עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. נגיד ואני קונה AMD2500\600\700 לא משנה איזה חדש, ואני רוצה לעשות לו OC ע"י שינוי מכפלה אז בחדשים המכפלה נעולה אבל יש לוחות שפותחים את הנעילה הזאת ואז אפשר לשנות את המכפלה זה אפשרי? ואיך עושים את זה? מישהו יכול להגיד לי בדיוק באיזה לוחות אם המכפלה פתוחה? ואם זה נכון ואפשרי בכלל?

• 12 תגובות
    • 653 צפיות
  2. Started by mrraz,

אני מנסה להאיץ AMD כפול ליבה על ידי העלאת מהירות הבאס ובבדיקת מאמץ המחשב נתקע פשוט נתקע עם תמונת מסך יציבה שום דבר לא מגיב. המעבד לא מתחמם בכלל היכן עשוייה להיות הבעיה?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  3. לפי התוכנה סנדרה הטמפ' שלי הם ב-board - 25 cpu 1 - 30 cpu 2 - 70 ואז יש לי ליד סימן קריאה וכתוב שהמטפ' ה- mainbord גבוה מדי ומסוכנת... מזה בכלל cpu 2 !?? ולמה הוא החליט שזה דווקא mainboard ?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. Started by mr.bigglesworth,

תגידו אני יכול לשים עליו את המאוורר X-blower של TT (בסיס בגודל 80 מ'מ)? או שצריך רק 90 מ'מ מאוורר? או שפשוט ה BLOWER לא יתאים לו ביגלל הצורה המוזרה? תודה על העזרה...

5. Started by eranmor,

יש לי לוח אם של GA מדגם 8ST800 כמו שרואים התמונה המצורפת אין קירור על הגשר הדרומי ואני מרגיש שהוא ממש חם, לפחות 50 מעלות בלי מאמץ ולפעמים אני לא יכול לגוע בו. יש לי סינק ומאוורר של P3 שלא בשימוש, איך אני יכול להדביק אותם על הצ'יפ בלי חשש להוריד אותם אחר כך?

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by Vladgi,

זה קשור לפה לפי דעתי ואתם תבינו למה,אחרי כשעת משחק /שעתיים מופיעים לי במשחק מן פסים כאלו צבעונין ואך פעם אחת אפילו התכבה לי המסך פתאום והיתי צריך לעשות ריסט.אני מבין שהיום יום חם ויש אפשרות ששהכרטיס מתחמם או משהו?????יש לי msi 9800pro r360

• 12 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by Crappyday,

היי אני מנסה לעשות OC למעבד e2140 אני עכשיו יציב עומד על 2.6GHZ שזה אומר 333mhz X 8 כאשר אני מנסה לעלות ל 400mhz זה תוקע לי את המחשב... מה אני יכול לעשות כדי שזה יעלה לי גם על 400mhz תזמוני הזיכרון על 5-5-5-15 מתח למעבד עומד על 1.35

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by explize,

פתחתי את הEASYTUNE והמחוון של המאוורר מעבד מראה אותו מסתובב על 740 RPM עם סימן אזהרה..המעבד עומד על 22 מעלות. והקרור מארז עומד על 36 מעלות שהמאווררים עובדים על 1100RPM 1)למה האזהרה? 2)זה בכלל תקין? 3) שאני מסובב את הפונטציומטר...אני לא מרגיש שהמאוורר מגדיל את הסיבובים בכלל? זה בגלל הSMARTFUN?? איך מבטלים את האופ' ואם זה בכלל מומלץ? (הכל עדין על סטוק)

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by shlomi2003,

תראו הבעיה היא שמתי שאני מדליק את המחשב וניכנס לביוס המעלות תמיד 10 מעלות פחות ממה שצריך ואחרי שאני מפעיל מחדש המעלות מסתדרות למשל שהדלקתי היום המעלות היו בביוס 20 ושהדלקתי מחדש הם חזרו להיות 31 כמו שצריך במה הבעיה ?? אם זו בכלל בעיה ??

