אוברקלוקינג וקירור
פורום העוסק בנושא המהרה וקירור של חלקי המחשב השונים
36,125 דיונים בפורום זה
-
המעבד יהיה AMD Sempron עדיף דירוג 2800 או 3000? (בקיצור עדיף עוד 256KB או מכפלה גבוהה ב-1?) לוח אם EPoX EP-8NPAJ, ראיתי תוצאות מרשימות שלו עם סמפרון 2500 ואני מעדיף PCI-Express לכן הוא הלוח הנבחר אלא אם כן יש לוח S-754 עם PCI-E שהוא אוברקלוקר יותר טוב וניתן להשיג אותו בארץ זכרון יהיה סטיק אחד של Vitesta 500MHz 512MB כרטיס מסך 6200TD / 6600TD של איזו יצרנית שתמליצו שמגיעה הכי רחוק (הבנתי ש MSI Diamond מגיע רחוק אבל הוא עולה 1000 שקל שזה מוגזם) הספק יהיה FSP 350W / 400W Version 2.0 תודה מראש על העזרה
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מתכנן קירור מים מ-DD, כאשר כל החלקים ישבו בתוך מארז מפרספקס, עריכה: תכננתי את השילוב של כל החלקים ביחד(תיכנון מדויק כשיהיו לי מידות של החלקים) אם ויהיה צורך להוסיף מאוורר בגג, נוסיף, הרעיון הוא שהאוויר שמגיע לרדיאטורים הוא כמה שיותר קרוב לטמפ' של החדר ולא מתחמם ע"י חלק כלשהו [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
איך הקירור הזה : Thermaltake A-1989 Cooper Ram Heat Sink התקנה מסובכת ? יש טובים ממנו באותו סכום ? ( 40 ש"ח ).
-
- 1 תגובה
- 417 צפיות
-
-
תשמעו שניה המאוור של המעבד עושה לי הכי הרבה רעש במחשב עכשיו יש לי כמה שאלות הוא די טוב אבל אפשר להנמיך את המיהרות? ובכך את הרעש או שיש מאוורים בשביל המעבד שהם יותר טובים וגם שקטים יותר טוב שבת שלום ותודה
-
- 4 תגובות
- 586 צפיות
-
-
חברים זה דחוף לי תעזרו לי בבקשה אני לא יודע עם הסליינסר 5 יתאים ל6800 הרגיל NU
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש הרצתי כמה בדיקות והם ממש לא מרשימות לדוכמא הנה בדיקה מאקוומארק..... והנה תמונה מpcmark 2005 זה ממש מדאיג אותי התוצאות האלה של המערכת והטמפ' ממש לא גבוהות במנוחה על איזה 30 מעלות מה אתם אומרים שיכולה להיות הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 757 צפיות
-
-
מישו יודע איפו להשיג בארץ? דרך אגב, אני צריך קירור פסיבי בשביל השקט (כן, שיניתי את דעתי בנושא) וזה אומר שאני לא מוסיף מאוורר, למישו יש אולי המלצה יותר טובה מזאת?
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, קראתי פה בפורומים שה big typhoon הוא אחד הקירורים המומלצים (אם לא הכי...) והוא שקט יחסית לביצועים. אני קונה מחשב שחשוב לי שיהיה שקט. למישהו יש ניסיון עם ה ביג טייפון? עד כמה הוא רועש? תודה!
-
- 10 תגובות
- 802 צפיות
-
-
מי שרצה לראות קאסקייד ועל הדרך את אחד התותחים הכבדים בעולם Shamino שובר שיא עולם ב2005 עם קאסקייד על FX57 שרץ במהירות של 3860 ושני יחידות שלב אחד על כל כרטיס 7800GTX תוצאה אני אתן לכם לראות לבד אז בבקשה סרטון קצת כבד אבל שווה http://www.vr-zone.com.sg/Shamino/hivid.mpg
-
- 8 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום,יש לי את המעבד 2.4 NORTHWOOD של אינטל,רציתי קצת לעשות OC שלא יגביל את הכרטיס מסך שלי עכשיו לפי מה שהבנתי בעבר ששאלתי עם הלוחות של אינטל הם חסמו את אפשרות האוברקלוק,אבל איזה אחד אמר לי שהצליח גם עם לוח של אינטל לעשות OC באיזה 200MHZ-300MHZ עם תוכנה אני לא זוכר פשוט מה היא אם מישהו יוכל להדריך אותי קצת באוברקלוק ועם איזה תוכנה צריך בדיוק להשתמש אני אשמח,הטמפרטורות שלי במנוחה עומדות על 39-41 במאמץ המעבד מגיע למשהו בסיבות ה48-50 , תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אני יודע ששאלתי את השאלה הזאת קודם אבל לא קיבלתי את התשובה והת'ארד סטה מהנושא עכשיו השאלה שלי היא: יש לי קירור Extreme volcano 12 ומעבד Athlon 64bit אני שמתי לב שעל האריזה רשום שהוא מתאים ל-Athlon xp האם הקירור הזה יתאים גם למעבד שלי או לא? ואשמח אם אנשים יספרו לי איך הקירור הזה טוב לא טוב? בינתיים הקירור הוא לא למטרות אובר אבל יצא לי לקנות אותו בזול אז קניתי תודה. נ.ב. בבקשה לא להציע לי קירורים אחרים או לשאול למה קניתי את הקירור הזה.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
אם איזה תוכנה אפשר לעשות OC לכרטיס מסך בקלות ? יש לי Amd 64 3000 Gigabtye K8NF-9 Kingston 2x512 dual channel 200 SATA W.d וכרטיס מסך Asus 6600GT extreme 128 mb ספק 500W תודה לעוזרים אני מעוניין בOC רק לכרטיס מסך (בנתיים)
-
- 6 תגובות
- 519 צפיות
-
-
נראה נחמד 8 צינורות (יותר נכון 4 בU) נראה פסיבי אבל אני בטוח שיוכל להתקמבן עם 120מ"מ אני חושב שזה התשובה לSONICTOWER של TT אני מחכה לתוצאות (למי שלא הצליח להבין, לחצו על התמונה)
-
- 13 תגובות
- 970 צפיות
-
-
רובכם בטח מכירים אבל לאלה שלא, כתבה מעניינת (וישנה) שנתקלתי בה ועשויה לחסוך שאלות http://www.overclockers.com/articles1088/index.asp
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
היי. אני מחפש תוכנה שבודקת את טמפרטורת הליבה של הכרטיס הגרפי שלי בזמן מעמץ. אשמח מאוד אם תמליצו לי על אחת תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 450 צפיות
-
-
איך אפשר לעשות אובר קלוק למחשב ישן מאוד ??? הנתונים של המחשב : (לא להיתלהב יותר מידי) מעבד: פנטיום 100 מגה הרץ זיכרון :192 מגה SDRAM מהירות 133 לוח אם :לא ידוע והדגם שלו הוא - i430tx-2a59il1cc-00 מערכת הפעלה: windows xp pro sp 2 הרד דיסק:wd 4 gb
-
- 7 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום איך המערכת הזאת? NIKITA (TWC-A04 V2.0) http://www.titan-cd.com/eng/watercooler/nikita.htm קראתי עליה כמה ביקורות לא רעות, השאלת האם היא שווה 900 שח.... חוץ מזה, האם כדאי לקנות את הBB ולהחליך לו משאבה? זה אמור לתת מערכת זולה וטובה יחסית לא? (לפי מה שהבנתי עקב אכילס הגדול של הBB הוא המשאבה)
-
- 5 תגובות
- 608 צפיות
-
-
-
אהלן, חשבתי לחבר למעבד תעלת אוויר שבראשה עומד מאוורר ג'נרי 80 MM,ובתחתיה עומד המעבד עם מאוורר ויחידת קירור סטוק, דבר שכזה מומלץ? המעלות יצנחו בצורה משמעותית או שמא זה סתם שטויות? יצא לי להביט באתרים בחו"ל,וככל הנראה ישנם מספר לא מבוטל של אנשים שעושה זאת,אך כמובן יש כאלו שמתנגדים - מה דעתכם? זהו דיון פתוח לשאלות נוספות לגביי תעלות אוויר, נ.ב ,מאיזה חומר מומלץ להכין תעלה - רדיד אלומיניום בפנים (כידוע אלומיניום שומר על קור) ומבחוץ חומר אחר? כל מה שיעזור נשמח לשמוע. תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
טוב החלטתי להוסיף את הכלוב להארדיסק,אבל יש בעיה שהדלת פשוט לא נסגרת לי כמו פה בתמונה,בכל הביקורות על המארז אמרו שיש בעיה כזאת והמארז עובד טוב רק עם IDE ,מה לעשות? יש דרך כלשהי לקנות כבל SATA יותר קטן מבחינת גודל החיבור?? תמונה: ומאיפה קונים כבל כזה?
