אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
יש לי Voodoo3 3000 ונפל לי הקירור פסיבי (שלי בלי ברגים הוא מודבק) מישהו יודע איך אפשר להדביק אותו והוא יקרר באותה מידה שהוא קירר לפני שהוא נפל????????
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה הנתונים שלו..: C7015B12M 4000 rpm 27.35CFM 70mm 32dba תודה..
-
- 3 תגובות
- 525 צפיות
-
-
יש לי במארז 2 מאוררי 12" אחד קדמי ואחד אחורי , האחורי מחובר ללוח האם עם חיישן טמפ' ולכן הוא שקט ומסתובב בהתאם לחום המארז אבל ל12" הקדמי לא היה מקום לחבר על הלוח :-( אז חיברתי אותו ישירות למולקס ועקב כך החיישן שלו לא פעיל והוא מסתובב במקסימום עוצמה ורעש יש משהו לעשות? מה עדיף איזה פאן באס או שאולי יש מאורר שלשהו שמגיע עם פאן באס קטן משלו בשביל שאני לא יצטרך לקנות סתם משהו גדול נ.ב. הטמפ' במחשב שלי סבבה הכל יחסית קריר
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המממ שאלה פשוטה על התוכנה SPEED FAN מישהו יודע אולי מזה remote temp ו- local temp [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אוקיי השאלה עם אני רוצה לנקות את המאווררים במחשב אני צריך להאריק את עצמי ואני מתכוון ניקוי אבק עם מברשת!
-
- 26 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני עושה אובר קלוק בביוס תעזרו לי יש לי לוח אם של MSI אם זה קשור למשהו בכלל תודה לעוזרים אני יוסיף תמונות בקרוב תודה מראש
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי באתר כלשהו מן רצועות כאלה שמתלבשות על הזכרון...זה יעיל? כדאי לקנות? כמו כן הכנתי תרשים של אוורור המארז שלי ואני רוצה שתתנו חוות דעת ואם יש מה לתקן/לשפר אז תגידו. הריבועים האדומים אלה מאווררים והחצים מראים את כיוון האוויר. ודבר אחרון, עם איזה תוכנה (קלה) אפשר לראות את טמפרטורות הרכיבים השונים במחשב?
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איזה עדיף ל9600XT זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1605&products_id=9693 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_851_1606&products_id=8204
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
אמרו לי שהם השתפרו והמאווררים שמקבלים זה לא כמו פעם... זה נכון?
-
- 20 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך קירור למעבד intel p3 370 pin במחיר סביר, גג 130 ש"ח! ותתנו לינק לאתר, תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני לא מבין גדול בנושא אבל יש לי שאלה.... יש לי מחשב 2.8 , לוח אפוקס ברמה גבוה, זיכרון 512(דואל 2*256) , ווינדוס אקס פי אז ככה החלטתי לנסות לעלות קצת את המהירות של המעבד, ויש לי שאלות בנושא... דבר ראשון נכנסתי לביום ושם העלתי מ 200 מגה הרץ ל 215 , מה ששינה את המהירות ל 3.01 במקום 2.8... האם זה באמת ישפיע על מהירות המחשב... ? האם זה מסוכן אם אין לי מערכת קירור נוספת חוץ ממה שהגיע עם המחשב.? מה טמפרטורה של הלוח ושל המעבד בטווח נורמלי!? לפי אידה 32 אני עומד על 32 -לוח 39 - מעבד , האם זה נורמלי!? תודה רבה ... רונן
-
- 7 תגובות
- 622 צפיות
-
-
שלום! קניתי מארז COMPUCASE CI-6a19 ATX SUPER MIDI TOWER CASE עם ספק של 480W רציתי לדעת האם יש עוד אפשרויות לקירור מארז זה ???
-
- 15 תגובות
- 939 צפיות
-
-
שלום! אני קניתי גוף קירור לכרטיס מסך כרטיס מסך זה : ATI RADEON 9600 XT גוף קירור זה : ATI SILENCER 1 של ARTIC COOLING אני צריך עזרה בהתקנה תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני קונה 7800 gt של eVga (שכולל את bf 2 ) וברצוני לקנות לו גם קירור טוב, אם תוכלו לתת לי המלצות (התקציב לא מוגבל) אני אשמח. ד"א יש גרסה של arctic cooling silencer ל-7800? איתי עריכה: אם תוכלו לומר מה במפרט שלי יהיה צוואר בקבוק, או בכללי חרא של איכות. ביקורת בקיצור.
