עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  2. Started by yossia23,

שלום אנשים יש לי מחשב מעבד אינטל 7200 CORE 2 DUO, עם לוח GYGABYTE GA-P31-S3G , זיכרון KINGSTON DDR2 800 MHZ שני סטיקים של 1 גיגה(סה"כ 2 גיגה זיכרון) אני מרגיש שהמחשב ו\או הזיכרון עובדים לאט אני יכול לשפר את המהירות של הFSB ? זה הנתונים: בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  3. Started by Crash5,

יש לי מארז מסוג Chieftec Dragon DX-01BLD Tower ואני רוצה להכין חלון בדלת. נתחיל מזה שאני מצטער מאוד שלא קניתי את המארז כבר עם חלון את החלון ככל הנראה לא אוכל להכין בעצמי מכיוון שאני חסר ניסיון ואין לי את הכלים המתאימים. רציתי לעשות חלון אצל זיגזג חלון אבל משום מה הם לא עושים חלונות בשלב זה, מוזר. האם תוכלו לייעץ כיצד לעשות את החלון מלבד הכנה עצמית? האם יש מישהו מראשל"צ שמוכן לעזור לי הכנת החלון ? אני מוכן לשלם אם יהיה צורך. מקווה שתוכלו לעזור לי :saint:

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  4. Started by THE FOX,

האם שיטה "האזיקיונים" זו תהיה טובה?... מעוניין להתקין סינק על כרטיס המסך... אני צריך שזה יחזיק את זה חזק כך שלא יקרה מצב שלא יהיה מגע והGPU יבער

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  5. Started by eegg,

יש לי מחשב דיי ישן ואין לו בקרי טמפ אז אינני יכול לראות את הטמפ אני צריך המלצה לבקר טמפ עדיף גם עם בקר מאוורים 200-300

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  6. Started by Quickly,

שלום. אני דיי חדש פה ולא מזמן קניתי מחשב ב 6אלף (מחשב לגיימרים אפשר להגיד) הטמפרטורה של המחשב גבוהה יחסית (קירור סטוק) ורציתי לדעת איזה קירור הכי כדיי לי לקנות אני מתלבט בין ה Tt BigTyphoon או Tt BigWater שזה קירור מים עלוב יחסית אמרו לי שהביגטייפון הוא שקט וגם מגיע לביצועים יותר טובים מהביג ווטר למרות שהוא קירור מים אני מחפש קירור שישפר לי את הטמפ' במעבד וגם בכרטיס מסך נכון לעכשיו שאני באוברקלוק קטן של 200mb המעבד על 37 לוח אם 38 והכרטיס מסך על 52 שזה בעיקר מה שמטריד אותי כי הוא לא יורד מ51 וזאת הסיבה העיקרית שאני רוצה לקנות קירור . התקציב שלי נע בין 250-500 אבל תמליצו לי על הכי משתלם + יש לי לד על הכרטיס מסך יכול ליהיות שזה משפיע על הטמפ'? עוד על המחשב: a…

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  7. Started by eshel107,

זקוק להמלצה על קרור תואם וטוב {חזק} לכרטיס {6600GT AGP GIGBYTE]. וגם רציתי לשאול בעלי נסיון האם החלפה של מאורר הסטוק תאפשר להגדיל אתה-OC ובכמה בערך {האם הקנייה שווה?} לצערי אין לכרטיס הזה בקר טמפרטורה ולכן אני לא יודע מהי אבל אני חושב שה-OC שלי נמוך {ליבה-555 זיכרון-1155} ולכן אני חושב על החלפת הקרור נ.ב. לא יותר מ150-200 ש"ח תודה רבה

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  8. Started by DoroS,

המפרט שלי מופיע בצד , כמה אוברקלוק אפשר להגיע בביטחה עם המפרט שיש לי בצד בדיוק ?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות
  9. Started by nokia31,

הייתי רוצה לדעת אם יש אפשרות לחבר צג של וידאו ישן מאוד למחשב כך שהצג יראה את הטמפרטורות איזה פינים מה חיבור 21 הם אחראים לטמפרטורה ובאיזה תוכנה להשתמש אגב ברוכים הנמצאים

