אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,129 דיונים בפורום זה
-
תראו עשיתי OC לכרטיס מסך שלי 8500GT והגעתי איתו עד ל: CORE CLOCK:499 SHADER CLOCK:1021 MEMORY CLOCK:440.... עכשיו עשיתי עוד כמה בדיקות אם אני מעלה עוד 1 בMEMORY CLOCK אז אי אפשר לעשות יותר OC יעני זה עושה FAILD... אבל אני ממשיך לעלות בCORE CLOCK אז אני יכול להמשיך את הOC.. השאלה שלי האם ניתן להמשיך את הOC רק עם הCORE CLOCK ולהשאיר את הMEMORY CLOCK ככה כמו שיש עכשיו...האם זה יכול לפגוע במשהו? ד"א אני יודע שאסור לעבור את ה75 מעלות בכרטיס מסך אז כל פעם שאני מעלה במשהו אני בודק מעלות... תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מאורר למארז מקדימה של THERMALTAKE 120MM LED FAN והוא מרעיש האם יש אפשרות לשלוט בעוצמת איורור שלו? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכולם! אתמול רכשתי גוף קירור של ZALMAN בTMS דגם:Zalman 7000B CNPS7000B-Cu LED.הוא הגיע OEM ובלי בקר מהירות המאוורר כמו שמגיע בקופסה וגם ללא LED.האמת לא ראיתי בעיה בזה ולקחתי אותו.SOCKET 478 האמת שאין לי נסיון רב בהרכבה אבל הלכתי לפי הסרט שיש באתר ZALMAN. 1.מרחתי משכה טרמית על מעבד ועל חלק התחתון של הקירור 2.הרכבתי את הגוף על מעבד הכל בסדר, הכל עובד אבל מאוורר נורא מרעיש.אני משתמש לא מפונק-כל החיים הייתי עם מאוורר סטנדרתי שמגיע יחד עם מעבד אבל המאוורר החדש מרעיש אפילו יותר מINTEL. אני רק רוצה להבין איפה הבעיה ,בהרכבה שלי או במאוור אצמו כי קראתי עליו תגובות באתרים מכובדים מאוד כמו http://www.overclockers.ru/ והם אומרים שלא שומעים אותו גם אם הבקר סיבובים לא מורכב.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני קצת מתלבט לגבי שדרוג קטן שאני רוצה לעשות. כרגע יש לי מערכת מבוסס מעבד וינצ'סטר עם קירור רגיל של TT סילנט בוסט.הפליטת חום שלו היא 67 ואט. אני רוצה להחליף מעבד ואני מעוניין ב 4400 עם פליטת חום של 110 וואט.ראיתי שבסוקט החדשה AM2 ה 4400 לא כל כך חם ויש לו "רק" 65 וואט. אבל.. יש לי מערכת מבוססת אסוס A8N דלוקס ואני לא משחק וכל ההחלפה בגלל בעית חום ניראה לי מוגזם.למישהו יש הערכה איך אפשר להשאר עם מערכת קיימת החלפה לדואל קור ובלי שהמחשב ירתח לי?? קראתי ש ה 4400 מגיע ל54 מעלות וזה מצויין אבל מה עם הספק החום שהוא מייצר.עברתי כבר על כל מה שקשור עליו בפורום. הרבה תודה ושבוע טוב לכולם\ן
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח MSI KT4V VIA KT400 ב500 ש"ח ורציתי לשאול אם אפשר בכלל לעשות ללוח זה אוברקלוק והאם אני אגיע לתוצאות טובות איתו ? המערכת שעליה לוח האם ישב היא : amd xp 1700 0.13 micron , winbond 256 2700 ddr-ram ו tt volcano 9 .
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום רב לכולם! בעוד כ 10 ימים אמור להגיע אליי המחשב החדש שלי שבו אמור להיות מבוצע אוברקלוק. המעבד המדובר הוא AMD BARTON 2500+. עשיתי חיפוש ולא יודע למה לא הצלחתי למצוא על אף שאני בטוח שכנראה היו איזה מליון תראדים על הנושא. אני רוצה לדעת איך פותחים מכפלה במעבד הנ"ל (אף פעם לא היה לי נסיון עם AMD). מודה לכם מראש! רומן
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אם כן אז: לכמה הגעת איתו? עם איזה קירור והאם הוא טוב? (אם אפשר לינק לקירור) איזה מפרט יש לך? תודה לעונים...!
