יכול להגיע בנוסף מה נותן פתיחת צינורות והאם זה באמת הכרחי אם כן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  11. היי ראיתי שיצא מעבד חדש נוסף E6300 בתדר 2.8! האים הוא OC טוב לאומת E5200? אני מכון להתקין אותו על לוח של GB P31 זה שילוב טוב לOC יחסית? תודה לעונים.. אשמח לקבל גם אתר שנותן תוצאות בדיקה של המעבד..

• 1 תגובה
    • 810 צפיות
  12. Started by chubakon,

שלום, אני רוצה לברר עם זכרונות Kingston 667 pc2-5300 - x 2 שכל אחד עלה 350 ש"ח שווים משהו ואם טובים ל oc? יש לי עוד מצב להחליף...

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by מר מקלדת,

יש דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 527 צפיות
  14. Started by Jules Winnfield,

המארז הזה מאורר טוב? כשיש לו שתי מאווררים כמובן

• 4 תגובות
    • 514 צפיות
  15. Started by qweewq11,

עד כמההצורך בו משמעותי בעבודה עם מעבד E5200 במידה ולא יתבצע OC? הציעו לי מפרט שאני דיי מסמפט וההפרש בינו לבין מפרט עם ה Scythe Ninja Plus Rev. B AM2\S775 הוא סביב ה300 ש"ח. המחשב הוא מחשב בסיסי למשחקים באיכות בינונית (לא ירוצו על "HIGH"). עד כמה יורגשו הבדלי הביצועים עם ובלי גוף הקירור?

• 7 תגובות
    • 538 צפיות
  16. Started by adamjo,

תקשיבו חברים יקרים הצלחתי לקחת את המעבד שלי ל2310 מגה הרץ על 210 באס אם אני לא טועה והעלתי טמפרטורה מ1.65 ל1.75 האם זה נחשב טוב? הסטפינג שלי זה aqyha 03505spmw אומר לכם משהו? לעומת את קיבלתי תוצאות נמוכות מאוד בסנדרה יותר נמוכות ממעבד 2400 axp בבקשה תפרסמו תוצאות שלכם עם אותו מעבד כמו שלי תודה רבה

• 8 תגובות
    • 558 צפיות
  17. שלום לכולם ושלום ל taotao שעזר לי באשכול הקודם שלי פה אז ככה אני מצליח לבצע OC עד 2.67GHZ כשאני עולה בביוס מעל המהירות הזו משום מה המחשב לפעמים מחזיר אותי לסטוק של המחשב ואין לי מושג למה. הטמ'פ של המעבד בסביבות ה 50-60 מעלות במאמץ כך שזה לא נראה לי הסיבה . בזיכרונות לבנתיים לא נגעתי בגלל שהיה פעם אחת שהמחשב נפל בגללם. זמן בדיקה בתוכנה S&M 30 דקות וגם בתוכנה OCCT הכול נרשם כעבר ויציב. לפעמים התוכנה S&M מפסיקה להגיב אינני יודע למה אולי בגלל שבהפעלת התוכנה יש הודעה שדריבר חסר אם יש למישהו פיטרון לזה יבורך ומי שיכול לעזור תבוא עליו ברכה. בברכה ארז

• 29 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. זה היה כתום .... זה היה יפה ... זה קרץ לעין ... עש לי מחשב פנטיום HT 3 478+ 512 זיכרון לוח אפ ASUS P4S800D יש לי רק מאורר אחד שמכניס אוויר למחשב (120) ה HD חמים במקצת (ללא מאמץ...) Sensor Properties: Temperatures: Motherboard 41 °C (106 °F) CPU 55 °C (131 °F) Aux 54 °C (129 °F) 5700 GPU 51 °C (124 °F) GPU Ambient 41 °C (106 °F) WDC WD800JB-00ETA0 43 °C (109 °F) WDC WD2500JS-00MVB1 44 °C (111 °F) Cooling Fans: מאורר של המעבד 1929 RPM מאורר של 120 בדיוק מעל ההמעבד בגוף 1520 RPM 1442 RPMמאו…

• 14 תגובות
    • 824 צפיות
  19. Started by Mr Gadget,

טוב לאחר התקנת קירור המים להלן כמה תוצאות [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.4k צפיות
  20. Started by y-nati,

רכשתי לא מזמן קירור של cooler master דגם aquagate max הכל טוב ויפה רק שלא הבנתי למה יש לו חיבור usb מאחורה מישהו יכול לעוזר לי בזה בבקשה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by asaftrip,

שלום רציתי לדעת אם יש משחות ספציפיות למעבדים או שהכל הולך?? ואם אפשר המלצה למשחה טובה תודה

• 2 תגובות
    • 387 צפיות
  22. שלום חברים אני צריך עזרה דחופה ממכם בקשר לעידכון הביוס שלי הלוח זה asus p4pe בקיצור אני רוצה לעדכן ואני לא מבין בזה כל כך תוכלו לעזור לי בבקשה הנה משהו שמתאתי תוכלו לעזור לי בזה http://support.asus.com/technicaldocuments/technicaldocuments.aspx?root=198&SLanguage=en-us

• 2 תגובות
    • 462 צפיות
  23. Started by ITSIK86,

יש לי כרטיס מסך כמו שרשמתי בכותרת-7900GT ןבמשחקים אחרי כמה דקותש משחק הוא מתחיל לעשות לי עיוותים בגראפיקה ודברים מוזרים למשל כמו בדוגמא פה http://img158.imageshack.us/my.php?image=untitledno1.jpg זה בעיה של התחממות? כי יש לי רק מאוורר אחד של 120 במארז,אם אני אוסיף עוד אחד הבעיה תיפטר?

• 8 תגובות
    • 762 צפיות
  24. Started by קיפוד,

שלום לכולם אני חושב שיש לי בעיה עם הטמפ' של הדיסק הקשיח הוא מגיע במאמץ ל56C יש לי שני מאווררים של 120MM אחד עליו ואחד מוציא אויר מהמארז ובנוסף המחשב ללא כיסוי האם אתם מכירים תושבות לקירור הדיסק הקשיח ? ועד כמה הם יעילות?

• 17 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.