עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by gabbay,

רציתי לקנות HR-03 Plus אבל יש כרגע בעיה להשיג אותו. יש לכם איזה המלצה לקרור אחר או חנות שבה אפשר להשיג את HR-03 Plus

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  2. Started by KoDkOd,

היום הפעלתי את המחשב ואני שומע רעב של אימפרז טורבו במחשב שלי אז בדקתי ומצאתי שהמאוור של הספק שלי שנה עד שהוא מתחיל להסתובב כמו שצריך...מה אפשר לעשות ?

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  3. Started by matsmets,

האם צריך למרוח היטסינק ? כי בהוראות אין וגם יש קצת מתחת למאוורר

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  4. הכרטיס שלי הוא 8800gts 512 g92 גיגהבייט רגיל איך אני מכין פרופילים למאוור של הכרטיס .? לא מצליח עם ריוה טיונר

5. Started by iakovl,

מה דעתכם? הוא די זול 450 האם כדאי לקנות?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  6. Started by SEangel,

עפ"י אברסט יש הפרש של 10 מעלות (בערך) בין הליבות. סביר? מריחה לא טובה של המשחה הטרמית (MX2)?

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  7. פתחתי תמחשב היום לנקות אותו טיפה וראיתי שהמאוורר של המעבד ושל הספק כומ הם היחידים שעובדים המאוורר של המארז לא מחובר בכלל הכבלם שלו מנותקים. עד לפני כמה זמן זה לא הפריע כי הוא היה מתחת למזגן וכל הזמן היה קר עכשיו הוא בחדר אחר יותר חם והוא מתחמם מהר לחום די חם זה מזיק? קל לחבר תמאוורר הזה לבד? יש לו כמה חוטים שמחוברים לפלסטיק צהוב אני רק צריך למצוא לאן זה מתחבר לא...?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  8. Started by abcdjkh,

שלום, הבנתי ששניהם עושים כמעט את אותה העבודה עם Q6600, בהנחה ששניהם זמינים, מי יותר שקט?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  9. שלום לכולם , יש ברשותי מעבד mmx ישן , על המעבד מודבק היטסינק שברצוני לחבר לכרטיס מסך , ניסיתי להקפיא את המעבד ולהפשיר אותו מספר פעמים , ומשכתי בכוח , אבל ההיטסינק פשוט לא יורד ולא מראה שום סימנים של סדיקת הדבק הטרמי. אם יש לכם שיטה יותר מוצלחת לסדיקת המשחה או הוצאת ההיטסינק אז פרטו לי עליה בבקשה , (לא איכפת לי מהמעבד , אבל עדיף שישאר אחרי ההתעללות תקין ).

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  10. מישו יודע האם אני צריך לחבר אליו עוד כח מהספק ? בעצם השאלה שלי היא: במידה ובכרטיס מסך שלי יש אפשרות שצריך לחבר לו גם מתח מהספק . איך החיבור נראה? (איך אני אמור לזהות את זה ? )

• 9 תגובות
    • 639 צפיות
  11. אני רוצה להגיע לה 3.2 אינטל פטיום 2.54 עשיתי לה 3.06 הכל יציב ויפה אבל כמה אני צריך לעלות בשביל להגיע לה 3.2 כי פה אני רואה הוא העלה את מיהרות מהבאס אך עושים את זה?@ http://www.hwzone.co.il/ocdb/index.php?action=viewinfo&project_id=237

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  12. Started by cfiroo,

מפרט: msi ms-7267 e2180 2g 667 9400gt הבעיה: המהירות המקורית היא 10x200 הצלחתי להגיע ל-10x255 ביחס של 1:1 אבל אבל לא ניראה לי שהזיכרון הוא זה שמגביל כי הוא עבד סבבה כאשר הייתי ב 10x250 ביחס של 1:1.66 כלומר הוא הגיע ל 850 ככה. בעיות נוספות: ב- cpuz הוא מראה לי מכפיל 10 רק במאמץ כלומר במנוחה הוא מראה לי מכפיל 6 כלומר המהרות היא רק 1400 במקום 2500 נגיד. בנוסף אני חדש בנושא ה-OC ולפני שהתחלתי הטמפ של המעבד היו אפילו יותר גבוהות במנוחה מאשר עכשיו (CORETEMP) . דבר נוסף : המאוורר של המעבד לא מגיע ל 3000 כהרגלו בעבר אלא נשאר על 2500 מקס. (SPEEDFAN ) תודה מראש על כל תגובה. :'(

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  13. Started by laviy,

מותקן אצלי כרטיס 8800gt nvidia של גיגבייט קירור של זלמן עם מאוור שקט. ספק של טרמאל טק 550 וואט . בזמן משחק ( farcry 2 ) , הכרטיס מגיע ל85 מעלות ואז כאילו הכרטיס נכבה , והמחשב עדיין עובד אבל אין תצוגת מסך. אני מכבה אותו ולאחר כמה דקות מדליק שוב . האם אין בררה אלה להחליף את גוף הקירור שלו , או שיש דרך להעלות את ה cut off של הטמפרטורה ? ניסיתי דרך הדרייבר אבל אין שם שום דרך לשנות את הטפרטורה , [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  14. שלום חרשתי את כל ה BIOS אבל אין אני לא מוצא אפשרות לשנות אף מהירות עזרה בבקשה

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  15. Started by Frozen-Ice,

מה דעתכם ב SUNBEAM Silent Whisper מבחינת קירור ? ומבחינת שקט ?

