עבור לתוכן

אוברקלוקינג וקירור

פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים

1. Started by sagi_10,

בהתלה ניסיתי לעשות אובר למעבד דרך הביוס אבל זה כל הזמן לא נתן למחשב לעלות אז ניסתי אובר דרך הוינדוס אבל כל פעם כאני שם את המכפלה על-210 המחשב קורס ואז ניסיתי להעלות מתח ב-0.25 ועדין המחשב קרס אז ניסיתי 0.5 ואז הוא עוד פעם קרס מה לעשות אני לא חושב שזה בריא למעבד בישביל 90 מגה הרץ צריך חצי וולט יותר???? נכון..... תתנו לי עצה מה לעשות ???? (מנוחה 33 מאמץ 35 )

• 3 תגובות
    • 531 צפיות
  2. Started by kobibo,

GeIL 512MB DDR 3200 w/Heat Spreade CAS 2.5 Value Memory

• 4 תגובות
    • 480 צפיות
  3. יש לי מעבד +AMD 3500 ואני מתלבט בין שתי הקירורים האלה: Thermaltake Tower112 http://www.thermaltake.com/coolers/comboCool/cl-p0024tower112/cl-p0024tower112.htm שעולה 278 שקל וה- Thermaltake BigTyphoon http://www.thermaltake.com/coolers/4in1heatpipe/cl-p0114bigtyphoon/cl-p0114.htm שעולה 238 עכשיו אני ראיתי שכבר אנשים בפורום הזה קנו את ה Big Typhoon אבל אני מתלבט בגלל המחיר כי כמו שאתם רואים הקירור הראשון הוא יותר יקר מה- Big Typhoon זה לא מעיד על כך שהוא יותר טוב? גם רציתי קירור לזכרונות ולציפסט המפרט שלהם בחתימה אבל אני לא ממש יודע מה כדאי לקנות אם מישהו יכול להמליץ לי על קירור טוב תודה מראש!!

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  4. Started by kobibo,

מה אורך החיים של משחה טרמית ? במידה ואני רוכש משחה ומורח אותה בפעם הראשונה על המעבד והסינק מה לעשות עם המזרק של המשחה ? לזרוק ? לשמור ואם לשמור מה אורך החיים של המשחה ?

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  5. אורח
    Started by אורח,

אוקי אז אני מעוניין לקנות מאורר למעבד...עכשיו אני מתלבט בין ה Thermaltake BigTyphoon ל Zalman CNPS7700-Cu מישהו יכול להגיד לי מה יותר טוב?מה עדיף? רעש זה לא מפריע לי...הביצועים הכי חשוב לי... תודה מראש, יהב.

• 24 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by kattash,

הרי ידוע שחום הוא האוייב הכי גדול של רכיבים אלקטרונים... (חוץ ממים אולי.) וכל OC שתלוי בהעלאת Voltage לכ. מסך/מעבד/זיכרונות מעלה את החום ולא משנה אפילו אם מעלה אחת למעלה.. הוא עדיין מעלה!! עכשיו אני יודע.. קירור יותר טוב, קירור מים קירור גז... סבבה... אבל עדין המעבד פולט את החום שהקירור מפזר... זה לא משנה בכלל שאמצעי הקירור מסוגל להתמודד עם כזה חום הבעיה היא שהפליטה שלו! סתם ככה מחשבה כללית שעברה לי בראש.. (ולא שאני אפסיק לעשות OC.. אבל עדיין..)

7. Started by ashkenazone,

הי, אני חדש לחלוטין לאוברקלוקינג, לא מבין בזה כלום... מישו יכול להסביר לי מה זה (טכנית, לא בגדול), ואיך עושים את זה, מדריכים, לינקים, אני יודע מה... אני רוצה ללמוד והרבה... תודה לכל העונים

• 5 תגובות
    • 512 צפיות
  8. Started by Swimmer,

שלום לכם, יש לי Amd 3200+ Venice @ 2100 300x7, כאשר זו המכפלה הכי גבוה שהמעבד מגיב ב-HTT כזה, המחלק לזכרונות עומד על 166(233mhz) מה המתח המקסימלי שאפשר לתת לווניס לטווח חיים ארוך(ביגטייפון)? מה עדיף? HTT גבוה או מכפלה גבוה?(הגעתי עם המעבד גם ל-270*10) ואם למישהו יש רעיון איך אפשר לעלות טיפה מ-2700/2100? http://valid.x86-secret.com/show_oc?id=37298 Mobo: Dfi LP UT NF4 טמפ' מעבד: מאמץ: 38 מנוחה: 33

• 1 תגובה
    • 466 צפיות
  9. יש לי מארז מאוד מבולגן מה אפשר לעשות כדי לסדר את החוטים כדי לשפר את זרימת האוויר במארז החצים מסמלים את כיוון האוויר של המאוורר אוויר החוצה או פנימה [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 607 צפיות
  10. שלום,יש לי את הכרטיס geforce fx5200 של gainword אין לי מאורר אלא רק סינק ויש לי מהירות זיכרון 266 וליבה 250 אני רוצה לדעת איפה כדאי לעשות OC ? לליבה או לזכרונות אבל במידה שהכרטיס לא יתחמם או ארטיפקטים משונים יצוצו ואז אני יצטרך להחזיר כי אני דואג לדברים כאלו,והאם OC משנה בהרבה את מהירות המשחקים?