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by amir_dj,

יש לי מעבדamd 6400 ולוח אם של ג'יגהביט m61sme -s2l. אני רוצה לעשות אוברקלוק אבל משום מה אני לא מוצא איפה לשנות את המתח של המעבד בביוס. אני רוצה להעלות את המעבד מ-3.2 ל4 (שינוי של 25 אחוז), זה מוגזם? אני יכול לסחוב את זה עם קרור סטוק? או עם Arctic Cooling Freezer 64? בקיצור אני צריך עזרה של איך לעשות את זה... חוץ מלעלות את המגה הרץ ל250... איפה אני משנה את המתח ולכמה? ומה אני עוד צריך לשנות? + קראתי מדריך באתר שלכם והוא אמר לבטל את האפשרויות הבאות: spread spectrum מצאתי 3 אחד HT אחד PCI ואחד SATA cpu thermal trottilng לא מצאתי cool 'n' quite ביטלתי

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  11. שלום, האם אפשר לקבל עזרה בהמלצה על FAN ל PENTIUM 3 סוקט 370 (Coopermine) המעבד הוא 1 GHZ ואני לא עושה שום אוברקלוקינג..זה פשוט מחשב שיושב בסלון וכרגע עם הFAN המקורי של אינטל שמרעיש כמו מטוס... תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  12. שמתי לב גם שטמפ' המעבד עלתה בזמן המבחן של הכרטיס מסך, זה צריך להיות כך? והמתחים בסדר?

• 10 תגובות
    • 653 צפיות
  13. מדובר בכרטיס מסך 8800GT של BFG עם OC מהמפעל. שבשעת מאמץ הוא מגיע לטמפרטורה מבהילה של 83 מעלות(לפחות על פי GPUZ). יש הצעות? כמו כן המחשב מנוקה מאבק בצורה סדירה, כך שזו לא הבעיה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. יש לי מארז גדול ויש לו כרגע 4 מאווררים שמחוברים לבקר של ונטק נקסוס אני רוצה להחליף אותם {כבר ישנים אולי 4 שנים ואחד לא עובד} רציתי ליקנות את הרביעיה של המאווררים של טרלמלטק אם הבקר בגודל 3 וחצי אניטש אבל אין את זה וכנראה לא יהיה עכשיו יש משהו חדש גם 4 מאווררים של טרלמלטק בלי בקר במחיר של 50 או 60 שקלים {לא זוכר} אבל נראה לי השמאווררים הנוכחיים שמוכרים פחות טובים מאלו שהפסיקו לימכור יש לכם אולי המלצה ל 4 מאווררים טובים שאני יכול לחבר לבקר של ונטק נקסוס יש לי גם כרטיס מסך של אסוס דגם v9180 כרטיס ישן אבל עובד רק המאורר שלו התחיל לעשות כל מיני רעשים משונים וגם אותו אני רוצה להחליף יש שני דגמים שאני רוצה לדעת מה ההבדלים בניהם ומה יותר טוב אחד זה THERMALTAKE CRYSTAL ORB FO…

15. Started by dragon772,

שפותחים את התוכנה אז בשביל לעשות oc צריך ללחוץ על ה target adapter או על ה driver settings כי לשניהם יש אותם אפשרויות ואפשר בשניהם להעלות את הליבה ואת הזכרונות מה ההבדל?? 2) שאני מעלה ב תוכנה אז יש כזה קו שמעבר אליו אם מעלים יש סימן קריאה מה זה אומר?

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  16. בהמשך לפרוייקט להשקיט את המחשב, החלטתי שהמאווררים הגנרים עושים הרבה יותר מדי רעש (עד עכשיו הרעש שלהם היה נבלע ברעש של קירור המעבד אבל לא עוד), ואני צריך את המלצתכם ל3 מאוררים שקטים ככל האפשר (בעקרון, מתוכנן ביי באס, אז קיט שכולל את זה יהיה עדיף) ורצוי גם במחיר שלא יקרע אותי לגמרי (אני אחרי קניה של הביג טייפון וזלמן לצ'יפסט וכנראה לפני קניה של סיינסר 1 לכרטיס מסך ובעתיד מתוכננת החלפה של הספק גם כן). כן: אני יודע שדשו בנושא עד מוות (ובאמת, אולי היה כדאי איזה סטיקי בנושא), אבל בנתיים המחשב עושה הרבה יותר מדי רעש כדי שאני אוכל לישון בשקט (תרתי משמע).