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  16. Started by -AirZone-,

האם כדאי לי להחליף את הAthlon xp2000 שלי (palo core) ל2100 או 1700 (tbred core) שהבנתי שהם טובים בשביל OC כי אני מתכוון להוציא את המיץ מהמחשב שלי ומלוח האם שלי (שכרגע עובד על באס של 266 ולא משתמש ביכולת של 333 של הזכרונות שלי) ואם אני קונה 1700\2100 לוותר על ה VANTEC TORNADO ולקנות SF2 במקום ? אגב אני גם קונה עם זה SLK800+SF2 בשביל ה ENEMREX שלי (המארז השחור שעשו עליו ביקרות באתר) יש מצב שאני מגיע 2.5GHZ? =P

• 7 תגובות
    • 639 צפיות
  17. כמו שכתוב בכותרת....זה טוב ל OC? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  18. Started by Or ei,

התחלתי לצבוע את המארז אבל אני לא מצליח לעשות שבלונה שתיהיה מדיוקת ובלי שאריות בקצוות (פייד) יש למישהו איזה הצעות איך לעשות את זה ?

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  19. Started by monya2007,

שלום לכולם, רציתי לדעת איפה אני יכול לקנות מפצל Y (מפצל מצינו אחד לשני צינורות) למערכת קירור מים (חוץ מPANDAS.CO.IL) תודה רבה, עמנואל.

• 3 תגובות
    • 639 צפיות
  20. Started by elerock,

שלום ברצוני לקנות Freezer Xtreme ויש לי כמה שאלות לפני: קודם כול איך הקירור והאם שווה בכלל לקנות אותו? האם המאוור שלו מרעיש? מה הגודל שלו ב ס"מ כי אני לא יודע אם הוא יכנס למארז שלי.

• 2 תגובות
    • 639 צפיות
  21. asus p4p800 with 2.6c@3140 שהתחלתי עם המחשב זה היה על מצה אוטומתי.. בערך על 1.58 ואז העליתי ל 1.600 ועכשיו כל פעם שאני מנסה לעלות עוד (0.25) המחשב לא עולה המסך לא נידלק.. ואז שמכבים תמחשב ומדליקים אחרי כמה דקות הוא עולה וישר רושם שיש שגיאה וצריך לחזור להגדרות קודמות ... טמפ.. מנוחה 38 מאמץ 50.. תודהלעזורים..

• 5 תגובות
    • 639 צפיות
  22. Started by kobibo,

איזה דיירבר יתן ביצועים טובים יותר ( גם ה Omega מבוססת על הדרייבר החדש של Catalyst 5.12 ) הם יהיה גם אולי הפרשי טמפ' בין שני הדריברים ?

• 1 תגובה
    • 639 צפיות
  23. הלוח הוא P5B DX יש לו רק 3 חיבורים,איך אני מחבר 4 או 5 חמישה מאווררים ?

• 6 תגובות
    • 639 צפיות
  24. היי נראה לי שהמאוורר של המעבד שלי (amd axp2000+) עומד להחזיר את נשמתו לאל הפלסטיק. הוא כבר ניזוק פעם: בטעות פגעתי באחת הכנפיים שלו ועשיתי סדק די רציני. סידרתי אותו- קצת דבק מהיר והנדשת אנוש טובה והוא חזר לפעול כמו חדש. אבל זה היה לפני כמה חודשים. לפני כמה ימים הוא התחיל להרעיש, אבל לא אותו רעש של כנף סדוקה כמו שהיה פעם. בדקתי את הכנף והכל בסדר איתה. ברוב הפעמים הרעש מפסיק לאחר כמה דקות עבודה. אני באמצע סדנת שיפוץ קלה למחשב בימים אלו, אז יכול להיות שקצת נקיון למאוורר יפתור את הבעיה. אבל אני כבר שואל למקרה ש...: האם אפשר לקנות מאוורר 60 מ"מ למעבד (עם כל היתרונות של מאוורר למעבד) ללא ה-heat sink? תודה.

• 4 תגובות
    • 639 צפיות
  25. Started by sroolik,

קודם כל שלום, אני חדש פה בפורום, מקווה להנות ! היה לי מאוורר במארז ועכשיו קניתי עוד אחד, אבל אני לא מוצא עוד חיבור שאני יכול לחבר אליו מאוורר (שלושה פינים עם פלסטיק מאחורה) מישהו יכול לעזור לי ? איך בכל זאת אפשר לחבר ? תודה רבה !

• 11 תגובות
    • 639 צפיות

דיונים חדשים בפורומים