עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by SD Project,

לקחתי מכל תוכנה את החלק העיקרי, 5 דקות על הצייר, חיברתי הכל וזה מה שיצא =) אז מה אתם אומרים ?? מאמינים ?? תאמינו !! =) [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  2. Started by omrit,

שלום, התלבטתי המון אם לקנות- X800GT של powercolor או saphire רציתי לשתף בביצועי ה OC עד עכשיו: (קניתי את ה powerclolor) כרגע הליבה עומדת על 550mhz (בסטוק- 475), והזכרונות- על 1100. (סטוק- 1000). יציב לגמרי, והראה התחממות של רק 4 מעלות..... דבר נוסף, לכל בעלי ה POWERCOLOR X800GT, תוכנות ניטור ולמשל ati-tool מזהות ליבה- R423. למרות שהליבה היא R480!!!! נבהלתי מזה מאוד בהתחלה, אבל אחרי הרבה בירורים בפורומים של POWERCOLOR, מסתבר שכל הצ'יפים הם R480, למרות שהם מזוהים כ 423.....

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  3. אוקי, לפעמים שאני מאמץ את הכרטיס מסך בבדיקת ארטיפקטים של ה Ati Tray Tools, המחשב קופא לאיזה 10 שניות, רק העכבר זז... המסך נכבה, ואז אני צריך לעשות ריסט ידני. האם הבעיה היא סף האוברקלוק של הכרטיס מסך, או ספק הכוח (כמו שאתם רואים במפרט, הספק כוח ממממממש גבולי). אני מעלה רק את הCORE לתדר מקסימלי מסויים שבו הוא עובד תקין בלי ארטיפקטים, כנ"ל לגבי הזיכרון, אבל שאני משלב את שני התדרים המקסימליים הנ"ל כן מתקבלים ארטיפקטים, למה זה? לבעלי DFI NF4 בעיקר ULTRA-D. יש לי כרטיס מסך בודד של ATI, ספק כוח 20 פין, איזה חיבורי חשמל אני צריך לחבר ללוח? חיברתי את ה ATX 20 פין, את חיבור ה4 פינים, ומולקס, הציעו לי שלא לחבר את הפלופי במידה ואין לי SLI. זה מספיק או שיכול להיות חוסר יציבות לכרטיס מ…

4. Started by TALKATZ,

יש לי שאלה שאני מחליף גוף קירור ואני שם משחה תרמית אני צריך גם לשים ברגים לגוף קירור או שהמשחה משמשת גם כדבק? תודה

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  5. Started by manenbu,

קניתי AMD X2 3800+ Tray וחיברתי אותו למאוורר Zalman 7000B-Cu. אז ככה - 33 מעלות במנוחה - וזה קופץ ל-50 מעלות כשיש לי שני פריים95 על כל ליבה. וזה עוד לפני אוברקלוק... זה לא גבוה מדי? בכל מקרה - חשבתי זה אולי בגלל שיש לי איזה מדבקה על המעבד עצמו, ובחנות אמרו לי להשאיר כי זה לא משפיע על הטמפרטורה. השאלה עד כמה זה באמת נכון שזה לא משפיע? המדבקה יושבת בדיוק על האמצע של המעבד, בדיוק איפה שכל החום. עכשיו אמרו לי שאם אני מוריד את המדבקה - אין לי אחריות. אז איך אני מוריד את המדבקה מבלי לקרוע אותה ושתשאר בסדר?

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  6. Started by eegg,

יש לי מחשב דיי ישן ואין לו בקרי טמפ אז אינני יכול לראות את הטמפ אני צריך המלצה לבקר טמפ עדיף גם עם בקר מאוורים 200-300

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  7. קראתי את המדריך וזה עשה לי כאב ראש :\ יש לי AMD Sempron 2400+ 1600Mhz ואני רוצה לתת לו דחיפה קטנה ולהחליף קידומת ל 2 מישהו יכול לעזור לי בזה? קירור יש ומותקן הפרטים על המעבד: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=219350.0;attach=75971;image לוח אם: http://hwzone.co.il/community/index.php?action=dlattach;topic=219350.0;attach=75973;image מה אתם אומרים?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות
  8. זה המפרט של המחשב: פנטיום D930 זכרון 4 גיגה של OCZ מהירות 667 DDR2 לוח MSI 975X מאוורר למעבד - ביג טייפון מאיץ גרפי X1800GTO כולל מאוורר ארקטיק קולינג אקסלרו מארז צ'ונמי של טרמל-טק ספק כוח ENERMAX LIBERTY 500 מסך LG 19 2MS בחוברת שמגיעה עם הלוח יש צילומים של הביוס ופירוט של כל האפשרויות וכמו כן מופיע אופציה לשינוי מתח למעבד (cpu voltage) אבל כשאני נכנס לביוס אני לא מוצא את האופציה הזאת בכלל גם אחרי שעדכני 3 ביוס שונים ובגלל זה אני לא מצליח לעשות אוברקלוקינג למרות מערכת מחשב יקרה וחזקה יחסית אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעלות מתח למעבד מדובר על לוח 975x v1.0 ואם אפשר לשלוח לי תגובה למייל זה יהיה מצויין Pnef@nana תודה רבה לכולם