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by אנימשוגע,

אני צריך המלצה למאוורר למעבד סלרון 2.8 סוקט 775 שיקרר טוב ושיהיה שקט תודה מראש לעוזרים!!!

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by fox3,

שלום לכם . יש לי כרטיס של חברת LEAD TECH דגם 8800 GT הטמפרטורה שלו ללא מאמץ היא 65 מעלות צלזסיוס . נראה לי שזה קצת גבוה .יש מה לעשות מלבד החלפת גוף הקירור? תודה מראש . איציק

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  19. Started by Tharbad,

מת לי מאוורר באחד המחשבים בבית. הרוחב שלו הוא 12 ס"מ וכתוב עליו שהמתח הוא 12V והזרם הוא 0.3A. אפשר המלצות על מאוורים שעונים לתיאור הנ"ל ומוגדרים שקטים? עדיף בחנויות באיזור המרכז אבל לא קריטי. תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  20. האם אני יוכל לעשות OC ??? ואם כן אז איך ??? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by oooz,

יש לי כרטיס X1600 PRO AGP sapphire 256 איזה OC אני יכול לעשות, ובאיזו תוכנה עדיף להשתמש הוא מקורר טוב עם שני מאווררים שהוספתי אחד 80 ממ ועוד אחד של מעבד INTEL 478 הוא בטמפ של 40 בסטוק מנוחה במאמץ הוא מגיע עד 60 תודה

• 11 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by BeNzZy-BoY,

אחרי שגיליתי שהמכפלה שלי לא נעולה איפסתי את האובר קלוק שהיה לי (2500@3200) והתחלתי בחדש עם מכפלה פתוחה.. דבר ראשון רציתי לראות עם המעבד יציב על 166X12 והוא היה יציב.. לאט לאט התחלתי לעלות עוד ועוד עד שהגעתי למצב הזה באס - 190 מכפלה 12 ------------- 12X190 = 2290~ כמו כן העלתי את המתח לציפסט ל- 1.7 ואת המתח למעבד עד 1.85 ! לא העלתי יותר כי בתוכנה שאני משתמש בה - nf7vcore מעל למתח הזה יש כבר סימן כחול כזה של אזהרה את פחדתי לעלות יותר... הזיכרונות שלי עובדים על תיזמונים 6-3-3-2.5.. בדקתי יציבות בפריים למשך איזה 11 שעות הכל היה יציב ועם טמפ' טובות .. יותר מזה אני פשוט לא מצליח לקבל.. העלתי ל195 המחשב עשה פוסט עלה והכול הפעלתי פריים אחרי 2 בדיקות הוא נפל הפעלתי ש…

• 7 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

תודה

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by EliranB,

יש לי מעבד Pentium D 830 עשיתי לו אוברקלוק ל3.5Ghz והטמפ' עכשיו היא 42 (2 הליבות פועלות על 30% בממוצע) והמתח 1.36v האם האוברקלוק בסדר ? (אני עם BigTyphoon ומשחה טרמית של ArcticSilver MX-1) עד כמה אני יכול למתוח אותו בלי לגרום לו נזק ? אני לא רוצה להסתכן עם העלאת מתח ....

• 8 תגובות
    • 653 צפיות
  25. שלום לכל באי הפורום ;D אני מרגיש קצת רע עם זה שהסיבה היחידה שאני מפרסם כאן הודעות היא לצורך שאלת שאלות... אבל אני משתדל תמיד לקרוא לפני כן ולחפש... ובכל מקרה, אין לי הרבה מה לתת מבחינה של חומרה... ככה שאני אאלץ להסתפק בלקחת עד כאן התנצלויות... במאמצי לשדרג ולשפר את המערכת עליה אני עובד, קניתי לפני כחודש מעבד ולוח אם חדשים, והקונפיגורציה היא כזו: אני די מתבאס מהקונפיגורציה הנוכחית (ואני מאמין שכל מי שיעיף בה מבט יחשוב שדי בצדק). כל פעולה הקשורה בעיבוד בלבד טסה במהירות דמיונית... בנוגע לכל פעולה אחרת, כזו שדורשת קצת זיכרון או לא עלינו את ההארדיסק... החלטתי לקנות את המערכת בשלבים... ונראה לי שעכשיו הגיע תור הזכרון. לדעתי שניים של 512MB יעשו את העבודה, אבל אני …

• 6 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים