אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
ראיתי את זה http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=32032 ולחברה של הלוח אם שלי אין כזה או שכן ואני לא יודע!! בבקשה תעזרו לי למצו תוכנה כזו
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מי יגיע ראשון? FUGGER? כרגע התוצאה הטובה ביותר עומדת על 21 שניות. http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=59394&page=4&pp=25 [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם אני נותן מתח למאוורר דרך הלוח אם זה מתח נמוך יותר מאשר חיבור מולקס לכבל של הספק? כמה מתח מקבל המאוורר בכל אחת מהצורות? ואם נותנים מתח גבוה למאוורר הוא יסתובב מהר יותר?
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
בבקשה http://www.hitechmods.com/diagrams/fans/fans.shtml
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
מישהו מכיר חנויות לרכיבים אלקטרונים באזור השרון....???(נתניה,רעננה,הרצליה,כפר - סבא וכו'....)
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
המספרים שכתובים הם 2L71768 8A0405 כתוב על התושבבת SLA9V MALAY 2.66GHZ/4M/1333/06 L728A152 כאן כתבתי כל מה שכתוב על המעבד .
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני קונה מחשב ב-tms, שם יש עכשיו מבצע לחברי פורומים, שכל הרוכש מחשב חדש זוכה ל-OC תוצרת מעבדת החנות. הבעיה שיש לי 0 ידע בנושא ואני מתלבט בנוגע לכמה דברים: ראשית, לכמה כדאי להמהיר את ה-Q6600 כך שיהיה יציב לחלוטין ובשום מקרה לא יגיע קרוב לטמפ' המסכנת את בריאותו. אני לא רוצה בכלל להתעסק עם ה-OC אחרי שיגיע מהחנות. לא להוריד, לא לשנות ולא כלום. איזה שיפור "אמיתי" OC שכזה ייתן (באיזשהם פרמטרים שאני אוכל להעריך). בנוסף, איזה קירור כדאי לי להוסיף? עדיף משהו לא ב-250 שקל, אלא אם כן זה קריטי. והאם זכרונות 667 יספיקו או שאני צריך של 800? תודה
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
והאם צריך לרכוש את המשחה בנפרד או שזה אמור להגיע עם המעבד ? מצורף קובץ עם הטמפ [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: Motherboard: CPU Type Intel Pentium 4, 2800 MHz (21 x 133) Motherboard Name Gigabyte GA-8S648(-L) (5 PCI, 1 AGP, 3 DDR DIMM, Audio) Motherboard Chipset SiS 648 System Memory 512 MB (PC3200 DDR SDRAM) BIOS Type Award Modular (09/24/03) Display: Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) Video Adapter NVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X (64 MB) 3D Accelerator nVIDIA GeForce4 MX 440 with AGP8X Monitor MAG InnoVision 786PF [17" CRT] (FAOI3C0048718) Multimedia:…
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ערב טוב קניתי AS5 ואני מחפש דרך למריחה על P4. קראתי באתר של AC שפשוט צריך לשים כמות מסויימת (הם הראו שם כמה), למרוח עוד קצת על הסינק ופשוט להרכיב את הסינק והוא יעשה את עבודת המריחה. האם זה מספיק? האם יש דרך יותר קלה/טובה/יעילה יותר למריחה על P4? אני גם צריך עזרה בניקוי המעבד והסינק מהפד הטרמי שהיה לי, יש לי אלכוהול 70%, קייסמי אוזנים וצמר גפן. איזה דרך הכי יעילה לניקוי? תודה.
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
need help צריך לבנות מחשב חזק , האם מישהו יכול להמליץ על מחשב אחד (לא חווה)הכי מהיר שיש ( כסף לא בעיה, מחשב לעבודה עד 40000).
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למעבד הזה משהו כמה שיותר זול, אני לא הולך לעשות המהרות כאלה ואחרות אבל בכל זאת רוצה שיהיה משהו סביר...