• 3 תגובות
    • 487 צפיות
  11. שלום לכולם לפני יומיים קבלתי את המחשב החדש שלי, הכולל: AMD Athlon 64 X2 4400+ Thermalright XP-120 with ThermalTake smart case fan 120mm CORSAIR TWINX2048-3200C2 (2x1024mb) evga nvidia Geforce7 7800 GT Asus nForce4 A8N-SLI Premium 3x200GB WD SATA II (1 normal,2 in RAID) cool master centorion 5 case with 1x120mm fan (back)& 1x80mm fan (front) יש לי מספר שאלות: 1. הלוח אם מזהה את הזיכרון בתזמונים של 3-3-3-6 למרות שהוא 2-3-3-6, כאשר דברתי עם החברה נאמר לי שזה דבר סטנדרתי ולכן יש לשנות את הגדרות המערכת באופן הבא: DRAM Voltage (also called DDR VOLTAGE): 2.75 -------------------- DRAM Clock: 200 MHz SDRAM CAS Latency: 2 (2.5 in an AMD system) SDRAM RAS to CAS Delay (t…

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. Started by guyishai,

היי לכולם, אני חושב שגיליתי שמקור בעית הארטיפקים שלי הוא טמפרטורה גבוהה מדי של הכרטיס מסך (יש לי Albatron GF6600GT). כשהתחילו הארטיפקטים, פתחתי את המארז והרגשתי שצלעות הקירור של הכ. מסך היו פשוט לוהטות! השארתי את המשחק לעבוד קצת כשהמארז היה פתוח וזרימת האוויר הייתה טובה יותר, והארטיפקים נפסקו וגם הרגשתי שצלעות הקירור כבר לא כ"כ חמות. עכשיו כמה שאלות, האם הקירור שמגיע עם הכרטיס לא אמור לדאוג לכך שהדברים האלו לא יקרו??? (לא עשיתי OC או משהו כזה) בנוסף יש לי שני מאווררי 120MM במארז, חשבתי כשקניתי את המחשב שהכל צריך להספיק... אם אני צריך להחליף קירור, מה כדאי לקנות? (ד"א אם זה לא שייך לפורום הזה אז אפשר להעביר, פשוט חשבתי שרוב ההודעה מתאימה יותר לכאן) אשמח לקבל עצות תו…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רציתי לדעת האם אתם חושבים שקירור סטוק מספיק כדי לקרר את המעבד כאשר המחשב ללא OC אבל נמצא לסרוגין ברוב היום ב100% ניצול מעבד (בעת עבודה בתלת מימד) ובלילה בזמן רינדורים רצופים של 6-10 שעות. אני מדבר על הDUAL CURE של פנטיום ועל ה AMD'S Athlon 64 X2 תודה

• 8 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by bad-sector,

איפה ניתן למצוא שבלונות לחורים בלוח האם או בכרטיס המסך? זה ממש סרט לפרק הכל בשביל לדעת איפה החורים, יש סיכוי שיש כאלה מוכנות? תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 463 צפיות
  15. Started by mrbig,

חשבתי על סילנסר -אבל מצאתי רק לגירסת PCI-X מישהו יודע אם זה זהה ?? אולי זה כמו 6600 AGP ?? לא מצאתי -תודה על העזרה!!!

• 30 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. Started by dan_dekel,

http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=11264 האם זה מתאים באמת ל6200 agp? רשום באתר שהוא מתאים ל6600.... אז לך תדע... הוא בא גם עם 8 היטסינקים לזכרונות... לפי מה שאני רואה זה אחלה קירור.... אשמח לחוות דעת נוספות והצעות קירור "משודרגות".. תודה דן

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. Started by uzana2004,

שוב שלום לכולם... אז ככה: עשיתי OC + פתיחת צינורות ל6800LE שלי(קניתי לו את הסיילנסר) ושוב לאחר משחק של 30 דקות בדום 3 המסך פתאום נכבה... הטמפ' נמוכות מאוד(פחות מ-60C) במאמץ, הרצתי בדיקה של שעתיים ב3DMARK05 עם AAX4 ורזולוציה אחת לפני האחרונה(משום מה הוא לא נותן לי לשים על האחרונה וזה לא כבה.את ה-OC הורדתי ל-780\380 ואין לי שום הפרעות או התחממות יתר... כמו כן הוספתי מתח דרך הביוס לכרטיס מסך(המסך כבה לי גם לפני שהוספתי וגם אחרי).... WTH? האם יכול להיות שאין קשר לכרטיס מסך והמסך לא עומד בעומס(SAMSUNG SYNCMASTER 793DF)? או שהפתיחת צינורות מפילה אותי כאן? ולמה לעזאזאל ב3DMARK במאמץ של שעתיים הוא לא נופל ובמשחק כמו דום 3 או BF2 הוא מתרסק אחרי חצי שעה של עבודה?