-
- 0 תגובות
- 442 צפיות
-
-
אם לא מתאים תעבירו פשוט לא ידעתי לאיזה נושא זה משתייך תודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום אנשים ... אני רוצה לעשות עדכון ביוס ללוח שלי (מופיע בחתימה)- רק שמתי לב שכל העדכוני ביוס הם באים על דיסקט הפעלה.... והכונן פלופי שלי שבק חיים- ואני ממש לא מתכוון לקנות אחד חדש (כבר אפשר להגיד שעבר זמנם...) השאלה שלי האם אפשר לעשות עדכון לביוס לא דרך דיסקט אלא בצורה אחרת ? מישהו יכול לעזור? (אולי דיסק או לא יודע מה)
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
כאילו ביוס (קוראים לזה צד שלישי?)...שהחברה (דוגמא: ASUS)...לא ייצרה אותו...וכמובן שזה מוריד את האחריות...אבל שהוא יהיה יותר טוב... שיהיה לו תמיכה במעבדים "חדשים"... תודה..(אני זוכר שהיה פעם תרד של ביוסים צד שלישי ואני לא מוצא אותו)...
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
הנושא לא היה כל כך ברור לכולם אז הנה ממש מעט פרטים ותמונות שיסבירו ממש בקצרה מה צריך לעשות ואך עושים את זה וזה מאוד פשוט . מבלי לכנס לפרטים ולתרכובות רק נקודה חשובה : לא קרח ולא חנקן הם קירורים קבועים אלה חומרים שמתאדים - לכן מדובר בעבודה זמנית בלבד. * הפרוצדורה היא אותו דבר לקרח יבש ולחנקן נוזלי, אותו מיכל, ההבדל העיקרי הוא בבידוד, חנקן מגיע לטמפרטורות נמוכות פי כמה -175 ~ ולכן יש לבודד ביצורה מסיבית יותר מאשר קרח יבש המגיע לטמפרטורות של מינוס 75 ~ הצינור - חייב להיות מוליך, ולכן עשוי מנחושת, כמו כן יש לתכנן תושבת שדרכה יהיה ניתן להדק את הצינור לסוקט, חשוב לשים לב שהראש יהיה חלק וללא שום שקעים . יש לבודד את הסוקט ככל האפשר, מגע עם אוויר פירושו מים (בתמונה המש…
-
- 47 תגובות
- 9.1k צפיות
-
-
אז ככה דוד שלי פירק מזגן יש לי את כל החלקים לא חתכתי את חוטי הנחושת (ככה זה מורכב ) אני יודע שצריך לפרק ולהלחים עם מבער גז וחומר הלחמה 15% כסף לא ? המדחס נורא גדול וכבד יש מצב שהוא חזק מידי עוד מעט אני יעלה את מה שכתוב עליו (התווית) אפשר הצעות שיפורים וכו'
-
- 16 תגובות
- 2.4k צפיות
-