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי פלטייר 70W שעדיין לא השתמשתי בו, כי עוד לא מצאתי משהו שיכול לדאוג לקירור שלו בצורה טובה. לאחרונה קניתי והתקנתי SILENT TOWER של תרמלתק: https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=174_157_159&products_id=2266 וכמובן שהופתעתי לטובה מהביצועים והשקט: 2.4GH@3GH בטמפרטורות של 40 מעלות. השאלה שלי, היא אם יש למישהו מושג האם הוא יצליח לקרר בצורה טובה גם את הפלטייר? אם כן אזי אולי אני יעשה שילוב של קירור של מעבד --> פלטייר --> silent tower.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ומה זה "קירור סטוק" ? שאתם חוזרים עליו כל הזמן ? תודה לעונים
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מארז שיש על הדלת מעל המעבד סוג של 'כיפה' כזאת שגורמת לאוויר שנכנס דרך הפתחים לעוף ישר אל המאוורר של המעבד ממנו להיתפזר למחשב (פשוט כיפה כזאת שכימעט מכסה את המאוורר של המעבד שדואגת שהאוויר ינוע לכיוון האוורר של המעבד כאשר הוא נכנס דרך הפתחים) אני לא בטוח אם זה "שואב" אוויר או מוציא אוויר הקירור של המעבד לא ממש חזק ואני לא מרגיש שאיבה או רוח שיוצאת מהפתחים האלה. האם יהיה אפקטיבי להוריד את ה'כיפה' הזאת ולהוסיף מאוורר נוסף במקום?
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי עושה המון רעש, פתחתי אותו כדי לגלות מה בעצם עושה את הרעש, ומסתבר שהכרטיס מסך הוא זה שעושה את הרעש החזק. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור סטוק. חשבתי גם לאחרונה לעשות לכרטיס OC. ככה שזה ניראה זמן מתאים להחליף את הקירור על הכרטיס מסך. אני מחפש משהו כמה שיותר זול. אבל משהו מומלץ לOC. ושלא ירעיש כמו המאוור סטוק. מעדיף מאוד שהקירור יהיה מKSP.
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2014 או https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2469 מבחינת איוורור...?
-
- 10 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האם הליברטי 400 אמור להחזיק את המערכת שלי בOC סביר? תודה לעונים, פשוט יש לי בעיה עם OC כרגע עם הספק שלי ואני עומד לקנות את הליברטי... המפרט מצויין מימין...
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
א. לא הצלחתי להריץ את MBM יש לי PRIVILLAGE PROB. למרות שאני SYS ADMIN ב. פעם הייתי עובד עם INTEL ACTIVE MONITOR שעכשיו גם לא עובד לי.... מה שבאתי להגיד זה... היה לי תמיד תמיד יציב 50 מלא ן70-100 נתתי למחשב להריץ PCMARK ופתחתי את הדלת ולהפתעתי ההיטסינק לא חם בכלל.. יכול להיות שהסנסור הלך?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן 486 שכבר לא פעיל ופירקתי ממנו את המסך זה מסך SHARP LM64C142 אני רוצה לנסות לחבר אותו איכשהו למחשב הרגיל שלי אבל לא ממש יודע איך אם למישהו יש הסברים על זה או מדריכים שיענה לי בקשה.. או גם כל מידע על המסך עצמו מחכה לתשובה ליעוז
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 670 צפיות
-
-
x800gto2 עם קירור סטוק - כוונון מהירויות המאוורר: 0-24c - 30% Fan Speed 25-39c - 50% Fan Speed 40-49c - 74% Fan Speed 50-54c - 85% Fan Speed 55c+ - 100% Fan Speed Stock status (12p, 400/490) idle: 46c load: 63c Pipelines unlocked (16p, 400/490) idle: 46c load: 66c Pipes unlocked and overclocked (16p, 530/550) idle: 46c load: 71c את הנתונים אספתי מ15 דקות של SCAN ARTIFACTS בATI TOOLS... לדעתי הLOAD קצת יותר גבוה אחרי הרבה זמן במשחקים כבדים פירסמתי את זה גם בפורומים של SAPPHIRE, אז אם ראיתם את זה... זה אני מה אתם ממליצים ? לשים קירור חדש ? silencer או VF700CU ?
-
- 6 תגובות
- 670 צפיות
-
-
לאחרונה ראינו הרבה HS שמשקלם עובר את ה450 גר' (המשקל האופטימלי של אינטל). כמו לדוגמה סידרב 6000 של ZALMAN (נושק ל 1 ק"ג), SPARK של TT וכמובן סדרת הSLK של TR. המשקל הזה מאוד מדאיג אותי בעת קניית הHS שלי, בהתחלה חשבתי על ה AIROFLOW אבל הביצועים שלו בOC לא משהו אבל כל השאר כבדים נורא - האם יש סיבה לדאוג וכמה באמת יחזיק הלוח, אם אני לא מבריג ברגים אלה משתמש ב"פיגום" של אינטל על הלוח.
-
- 2 תגובות
- 670 צפיות
-