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  9. Started by hwforcer,

E6400 and Board GigaByte 965P-DS3P 2000@3200 / Voltagr 3.41, is that good? is this too high voltage? this voltage is what the mainboard set by AUTO VOLTAGE adjustment. this board set Auto voltage per the OC level that i do

• 9 תגובות
    • 609 צפיות
  10. Started by assafmag,

1. האם OC למהירות מעבד טורם משמעותית לביצועי משחקים (אני מדבר על ה E6400) או שה OC המשמעותי בהקשר זה הוא בעיקר של כרטיס המסך? 2. האם OC לכ.מסך (אני מדבר על 7600GT של LEADTEK דרך התוכנה המצורפת) מעלה את צריכת החשמל של הכרטיס?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  11. Started by Access Denied,

היי, אני צריך חוות דעת על גוף הקירור SilverStone NT01 v2.0 (תואם pro due 2) https://www.netstop.cc/clients/MultyMedia4U/products.asp?cat=738603064&pid=-546018409

12. Started by y_a_n_i_k,

אבל אני מנסה לשמור על המחשב שלי כמה שיותר טוב. עכשיו, על פי speedfan הcore שלפי מה שהבנתי זה פנים המחשב ( :s05: תקנו אותי אם אני טועה) מתחמם יותר מידי... כשהמחשב עובד זמן מה ועומד עובד מבלי להפעיל שום תוכנה כבדה אז הוא מגיע ל53-51 מעלות ואם אני מפעיל מוש כבד אז הוא מזנק ל58-61 מעלות וכל הפעולות מתחילות לקרטע, אפילו העכבר בקושי זז על המסך. הייתי רוצה לדעת איך אי יכול לטפל בזה??? תודה רבה מראש!! [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 609 צפיות
  13. Started by SMSM,

http://heatsinkfactory.com/cgi-bin/HFAstore.pl?user_action=detail&catalogno=HS-005

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  14. אם כן אז יש איזה גבול או שהכול הולך??

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  15. Started by BLACK-ICE,

יש לי מחשב עם מעבד AMD Athlon XP1700+ לוח אם ATI A3 Motherboard Name PCPartner AA3MSA-A275 Front Side Bus Properties Bus Type DEC Alpha EV6 Bus Width 64-bit Real Clock 133 MHz (DDR) Effective Clock 267 MHz Bandwidth 2132 MB/s ומצורפת תמונה עם התאור של המעבד שלי בתוכנה WCPUID אםתוכלו לעזור לי אני אהיה אסיר תודה או כן ויש לי גם את החוברת של לוח האם שלי בקובץ PDF למי שרוצה אני יכול לשלוח לו בשביל יותר מידע על לוח האם

• 7 תגובות
    • 609 צפיות
  16. Started by MoRtZkInG,

שאלה שרצה לי בראש כבר די הרבה זמן מה הקירור הכי טוב שיש לP4? SPARK 7, אהבתי את זה שמקבלים אותו עם שני פנלי שליטה. (דרך אגב, יש V12 שמתאים לפנטיום? ) AERO 4 JET 4 ZALMAN 7000 CU מהשהו של טרמלנרייט (למרות שהם יקרים בטרוף אז לא נראה לי שזה משנה), משהו אחר שאתם ממליצים? מה?

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  17. כמו רבים וטובים אני גם רוצה לעשות פאנל מהכיסוי לכונני 5.25 שלי. לא פאנבאס הציוד שיש לי הוא: הפאנל. כבל מאריך שטוח ליציאה של המידי (ג'ויסטיק) זכר/נקבה חיבורים לכרטיס קול (כמו של אוזניות אבל מתחברים לפאנל) USB (מהלוח אם) השאלה אם מישהו מכיר אתר עם מדריך כללי בנושא שייתן לי רעיונות נוספים אולי או שיקל עלי את העבודה. תודה חברה.