10. שלום לכולם, מבלי לפגום בקירור הפסיבי שיש לי כרגע אין לי דרך להבריג מאווררים אל הכרטיס מסך (הסינק חוסם). קיצור חשבתי להדביק משני הצדדים את המאוורים בדבק מגע, מה אתם אומרים? הצעות אחרות? תודה

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  11. האם שווה לשדרג את מה שיש לי עכשיו לsamsung tccc יש לי עכשיו זכרונת kingstone kvr 512mb אם אני שם אותם לבד בלי הmosel יש מצב שאני יגיע לביוצעים טובים יותר בoc וגם נגיד במשחקים?

• 11 תגובות
    • 633 צפיות
  12. אני רוצה לעשות לו אובר קלוק אבל אין לי קירור נוסף חוץ ממאוורר מעבד רגיל שמכוון על הכרטיס (המארז הוא ג'נרי רגיל עם מאוורר על המעבד , אחד מתחת לכלוב הכונן הקשיח ועוד אחד כמו שציינתי בנ"ל) כמובן יש את המאוורר המובנה על הכרטיס., לוותר או לנסות בגבולות הטעם הטוב? (מישהו ביצע ניסויים על הכרטיס הזה?)

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  13. Started by Levcog,

עד לפני חודשיים בערך עליתי עם המעבד שלי (Q6600) ל3.0-3.2 בקלות... אבל אחרי ששלחתי את המחשב להחלפת המארז, המעבדה החזירו לי את המחשב על הגדרות הDefault שהן 2.4, וכאשר אני מנסה לעלות אפילו ל2.6 אחרי הריסט פשוט עולה מסך שחור. בשביל שהמחשב ייפעל אני צריך להוציא את הבטריה. לא הוחלף שום רכיב במחשב - רק המארז. מה יכולה להיות הבעיה? כי בעבר זה לא קרה... תודה מראש

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  14. Started by ThePinkPanther,

היי,אני חדש כאן. תגידו,כמה אוברקלוקינג אני יכול לעשות לP3 667 בלי להחליף היטסינק? ואיזה היטסינק כדאי לי לשים בשביל לעשות אוברקלוק ל1000 (או משהו באיזור)?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  15. http://hwzone.co.il/reviews/2900xt/19/ שלום לכם ידידי רכשתי כרטיס XT2900 שדורש חשמל דרך קונקטור שמופיע ומוסבר למעלה לצערי החיבור הזה לא כלול בערכה של הכרטיס וכל חיפושי אחר כבל כזה של חשמל בחנויות בדרום ת"א וחנויות מחשבים או אלקטרוניקה לא הצליחו האם מישהו מוכן לומר איפה אני מוצא כבל חשמל של 4X2 פינים ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  16. ומה זה "קירור סטוק" ? שאתם חוזרים עליו כל הזמן ? תודה לעונים

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  17. Started by danielhasan,

איפה אפשר לימצוא TwinTurbo ?(בישראל)

• 8 תגובות
    • 633 צפיות
  18. בזמן האחרון שמתי לב שהמחשב שלי עושה המון רעש, פתחתי אותו כדי לגלות מה בעצם עושה את הרעש, ומסתבר שהכרטיס מסך הוא זה שעושה את הרעש החזק. הכרטיס הוא 8800GT עם קירור סטוק. חשבתי גם לאחרונה לעשות לכרטיס OC. ככה שזה ניראה זמן מתאים להחליף את הקירור על הכרטיס מסך. אני מחפש משהו כמה שיותר זול. אבל משהו מומלץ לOC. ושלא ירעיש כמו המאוור סטוק. מעדיף מאוד שהקירור יהיה מKSP.

• 9 תגובות
    • 633 צפיות
  19. אני מחפש מערכת קירור טובה מאוד שתוריד את פליטת החום בצורה משמעותית, עד 1000 ש"ח לא משנה לי עם זה על מים או אוויר העיקר שתקרר בצורה מקסימלית ותהיה שקטה, מכירים מערכת כזאת?

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  20. מחשב ראשון: E2140 GA-P31-DS3L 2*1 GRAM 667MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston 8600GT GA (פסיבי) E6550 Tt BT GA-P35_DS3P 2*1 GRAM 800 MHZ TWINMOS TWINTER היידר HD 3870 GA מערכת קירור הכל על אויר אבל גם מארז וגם מאוררים מצוינים. AMD AM2 4000+ ASUS M2NPV-VM 2*1 GRAM 800 MHZ Transcend‎/Samsung‎/Kingston Value‎ X850XT PE כרטיס מסך עם מערכת קירור טובה, מאוררים גדולים ויעילים מאוד במחשב. המחשב הראשון הוא סתם עוד מחשב בסלון כדי שיהיה אינטרנט בסלון ולמשחקי רשת בשביל הבית - מאוד אשמח לשחק שם במשחקים החזקים ביותר של היום. המחשב השני זה המחשב עבודה הרגיל שלי - משחק הרבה במשחקים לא כבדים וקצת במשחקים כבדים אומנם מפעיל טוב את כל המשחקים אבל תמיד רוצים עוד המחשב השלישי ה…

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  21. עשיתי אוברקלוק קטן של +100 לזכרון +65 לליבה יש לי hd4850 sapphire הגרסת סטוק..במאמץ מטורף הוא מגיע ל88-89 מעלות..(בזכרונות הליבה קצת פחות) זה מוגזם ?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  22. שלום לכולם, לא מזמן קניתי מחשב, המפרט: Msi k8n neo 4 AMD 64, 3500 ללא OC המארז, פוול טוואר, עבר מודינג. בנוסף קניתי בתור גוף קירור את ה AC פרייזר 64. 2 מאווררים של 120 TT, 2 של 80. תמונות: http://forums.ort.org.il/files/30/2224416/9080411.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224417/9318540.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224418/1310331.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224419/9575345.jpg http://forums.ort.org.il/files/30/2224420/4287625.jpg הבעיה היא ככה: לפעמים הטמפ הנורמלית היא 30 (אחרי חצי יום שהמחשב פתוח) ולפעמים הטמפ היא 40, כמו עכשיו, המחשב לא אחרי פעילות עמוסה, הוא פשוט היה פתוח ופתאום אני רואה שהטמפ 40. זאת לא פעם ראשונה שהמחשב מגיע לטמפ גבוהות סתם. …

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  23. אז ככה: AMD 3500+ 939 venice קירור למעבד TT TR2 msi k8n neo4 nforce4 ultra platinium 2*512MB זכרונות ג'נרים עובדים ב 2.5-4-4-8 - חרא אני יודע leadtek 6600gt tdh extreme edition נכנסתי לביוס לאופציה שנקראת CELL והעלתי את ה FSB מ200 ל- 222 ואז קיבלתי OC קטן מ. 2.2GHZ ל- 2.42GHZ אם אני מנסה לעלות ליותר מ 222 אז המחשב עושה RESET, חוץ מזה יש עוד מלאאא אפשרויות ל OC בלוח הזה, אבל אני לא יודע איפה להתחיל מה אתם מציעים? במיוחד אם אתם מכירים את הלוח ויודעים להגיד לי בדיוק על מה ללחוץ , תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  24. Started by yair1911,

http://www.thermaltake.com/product/Chassis/midtower/wingo/v7000c/v7000c.asp אני משתגע המחשב שלי מתחמם אש נמאס לי מזה מחפש פתרון מפרט שלי: מארז של איבורי (הכי דפוק שיש!) לוח אם INTEL BONANZA ציפ 875 מעבד P4 3.0 מאורר פריזר 4 של ארטיק.. 2GB RAM בDUAL CHANNEL ללא קירור 512X4 דיסק S.ATA 120GB GF6800GT של ASUS מחפש לו קירור חדש (תראו בפורום) ספק רגיל אין לי מושג של מי. חברה כל עצה לקירור המחשב תעזור לי + האם כדאי את המארז שבקישור.. והאם מישהו יוד איפה קונים את המטלית שמנקה חומר טרמי. תודה לעוזרים...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by MagnuM_47,

לוח אם ABIT IL9 PRO מעבד -E6300 זיכרון 4GB 667 יש אפשרות לבצע OC אם כן מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.