• 9 תגובות
    • 717 צפיות
  18. אז בואו נתחיל מהמפרט שלי אז ככה : CPU Type Intel Pentium 4, 2400 MHz (24 x 100) Motherboard Name MSI 845 Ultra-C Video AdapterNVIDIA GeForce4 MX 440 (64 MB) System Memory 512 MB (DDR SDRAM) Creative SB0350 Audigy 2 ZS Sound Card Intel® 82801BA Ultra ATA Storage Controller - 244B Microsoft Windows XP Professional SP2 לשאלות : 1. עכשיו יש לי שתי זכרונות DDR RAM 256Mb בסה''כ 512Mb יש לי קירור בשבילם אבל עוד לא שמתי את הקירור כי ראיתי שיש שם שתי פסים של משחה טרמית אם אני לא טועה וצריך להוריד שם את שתי המדבקות שמכסות את המשחה הטרמית אז חשבתי אם אני ישים את זה עכשיו אני לא יוכל להעביר את זה לזיכרון אחר אז עוד לא שמתי את זה אז אפשר לשים או לא כיא אני אול…

• 13 תגובות
    • 812 צפיות
  19. Started by sagi_10,

אני מתכנן לעשות oc למעבד שלי ואני הבנתי שכדאי להעלות את מהירות הבאס ב-5 כל פעם ולבדוק עם הוא יציב אז השאלה שלי זה=כל כמה מגה הרץ צריך להעלות מתח וכמה?? עוד שאלה בקשר לאובר קלוק בכרטיס מסך שלי= איך פותחים צינורות???

20. Started by tommy_g,

שלום חברים. אני מתלבט בקניה של מאוורר לקירור המעבד (פנטיום 4, 2.66), שיחליף את המאוורר המקורי (והמרעיש!) של אינטל. שני דברים חשובים לי: 1. זול 2. שקט מצאתי שניים שמתאימים לי לתקציב http://www.pccool.co.il/html/index.asp?p=jet-p4 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_934_936_1530&products_id=6541 השאלה היא - האם הם שקטים? עוד משהו. אני מוכן להתפשר אפילו על מוצרי יד - שניה, ככה שאם למישהו יש הצעות - פנו אליי. תודה לכם מראש, תומר.

• 11 תגובות
    • 616 צפיות
  21. Started by MaTaN~,

אם אני עושה OC ל- X800GT 256MB לאיזה רמה הוא מגיע? האם שווה לעשות לו? ואם זה לא יפגע בו בצורה כלשהי? ומישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה?

• 9 תגובות
    • 823 צפיות
  22. 1. יש לי לוח של גיג'הבייט סקוט 478 זה ישב טוב נכון? (כי לפי מה שאמרו לי שהיום ה BT מגיעה אם תמיכה בכול הסקוטים..) 2. יש לוח מסוג GA-8IPE100-G אפשר בבקשה מדריך או משהו ליראות איך להתקין אותו? זהו תודה.

• 5 תגובות
    • 739 צפיות
  23. http://computers.walla.co.il/?w=/4/775831 לא יודע אם להאמין זה לא הגיוני כזאת קפיצת טכנולגיה!! 256 MB זיכרון רק למעבד!!! 1TB RAM!!! 2T איכסון!!! תראו גם את זמני התגובה של הזיכרונות פשוט זה יטוס אין היגיון... מה עם כל חברות האיכסון הזיכרונות והמעבדים? זה לא הגיוני כי אם זה נכון החברה הזאת פשוט תמחץ את אינטל וAMD ועוד חברות רבות בשנים בודדות... מה אתם חושבים?

• 5 תגובות
    • 685 צפיות
  24. הוספתי 3 מאווררים למחשב אחד למטה שמכניס אוויר אחד באמצע שמכניס אוויר ואחד למעלה במאונך שמוציא אוויר למעלה אני מצרף תמונה של סידור המאווררים שלי תגיבו ותמליצו לי מה לשנות ומה בסדר וזה [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 736 צפיות
  25. שלום, יש סיכוי שאני אוכל לארגן איזו מכירה קבוצתית גדולה לחברי הפורום של מאווררי Papst (הידועים כמאוד שקטים בעולם, תעשו חיפוש בפורומים בחו"ל על מאוררים שקטים.) המאווררים המדוברים מחזיקים בנתונים כאלה לדוגמא - 80x80x25mm CFM : 19 dBA : 12 או- CFM: 27 dBA : 19 בשלב זה אני רק בודק את ההענות של האנשים פה, אז אם אתם מעוניינים תשאירו הודעה וזרקו בערך כמה מאווררים אתם רוצים (ללא התחייבות כמו שאמרתי רק לבדוק היענות)

• 7 תגובות
    • 661 צפיות

דיונים חדשים בפורומים