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הי אני מחפש קירור למעבד פנטיום4 478 שלא מצריך פירוק של לוח האם,עד כמה שראיתי יש את TT דמויי סטוק שהם לא משהו. מישהו יודע אם זלמן 7700AL-CU מצריך פירוק של הלוח עבור פ4 478 ? תודה מראש,
-
- 4 תגובות
- 671 צפיות
-
-
מזה הדבר המפלצתי הזה??? http://www.vr-zone.com/Home/news51/heatsink.jpg
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
1. יש לי כרגע במארז מאוורר אחד שמוציא אוויר למעלה. אני מעוניין להוסיף מאחורי המארז (המקום מוכן) מאוורר 80mm ורציתי לשמוע המלצה על מאוורר לא רועש כל כך עם RPM טוב עד 78 ש"ח. ראיתי את ה-smart case fan של טרמלטק והוא נראה טוב. אני צריך מאוורר שיכניס הרבה אוויר כי בקרוב אני רוצה להתחיל ב-OC הראשון שלי.. 2. התסכלתי לאן כל מאוורר שנמצא בתוך המארז מתחבר וראיתי שהמאוורר של המעבד מתחבר ללוח אם בחיבור מלבני קטן, כך גם המאוורר של הכרטיס מסך, ולעומת זאת המאוורר של המארז מתחבר לתוך חיבור מולקס - מצד אחד להארד דיסק ומצד שני למולקס של הספק. מהי צורת חיבור זאת? אם אני מוסיף מאוורר נוסף לאן אני אמור לחבר אותו? תודה רבה. אשמח אם תענו על שתי השאלות
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כרטיס מסך: 8800GTS G92 מארז: CM690 עם מאוורר על הדלת רציתי ללכת על ה S1, אבל ממשהו הבנתי שבגלל שהקירור הזה בולט החוצה יש צורך להסיר את המאוורר במארז הזה. אז אני רוצה לקבל הצעות לקירור אחר, במרמה של ה S1 כאשר הוא עם מאוורר 120. כמובן שזה חייב להיות קירור שכן יאפשר את מאוורר הצד שלי. תקציב: 150 ש"ח, אם באמת משהו שווה אפשר עד 200 מקסימום חשבתי גם על ה Thermaltake DuOrb, בחלק מהמקומות ראיתי שהוא ממש טוב (יורד סך הכל ב 1-2 מעלות מה S1 עם מאוורר) במקומות אחרים ראיתי שהוא לא יעיל במצב LOAD של הכרטיס. אם משהו אולי יכול למצוא נתוני טמפ' של הקירור על GTS או GT. יש עוד קירורים טובים במחירים האלה ?
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
נגיד ואני לוקח מאוורר שהוא 800RPM ואני לוקח פן וגורם לו להסתובב במהירות יותר גבוהה יכול להיות שייגרם לו נזק?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי שאלה מה ההבדל בין BH5 ל TCCD ??? *האם הזיכרונות האלו טובים לאוברקלוק? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1116 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=1182BH
-
- 12 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה לגבי שני המעבדים שהצגתי למעלה. ראיתי הרבה פעמים בפורום ש-E2160 הוא אוברקלוקר מעולה,עכשיו השאלה שלי היא האם שווה ללכת על הE2180 שיש לו 2GHZ או לקנות את הE2160 שיש לו 1.8GHZ. האם יהיה לי שינוי כלשהו בOC ? האם זה שווה לקחת את ה2180 ולהשקיע בו עוד קצת,האם גם הוא אוברקלוקר טוב ? [דרך אגב לא אני עושה תOC אני מבקש מTMS ,היקרור שאני קונה זה TUNIQ].
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום ברצוני לקנות Freezer Xtreme ויש לי כמה שאלות לפני: קודם כול איך הקירור והאם שווה בכלל לקנות אותו? האם המאוור שלו מרעיש? מה הגודל שלו ב ס"מ כי אני לא יודע אם הוא יכנס למארז שלי.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום חברים.אני חדש מאד בכל העסק של האוברקלוקינג אבל הייתי רוצה להתחיל להתמצא בזה ולהפוך את זה לתחביב זמני. לכן יש לי מספר שאלות שאני מקווה שיענו לי עליהם: 1.לפי מה שהבנתי אוברקלוקינג בלי קירור מתאים במארז,זה הדבר הכי מסוכן שיכול להיות.(תקנו אותי אם אני טועה.) 2.לא הבנתי אם ניתן לעשות אוברקלוקינג רק למעבד,או רק לכרטיס מסך,או שזה משפיע על כל המערכת?(הבנתי בערך אבל אני רוצה לוודא)ואם אפשר אז איך? 3.יש לי ביוס,ולא מצאתי שם אפשרות של FBS.אבל מצאתי משהו אחר שאני יכול לשנות,אם אני לא טועה היה כתוב 100MHZ\100.האם זה הדבר? כמו כן הביוס שלי יחסית ישן,משנת 2001,אם יהי הכרחי אני יבא פירוט יותר טוב,האם כדאי לי לעדכן אותו? 4.נכתב בפורום כי עדיף לא לעשות אוברקלוקינג ללוח אם SIS. …
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות OC למעבד P4 שלי הבנתי שצריך להכנס למשהו שנקרא ביוס אמרו לי שכדי להכנס לביוס צריך ללחוץ כשפותחים את המחשב על הכפתור DELETE אבל זה לא נכון!!! אני לחצתי על DEL וזה לא עושה כלום אז ניסיתי ללחוץ על כמה מכפתורי ה F וכשלחצתי על הכפתור F8 זה נכנס לי למשהו שאני חושב שזה הביוס (אני לא יודי מה זה ביוס) אחרי שנכנסתי לזה היו לי 4 אפשריות... מה לעשות? במה לבחור? תדריכו אותי לאפשרות בה אני עושה את ה OC למעבד תגידו במה לבחור כידי להגיע לאפשרות...