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  18. Started by DarkX,

טוב אני מתחיל בפרוייקט המודדינג שלי.. איפה אני יכול לקנות גריל למאורר? אשלח תמונות ברגע שיהיו.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  19. Started by Thermo,

איפה בארץ אני יכול לקנות מסכי DotMatrix ? ואיך אני יכול לעשות כפתור למארז שישלח פקודה כמו של מקלדת ? תודה עומר

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  20. מדובר בזכרונות RDRAM של Samsung במהירות 400 MHz כ"א (יחד 800 MHz. כמובן) עקב העלאת FSB ל-120 מהירות הזכרונות עלתה ל-480 (4*120) מכיון שאין חיישני טמפרטורה לזכרונות, אינני יודע מה קורה שם. המחשב בינתיים עובד יציב לגמרי. מה אתם אומרים? יש צורך לשים לב לפרט כלשהו?

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  21. Started by jossi_t,

שלום שלום לכל העוזרים, המאוורר שלי רועש מידי. לדעתי, זה המאוורר של הספק. המחשב בחדר שינה והרעש די מציק המארז הוא HQ-45 של A-Open (הפח שלו די עבה ומבודד רעשים) על המעבד יש מאוורר רגיל (גנרי) ניסיתי לעצור את המאווררים האחרים (מעבד, כרטיס מסך ומארז) ולא נראה שהבעיה מהם (למרות שאני פתוח להצעות) מה עושים עם המאוורר של הספק ? (המחשב בן שנתיים) האם שווה לפרק ולנקות אבק ? ??? או אולי לקנות מארז חדש ? יש המלצה איכותית, זולה יחסית ותואמת ל - AMD ? אולי רק ספק חדש ? או משהו אחר ? : תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  22. עקבתי אחרי המדריכים ובדקתי בפורומים אבל יש לי בעיה קטנה עם הכרטיס של ספארקל... בדף שינוי ה- clock frequencies, אחרי שאני מסמן את האפשרות שתרשה לי לשנות את המהירויות, הסליידים של המהירויות מתחילים לי מ-175Mhz ל- core (שזה בסדר, לפי מה שהבנתי), אבל הסלייד של מהירות הזכרון מתחיל מ-0 ונגמר ב-100 (בניגוד למה שראיתי באתרים אחרים...). האם אני יכול לסמוך על כך שכשהוא מראה 0 הוא מתכוון למהירות הרגילה? כשאני מנסה להעלות אותו ל-5 או 10 ולעשות test new settings הרזולוציה שלי משתנה למשהו קטנטן (הרבה פחות מהרזולוציה הכי נמוכה), המסך מיטשטש ורק restart או התקנה מחדש של הדרייברים פותרת את הבעיה. אני משתמש ב- detonators 3.0.8.2 (הבעיה היתה קיימת אצלי גם בגרסאות קודמות), עם העדכון ל-regist…

• 2 תגובות
    • 609 צפיות
  23. Started by OxYgEn,

http://www.arihav.com/Products/Display/ זה שלמעלה עם ה4 שורות?

• 6 תגובות
    • 609 צפיות
  24. Started by bootsy,

קודם שלום לכולם, אני חדש פה.. ;] טוב אז ככה, יש לי מעבד פנטיום4 1.7 ואני לא מצליח לעשות עליו oc שאני נכנס לביוס ואני מעלה לו את המהירות ל2.4 (זה האופציה היחידה שהוא נותן), יוצא מהביוס, עושה רסטרט , ואז הוא מגיב מוזר. בהתחלה הוא לא מראה תמונה,ואח"כ שאני עושה לו רסטרט הוא חוזר ישירות לביוס ונותן איזה ארור כזה בצבע אדום, לא זוכר בידיוק מה רשום שם אבל כאילו הוא לא נותן לי לעשות oc. וכשאני מחזיר את זה חזרה ל1.7 הוא עולה יפה בלי בעיות ... חיפשתי במדריכים אבל לא מצאתי הרבה... מישהו יודע איך אני עושה oc בכל זאת? :-\ תודה מראש ;]

• 8 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by nivezrati,

אני מתכנן לעשות פרויקט מודינג למחשב ורציתי לעשות חלון למארז יש לי כבר פרספקס במידה הרצויה השאלה איך אני תופס את החלון למתכת של המארז עצמו?

• 4 תגובות
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.