-
- 3 תגובות
- 572 צפיות
-
-
התקנתי היום את הATI Sliencer5 על הX850XT שלי ורציתי לדעת אם הטמפרטורות טובות, במאמץ עם קירור סטוק 80-84,עכשיו במאמץ 58-54 קירור סטוק במנוחה 47-50 ,עכשיו במנוחה 38-40 הטמפרטורות טובות או או למרוח את המחשב יותר טוב? כי לא ידעת איך למרוח אבל רואים רק ממש טיפה ממה שכתוב על הליבה וזה ממש מתושתש ואי אפשר לקרוא כי זה רק איזה אות אחת מטושטשת
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, בעיה שמטרידה אותי - הטמפ' במחשב שלי מאד גובות מסיבה לא ברורה! רק היום ניקיתי את המחשב ביסודיות מאבק, פתחתי כמובן את המארז, ניקיתי את כל האבק מהלוח, מהסלוטים, הוצאתי את הכרטיסים, פירקתי אותם לכל הגורמים, ניקיתי שם, ניקיתי את המעבד, צלעות קירור, הארד דיסק - הכל! אפילו סידרתי סירקולציה נורמלית, יותר זרימה... כל המאוורירים עובדים, אחד ג'נרי של אינט על המעבד, אחד כמובן על הכרטיס, ואחד 80מ"מ שמוציא אוויר מאחור... אך עדיין, אחרי מאמץ קטנטן, של ICQ + אחרי ( CS:CZ (Counter-Strike Condition Zero, שלא נחשב למשחק כבד בכלל... אפילו לפני זה, כשרק הפעלתי את המחשב, זה לא היה הכי קריר... חשוב לציין שפעם זה לא היה כך... הנה לינק לסקרינשוט: http://img19.imageshack.us/img19/7843…
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
וכהבטחתי רציתם לדעת כמה מעלות זה הוריד.... אז כמו שראיתם אז המחשב שלי עמד במנוחה על 74 - 76 מעלות קבוע... כרגע המעבד עומד על 54 - 55 קבוע במנוחה... והכי חשוב ה-ש-ק-ט !!! המאוורר כל כך שקט שזה לא יאומן!!! הוא כרגע על 1400 RPM שזה גם בקושי שומעים מקודם המאוורר של הפרסקוט עשה רעש ל שדה תעופה קטן כמו שמשהו אמר כאן פעם... ובכן אני ממש מרוצה מהעבודה והשקט שלו... עכשיו לצרות שאני ואחי גרמנו... :s05: :-[ :-\ :'( ובכן... כדי להתקין את הביג טייפון זה היה סיפור מהתחת... המארז שלי לא ממש גדול והייתי צריך להזיז כלפי פנים את שני ההארד דיסקים שלי ואחד הכונני דיסקים כדי שאוכל להוציא את הלוח אם... וגם ללוח אם היו מלא ברגים ... כידוע כשמתקינים את הביג טייפון צריך לשים תושבת מיוחדת כז…
-
- 34 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ככה המערכת AMD 3200+ WINNCHESTER 2.0GHZ@2.4GHZ GA-K8NXP-SLI SUPERTALENT 2X512MB @ 200 MHZ 2.5-3-3-8 2X XFX GEFORCE 6600GT @ 550/1150 המעבד רץ בטמפ של עד 46 בעומס על קירור XP-120 עם מאוורר TUNDERBLADE 120MM והכרטיסי מסך מגיעים ל 78 בעומס על קירור סטוק תוצאות 3DMARK03 http://service.futuremark.com/compare?2k3=4229634 3DMARK05 http://service.futuremark.com/compare?3dm05=1179781
-
- 4 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היצעו לי אתTwinmos 512MB DDR433 PC3500 DDR Speed Premium BH-5X2 אבל זה יכול לעבוד כ דואל? אני יכול להשקיע עד 1400
-
- 2 תגובות
- 456 צפיות
-
-
שלום אני בקירור סטוק 40 מעלות במנוחה פשוט יש oc ממש מוגבל ל9600xt אני מעלה קצת לליבה ולזכורונת והופ ארכיפקטים רציתי לדעת למה זה ואם יש תוכנה להצגת טמפ של הכרטיס מסך בזמן אמת?ואם יש תוכנה יותר טובה מ ati tool
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש את שני אלה במסגרת התקציב... http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=6767 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=55_141_1315&products_id=6685 הזלמן בא עם סינקים לזכרונות (למרות שאין לי בעייה להכין כמה מנחושת... השאלה מה נראה טוב יותר או פשוט ללכת על האופציה הזולה? תודה מראש..
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
לאחרונה ששאלתי פה בפורום מה עלי לעשות בכדי לראות ירידה בטמפ' הכללית של המחשב אמרתם לי דבר ראשון לטפל בחוטים שהם ידועים כחוסמי סירקולציה. וכך עשיתי רק שבאותה הזדמנות נאלצתי לחסום ישירות את נתיב האיוורור של המאוורר הנה לכם תמונה: כמו שרואים בתמונה סדר משמעותי לא ממש רואים אבל זה המקסימום שהתאפשר לי לעשות ע"י האזיקונים ושימו לב מאחורי המאוורר יש רצועת חוטים שחוסמים את האיוורור - מה לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 646 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר את המוצר הזה? לא מצאתי שום ביקורת עליו וגם לא ראיתי אותו באתר של זלמן.
-
- 4 תגובות
- 514 צפיות
-
-
קיבלתי את הBigTyphoon יש לי לוח DFI LP nF4 Ultra-D אני לא יודע איך להוציא את הקירור סטוק של AMD,כי אחרי שהרכבתי לא יודע איך שמתי את החוברת הוראות.מישהו יכול להסביר לי איך? תודה.
-
- 3 תגובות
- 484 צפיות
-
-
נו טוב החלפתי 2 מאווררים והוספתי מאוורר וכולם של AeroCool X-Blaster The Heat Terminator 80MM ועדיין 57 בזמן עיבוד וידאו. מה שכן, הדיסקים הקשיחים יותר קרירים עוד עצות? משהוא להורדת הטמפרטורות? לסיכום: 1) יותר רעש 2) פחות כסף 3) לא השתנה - טמפרטורה יהודה
-
- 6 תגובות
- 817 צפיות
-