-
- 9 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היי שמתי לב למשהו די מוזר (או שלא) שOC לא הולך ביחס ישיר (לינארי) למתחים שאני נותן כלומר נניח אני שם את המעבד על 4.0 ג'גה הרץ אני יכול להסתפק ב1.3 וקצת ככה אני רוצה 4.2 אני כבר צריך לעלות ממש הרבה! נניח ל1.4++ כדי שיהיה ממש יציב. לעומת זאת שאני עובר מ3.8 ל4 נניח או משהו כזה, העלייה די מתונה למה זה? הייתי חושב שנניח על כל כמה מגה הרץ שאני מעלה, צריך לעלות טיפה מתחים, אבל נניח אם אני רוצה לעשות OC ל4.5 במעבד שלי, אני כבר צריך לשים מתח ממש ממש גבוה (מעדיף שלא, יש המון חום!!!), כדי שיהיה יציב לחלוטין.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
היום קיבלתי את הלוח אם שלי אחרי שכל החופש לא היה לי מחשב בגלל שהP5KC שלי נדפק ולא מצאתי את הבעיה , אז אני ואבא שלי התיעצנו בדקנו לוחות והכל ובסוף החלטתי Rampge Formula אתם בטח חושבים יטחון וזה .................................................. אז זהו שלא פשוט מקבלים על הלוח כרטיס קול 8 ערוצים Supreme FX וגם את המשחק ה-מ-ל-א S.T.A.L.K.E.R . טוב אז בקיצור למישה יש הגדרות לOC ?
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
ברשותי כרטיס מסך GeForce FX5700LE. קראתי פה כמה הודעות ואז גיליתי את ה-Omega Drivers ואת האפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון הכרטיס מסך. מכיוון שהכרטיס מסך שלי הוא מן גירסה תומכת מאוד באוברקלוקינג לפי האתר הזה - http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/mainstream-roundup.html [url/] ויש אפשרות להגביר את מהירות השעון והזיכרון מ- 225/400 (שזה נמוך מאוד) עד ל-480/600 (שזה הרבה יותר גבוה). ובכן, התקנתי את האומגה ונכנסתי ל-TAB של התדירויות שעון, העברתי להגברה ידנית של השעון והתחלתי לשחק עם המהירויות. בהתחלה הגברתי מהירות נמוכה, ולחצתי Test new settings - המחשב הודיע שאין באפשרותי לעבוד על המהירויות האלה... ניסיתי גם להוריד את המהירות של המעבד והזיכרון - ומסיבה לא …
-
- 7 תגובות
- 671 צפיות
-
-
הציעו לקנות את הקירור של ZALMAN אם אתם לא יודעים מה זה .... https://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=174_157_160&sort=3a&filter_id=60 אז...מה אתם אומרים כדי אותו....או שלקנות את הVOLCANO 12 או את הטוואר של TT או אתZALMAN כי בנתיים כל אחד אומר לי משהו אחר וזה מתחיל לשגע אותי......אז בבקשה תגידו מה הכי טוב...... ואני אקנה את זה(ויש לי 2500 BARTON)
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קיבלתי מארז AIR ואני רוצה להעביר אליו דברים.... מה הסדר פעולות שאני צריך לעשות????????? כאילו להוציא כרטיסים ולהעביר ולהרכיב שוב או.... ועוד דבר... איפה מומלץ לשים תחישני טמיפ??
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
תגידו מה הטמפ' הטבעית (הנכונה) של ה Q6600 עם ה Tuniq Tower 120 ??? כי ראיתי אנשים שאצלהם במנוחה זה על 40+ ... אז ככה זה צריך להיות או שזה בעיה אצלם... כי אני רוצה לקנות אותו ואני לא רוצה שיהיו בעיות. תודה מראש לעוזרים.
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
איך אני מרכיב אותו ולא ניראה לי שהוא יתתאים לי ללוח כאילו הוא יתאים אבל ן הלוח אם מאוד קרוב לספק ... ממש סנטימטר... ויש לי על הספק מאורר מכניס אוויר לספק ומוציא החוצה מהחוץ אז אני לא רוצצה שזה גם יחסום את האוייר לספק.. השאלה העיקרית היא איך אני מרכיב אותו?
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום מצאתי משהו שקשור ללוח אם שלי לכמה מעלות מותר להגיע [אולי אין לי מושג [ הינה הלינק http://www.digit-life.com/articles2/mainboard/gigabyte-965g-ds3-i965g.html וזה הציטוט ממנו שאולי קשור guaranteed 3000 hours of service under the maximum admissible temperature of 105°P¡ זה קשור ? מה הכוונה ומזה ה-P¡ תודה מראש אביב
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-